Találatok a következő kifejezésre: A mensi 2 napja kesik (59 db)

A mensim 2. napja késik, teszteltem (Gabriel), de negatív lett. Lehet még esélyem a terhességre?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes! Nem mindenkinek mutatja ki azonnal a teszt a terhességet, van aki csak az 5-6 ig héten tesztel pozitívat! Nekem már 6 napja késik és nekem is neg a teszt! Jövõ hétre kaptam idõpontot a dokimtól, addig nincs mást tenni mint várni.Pár nap múlva csinálj te is tesztet, hátha akkor már pozitív lesz, ha nem akkor irány a doki, mert más oka is lehet a késésnek.

Lehetsz terhes! Nem mindenkinek mutatja ki azonnal a teszt a terhességet, van aki csak az 5-6 ig héten tesztel pozitívat! Nekem már 6 napja késik és nekem is neg a teszt! Jövõ hétre kaptam idõpontot a dokimtól, addig nincs mást tenni mint várni.Pár nap múlva csinálj te is tesztet, hátha akkor már pozitív lesz, ha nem akkor irány a doki, mert más oka is lehet a késésnek.
A kérdező hozzászólása: Mikor keressem fel a dokit, ha nem jön meg a mensim és a következõ tesztek is negatívak lesznek?
szerinte menj el a dokihoz, õ talán meg tudja mondan terhes vagy-e vagy sem.
szerintem is doki, mostanában csak azt olvasom hogy negatívak a tesztek.én már azt sem tartom kizártnak, hogy a nagyobb piac érdekében kevésbé érzékenyre gyártják!lehet butaság amit írok.....bocsi, de így gondolom.
nekem is csak ma a hetedik napon(hetedik napja kesik)lett pozitiv!ne csuggedj!lehetsz terhes!en meg ugy orulok!!!!!!puszi

Mensim 2 napja késik mikor menjek dokihoz, 2-szer is teszteltem negativ lett mind a 2-ö. Ilyenkor mi zajlik le bennem a cickafarkfü befolyásolhatja a mensi késését?

Legjobb válasz: Hát még két nap késés nem jelent semmit, nekem is többször jött meg pár napos késéssel.Ha nem jön meg továbbra sem, pár nap múlva csinálj még egy tesztet.

Hát még két nap késés nem jelent semmit, nekem is többször jött meg pár napos késéssel.Ha nem jön meg továbbra sem, pár nap múlva csinálj még egy tesztet.
2 napos késésnél még nem kell dokihoz menni! Lehet pár nap múlva megjön, vagyha mégsem és a teszt is pozitív lesz, akkor keresd fel a dokidat!

6 napja késik a mensim, 2 napja teszteltem egyértelműen negatívat és ma világos barna színű folyásom volt ez utalhat arra, hogy a napokban megfog jönni? A petefészkeimnél ilyen fura "nyomó" érzésem van, a hasam kissé puffadt.

Legjobb válasz: Szia! Teljesen megértelek.Én is igy jártam 19 évesen.Nekem is késett pár napot azt hittem rendben,azután már 10 napot nos akkor "tojtam"be.Csak annyi külömbséggel tõled,hogy én +teszteltem.De elvetéltem(tudat alatt erre kértem a testemet,hogy ne kelljen ab.mennem)Mára már van egy 7.5hós kislányom,25évesen.Szoritok,hogy ugy menyjenek a dolgok,ahogy azt te szeretnéd!Szerintem meg fog jönni!!! Szintia(elsõ válaszoló)

Szia! Teljesen megértelek.Én is igy jártam 19 évesen.Nekem is késett pár napot azt hittem rendben, azután már 10 napot nos akkor "tojtam"be.Csak annyi külömbséggel tõled, hogy én +teszteltem.De elvetéltem(tudat alatt erre kértem a testemet, hogy ne kelljen ab.mennem)Mára már van egy 7.5hós kislányom, 25évesen.Szoritok, hogy ugy menyjenek a dolgok, ahogy azt te szeretnéd!Szerintem meg fog jönni!!! Szintia(elsõ válaszoló)
Igen utalhat, sajna. Lehet valami másért késik.Stressz, hormonok játszanak veled. Régóta probálkozol?
A kérdező hozzászólása: nem nem. és egyelõre még nem is szeretnék kisbabát. pár évvel késõbb mert még mindössze 18 éves vagyok. védekeztünk is a párommal csak valami hiba csúszhatott a dologba ... lehet, hogy az óvszerrel volt gond. és szeretném ha megjönne de lehetséges, hogy a stressz miatt késik mert egy nyugodt éjszakám nincs azóta. :( folyton ezen agyalok ...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :-) elõször is gratulálok a kislányodhoz! :-) másodszor. hány hetesen vetéltél el? én sem szeretnék abortuszra menni ... nagyon nem. nem lenne szívem ... :( 1 órával ezelõtt kb. már véres volt a folyásom. de csak egy hajszálvékony csíkban ... remélem ez már a menstruáció elõjele. (bár nekem eddig ez nem fordult elõ havi vérzés elõtt csak a szokásos mellduzzadás ill. haspuffadás) nagyon sokat rágódom emiatt. lehet, hogy emiatt is késik ... meglátjuk :-) köszönöm a segítséget! :)
Köszi a gratuláciot!:-) 7 hetesen ment el a babám!Nekem sem lett volna szivem az ab.de ha kellett volna....de jobb, hogy igy alakult.Szerintem ez már menzi lesz.Nem minden hónapban müködik egyformán a nõi test.ÜDV NEKED!!!!

9 hónapos a babám, 2 hónapja spirált tetettem fel, a szoptatás miatt lehet rendszertelen a mensim? 4 napja késik.

Idegségemben már tesztet is csináltam, negatív. Akinek spirálja van, rendszeres a mensije? Esetleg a szoptatás befolyásolhatja?

Legjobb válasz: Nekem nincs spirálom,de igy is késik mindig van,hogy 1 hónapig meg se jön!Úgy tudom a szoptatástól van!!!

Nekem nincs spirálom, de igy is késik mindig van, hogy 1 hónapig meg se jön!Úgy tudom a szoptatástól van!!!
Szia!Nekem is spiral van fenn.A doki azt mondta 4 honap utan all be a rendszeres menstruacio.Nekem többször volt meg egy honapban , es utana tenleg beallt.Nincs panaszom.Nyugi, kizart , hogy terhes lennel.
Szia! Persze a szoptatástól is lehet rendszertelen, nekem 2-3 havonta jött meg, amíg szopizott a lányom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam:) Már kezdtem beparázni, mert minden tünetet produkáltam, de tuti csak beképzelem:)

Volt úgy valaki, hogy amúgy mensi előtt mindig fájt a melle, de amikor terhes lett, nem fájt egyáltalán és pont ez volt a fura? 2 napja késik, pedig sosem szokott.

Legjobb válasz: Szia, bocs az off-ért. Nálam is ugyanez a helyzet, csak én 6 nap múlva nem várom. Eddig minden menses elõtt fájt a mellem már legalább 1 héttel, most viszont egyáltalán nem fáj, még meg sincs duzzadva. Csak a méhem környékén fájdogál egy kicsit, meg éjszaka kijárok pisilni, de nem hinném, hogy ezek terhességtõl lennének. Szorítok, hogy baba legyen

Szia, bocs az off-ért. Nálam is ugyanez a helyzet, csak én 6 nap múlva nem várom. Eddig minden menses elõtt fájt a mellem már legalább 1 héttel, most viszont egyáltalán nem fáj, még meg sincs duzzadva. Csak a méhem környékén fájdogál egy kicsit, meg éjszaka kijárok pisilni, de nem hinném, hogy ezek terhességtõl lennének. Szorítok, hogy baba legyen
A kérdező hozzászólása: Nekem a mérete ugyanúgy megnõtt valamelyest, mint rendesen szokott mensi elõtt.

Terhesség lenne, vagy mensi? 4 napja késik.2 negatív teszt. A hőm 37, 4. mellbimbóim rettenetesen érzékenyek. Vizes folyásom van de kevés. Hasam nem fáj, hányingerem nincs. Fáradtnak érzem magam.

Legjobb válasz: A hõd alapján látszik,hogy mikor volt pé-d? Csak azért kérdezem,mert sokan nem attól nézik a plusz 14 napot és akkor nem is késik,ha van görbéd jó lenne ha feltennéd. Sajnos nekem pé után az elmúlt 2 alkalommal 17 napra jött meg és mégse volt baba,a vizes folyás is általában mensit jelez:(

A hõd alapján látszik, hogy mikor volt pé-d? Csak azért kérdezem, mert sokan nem attól nézik a plusz 14 napot és akkor nem is késik, ha van görbéd jó lenne ha feltennéd. Sajnos nekem pé után az elmúlt 2 alkalommal 17 napra jött meg és mégse volt baba, a vizes folyás is általában mensit jelez:(
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs görbém, de a hõm alapján febr.3 körül volt pém....multhét szerdán kellett volna megjönnie kb. mostmár 6 nap késés, még mindig negatív.de a mensim sem jön meg.a melleimhez meg már hozzá se lehet érni.
Lehetséges hogy babát vársz. pár nap múlva csinálj tesztet. Én is azt hittem hogy nem vagyok terhes mert nekem is vizes folyásom volt, de most vagyok 14 hetes km.
Szerintem is babát vársz, holnap reggel csinálj még egy tesztet, ha véletlen az is negatív, akkor menj el a dokidhoz. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszike a drukkot.a mellfájdalmam most abbamaradt...tegnaptól megint nem fáj...én nem tudom hogy mi van.pénteken megyek dokihoz.meglátjuk...
Szia!Én tegnapra nem vártam, nem is jött.Az akkor reggeli tesztem nekem is nega.Én is nagyon fáradt vagyok.A derkam még életemben nem fájt, de tegnaptól az is eléggé fáj.A mellbimbóm érzékeny szokott lenni menzi elõtt, de most abszolut nem érzem, tehát én még reménykedek.Tegnap volt egy pici menzis görcseim, de halványan.Azt hittem, h. meg fog jönni, de nem.Azt tudni kell, hogyha nekem elkezd fájdogálni a hasam, akkor 10 perc múlva megjön.Nem szórakozik.:) Nekem is vizes folyásom van, de nem sok.Remélem, h. a korai tesztelés miatt volt nega a tesztem.Szerintem hétfõn tesztelek, ha nem jön meg addig .Nekem a hõm 37.1. Max 36.8 szokott lenni abban a hónapban mikor megjön. Úgyhogy szerintem összességében jól állok, de nem élem bele magam.Hiszen van egy nega tesztem.Sok sikert magunknak!!!
A kérdező hozzászólása: Szurkoljunk egymásnak:) bár én msotmár a több mint egy hetes késésnél tartok és még mindig nega teszteknél..pedig nekem soha életemben nem késett...beállt 28 napra, és kész.nem tudom ...nem akar jönni ez a babó...

2 napja késik, a derekam és a mellem is fáj, mint mikor megszokott jönni, fehéres folyásom van. Ez inkább mensit jelez?

Legjobb válasz: szerintem ez nem mensi jele! tesztet nem csináltál még? nekem 4 napja késik,néha halvány barna a folyásom,néha elmúlik! én sem értem mi lehet,de a derekam nekem is fáj már egy ideje!viszont tesztem negatív :-( neked nagyon szorítok!!!!! valami tünet esetleg?

szerintem ez nem mensi jele! tesztet nem csináltál még? nekem 4 napja késik, néha halvány barna a folyásom, néha elmúlik! én sem értem mi lehet, de a derekam nekem is fáj már egy ideje!viszont tesztem negatív :-( neked nagyon szorítok!!!!! valami tünet esetleg?
A kérdező hozzászólása: a derék és a mellfájdalmon kívül semmi más tünetem, talán többször megyek wc-re.Tesztet még nem mertem csinálni.Neked vannak tünetek?
nekem is ezek pont 2 napja késik és derék féjésom mondjuk nekem az nincs.nekem is fáj a mellem fehér folyásom van, és néha enyhe menzis érzés is van. neked volt kicsit nyálkás folyásod is?:mert nekem igen.
na milett?

A mensi kb 2 napja kesik a hom magas(37) mar napok ota a hasam neha gorcsol mint maskor a mensi napjan, a mellem csak a tegnap ota kezdett el fajni viszont szombaton teszteltem negativat. Remenykedhetek hogy egy ev utan vegre osszejott?

emenykedhetek vagy most is csak a termeszet jatszik velem.Amugy semmi terhessegi tunetem nincs.

Legjobb válasz: Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)

Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)
Szia!Szerintem te voltál az aki a kérdésemre válaszolt!Én is ugyan igy vagyok mint te!!!!!Várj még!!!!!!2-3 nap mulva csinálj még egyet én is igy teszek!!!!!Drukkolok!Viki
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen en is szoritok neked ird meg majd az eredmenyt en csak egy het mulva tesztelek felek az egy csiktol.

2 napja késik a mensim csináltam a 29 napon és a 31 napon tesztet de negatív lett, annyi tünetem van hogy fehér folyás és minden éjszaka kijárok pisilni! Lehetek már babás vagy csak késik?

Szedtem clostit is.Remélem már babás vagyok!Ja és a h?m az már a 25.nap ota 37.Ma vagyok a 32.napomon.

Legjobb válasz: ha a clostitól a ciklusod beállt 30 nap alattira, akkor lehet hogy egy bébi, de a hcg folyamatosan nõ naponta, úgyhogy készenlétbe legyen egy teszted, és pár nap múlva poz kell legyen. Sok sikert-

ha a clostitól a ciklusod beállt 30 nap alattira, akkor lehet hogy egy bébi, de a hcg folyamatosan nõ naponta, úgyhogy készenlétbe legyen egy teszted, és pár nap múlva poz kell legyen. Sok sikert-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!