Találatok a következő kifejezésre: A mensest 10. napon ha (2 db)

A mensest megelőző 10. napon ha nem védekezünk akkor is lehetek terhes?

Sziasztok!A mensest megel?z? 10. napon ha nem védekezünk akkor is lehetek terhes? Ha igenakkor kb mikorra lehetséges a beágyazódás?

Legjobb válasz: minden lehet, de kisebb a valószínûsége.

minden lehet, de kisebb a valószínûsége.
beágyazódás aktus után 7-12 napon van.
Persze hogy lehetsz ha pont akkor volt pé-sed igen.
A kérdező hozzászólása: Ha sûrû szagtalan fehér folyásom van , akkor van peteérésem?
az nem attól függ, de a folyás nem játék el kell vele menni orvoshoz
A sûrû folyás a mensi jele valószínû hogy nem vagy babás.
A kérdező hozzászólása: A mensimnek 6.-án (nem) kéne megjönnie

Normális-e az ha a tüszőrepedés és a menses között csak 9-10 nap telik el? Nem kevés ez ha babát szeretnénk?

A tüsz?repedés után 6 nappal már vérezgettem, igazából a 9. napon lett b?vebb. Nem akadálya a teherbeesésnek hogy rövid ez az id?szak a pé és a menses között?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is sárgatest elégtelenség. Egyrészt a periódusod második fele túl rövid (min. 12 napnak kellene lennie), másrészt mert vérezgetsz. Próbáld meg a palástfü teát, a tüszörepedéstöl a mensiig naponta 2-3 csészével. Érdemes pár hónapig inni a siker érdekében! Egyébként sárgatest elégtelenséggel is estek már teherbe, csak így nehezebb. Szurkolok, hogy neked is sikerüljön!

Szia! Szerintem is sárgatest elégtelenség. Egyrészt a periódusod második fele túl rövid (min. 12 napnak kellene lennie), másrészt mert vérezgetsz. Próbáld meg a palástfü teát, a tüszörepedéstöl a mensiig naponta 2-3 csészével. Érdemes pár hónapig inni a siker érdekében! Egyébként sárgatest elégtelenséggel is estek már teherbe, csak így nehezebb. Szurkolok, hogy neked is sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Iszom a palástfû teát a pé tõl a mensiig, a cickafarkot a másik felében, szedem a Hormeel S cseppet, és mindenféle vitaminokat. Igaz hogy még csak 1 hónapja...Ez helyre tudja hozni ezt az elégtelenséget??
Neked nagyon úgy néz ki, hogy sárgatest elégtelenséged van!:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. És esetleg abban is tud valaki segiteni hogy mit lehet tenni ilyenkor? Van erre valami gyógyszer, vagy vitamin??
Szia! Szerintem igen. Nekem legalábbis segített. Irogasd az eredményeket (ciklus hossz, vérzések, PÉ stb.), s ha összehasonlítod, látod, hogy van-e javulás vagy nincs. Igaz, amiket írsz, ezekböl csak a palástfü teát ittam. Ezen kívül még málnalevél teával és Agnus Castus-sal (barátcserje) próbálkoztam, de ezek nem sárgatest elégtelenségre vannak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!