Találatok a következő kifejezésre: A mensesemnek nap múlva kell megjönnie, (2 db)

A mensesemnek 5 nap múlva kell megjönnie, a hasam és a hátam alul fájdogál, ahogy a bal mellem is. Terhes lehetek?

a mensesemnek 5 nap mulva kell megjönnie!a hasam és a hátam alul fájdogál, ahogy a bal mellem is!eddig is voltak tüneteim, de kisbabát szeretnénk és próbálkoztunnk is!!lehetek terhes ilyen tünetek mellett????félek h megjön!KÖSZÖNÖM!!!

Legjobb válasz: Úgy gondolom,hogy igen!Én mesi napja elõtt 1 max 2 nappal görcsöltem, viszont most már elõtte 1 héttel,mint az ágyú úgy görcsölt a hasam. Ma már 6 hetes vagyok! Remélem valóra válik az álmod :) Mielõbbi jó babavárást!

Úgy gondolom, hogy igen!Én mesi napja elõtt 1 max 2 nappal görcsöltem, viszont most már elõtte 1 héttel, mint az ágyú úgy görcsölt a hasam. Ma már 6 hetes vagyok! Remélem valóra válik az álmod :) Mielõbbi jó babavárást!
Elképzelhetõ, bár van akinek a mensi elõtt is fáj a dereka, hasa, de én szorítok neked!Ha nem jön meg, vegyél tesztet, rá 3 napra, ha akkor negatív, és egy hétre sem jön meg ismételj.Sok sikert!
Szia! Én ugyanezekkel a tünetekkel mentem el tegnap orvoshoz, mert nem bírtam tovább. Aki azt mondta, hogy a sárgatest hormon csinálhatja nálam ezt a zûrt. De remélem te babás vagy. Tesztelj egy kicsit késõbb, mondjuk, ha nem jön meg.
Szia!Akár lehetsz terhes is, de elõbb várj egy hetet mensikimaradás után(tudom hogy nehéz, én már párszor csináltam)és csak akkor tesztelj.Ha terhes vagy, nagyon valószínû hogy nem jön meg, vagy csak pecsételsz, vagy nem olyan erõs lesz a mensid mint szokott, és jóval kevesebb.Ha megjön és minden ok, akkor nem vagy az.Arra viszont figyelj, hogy feleslegesen ne szórd a pénzed tesztekre, ha csak nem te nyerted a 2 milliárdot.Én 24 hó alatt kb.40 ezer forintot csak tesztekre otthagyhattam volna, ha minden késésre, kevesebb vérzésre tesztelek.Várj egy hetet, ha nem jön meg teszt, ha nega, akkor doki, mert petefészekciszta is csinálhat ilyen tüneteket.Sok sikert.Egy öreg róka
nekem is szokott 3-4 nappal elõtte fájni a derekam. :(
Lehet, hogy terhes vagy, igen. De jól tudod, ilyen hamar nem jelentkeznek a tünetek.
Szia! A terhesség tünetei( émelygés..ilyesmi)Csak az 5. hét után jelentkeznek. Viszont, attól függetlenül lehetsz terhes.:) Én, mikor abbahagytam a gyógyszert, mert babát szerettünk vna, az elsõ együttlétbõl máris baba lett:)
nála is jelentkeztek mind a 3 szor a tünetek mensi elõtt 1 héttel és voltak babák (sajnos elvetéltem velükde ott voltak)
Szia! Mi ebben a hónapban próbálkoztunk elõször. Az elsõ "akció" után kb 3-4 nappal én is émelyegtem, bár nem nagyon. Egy-két szag is érzékenyen érintett. Aztán ez kb. egy hét alatt elmúlt. Eztuán pociszúrka és ciciérzékenység következett, ja és rengeteget jártam pisilni. Most meg ott tartok, hogy csütörtökön kellett volna megjönnie, de nem jött. Csináltam ma egy tesztet és pozitív lett! :-) Remélem minden rendben lesz. Õ lenne az elsõ babánk. Szerintem ez teljesen egyénfüggõ, nem nagyon lehet hetekre pontosan belõni mindent. Szurkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Júúj! gratulálok nektek! Remélem mi is így járunk. :-) Már csináltam egy tesztet, de az negatív lett.:-( Viszont azóta is szédülök+émelygek és nekem is szurkod a hasam...De lehet, hogy csak a mensesem elõjele, bár még soha nem éreztem magam így elõtte. Nem tudom, de bízom benne, hogy jövõ vasárnap már boldogan újságolhatom, hogy nem jött meg a havim! Köszönöm a válaszod!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!