Találatok a következő kifejezésre: A mensesem után (121 db)

Elejétõl.....
Terhesteszt megmondja, hogy terhes vagy-e. Mi nem tudjuk.
A kovetkezo menszi elso napjatol visszafele 14 napot, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a menszi elso napjatol szamitott 14. nap is ugyanaz. Az esely nincs teljesen kizarva, hogy terhes legyel, de eleg keves a % ra.
Mennyit késik azóta a mensid? 2 napot, vagy 3 hetet vagy mennyit?
Lehet, hogy az vagy lehet, hogy nem. Egyéntõl függ, de nem olyan könnyû teherbe esni a környezetembe kapásból tudnék mondani 3 párt akiknek vagy még nem jött össze a baba vagy nagyon nehezen, szóval nem könnyû teherbe esni

A menses után terhes lehetek?

Terhes lehetek ha a menses után három napra rá tette oda és csak a hegyét?? És most meg feszül meg fáj a mellem mondjuk mindig szokot elötte, és jövöhéten meg megis kéne jönni e.

Legjobb válasz: igen lehetsz terhes

igen lehetsz terhes
A kérdező hozzászólása: De mondjuk azt mondta nem is fojt meg nem jött neki megsû semmi!!!
A ciklus 6. napján voltunk együtt és nem védekeztünk. (bármikor jöhetett volna már a baba) Most a kisfiam 3 és fél éves :)
A kérdező hozzászólása: De nekem csak a hegyét tette oda!!
"De mondjuk azt mondta nem is fojt meg nem jött neki megsû semmi!!!"- mi van???
Az elõváladék is tartalmazhat spermát... (és pont a hegyébõl jön ki :D )
az mind1 elég egyetlen 1 kicsi sperma õ hiába mongya h nemis folyt ha a hegyén lehetett egy pici ondó aktus elött vagy után volt?
Most õszintén! Minek tetted fel a kérdést? Kapod a válaszokat, hogy igen, lehetséges, de te egybõl hárítasz, hogy de nem is folyt, meg csak a hegye került oda.... Igen, van némi kis esélye, de nem sok. Ha a melled amúgy is szokott feszülni ilyenkor, akkor mi a problémád? Tényleg nem értelek.

Hogyan lehet zselészerű folyásom 4 nappal a mensesem után? és peteérést megakadályozó fogamzásgátló gyógyszerek esetében ez hogy lehet?

tabit szedek és 3 nappal miután elmúlt szexeltem,a negyedik nap zselé szer? folyásom volt,ami azért problémás mert a gyógyszer amit szedek (novynette) elvileg pont a peteérést akadályozza meg. akkor ez most hogy van? egyáltalán nem is kellene ien folyásomnak lennie,nem?

Legjobb válasz: Paszolom fiu vagyok.Maximum menj el orvoshoz vagy kérdezd meg anyukádat:D

Paszolom fiu vagyok.Maximum menj el orvoshoz vagy kérdezd meg anyukádat:D
A kérdező hozzászólása: fenemód vicces vagy.
Ez nem vicc télleg nem tudom:S:D
nekem amikor "peteérés van" mindig van egykis folyásom, énis tabit szedek, orvosnál is voltam már, de õ aztmondta h semmi bajom.
ha tul sok folyásod van akkor szerintem láttogasd meg a nögyógyászod.de ha csak kicsi volt akkor ez csak átmeneti állapot. DR.SZNÉ BUDAI ERIKA

Az normális ha valakinek a mensese után se megy le az ébredési hője 36, 4 alá? Nekem 7 napja jött meg (most már nincs), és még nem megy le.

Legjobb válasz: miért kéne lemennie 36,4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie

miért kéne lemennie 36, 4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie
Szia ! Nekem csak peteérés napján megy le 36, 4-ig az elõtte valo napokon 36, 6-36, 8 között mozog.
attól is függ, hogy hol méred... nekem 36, 5-nél lejjebb sose megy (szájban mérve).

Mitől van ez? A menses után a barnázgatás?

Legjobb válasz: Rögtön utánna barnáztál?Ha igen sárgatest elégtelenség szokott fenn állni,ha többször elõfordult

Rögtön utánna barnáztál?Ha igen sárgatest elégtelenség szokott fenn állni, ha többször elõfordult
A kérdező hozzászólása: Igen rögtön a menses után. Soha nm volt még ilyen csak most ebben a hónapban.
A kérdező hozzászólása: Mi az a sárgatest elégtelenség?? Ha ez a ddolog áll fent akkor nm eshetek teherbe??? Bocsi h megkérdezem h mi ez de nekem még ilyen soha sem volt és azért nm tudom h ez micsoda??
Ne aggódj, ha most elõször fordult elõ, akkor lehet csak a ciklusod játszadozik.Nekem menzesz elõtt, után és néha ciklus közben is elõfordul.Rengeteget barnázok.Nehezen esek teherbe, sajnos még nem sikerült nekem.Ti miota próbálkoztok?Ne félj és neaggódj, ha többször elõfordul mennyj el orvoshoz !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 4-es válaszoló a válaszod. Mi 1-éve próbálkozunk. És ti mióta próbálkoztok?

A Menses után mitől és miért van a barnázgatás?

Legjobb válasz: HA középidõben barnázol, az valószínûleg progeszteron hiány miatt van.

HA középidõben barnázol, az valószínûleg progeszteron hiány miatt van.

Ha a mensesem után kb:5 nappal voltam együtt a barátommal, de kivette mielőtt elment volna lehetek terhes igyis?

9 nap telt el azota a hasam egy kicsit fáj és a melleim is érzékenyek a mensesemnek aug.10.-e körül kell megjönnie

Legjobb válasz: én is szintén így vagyok, de nem tudhatod sohasem, lehet h igen, lehet h nem...... amugy akarnád?

én is szintén így vagyok, de nem tudhatod sohasem, lehet h igen, lehet h nem...... amugy akarnád?
A kérdező hozzászólása: Igen
Ha idõben kivette, akkor kevés az esélye. Fõleg ha azt nézzük, hogy már 9 nap eltelt azóta, és csak aug 10-re várod. Bõven a várható peteérésed elõtt történt.
Bocsi hogy megkérdezem, de miért vette ki, ha babát akartok? A kérdésedre válaszolva: igen lehetsz terhes azoktól a bizonyos elõnedvektõl!
szerintem nem de ha terhes is maradtál az még soká fog kiderulni.
Igen, lehetsz, de a hasfájás meg egyebek nem annak a tünetei. Egyébként ezer ilyen kérdés volt már, akkor kell izgulni, ha elmaradt a menzesz, és az elsõ tünetek is csak akkor jelentkeznek nem elõtte... Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz, ha meg igen, akkor meg ne. Nincs értelme a balesetre hajtani...

Teherbe lehet esni, ha a mensesem után 13-14 napal voltam együtt a barátommal, és vagy egy 15 másodperig volt csak bennem gumi nélkül, aztán rá vagy egy 10 percre ment csak el, de már gumiban és persze sperma ölős gumi volt?

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes. Persze nem akkora az esély, mintha célirányosan babagyártásra ment volna ki az egész, de lehetséges, és nem csak elviekben. Védekezzetek, ha nem akartok gyereket.

Simán lehetsz terhes. Persze nem akkora az esély, mintha célirányosan babagyártásra ment volna ki az egész, de lehetséges, és nem csak elviekben. Védekezzetek, ha nem akartok gyereket.
Ha védekeszés nélkül szeretkeztem, de nem ment el belém a barátom. Meg nem is volt bennem sokat, hanem vagy 5-10másodpercet, és utána gumit hózott, ami ráadásul sperma ölõs, akkor is teherbe eshetek? Íme itt van , nem ertem hogy miert nem huztatok az elejevel gumit..hja es inkab menny el dokihoz es irass tablettat vagy hasznalj legalapp Phatmatex huvelykupot . es az nem fog segiteni a dolgon h tobbszor teszed fel a kerdest ... inkabb menny el dokihoz.... es az esely meg van ra hogy teherbe ess... bar nagyon kevés
Hát ez pech! Mivel kb.Pont akörül lehet a peteérésed és ha egy kicsi is beléd ment...jön a baba Szóval megvan az esély rá.
persze h teherbe lehet! az elõváladékba is lehet sperma, amitõl már teherbe lehet ám esni! :S
Van rá esély...Én is így készültem...Az elõváladéktól is lehetsz!
Ha nem is 100%, de kis esélye van. Az elõváladék valóban tartalmaz spermát, és mivel ekkor lehetett kb. a peteérésed is, ezért szerintem ne kockáztass. Adva van egy kicsit rizikós sex, babát meg ugye nem szeretnél, szóval én mennék 72 órás tablettáért, hogy késõbb biztosan ne legyen semmilyen gond.
sztem nem lehetsz terhes, de minden lehetséges, végülis a 14.nap a legtermékenyebb idõszak....mások sztem gumival csináljátok az elejétõl.
A kérdező hozzászólása: Jah és ez már a második menet elején volt!az elött már egyszer elment a barátom!
nem
nem tudhatod h elõváladék került e beléd de az biztonságos ha végig gumival vegytok együtt de ha ez nem jön be akkor ott a pesszárium de inkább ne kisérletezz én is ilyen voltam de minden megeshet esetleg nem tudja már úgy tartani és akkor becsúszhat a baba

A mensesem után 1 nappal együtt voltunk a barátommal de sajnos az óvszer elszakadt. :S másnap elmentem nőgyógyászhoz és Rigesoft esemény utánit kaptam, amit másnap sikerült kiváltanom. Lehet baj?

(még b?ven benne voltam a 48 órában) szerintetek lehet baj? nagyon félek, és rosszul érzem magam, pedig tudom hogy nem a mi hibánk h kiszakadt az óvszer.:( ráadásul hnap érettségizek,és nagyon nagyon ideges vagyok. az esemény utáni tab. bevétele után mennyi id? után kell megjönnie?

Legjobb válasz: az a bogyó nem hiába van kitalálva, nem lesz "semmi" baj

az a bogyó nem hiába van kitalálva, nem lesz "semmi" baj
Hogy vette volna be, ha odaírta, hogy terhes? :) Nekem csak az a kérdésem lenne, hogy megtartod, ha már így alakult a babát?
Nem vettem be.
A kérdező hozzászólása: és vettél be esemény utánit? ( az utolsó hozzászólótól kérdezem)
TERHES VAGYOK es a ciklus 5. napjan voltunk egyutt ugy hogy bennem ment el. Masnap pedig ereztem a peteeressel jaro fajdalmat a bal petefeszkemben. Aki azt mondja, nem lehet menzesz elmulasa napjan, annak utolso napjan, kozben, vagy utana 1-2 nappal teherbe esni, az hazudik.
utolsó vagyok.. ha elolvastad a betegtájékoztatót azon is rajta van amúgy, hogy elvileg nem befolyásolja a menstruáció idõpontját, normálisan megjön.Nekem 1 héttel elõbb jött, mondanom se kell, soha az életben nem örültem így a csajosnapoknak. :D
Nem lesz semmi baj.Én is ezt a tabit váltottam ki és én se lettem terhes..pedig én termékeny idõszakomban voltam.Na parázz! :) 18/L
Mondjuk inkább úgy, hogy nagyon minimális az esélye a teherbeesésnek. Alapból nem voltál elvileg termékeny idõszakban. Ovulációkor is csak kb 20% az esély a terhességre. A tabi pedig 86%ban megakadályozza az egyébként létrejövõ terhességet (amire az esély ugye alapból csak 20%).
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! megnyugtató ezt olvasni!:$
ne aggódj. Csatlakozom az elõttem szólóhoz.
A kérdező hozzászólása: és az esemény utánitól kialakulhat fájdalmas csomó a mellben? a neten azt olvastam h a nagy hormonváltozás miatt lehetségesek ilyen csomók. ez igaz? vagy baj van?? mind2 mellemben fájdalmas csomók vannak...:(most már tényleg nagyon félek..:'(:'(:'(

A menses után fel megy vagy leesik a hő?

Legjobb válasz: Nekem alacsonyan szokott lenni a peteérésig, utána felmegy.

Nekem alacsonyan szokott lenni a peteérésig, utána felmegy.
Sajnálom:( ne add fel, új hónap új remény!!
A kérdező hozzászólása: teszteltem és negatív:((kicsit elkenõdtem:(
na, teszteltél?
A kérdező hozzászólása: hát így is állandóan pisilni járok így lehet nem lesz elég koncentrált a reggeli.:) tényleg most h így feljött szóba valóban sokat kell mennem pisilni.:S 8 óra óta vagyok fent de már 10szer biztos voltam...
Neked ha baba van..már pedig miért ne lenne..akkor nem feltétlenül kell reggeli pisi..idõben vagy, mutatni fogja...de ha nyugodtabb lennél a reggeli pisibõl mert az koncentráltabb akkor várd meg a reggelt..ááá én tuti nem bírnám ki reggelig:)
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok köszönöm.hát nagyon valószínû h elszaladok délután a patikába és veszek egy tesztet.de ha megcsinálom délután akkor az a pisi is jó és kimutatja nem kell feltétlen reggelre várni?:)
Szerintem is csinálj mégegyet. Szurkolunk.
ááá ha tényleg csak barna maszatolás volt akkor igenis van remény mert lehet akkor volt a beágyazódás..és még csak most fogja mutatni a teszt..jajj nagyon drukkolok neked:) Én tuti nem bírnám ki holnapig a tesztelést:) )
A kérdező hozzászólása: szia kedves utolsó! a hõmérõzésre visszatérve azért volt délután mérve mert éjszakás mûszakom volt és akkor ébredtem fel:) a "mensim"végig barna volt csak nem tudtam hogy kell azt úgy jelölni:) csak elsõ nap picit több volt mint a többin.de tényleg elkenõdtem egy kicsit hogy ez miért volt, de te azért valami nyugalmat is ültettél belém, és ezt köszönöm. mindenesetre veszek akkor holnap egy másik tesztet.hátha:)
A kérdező hozzászólása: én is nagyon megijedtem hogy mi lehet mert ez még soha nem fordult elõ velem.valami biztos van mert a közérzetem sem túl jó:(egyik percben majd szét csattanok olyan jól érzem magam , a másikban az ágyból nem tudok felkelni.szédülök émelygek.pedig általában nem vagyok ilyen nyûgös:( azért köszönöm a válaszokat!
Hát rendes vérzésed nem volt, azért megkérdezném a dokit.
A kérdező hozzászólása: igen , 30.-án de negatív lett.érdemes csinálnom egy másikat vagy már nem?
Tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: de ami most volt menses az nem vér volt csak barnázás.az is inkább elsõ nap utána pecsételõs
Leesik. Ahogy elnézem a görbédet, te már új ciklusban vagy
A kérdező hozzászólása: http://ciklus.hu/images/diagramok/b3f94eb60528d4bb04b07d4153..
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) hát próbálkozunk akkor tovább:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!