Találatok a következő kifejezésre: A menses egy nappal pozitiv volt (2 db)

A menses elött egy nappal pozitiv volt a teszt másnap megjött most van a harmadik napja hogy vérzek. Olyan mintha élő vér folyna. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ha véletlen mégsem maradt meg a baba,attól még lehet megint pozitív a teszt,mert a hormon lassabban ürül ki a szervezetbõl.ne idegeskedj,inkább menj orvoshoz,hogy mielõbb megnyugodj!Szorítok!

Ha véletlen mégsem maradt meg a baba, attól még lehet megint pozitív a teszt, mert a hormon lassabban ürül ki a szervezetbõl.ne idegeskedj, inkább menj orvoshoz, hogy mielõbb megnyugodj!Szorítok!
Ha élõ vér folyik belõled és a teszted elõtte pozitiv volt, akkor nagy valószinûséggel spontán vetélésed van ill.fenyegetõ vetélés. Nagyon gyorsan menj orvoshoz, hátha még megmenthetõ a terhesség!Ha mégsem akkor is meg kell vizsgáltatnod magad, nehogy szövetdarabok maradjanak bent vagy valami más, mert annak súlyos szövõdményei lehetnek!
én a helyedben azonnal orvoshoz fordulnék! nekem augusztusban volt egy abortuszom sajnos elhalt a baba....annyi tünetem volt hogy mensi helyett barnás váladék 2 napig majd rákövetkezendõ héten egy erõs vérzés majd ez még egyszer megismétlõdött...aztám már csak azt tudták megállapítani hogy elhalt terhességrõl van szó :( ne húzd az idõt!!!!!! nem ijesztegetés de jobb félni mint megijedni! lehet csak valóban mensirõl van szó és holnapra már nem fogsz vérezni!
Az elõzõ válaszokon kívül még annyit, hogy esetleg fennállhat a méhen kívüli terhesség is. Menj dokihoz hamar!
Mindenképpen fordulj dokihoz, mert ha a teszt pozitív volt nagy valószínüséggel terhes vagy/voltál. Remélhetõleg a szervezeted tréfál meg csak a menzesszel, hisz van ilyen, és közben a baba egészségesen fejlõdik a pocidban, de ha sajnos vetélésen mész keresztül akkor az veszélyes is lehet, akár csúnya szövõdményekkel.
Én azt tanácsolom, hogy vegyél még egy tesztet nézd meg reggel. Két dolog lehet. Terhes vagy de menstruálsz is. Sok nõ az elsõ három hónapban menstruál. A másik ami ritka de elõfordul, a vetélés. Remélhetõleg nem errõl van szó. (azt nem tudom, hogy ilyenkor is + lesz-e a teszt) Vegyél tesztet, ha pozitív, ha negatív én elmennék orvoshoz. Mégpedig azért mert mint írtad mensi elõtt pozitív volt már!
érdekel , hogy mi lett veled, írj majd, szorítok....
nekem is volt spontan vetelesem, igaz en mar 7 hetes voltam, es nagyon fajt.ha nem faj csak verzik szerintem meg ha idoben mesz dokihoz talan mentheto.de 3 nap utan ketlem:( mindenesetre menj orvoshoz mert vegeznek egy vervizsgalatot ugyanis ha tenyleg terhes voltal azt kimutatja meg veteles utan is egy jo ideig, es lehet hogy ki is kell "tisztitani".remelem hogy csak egy normalis mensi es egy rossz teszt, de mindenkepp menj orvoshoz, sot mar akkor el kellett volna menned.talan tenyleg csak mensi de baba is van.majd kiderul de ird meg!szoritok

3 pozitív terhességi tesztem volt, 4 nap menses késés után. Ma már vérzek, mint egy rendes mensesnél. Enyhe görcsök, nem rózsaszín vérzés. Ez a vetélés jele?

Jöv? héten mentem volna az els? vizsgálatra. Ha most megyek el orvoshoz, vérzéssel, elvégzi a hüvelyi vizsgálatot?

Legjobb válasz: Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!

Szerintem minel hamarabb menj el a orvoshoz. Biztos ami biztos!!
Igen valószinú vetélésed volt. Nekem is igy történt, de nem vizsgáltak meg hüvelyen keresztül, csak UH-t csináltak.
Szerintem is lehet vetélés. Valahol olvastam, hogy a menzeszek bizonyos százaléka közben bekövetkezik vetélés úgy, hogy nem is tudunk róla. De van esélye annak is, hogy megmarad a baba, csak menstruálsz terhesen is. Menj orvoshoz mindenképp!
Bízzunk bennem hogy csak menses, de sürgõsen menj ügyeletre, és vizsgáltasd meg magad!!! Drukkolunk:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!