Találatok a következő kifejezésre: A menses egy nappal (40 db)

én a helyédbe tesztelnék.de igen lehetsz mterhes.
Magad megnyugtatására nyugodtan csinálj egy tesztet, hiszen semmit nem vesztel vele, max. várj még egy-két napot. Remélem öröm lesz és a menszes is hopp elmúlik. Van ilyen , nekem is volt 2 napig, amikor még nem tudtam, hogy babám lesz!!!
A kérdező hozzászólása: A késõi peteérésem bekavart a számolásba. Épp egy nõgyógyászati mûtét elõtt állok, mert van egy kis elzáródásom. Nagyon régóta próbálkozunk és félek, hogy negatív lesz. Azért köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem. Negatív. (-:

Egy gyógyszertárban kapható terhességi tesztet az (elviekben) teherbe eséstől bármelyik napon kipróbálhatok? Nem tiszta hogy akkor használható ha már késik a mensesem? Akármelyik nap még a menses előtt érdemes kipróbálni?

Legjobb válasz: A legjobb, ha a mensi kimaradása után, vagy a várt mensikor tesztelsz elõször. Elõtte felesleges, mert nem valószínû, hogy kimutatná.

A legjobb, ha a mensi kimaradása után, vagy a várt mensikor tesztelsz elõször. Elõtte felesleges, mert nem valószínû, hogy kimutatná.
Az elmaradt menszi elsõ napján elvileg már kimutatja. Attól függ. mennyi HCG van a szervezetedben. Menszi elõtt nem érdemes próbálni.

Szerintetek? 23-án megjött a mensesem 1 nappal hamarabb mint kellett volna 24-én megvolt még de nem sok 25-én pecsételés nagyon kevés aztán teljesen elmúlt menses előtt volt egy halvány de nagyon halvány tesztem .

A hőm 36,8-37 között ingadozik beteg nem vagyok lehetséges hogy terhes vagyok? Én ezt nem értem ilyen mensesem még nem volt érdemes lenne tesztelnem szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)

Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)
Igen tesztelj és kiderül de várj még 1-2 napot. Drukkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod neked mennyi volt a mennyisége mert nekem az alatt az egy nap alatt olyan volt majdnem mintha rendesen megjött volna most is érzem egy kicsit hogy görcsölget a hasam.Gratulálok a babához!Ja és a teszt mikor lett pozitív most megyek veszek egyet én is kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Elsõ vagyok! Huh 1 napig teljesen megvolt másnap jött még vmennyi de nem volt normális vérzés már és utána el is múlt. Akkor én annak tudtam be h nem is sikerült a baba. Köv hónapba mikor megint aktuális volt a menstruációm akkor már rosszul voltam, fájt a mellem de nem is a mellem inkább a mellbimbóm. Elõtte pár nappal csináltam tesztet és erõs pozit kaptam. És abba a hónapba sajnos nem tudtunk együtt lenni párommal úgyh tuti már akkor elõtte jött össze és mikor mentem a dokihoz a méreteknek is megfelelt az idõ :) Ja és nekem is még hónapokig olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni :) Már majdnem 4 hónapos terhes voltam és mikor épp aktuális lett volna elkezdett görcsölgetni a hasam :) Sok sikert! Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is teljesen ilyen volt a mensesem most csináltam tesztet és halványan pozitív de már szerintem erõsen annak kellene lennie nem?Megyek veszek egy másfajta tesztet.
Hááát.inkább várj még 3-4 napot
elméletileg nem lehetsz terhes ugyanis a peteérés a 2 mensid között félidõben van, tehát ha nem 8 naponta jön meg, elég kicsi rá az esély, nyugi! :)
A 8 napot nem értem egészen! Peteérés után nem annyi nap teli el, mint elõtte, hanem 14-16 nap körül!:) De egyébként tényleg kicsit az esély, hogy terhes vagy, de azért van! Pár nap múlva azért csinálj még egyet!
persze, peteérés után 14-16 nap telik el. de elõtte is eltelik 12 nap mondjuk 28 napos ciklusnál, hát így jön ki a 8, de lehet 10 is :) csak írtam egy példát. lényeg, hogy mensi elsõ napja után kb. a 12. napon van a peteérés, a leányzók 48 óráig életképesek, tehát a 10. naptól lehet teherbe esni.
elvileg kedves elõzõ. Azért ezt nem vegyük szentírásnak, hiszen láttunk már peteérést az 5. napon is és a huszonötödiken is. és láttunk már 5 napig élõ spermiumokat is.
a peteeres minden honapban maskor lehet es ciklustol ciklusra valtozik. Nekem van egy szimptotermalis ciklusfigyelo szamitogepem - cyclotest baby - amivel pontosan meg tudom nezni hogy mikor van ovulaciom :-)) mar van par baratnom akinek ezzel szuperul sikerult.

Lehet, hogy babás vagyok? Március 15-én jött meg a mensesem, két napig rendesen volt. Aztán harmadik nap semmi, este egy kicsi barna, itt 37, 1 volt a hőm.

Az utána való napokban barnázás volt csak. Azóta pedig iszonyúan fáradékony vagyok, egyfolytába álmos és éhes. A méhembe pedig mintha kis t?ket szúrkálnának. Egyébként mindig teljesen normális a mensesem.

Legjobb válasz: Szia!Elképzelhetõ a terhesség!Mindenképpen csinálj 1 tesztet,mert ilyenkor már ki kell mutatnia!Gratulálok!

Szia!Elképzelhetõ a terhesség!Mindenképpen csinálj 1 tesztet, mert ilyenkor már ki kell mutatnia!Gratulálok!
Szia! szerintem is tesztezz! veszteni valód nincsen! Szerintem is elég babás gyanúsak a tüneteid! Majd ird meg hogy mi lett! Drukkolok neked két csíkocskához! :)

Mennyi esélye van egy nőnek a menses elötti napokban teherbe esni?

az elötte lév? napokat értsétek 3-4-5 napnak. Mikor a legkisebb és mikor a legnagyobb a teherbe esésre az esély?

Legjobb válasz: Esély megvan, bár lényegesen kevesebb, mint félidõben, ovuláció idején.

Esély megvan, bár lényegesen kevesebb, mint félidõben, ovuláció idején.
Neked kell mérlegelni. Ha nem csúszott le semmi, akkor én nem vennék be. De aztán ne az én lelkemen száradjon, ha mégis terhes leszel... Menj el orvoshoz, és kérd ki a véleményét.
1.21426341224%.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek vegyek be 72 órásat? tegnap szeretkeztem a barátommal és kicsit lecsuszott az óvszer valószinüleg nem folyt ki semmi de a 3/4-de lecsuszott szóval még a makkon volt sõt felette egy fél - 1 centivel. és elvileg a köv. napokban kéne megjönnie.
Én parás vagyok, a helyedben vennék be. De ez csak az én dilim... Csak aztán lehet, hogy nekiállsz idegeskedni és csúszik vagy valami és jajj szóval én nem bírnám ideggel.
Van olyan, aki menzesz alatt esett teherbe.
Az esély kicsi lenne még akkor is, ha teljesen lecsúszott vagy elszakadt volna. De persze nem nulla, ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor jöjjön az esemény utáni. Viszont készülj fel arra, hogy attól akár késhet is a menstruációd pár napot, úgyhogy ez esetben ne ess pánikba.

Pár napja mult el a mensesem. Egyszer menses vége fele is le fekudtunk a párommal (de akkor még mrg volt egy kicsit) es menses után pár nappal is le fekudtunk . Mind kétszer belém élvezett . Vajon lehetek terhes?

Mellékesen jegyzem meg nem bánnám ha terhes lennék mert ha már így alakult szeretnénk a babát.

Legjobb válasz: Ahh, szóval akkor ez egy elõre betervezett "hopsz becsúszott" baba lesz... :) Amúgy az esély megvan rá... De menjetek biztosra, mint a nyulak...:D

Ahh, szóval akkor ez egy elõre betervezett "hopsz becsúszott" baba lesz... :) Amúgy az esély megvan rá... De menjetek biztosra, mint a nyulak...:D
A kérdező hozzászólása: Nem beszéltük meg...csak hopp ahogy mondod. :)
Van rá esély, de nem annyi mint a peteérés idején, de én hallottam több nöröl aki mensi alatt esett teherbe, . Pedig akkor elvileg elég abszurd és mégis!
Én pont a mensi után 1-2 nappal estem teherbe.
Van rá esély igen, ha igen gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ez majd kiderul pár nap múlva. ..Úgy is meg érzi azt az ember.:) és köszönöm:)
A legtöbb nö egyáltalán nem érez semmit! Aktus után 2 héttel kimutatja a teszt!
A kérdező hozzászólása: Akkor én nem vagyok benne abba a legtöbb nõbe.. voltam már terhes úgy h tudom :)
Ez így elég zavaros! Vegyél egy tesztet és minden kiderül. Én is úgy lettem terehs, hogy védekeztünk.
Is-is. A megszakításos módszer eléggé orosz rulett. Vegyél egy tesztet!
Ezt a módszert nem nevezném védekezésnek. Lehet, hogy üdvözölhetünk a kismamák klubjában?
Ez a "Kelemföldnél kiszállok" módszer szerintem egyáltalán nem mûködik! Mindenképpen vegyél egy tesztet.
A módszeretek tényleg nem tartozik a biztonságosak közé, noha én is alkalmaztam, de nem sokáig, mert eléggé paráztam. Gondolom te is tudod, hogy már az elõváladék is tartalmaz spermákat, azt pedig nem érzik a pasik. Barátnõmék szüleinél ilyen módszer mellett fogantak az ikrek! Mióta késik a mensid? Tényleg késhet a mensi fertõzés miatt is! tünetek vannak?
A kérdező hozzászólása: 2napja késik, tünetek nincsenek,
Fetozes, felfázás, stressz...mind befolyásolhatja a ciklust. Ahogy a megszakításos módszer is. A terhességtol valo félelem szintén. Barátnomék évekig így védekeztek, mukodott is nekik. Aztán szerettek volna babát, sikerult is. Továbbra is így védekeztek, és most 8 hónap mulva úton a kovetkezo babus. Szoval nagy nem igazán bíznék benne.
Szióka! Mi évekekig "védekeztünk" a megszakításos módszerrel, de egyszer sem lettem terhes. Most, hogy akarjuk, meg nem akar sikerülni. Úgyhogy én nem lettem terhes a megszakításos módszerrel. Sok sikert.
Szia. Mi elõször csináltuk a megszakításos módszert, elõtte gumival szeretkeztünk a férjemmel. Most 8 hetes vagyok és nagyon boldog. Okozhatja fertõzés is a késést meg még sok minden (idõ, stressz...) vagy terhesség is. Pár nap múlva tesztelj újra!

Már 8 napja vérzek, de nem olyan erösen ép hogy van valami kis rózsaszínes folyás az utóbi pár napban! Elötte csak 4-5 napig tartott a mensesem! Mi lehet ez, terhes lehetek? Örülnék egy babának! :-) ) ) ) )

Legjobb válasz: Ha az elsõ 4-5 nap a szokásoshoz hasonló volt, akkor nincs túl sok esélye a babának, de ilyenkor akár tesztelhetsz is egyet. Az ilyen jellegû elhúzódó vérzés, sem terhességben sem egyébként nem természetes dolog, megérne egy orvos látogatást a dolog.

Ha az elsõ 4-5 nap a szokásoshoz hasonló volt, akkor nincs túl sok esélye a babának, de ilyenkor akár tesztelhetsz is egyet. Az ilyen jellegû elhúzódó vérzés, sem terhességben sem egyébként nem természetes dolog, megérne egy orvos látogatást a dolog.
A kérdező hozzászólása: hát nem olyan volt mint szokott lenni jóval kevesebb
Ha már 8 napja vérzel szerintem nincs baba. Vannak akik véreznek, de ilyenkor a mensi jóval kevesebb és nem is tert csk 2-3 napig, 8 nap az már sok.
A kérdező hozzászólása: De nekem csak 4-5 napig szokott tartani az mensesem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!