Találatok a következő kifejezésre: A mens. 4 nappal (244 db)

Már tuti nem baba? A mensim 4 napja csúszik, a hőm fent van, a tesztjeim negatívak és tegnap óta néha megjelenik egy-két csepp vér. Eddig napra pontosan megjött...

Legjobb válasz: Szia! Én nekem mensi kimaradás után 1 héttel volt csak pozitív tesztem az is csak halványan. Szerintem tesztelj egy pár nap múlva. Szorítok!!

Szia! Én nekem mensi kimaradás után 1 héttel volt csak pozitív tesztem az is csak halványan. Szerintem tesztelj egy pár nap múlva. Szorítok!!
Az elso terhessegemnel igy jartunk a parommal. Par napig eppen hogy csak megvolt a menszim, a kovetkezo honapban mar egyaltalan nem jott meg, es bizony akkor 8 hetes kismama voltam mar. Szerintem tesztelj egyet. Drukkolok, hogy baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Szerintetek mikor teszteljek újra?
Szia! A 2-ik valaszolo vagyok. Teszteltel? Es mi lett az eredmeny?

Mikor csináljamk tesztet? Hőm. Fent van, a mensit 4 napja namvártam, tegnapi tesztem negatív. Nem tudom pontosan mikor volt peteérésem, szóval ha összejött mikor is történt az. Milyen gyorsan termelödnek a hormonok?

Legjobb válasz: Hát ha tényleg késik már 4 napja, akkor már ma is kimutatja és valószínûleg tegnap is kimutatta volna, persze vannak kivételek! Ha tegnap nega volt és babás vagy, akkor késõbb lehetett a peteérésed. Próbáld kis holnap!

Hát ha tényleg késik már 4 napja, akkor már ma is kimutatja és valószínûleg tegnap is kimutatta volna, persze vannak kivételek! Ha tegnap nega volt és babás vagy, akkor késõbb lehetett a peteérésed. Próbáld kis holnap!
Szia!Szerintem ez egy késõbbi peteérésbõl készült baba lesz :) És akkor a teszt is késõbb fogja kimutatni. Várj türelmesen, bár tudom mindenki ezt mondja, és mondani nagyon könnyû...én sem vagyok türelmes, csak a szám jár :)
Mikor anno nekem a mensim 4 napot késett, már pozitív volt a teszt.nem egyformán termelödnek a hormonok.Két naponta duplázódig a hcg szint az elsö idöben.szerintem ha továbbra sem jön meg 2 nap múlva tesztelhetsz. Gratula. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, a remény még él!Majd holnap vagy h.után csinálok mégegyet, ha addig nem jön meg.Neked napközben is fennt maradt a hõd mikor terhes lettél?Én csak ébredésit szoktam mérni.

23 napos ciklus lehet normális? A 14. nap körül érzem az ovu. Fájdalmat, majd 22-23 nap körül 1-2 csepp vérzésem van 2 napig, aztán jött meg rendesen 5 napig. Párommal együtt voltunk kb a 10. napon, majd késett a mensim 4 napot.

Terhességi tüneteket észleltem már a 3. hétt?l: émelygés, éhségérzet, tompa hasi fájdalom, hidegrázás, barnás váladék (mellfeszülés nem volt). A vérnyomásom megugrott 150/100-ra, lehet hogy az idegességt?l, majd reggel, 27 napra megjött a mensim. Ez mi lehetett? Lehet, hogy terhes voltam, csak nem tudott beágyazódi?

Legjobb válasz: Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.

Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.
Szia! Mint ahogy az elöttem szóló is írta, a luteális szakasz (ciklus 2. fele) rövid. Feltehetöleg sárgatest elégtelenséged van. Ez megnehezíti a teherbeesést. Erre utal a vérezgetés is! De pontossággal az orvos tudná megállapítani. Ha még nem akarsz orvoshoz fordulni, akkor próbálj hömérözni, a babatervezok.otthona.net-en segítenek kiértékelni. Palástfü teával is lehet próbálkozni!
Szia! Én ahogy olvastam, bár többször kellett mert nem igazán lehet érteni, nem 23 napos a ciklusod ahogy az elõzõ hozzászólók értették, hanem 27 napra jött meg csak a 23. napon volt pár csepp vérzésed. A menstruációd elég erõs volt?
A kérdező hozzászólása: Bocs, ha nem volt érthetõ, kicsit ideges voltam. Igazából ez 2 kérdés volt. 23 napos az átlagos ciklusom. 2 napig csak pár csepp, majd megjön 5 napig. Nem túl erõs, mini tampon elég. És a másik része, hogy ilyen ciklus mellett terhes lehettem-e, és érezhettem-e a fenti tüneteket, és az hogy a 27.napra megjött a mensim, azt jelentette, hogy nem tudott beágyzódni?

Holnap mennem kell hormonvizsgálatra mert a mensim 4 napot késett, ebből 2 nap barna váladék, utána élénk piros darabos vérzésem volt. Orvos szerint korai vetélésről vagy terhességről is lehet szó, mit gondoltok valóban így van?

Valakinek volt már ilyen?

Legjobb válasz: Van egy ilyen feltételezés, hogy pár nap késés hátterében lehet nagyon korai vetélés. A dolog nem zárható ki, de ilyen esetben nincs orvosilag igazolt terhesség ezért nem is biztos, hogy így volt.

Van egy ilyen feltételezés, hogy pár nap késés hátterében lehet nagyon korai vetélés. A dolog nem zárható ki, de ilyen esetben nincs orvosilag igazolt terhesség ezért nem is biztos, hogy így volt.
A kérdező hozzászólása: Ja és elég sok tünet látszott rajtam ami terhességre utalt, mellduzzadás, a hasam alja kidudorodott, ami még nem múlt el, állandó fáradtságérzet, folyamatosan aludnék, és attól hogy megjött nem múltak el a tünetek, ma reggel már szédültem is, és el tudnék aludni bárhol
A kérdező hozzászólása: holnap ezért kell menjek hormonvizsgálatra. ha vetélés voltm, csinálnak velem valamit?
4nap késésnél már orvosnál voltál? Ha vetélés , amit õszintén sajnálnék, nem csinálnak semmit, kiürül magától. Majd írd meg mi volt, figyelünk.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam dokinál, de folyamatosan konzultáltunk, mondta hogy kaorai még a baba kimutatása így várjunk péntekig, de hamarabb történt meg ez a fura vérzés. Azt mondta hogy a terhesek 50%-a sajnos így végzõdik, ne legyek szomorú, igazából peteérésem nem volt ez a harmadik hónapunk hogy nem sikerült a baba. A kezelés 2. hónapjától Duphastonnal kezeltek akkor lett is peteérésem, ebben a hónapban vagyis a 3. hónapban Closty + Duphaston, eddig soha nem késett, óramû pontos volt...most mi lehet?
Csak nyugi! Én minden hónapban így vérzek, bár most késett elõször 4 napot. Én nem is szeretném tudni, ha elvetélnék. Ha majd 3 hetet késik akkor megyek orvoshoz, vagy pozi teszt esetén vérzéskor, de addig nem. Még van 3 hónapom és letelik az 1 év akkorra sem lesz baba mindent kivizsgál a doki. Nem hajt a tatár! Már a 3 éves gyes-nek is lõttek...
A kérdező hozzászólása: te terhes vagy? Ha igen akkor nem rendellenes neked a vérzés, vagy mit mondott a dokid?

Jan.1-én jött meg a mensim, 4 napig tartott. Együtt voltunk a férjemmel 11, 14, 18-án. Január 16-án csináltam egy tesztet (tudom, hogy korai volt) negatív lett. Mekkora esélye van, hogy teherbe estem? (várjuk már a két csíkot :0)

Legjobb válasz: Szia. LEGHAMARABB két hét múlva csinálj tesztet,de inkább három.Nekem mensi kimaradásra egy hétre lett biztosan pozitív a tesztem,addig az egyik negát,a másik pozitívat mutatott.Valamint nézd meg,egyáltalán kimarad-e. Nagyobb türelmet kívánok!Valamint,ha esetleg most nem jön össze,lehetõleg 2 naponta,minden másnap legyetek együtt,ez sztem kicsit "tág" intervallum,ha babát szeretnétek.:)Melody

Szia. LEGHAMARABB két hét múlva csinálj tesztet, de inkább három.Nekem mensi kimaradásra egy hétre lett biztosan pozitív a tesztem, addig az egyik negát, a másik pozitívat mutatott.Valamint nézd meg, egyáltalán kimarad-e. Nagyobb türelmet kívánok!Valamint, ha esetleg most nem jön össze, lehetõleg 2 naponta, minden másnap legyetek együtt, ez sztem kicsit "tág" intervallum, ha babát szeretnétek.:) Melody
Szia! Ha minden rendben van nálad és a párodnál is és ha jól számoltam akkor 13-14 volt pé-d és együtt is voltatok , akoor van rá eélyetek hogy sikerült a baba. :) Azért csinálj még egy tesztet 2hét múlva hogy tutira menj. Szorítok neked a két csíkért! :)
Szia! Türelem, ez nagyon hamar volt még. A beágyazódás legalább 10 napig tart, és csak utána termel a szervezet HCG-ét. Esélyed semmivel sem több de nem is kevesebb a teherbe esésre mint bárki másnak. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..

A mensim 4 napja csúszik, a hőm fent van, a tesztjeim negatívak és tegnap óta néha megjelenik egy. Két csepp vér. Mikor fogok végre menstruálni?

Már tuti nem baba? Eddig napra pontosan megjött...

Legjobb válasz: Én is ugyan igy vagyok csak nekem már 6 napja nem jött meg vérzés nincs de a text negativ! szerintem probáld meg késõb pár nap mulva és a reggeli vizeletbõl ! Én is várok hátha babo lex! szurkolok neked!

Én is ugyan igy vagyok csak nekem már 6 napja nem jött meg vérzés nincs de a text negativ! szerintem probáld meg késõb pár nap mulva és a reggeli vizeletbõl ! Én is várok hátha babo lex! szurkolok neked!

Elmúlt a mensim 4 napja és kíváncsiságból megnézem hogy leeset e a hőm, és még mindig 36, 8. az alaphőm 36, 2-36, 4-ig szokott lenni. Mitől van hogy nem esett még vissza a hőm?

Görbét nem vezettem de ez fura mert a hasam alul tompán fáj ezért is néztem a h?met már el kellett volna múlnia a hasfájásomnak nem?

Legjobb válasz: Vannak kivételek,van aki terhesen is vérzik,de az nem olyen szokványos,piro vér,hanem barnás,rózsaszínes,nyúlósabb valami szokott lenni. Neked rendesen megvolt? Szerintem nem vagy terhes,esetleg enterális fertõzésed van attól van magasabb hõd és fájdogál a hasad.

Vannak kivételek, van aki terhesen is vérzik, de az nem olyen szokványos, piro vér, hanem barnás, rózsaszínes, nyúlósabb valami szokott lenni. Neked rendesen megvolt? Szerintem nem vagy terhes, esetleg enterális fertõzésed van attól van magasabb hõd és fájdogál a hasad.
A kérdező hozzászólása: normális volt a mensim de nem tartott sokáig két napig volt meg rendesen és 1-2 nap kicsit csak.
Elsõ vagyok:talán egy teszt választ adna kérdésedre nem?
A kérdező hozzászólása: annyit teszteltem feleslegesen, de lehet hogy megcsinálok egy tesztet,
A kérdező hozzászólása: sajna negatív lett

11 napja késik a mensim, 4 napja a teszt negatívot mutatott. Azért nem jött meg, mert nem volt peteérésem? Vagy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szeritnem ez nem terhesség. :( Lehet, hogy ciszta van a dologban, sajnos. Elkellene menni vele orvoshoz!!!!!! A babát már kikellett volna mutatnia.

Szeritnem ez nem terhesség. :( Lehet, hogy ciszta van a dologban, sajnos. Elkellene menni vele orvoshoz!!!!!! A babát már kikellett volna mutatnia.
Én is azt javaslom, hogy keresd fel a dokidat, mert ha tényleg baba lenne, azt már az a teszt is kimutatta volna ami nem annyira érzékeny! Lehet hogy cystád van, és azért nem jön meg! De megnyugatásnak is jó, ha lát a doki, még akkor is ha nincs cysta a dologban! Én szorítok Neked! :)
Szia! A terhességhze sajna még nem tudok mit mondani, metr én is csak a próbálkozók között vagyok itt. De cisztás voltam 10 évvel ezelõtt és elég durván. Mûtöttek is egy focilabda nagyságúval. Nekem sosem késett tõle. És hihetetlen fájdalommal járt. Olyan menzesz görcsökkel. És a folyamatos lufiérzés állandó volt. A ciszta pár napon belül felszívódott, ha nem akkor jött a hasnövekedés stb.. mert termelte a folyadékot és nem tudott kidurranni. Én is azt mondom, hogy menj dokihoz, biztos többféle fajta ciszta van. de ha amensi elmaradás csaka tünet akkor szerintem nincs gond és még bárki is lehet...
A kérdező hozzászólása: Szisztok! Köszi a válaszotokat. Tegnap délután voltam is dokinál és azért nem jött meg a mensim, mert a sok évig tartó fogamzásgátló tabletta szedése után nincs peteérésem. Kaptam olyan gyógyszert, amitõl a doki szerint lesz. Elvileg már a szedése alatt teherbe eshetek. Ha mégsem, kapok durvább gyógyszert, ami kimondottan a peteérésre van.

Mi lehet ez? Ma vagyok a 7. napomon, a mensim 4 napig tartott, és azóta barna krémszerű a folyásom. Pisilésnél még alvadt darabok is vannak a pisibe.

Clostilbegyt és folsavat szedek. Ez volt a második hónapom. Volt már vkinek ilyen? Mit?l lehet ez? Ett?l még öszzejöhet a hónapban?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!