Találatok a következő kifejezésre: A melltartóm pántja (15 db)

Hogy lehet felvenni a pántnélküli felsőt a melltartó pántja nélkül?

nem szeretném szilikonpánttal felvenni,tudtok vmi megoldást?

Legjobb válasz: Lehet már kapni olyan melltartókat amiknek nincsen pántjuk,de mégis megtartják a melleket.Nekem is olyan van.Marks and Spencerben vettem,de nézz körül, máshol is lehet venni.

Lehet már kapni olyan melltartókat amiknek nincsen pántjuk, de mégis megtartják a melleket.Nekem is olyan van.Marks and Spencerben vettem, de nézz körül, máshol is lehet venni.
A kérdező hozzászólása: más lehetõség nincs?:( mert este mennék bulizni, és most nincs kedvem nagyon kimozdulni:S
Más megoldás nincs, vagy nem veszel alá melltartót, de az ha problémáid vannak a melledel, vagy a felsõ átlátszó akkor nem valami elönyõs. Szoval vagy bolt, vagy melltartó nélkül, vagy szilikon pánt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!
Szilikonpánt!Lehet nyakbakötõsre is állítani!

Hogy kell a melltartó pántoknak lenniük?

A dupla rész megy el?re,vagy a szimpla? (Dupla= mikor megvastagszik és két pánt lesz egy helyett,a pánt csökkentése miatt) Vagy fordítva?

Legjobb válasz: A dupla rész van természetesen a hátadon! Gondolj bele,,hogy nézne ki ha elöl lenne az állítható rész???

A dupla rész van természetesen a hátadon! Gondolj bele, , hogy nézne ki ha elöl lenne az állítható rész???
elég kényelmetlen lenne, ha elöl lenne...a hátadon van persze!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor én eddig fordítva csináltam..:D (nem volt kényelmetlen kicsit sem, pasi elõtt még sosem vetkõztem, felsõbõl nem látszik ki a pántom, mert nem olyanok a felsõk) Átfordítgatom akkor mindet:)
nekem is elöl van az állítható rész. mert én nem tudom állítgatni, h ha hátul van... és ha elöl van akkor sokkal könnyebb.
egyetértek az utolsó válaszolóval én is elölre rakom, mert úgy tudom állítani
nekem is elõl van, így kényelmesebb nekem.

Az gáz ha olyan pólót veszek fel amiben látszik a melltartó pántom?

Legjobb válasz: nee csak szilikonpántot nee! inkább látszódjon a rendes pánt, mint a szilikon (a szilikon is ugyanúgy látszik).

nee csak szilikonpántot nee! inkább látszódjon a rendes pánt, mint a szilikon (a szilikon is ugyanúgy látszik).
szerintem ilyenkor jobb a szilikon pánt
A 12-13 évesek között menõ most ez hogy a semmijükre vesznek fel melltartót és direkt olyan pólót vesznek fel amibõl kilátszik.De ha nem a semmidre veszed fel akkor nem.A szilkion meg UNDORÍTÓ!!!!


Szerintetek gáz, ha kilóg a melltartó pántja a ruha alól?

Legjobb válasz: Az attol függ. ha igénytelenül lóg ki igen ha mondjuk hátul is kilátszik, ami felugrik a nyakadba az gáz. de am sztem a pánt nem gáz , mondjuk jo ha a ruhádhoz illik a szine.

Az attol függ. ha igénytelenül lóg ki igen ha mondjuk hátul is kilátszik, ami felugrik a nyakadba az gáz. de am sztem a pánt nem gáz , mondjuk jo ha a ruhádhoz illik a szine.
jah és nem szilikon (elõzõ)
A kérdező hozzászólása: Az már szerintem is gáz, ha valakinek a nyakában van a melltartó hátulja, de a pánt engem nem zavar, és nem értem, másokat miért. Nagyon elütõ színeknél még értem, de amúgy... Mondjuk én alapból nem nagyon hordok, így nem magamat akarom ezzel mentegetni :)
Szerintem se gáz, ha nem üt el borzasztóan a színe a ruhától.
szerintem sem gáz :) L*
sztem meg nagyonis sexy;) fõleg ha fekete a melltartó :$

A nőkön ha olyan ruha van hogy a hátukon nagy dekoltázs van, akkor miért nem látszódik ki a melltartó hátsó össze kapcsoló pántja? Más fajta melltartó van rajtuk? Ha igen annak mi a neve? Vagy nincs rajtul melltartó?

Legjobb válasz: Két lehetõség van: vagy nincs rajta melltartó,vagy hátul szilikonpántos a melltartó,és annak a kapocs is oldalt van, tehát nem látszik.

Két lehetõség van: vagy nincs rajta melltartó, vagy hátul szilikonpántos a melltartó, és annak a kapocs is oldalt van, tehát nem látszik.
Értelmesebb nõk nem vesznek fel olyan ruhát ha lóg a mellük! Esetleg használnak valami ilyesmit: http://www.tvproducts.hu/lathatatlan-push-up-melltarto-szili.. Sajnos manapság fõként a fiatalok tesznek rá, hogy kilóg a melltertójuk! Azt hiszik izgató, pedig engem pl. lelomboz. http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/82952/5.jpg http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/82952/1.jpg http://www.storyonline.hu/data/cikk/4/36887/1.jpg Van egy jó cikk is: http://www.nlcafe.hu/oltozkodjunk/20100721/hadat_uzentunk_a_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a képeket is !!

Hogy vegyem fel a melltartót hogy ne látszódjon a pántja a pánt nélkűli toppon? Van valakinek tippje?

elég nagy melleim vannak 85/C -és,hogy tudnám megoldani a fenti kérdést?

Legjobb válasz: Már megint egy okoskodó.Az isten szerelmére,ez csak egy fórum,nem egy diplomadolgozat...!!!Ha nem a kérdésre válaszolsz,ne kommentelj.Erre senki nem kíváncsi. Elsõ vagyok.A melltartót Debrecenben a Maya-ban vettem,nem tudom más városban van-e ilyen üzlet.Ha jól emlékszem,3000 ft-ba került.Egy éves,most már nem tart szépen pánt nélkül,de így is sokáig bírta.(Egyébként minden barátnõmnek,(aki nagyobb mellû),egy idõ után megadta magát,kinyúlt,árkategóriától függetlenül.

Már megint egy okoskodó.Az isten szerelmére, ez csak egy fórum, nem egy diplomadolgozat...!!!Ha nem a kérdésre válaszolsz, ne kommentelj.Erre senki nem kíváncsi. Elsõ vagyok.A melltartót Debrecenben a Maya-ban vettem, nem tudom más városban van-e ilyen üzlet.Ha jól emlékszem, 3000 ft-ba került.Egy éves, most már nem tart szépen pánt nélkül, de így is sokáig bírta.(Egyébként minden barátnõmnek, (aki nagyobb mellû), egy idõ után megadta magát, kinyúlt, árkategóriától függetlenül.
A melltartód pántjánál nagyobb baj, hogy nem tudsz írni... Azon nem segít egy plázázás... és sokkal negatívabb az értelmetlenség, mint a melltartó pántja.
Mármint csõtophoz gondolod? Vegyél pánt nélküli melltartót.Nekem 90 C-D mellem van, de megtartja. :)
Na jó, elismerem, igazad van! :D
Attól függ hogy hol veszed. A H&M-be vannak olcsóbban. De én a Women Secret's-ben vettem 7000Ft-ért de teljesen megbízható és tartja a melled:) Nekem is 85C-s van és tökéletes:) Remélem segítettem:)
Hát sajna jópárezer :) forintba kerül, ha olyat akarsz ami nem nyúlik ki rögtön az után hogy felveszed. Arra is ügyelj, hogy elég szoros legyen.
Elsõ hol találtál olyan melltartót? Nekem még nem sikerült beszereznem olyan pánt nélkülit, ami megtartja a hasonló adottságú melleimet rendesen...
A kérdező hozzászólása: köszi, és mennyibe kerûl az ilyen melltartó kb?
A jó melltartó olyan, hogy nem a vállpánt tartja a cicit:) Vegyél pánt nélkülit.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) ))

Gáz ha úgy megyek el itthonról, hogy a rózsaszín melltartóm pántja kilátszódik?

Egy rózsaszín fels? van rajtam, ami csónak kivágású, tehát elöl is és hátul is kint van a rózsaszín melltartóm pántja. Elmehetek így itthonról?

Legjobb válasz: Ha rózsaszínû a felsõd is, akkor szerintem semmi akadálya. Az már kicsit gázosabb lenne, ha pl fekete lenne a melltartód. A szilikonpánt már amúgy is nagyon ciki

Ha rózsaszínû a felsõd is, akkor szerintem semmi akadálya. Az már kicsit gázosabb lenne, ha pl fekete lenne a melltartód. A szilikonpánt már amúgy is nagyon ciki
nem azt mondtuk hogy szexi ha kilátszik a pánt de ha egy csónaknyakú feslõ van rajta, akkor mégis mit vegyen fel? Szerintem sokaknak nem marad fenn rendesen a pánnélküli, a szilikonpánt meg szerintem nagyon gáz már mostanság...
Szerintem az legyen a fontos számodra, hogy neked tetsszen. Ne az utca emberének akarj megfelelni. =) Egyébként szerintem semmi baj nincs azzal, ha kilátszik a melltartópántod.
15:02-es voltam, teljesen félreértettél! a hangsúly nem azon volt hogy romániából jöttek és nem is gúnyolódásnak szántam, csak egy emléket írtam le, elnézést, ha megbántottalak vele. Akkor átfogalmazom pontosabbra: az õ osztályukban volt akkor (1 éve) ez a 'menõ'
Az szexi ha kilátszik egy pánt
tök mindegy milyen színû melltartót veszel alá, csak szilikon ne legyen!
mikor hozzánk tavaly ilyenkor román cserediákok jöttek, akk minden csajon ujjatlan felsõ volt, de úgy hogy az alatta lévõ tök elütõ színû melltartó pántja végig kilógott. náluk ez volt a divat:) a te szereléseddel nincs semmi baj:)
Kedves utolso valszolo, kepzeld el hogy romaniaban nem ez a divat es nem is volt! amiert parat lattal meg nem kell altalanositani.
Sokan azt hiszik, hogy szexi ha kilátszik a pánt... Valójában pedig elég nagy baki :) (de tizenéves kislányoknál elmegy) Sõt szerintem az is gáz, ha valaki fehér vagy szürke felsõ alá fekete melltartót vesz fel. De biztos bennem van a hiba.. naná, én vagyok maradi :)
A kérdező hozzászólása: Igen... végülis a szilikonpánt is ugyanúgy kilátszódik, az is ott van és észre lehet venni.
"Az szexi ha kilátszik egy pánt" --> nem-e? ráadásul a válasz 100%-os :DDDDDD

Hol tudnék szilikon pántot venni a melltartóhoz?

És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Úristen! o.O Remélem már sehol nem kapható! Nagyon undorító fõleg így gyáron amikor beizzadsz alatta. Na meg persze tök értelmetlen is mivel a szilikon pánt is látszódik. De ha nagyon makacs vagy akkor esetleg próbáld meg valamilyen kínai üzletben ott talán lehet még kapni....

Úristen! o.O Remélem már sehol nem kapható! Nagyon undorító fõleg így gyáron amikor beizzadsz alatta. Na meg persze tök értelmetlen is mivel a szilikon pánt is látszódik. De ha nagyon makacs vagy akkor esetleg próbáld meg valamilyen kínai üzletben ott talán lehet még kapni....
Vegyél másik szilikonpántot!
ha ki akarod mosni a melltartód vedd le róla a szilikonpántot mert attól szinezõdik el:)
mivel pár száz forintos tétel, szerintem is vegyél újat!nekem a fém akasztós jobban bevált, mint a mûanyag, strapabíróbb, késõbb színezõdött el.
ha mosógépben mosod (vagy anyud) akkor kijön, nekem legalábbis. de ha nem, akkor én is csak azt tudom mondani, hogy vegyél újat :)
Hypo vagy körömlakklemosó
vegyél újat, kb 100, -...

Pánt nélküli ruha alá ti pánt nélküli melltartót vesztek fel? Ha egy rendes melltartót veszek fel amiről leveszem a pántot az gáz?

Legjobb válasz: Mikor,hogy.Én már mindenféle variációt láttam:D Szerintem az is bõven elég ha ilyen átlátszó pántos melltartót veszel fel hozzá és kész:)

Mikor, hogy.Én már mindenféle variációt láttam:D Szerintem az is bõven elég ha ilyen átlátszó pántos melltartót veszel fel hozzá és kész:)
Az átlátszó pánt gáz..de tökmindegy amúgy, hogy eleve pántnélküli vagy csak levehetõ pántos és Te leveszed:) De pánt nélküli ruhához én mindig olyan melltartót hordok, aminek nincs pántja.
ha a simának leveszed a pántját, az lecsúszik.vegyél pánt nélkülit! ;) a szilikon pánt már ultra gáz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!