Találatok a következő kifejezésre: A mellső hátsó fal között amnioszalaglefűződés (2 db)

A mellső és hátsó fal között amnioszalaglefűződés látható a lepényben. El fog ez tűnni valamikor? Nagy veszélyt jelenthet ez a babára?

A 20. hétben járunk és észrevettek egy amnioszalaglef?z?dést a lepény mells? és hátsó fala között. Nagyon félek. Lehet ebb?l valami nagy baj?

A 12 hetes UH-on azt mondta az orvos, a mellső és hátsó fal között amnioszalaglefűződés látható, ami a magzattal nem mutat összefüggést! Származhat ebből baja a Babámnak később?

Legjobb válasz: Ezt mindenképpen tisztázd a dokival, mert õ látja, hol van pontosan a szalag és hol a baba...úgy tudom, okozHAT gondot az ilyen, de sok esetben magától elmúlik. Mindenképpen nyüstöld a dokit, hogy nézze meg, reméljük akkor te is megnyugszol.

Ezt mindenképpen tisztázd a dokival, mert õ látja, hol van pontosan a szalag és hol a baba...úgy tudom, okozHAT gondot az ilyen, de sok esetben magától elmúlik. Mindenképpen nyüstöld a dokit, hogy nézze meg, reméljük akkor te is megnyugszol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!