Találatok a következő kifejezésre: A mellrák éves kortól (3 db)

S. O. S A bal mellemben nagy csomót érzek a másik "tiszta". Hány éves kortól alakulhat ki a mellrák?

szerintetek? 13/L

Legjobb válasz: Én hallottam olyan esetrõl, hogy 10 éves kislánynak volt mellrákja. Amikor 14 voltam, egy osztálytársam már túl volt rajta. Ne pánikolj, bármitõl lehet, menj vele orvoshoz!

Én hallottam olyan esetrõl, hogy 10 éves kislánynak volt mellrákja. Amikor 14 voltam, egy osztálytársam már túl volt rajta. Ne pánikolj, bármitõl lehet, menj vele orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: köszi
fáj a melled? duzzadtnak érzed?
A kérdező hozzászólása: nem fáj de valamivel nagyobb mint a másik és érezhetõ a különbség ha megfogom
mindenképp menj el nõgyógyászhoz, de ne ijedj meg, nem feltétlenül mellrák, sõt, valószínûleg nem az. ezer más oka is lehet. a te korodban sokkal valószínûbb, h a serdülõkorban megváltozott hormonháztartásod áll a háttérben (nekem is)
A kérdező hozzászólása: huh köszi , nagyon megijedtem ahogy így elkezdetem olvasni dologról . de mindenképpen elmegyek orvoshoz :)
Szia! :) Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, de mindenképpen menj orvoshoz, mert biztosat, csak õ tud mondani!!! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)

A mellrák hány éves kortól tud kialakulni?

Mert valahol azt olvastam, hogy csak 30 év felett, de nem tudom, hogy ennek mi a valóságalapja. Fáj a hónaljam és mintha csomó lenne ott, és nem akar elmúlni. Ennek lehet köze a mellrákhoz?

Legjobb válasz: Szerintem csak a nyirokcsomó nagyobbodott meg, de a biztonság kedvéért menj el orvoshoz.

Szerintem csak a nyirokcsomó nagyobbodott meg, de a biztonság kedvéért menj el orvoshoz.
valószínûleg semmi köze a mellrákhoz, de ahelyett, hogy ide irogatsz menjél inkább orvoshoz hétfõn egybõl. egyébként nem akarlak elkesegíteni, de mellrák a pubertás elött is kialakulhat, csak nem jellemzõ.
Dagantok már az anyaméhen belül is kialakulhatnak, csak a kialakulás esélye kisebb.
Szia.A barátnõmnek 18 évesen volt egy mellrákja.De már jól van.Nekem is a hónaljamban volt anno egy kis csomó de elmúlt.Szerintem is a nyirokcsomó nagyobbodott meg.Menj dokihoz, õ majd megnyugtat.

Hány éves kortól lehet a nőnek mellrákja?

14éves vagyok és a bimbóim alatt érzek vmit az mi lehet?

Legjobb válasz: bármikor. mindenkinek van csomó a mellében,úgyhogy nem kell miatta aggódnod, de azért vizsgáld át magad, az soha nem árt: elmozdítható, kivehetõ kontúrú golyókról van szó? nem váladékozik a melled? semmilyen szögbõl (felemelt karral) nem látsz sem bemélyedést, sem kidudorodást a melleden? ha ezekre nem a válasz (kiv. az elsõ kérdés, az úgy jó, ha elmozdítható, sima felületû), akkor semmi gond nincs:)

bármikor. mindenkinek van csomó a mellében, úgyhogy nem kell miatta aggódnod, de azért vizsgáld át magad, az soha nem árt: elmozdítható, kivehetõ kontúrú golyókról van szó? nem váladékozik a melled? semmilyen szögbõl (felemelt karral) nem látsz sem bemélyedést, sem kidudorodást a melleden? ha ezekre nem a válasz (kiv. az elsõ kérdés, az úgy jó, ha elmozdítható, sima felületû), akkor semmi gond nincs:)
A rák nem korfüggõ. Haltak már meg ebben a szörnyû betegségben kisgyerekek is. A mell 14 éves korban még fejlõdésben van, a menstruáció elõtt pl. megduzzad. Ha nagyon zavar az a valami, akkor mutasd meg a mamádnak, ha õ is úgy látja, hogy gond van, akkor forduljatok orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat egy idõ után elkezdet fájni a mellem és az orvos azt mondta h ciszta szval csak tudatni szeretném h ez lett a vége de én nem hibáztatlak titeket mert ti segítettetek nekem és ne értsétek félre csak leírtam h mi van velem :D köszi a segítséget :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!