Találatok a következő kifejezésre: A mellimplantátum függ a mellplasztikai műtét (1 db)

A mellimplantátum méretétől függ a mellplasztikai műtét ára?

Legjobb válasz: Maga az implantátum ára változik mérettõl függõen. A nagyobb természetesen drágább. De talán még fajtától függõen is változik az ára ha jól emléxem. A mûtétért ugyan annyit kell fizetni.

Maga az implantátum ára változik mérettõl függõen. A nagyobb természetesen drágább. De talán még fajtától függõen is változik az ára ha jól emléxem. A mûtétért ugyan annyit kell fizetni.
legtöbb orvosnal fix ár van, 650 ezer volt nekem, és bármelyiket kérhettem volna.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

3 gyermekem van. A legkisebb 9 hónapos és még mindig ilyen csúnya a hasam, hasizmaim szétszakadtak. Van, akinek ilyen esetben hasplasztikát csináltak? Fotó lent!

http://kepfeltoltes.hu/view/130520/2013-02-14_19.03.39_www.k.. Terhesség után,már a kórházban közölte velem a szülész orvos,hogy el vannak szakadva a hasizmaim,valószínűleg hasplasztika kell majd.Kérdésem lenne,ilyen esetben ingyenes a plasztika? Mi a menete? Mennyi idő a felépülés...Szóval minden érdekel!

8

Olyan helyet ahol részletfizetésre lehet mellnagyobbító műtétet csináltatni?

6

Van valamilyen infótok Dr. Brandl Beatrix vagy Dr. Kolláth Zsuzsanna plasztika sebészekről?

0

Mennyire faj egy ilyen mütet?

Dupla szemhejböl mongolid redös szemet csinalni, van itt valaki aki at esett mar ilyen müteten ?

1

Mi a különbség a hasplasztika és a zsírleszívás között? Melyik az olcsóbb, jobb?

Az is érdekelne, hogy ezt melyik városokban a legérdemesebb megcsináltatni? És mennyibe kerülnek? Köszönöm a válaszokat!

1

Mennyi ideig art egy szájfeltöltés hatása?

4

Fülplasztika menete?

Szeretném megkérdezni, hogy mi ennek a menete? Először házidoki..ő utal el pszichológushoz(el kell utalnia?) és akkor tőle kapok igazolást a műtéthez(ingyenes)? Ugye pszichológus igazolása kell..akkor neki elmondom, hogy megszeretném műttetni a füleimet,mert zavar meg stb stb? ennyi lenne?

17/L

1

Otthon nagyobb ajkakat?

próbáltam olajokat, szájfényeket, krémeket, de ezek hatása ugye csak alkalmi, ideiglenes, vagy teljesen hasztalan, nincs látszatja... műtéti beavatkozás drága és szintén nem tartós (félévre 90ezer). hogyan tudnék olyan hatást elérni kevesebb költséggel, és a felsorolt eszközök nélkül?

9

Vélemények Dr Falusi György-ről? SOS

0

Dr. Bajusz Hubáról, mint plasztikai sebészről mik a vélemények?

Elsősorban mell, de minden más is érdekel!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!