Találatok a következő kifejezésre: A mellgyulladas meddig (3 db)

A mellgyulladas altalaban meddig tart?

Legjobb válasz: Szia!Nállam kb:egy hétig tartott ebbõl két napig 39-40fokos lázam volt.

Szia!Nállam kb:egy hétig tartott ebbõl két napig 39-40fokos lázam volt.

Fertőzés miatti mellgyulladás után kb. meddig látható a mellen bőrpír?

Kb. egy hónapja volt mellgyulladásom, antibiotikummal kezeltek. Úgy t?nik elmúlt a gyulladás, lázam nincs, de elég fájdalmas a szoptatás, és még halvány pirosan látszik a gyulladás helye. A mellbimbóm hegyén pedig egy icipici var van már elég régóta. Volt valakinek hasonló?

3napja már nem szoptatok, viszont a melleim még mindig fájnak. Igaz egyre kevésbé, de érzékenyek még nagyon. Meddig marad ez még így? Elmúlik? Ettől nem lesz mellgyulladásom?

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy fejd még, nehogy begyulladjon. Napról napra egyre kevesebbet fejj le róluk, így ezt szokja meg a szervezeted és egyre kevesebb tejet fog termelni. Ez viszonylag kíméletes módszer a melleidnek.

Én azt javaslom, hogy fejd még, nehogy begyulladjon. Napról napra egyre kevesebbet fejj le róluk, így ezt szokja meg a szervezeted és egyre kevesebb tejet fog termelni. Ez viszonylag kíméletes módszer a melleidnek.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet hogy hiába fejem, 1-2cseppnél több már nem jön belõle. ez is inkább csak a jobb mellembõl, a balból meg már semmi. Mégis fáj, nem is a mellem, inkább a mellbimbók érzékenyek.
Akkor viszont hagyhatod. Esetleg én Szednék egy kúra Urtica Urens 30CH-t. Nem nagy befektetés, kb. 600 Ft és max. 5 nap alatt elapasztja a tejcid.
Semmit ne csinálj!Nem fog begyulladni, mert nem termel már tejet, így nincs pangó sem benne!Én 2 év után hagytam abba a ciciztetést, és még másfél év múlva is volt tejcsim, ha megnyomtam!Fájni kb 1 hétig fájt még utána, mire megszokta hogy nincs használatban!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!