Találatok a következő kifejezésre: A mellfeszülésnek lehet az oka (2 db)

A mellfeszülésnek mi lehet az oka?

Ha valakinek volt már szinte az egész ciklusa során mellfeszülése kérem irjon . Nekem ez az elsö ilyen ciklusom pedig nem vagyok már mai gyerek. A ciklusaim rendszeresek és 28 naposak .

Legjobb válasz: lehet hogy megvolt a mensid, és mégis terhes vagy! csinálj tesztet és menj orvoshoz! ez a legjobb amit ember tanácsolhat!!!!!!Sok sikert!

lehet hogy megvolt a mensid, és mégis terhes vagy! csinálj tesztet és menj orvoshoz! ez a legjobb amit ember tanácsolhat!!!!!!Sok sikert!
Szia, nekem megvolt a mensim, és terhes voltam(igaz méhen kívüli).Aztán hónap közepe elõtt nem értettem hogy van, hogy amíg mensi után elmúlik a feszülés, most egyre nõ?Aztán pecsételni kezdtem, a többit már jó pár válaszomban leírtam...:(Terhes simán lehetsz, barátnõm mensizett, de most boldog anyuka.Csinálj amilyen gyorsan lehet tesztet, és menj orvoshoz, hogy a méhen kívülit kizárhassa.Sok sikert!!!Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedjünk, hogy mégsem. :)
peteérés
A kérdező hozzászólása: Értem én, hogy peteérés de ez az érzés már 10 ik napja tart. Lehetséges?
nálam is ugyan ez van, kitart szerintem addig mikor kiderül, hogy megjön e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Valószínû, még van 3 nap, és kiderül. Csak remélni merem, hogy nem hiába kínoz lassan 2 hete.
nekem is 3 nap van vissza.Szerdára nem várom, de nekem szerintem meg fog jönni sajnos.
Én is ugyanígy vagyok.Nekem mióta peteérésem volt azóta éreztem a mindjárt megjön érzést.Általában csak a menszi elött 5 nappal szoktam érezni.Holnapra nem várom amugy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!