Találatok a következő kifejezésre: A mellfeszülésnek lehet az (17 db)

A mellfeszülés lehet az eseményutáni tabletta mellékhatása?

A menszeszem kezdete el?tt alapjáraton szokott fájni a mellem,de most még nincs itt az ideje,h megjöjjön, azonban szombaton tablettára volt szükségem.Okozhatja ezt a tünetet a tabletta,vagy esetleg másra gyanakodjam?Ilyen hamar ugye nem vszín? h a terhesség egyik tünete?

Legjobb válasz: Persze hogy okozhatja. Olyan mennyiségû hormon van benne, ami egy lovat is kiüt, attól simán fájhat a melled.

Persze hogy okozhatja. Olyan mennyiségû hormon van benne, ami egy lovat is kiüt, attól simán fájhat a melled.
A kérdező hozzászólása: Sajna volt már rá alkalom, h szükség volt a tablettára, de akkor nem volt ilyen mellékhatás...ezért merült fel bennem a kérdés... Köszönöm a választ!
Igen, nekem is ez volt az egyik mellékhatása.
Minél többször veszel be ilyet, annál nagyobb az esélye hogy egyre több vagy maradandó mellékhatása lesz. Ebben több hónapi hormon van egyszerre, nem rendszeres szedésre találták ki.
Igen, okozhatja, emellett még émelygés, fáradtság, fejfájás, gyengeség érzet, és még sok más mellékhatás, ami mind benne kell legyen a betegtájékoztatóban:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A mellfeszülés nem volt a tájékoztatóban, csak az hogy esetleg ezt tapasztalom akkor az a terhesség egyik jele lehet, ezért paráztam be egy kicsit!Azóta azonban úgy érzem, h határozottan mérséklõdött a fájdalom! Tudom, h nem rendszeres szedésre találták ki, az elõzõ alkalom már több éve volt! Még egyszer köszönöm a megnyugtató válaszokat!

Ma arra figyelmem fel, hogy fokozatosan csökken a mellfeszülésem, aztán megszûnt.6. hét végén járok. Lehet, hogy elment a baba? Mikor szûnt meg a mellfeszülés akinek az elejétõl volt?

Az fogantatástól feszült a mellem. A TSH-m sajnos most felugrott ezért nagyon aggódok. Utrogestant kapok, így az késleltetheti a tüneteket.

Legjobb válasz: Nekem az elmaradt menzesz elõtti naptól kb. a 6. hétig tartott csak a mellfeszülés. Késõbb meg jött a szagérzékenység. Úgy emlékszem, szünet volt a kettõ közt.

Nekem az elmaradt menzesz elõtti naptól kb. a 6. hétig tartott csak a mellfeszülés. Késõbb meg jött a szagérzékenység. Úgy emlékszem, szünet volt a kettõ közt.
A kérdező hozzászólása: Mivel normál esetben a hõm 36, 2-36, 3 körül van. Így a jelenlegi mindenképpen magasabb, az elmúlt hetekben 36, 5-36, 9 között mozgott, és most is ennyi. A mellfeszülésem kicsit visszatért, de nem fáj olyan erõsen mint korábban. Csak bizakodni tudok.
Nyugi, a legfontosabb, hogy megnyugodj! Az Utro fent tartja a hõt, mivel progeszteront tartalmaz. Biztosat az UH fog tudni mondani, de szerintem semmi baj nincs, mert már mástól is hallottam ilyet. Nekem is rossz a TSH-m, tiroxint szedek rá, ne aggódj, attól még minden rendben lesz!
Ilyenkor a hõt reggel szabad csak megmérni, ébredés után, vagy a napközbeni is számít?
A kérdező hozzászólása: Csak a reggeli hõt mérd. Napközben változik.
Köszi. Minden rendben van, ugye?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem. A mellfeszülés visszatért, de a mai UH szerint elhalt a terhesség. Lehet hogy ezt mégis a TSH okozta. Missed lesz.
Nagyon nagyon sajnálom :( Imádkozni fogok Értetek, hamarosan minden rendbe jön!
A kérdező hozzászólása: köszi! Nálad rendben minden?
Sajna én még babás sem voltam soha :( Egyik petevezetõm el van záródva, endometriózisom is volt :( Most várom a nemvárt napját, hátha végre nem jön meg. Mindenképpen imádkozni fogok Érted, és nem felejtem el, ígérem!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy, drukkolok neked, hogy sikerüljön. Nekem is el van záródva egyik és mégis összejött spontán, a lombikok nem sikerültek, és túl vagyok a 40-en, de hát eddig tartott
Én sajnos negatív példa vagyok. Nekem egyedüli terhes tünetem a mellfeszülés volt. Ami késõbb megszûnt, pedig a hõm magasan volt továbbra is. Missed ab lett a vége. :(( Szurkolok h Nálad ne legyen semmi baj.
Nekem is 36.5-7 volt a hõm terhesség alatt, most van egy egészséges 4 hónapos kisfiam.Én ennyire nem adnék a hõre! Szedd a gyógyszert!Jót tesz!Én is szedtem, csak Duphastont és 41 hétig hordtam a fiamat! :)
Mérd meg a hõmérsékletedet. Ha 37 vagy a fölötti 1-2 tizeddel, akkor nincs gond.
Nyugtatásul: a TSH-m nekem is felugrott a terhesség elején, 6, 2 lett az elsõ vérvételkor. (Aztán szépen lement, most már normális, 31 hetes vagyok.) A tünetek egyébként jönnek-mennek, ebbõl ne vonj le messzemenõ következtetéseket, de ha tudsz menj el a dokihoz 7-8. héten, hogy csekkolja.
Ha 36, 7 alatti akkor nem maradt meg a baba.
Szitem megnyugtató hogy utrogestant szedsz. Nekem is elmúlt a mellfeszülésem és a hányingerem kb. A 10. Héten. Kaptam a biztonsag kedveert utrogestant mert korabban volt egy missed abom. Es nekem is a terhesseg elejen jott ki a pm alulmukodesem. L thyroxint kaptam ra es vegig szedtem. Mai napig szedem. Kislanyom egy eves. Nyugodj meg de ha egy uh nyugtat meg igazan akkor menj el a dokidhoz. Ha normalis akkor meg fog erteni es megnezi a babot ;) A pm re tudok jo magan dokit aki vegig kontrollal de eleg draga es buapesten van Szolj ha erdekel Sok sikert es pihenj, lazits
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen aranyosak vagytok! Megpróbálok pihenni, a hõm 36, 7 (párszor megmértem, kb. ennyi szokott lenni), csak azt nem tudom, hogy az utrogestan nem tartja fenn a hõt? Most azt hiszem örülök, hogy használom az utrogestant, pedig a napokban azon rágódtam, hogy minek is, mert nem volt eddig semmi tünetem. Talán segít, hogy megmaradjon. A PM doki BP.-en messze van, de azért köszi, emeltem az adagomat, aztán hétfõn bekuncsorgok a rendelésre, úgy tudom terheseket fogadnak hamarabb, itt sajnos egyetlen magán endokrinolúgus sincs a környéken.
A kérdező hozzászólása: Ja és megpróbálok magán dokit keresni UH miatt (csak 2-nek van itt a városban), mert a rendelõintézetbe csak késõbbre van UH idõpontom.
Egy terhességhez minimum 36, 9-37 fok kell.Annál alább nincs terhesség.
doki mondta, ezért tudom.
Én ilyen szempontból sosem hõmérõztem, de betegség esetén két hõmérõ közt simán volt 2-3 tized különbség... Nem indulnék ki ebbõl.
Kivancsisagbol megmertem a hõm a terhessegem elejen, 36, 5-nel soha sem ment feljebb, 40+3 hetes vagyok masodik babaval...en sem vonnek mesdzemeno kovetkezteteseket a hõbõl..
Már ma este imádkozni fogok, meglátod, hamarosan eljön a mi idõnk :)

Mikor jelentkezik elöször a mellfeszülés, ha valaki lehet, hogy babás, de még nagyon az elején van?

Legjobb válasz: Szia!Én úgy tudom.hogy a mellfeszülés az elsõ jelek közé tartozik.Babára gyanakszol?

Szia!Én úgy tudom.hogy a mellfeszülés az elsõ jelek közé tartozik.Babára gyanakszol?
Szia! Nálam is pont ez van. Bár nekem jövõ szombaton kéne (ill. nem kéne!) megjönnie, viszont tegnap óta feszül a mellem. Én úgy tudom, hogy a peteérést (ill. megtermékenyítést) követõ 5. napon kezdõdik a beágyazódás, és 7 napig tart. Ennek is jele lehet a mellfeszülés. Neked mikorra lenne esedékes a mensid?
A kérdező hozzászólása: Igen, de nem feszül a mellem egyáltalán. A mensimnek máj.18-án kellett volna jönni, de azóta se jön, szerencsére. Asszem holnap reggel tesztelni kéne.
Drukkolok Neked nagyon! Olvastam már olyan válaszokat is, hogy egyáltalán semmit sem éreztek, és babásak lettek. Úgyhogy van remény:) Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Köszi....drukkoljatok!!!!
Drukkk!!! És tényleg semmi változást nem észlelsz magadon semmit? Van ilyen mondjuk. Szokott máskor is késni a mensid?
Nekem egyik terhességemnél sem feszült a mellem. Tesztelj! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Semmi különös érzés nincs, de a mensim még sose késett ennyit. A hangulatom változó, néha fura a hasam, talán kicsit ég a gyomrom. Pár napja volt, megjövös érzés, de csak gyengén.
Érdekes dolgok ezek. Nekem mindig feszül a mellem mensi elõtt, de most egyszerûen elmaradt :O De mégsem hiszem , hogy baba, semmi mást nem érzek bár nem is figyelem a jeleket, mensi elõtt 2 nappal azért mégis feltûnt hogy nem fáj a mellem :) Mégis nem merek reménykedni , mensire készülök. Neked megy a drukk :)

Az együttlét után mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a terhesség tünetei jelentkezzenek? Lehet, hogy 1 hét uán a mellfeszülés már terhességre utaljon?

Legjobb válasz: Szia! A mellfeszülés sajna a mensi elõtt is szokott jelentkezni, legalábbis nálam igen. De amikor sikerült teherbe esnem akkor ez a fájdalom erõsebb volt, és már a mensi elõtt kb 1 héttel éreztem.

Szia! A mellfeszülés sajna a mensi elõtt is szokott jelentkezni, legalábbis nálam igen. De amikor sikerült teherbe esnem akkor ez a fájdalom erõsebb volt, és már a mensi elõtt kb 1 héttel éreztem.
Az elsö komment küldöjének:Szia!Én most ugyan igy vagyok ezzel, már 1hete fáj a mellem, de a nemvárt mensi csak 22-én lesz.Akkor ez most nekem is Baba?Émelygésem is van!Köszi elöre is a választ.
Szia! Szerintem is lehet jele a terhességnek a mellfeszülés, bár én vagyok az ellenpélda: kb. 4-5 hetes lehetek, és semmi tünet. A mellem meg abszolút nem fáj. Ez nem elkeserítés akar lenni, csak van ilyen is. Lehet késõbb még a falat is fogom vakarni:) )Ha nem jön meg tesztelj!!
Szia! En most vagyok az 5. het elejen es hasonloan az elottem szolohoz nem sok tunetem van, az is 1-2 hete kezdodott, hasszurkalas, hangulatvaltozasok, a legerosebb talan az aluszekonysagom, egyfolytaban tudnek aludni es mindig faradtnak erzem magam. :) Azt javaslom hogy azon a napom mikor meg kene jonnie probalj tesztelni (en elotte este csinaltam es azonnal pozitiv lett, azota se jott meg :) ), ha esetleg negativ, ne keseredj el, probald 4-5 nappal kesobb, persze ha nem jott meg. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utóbb kiderült, hogy a mellfeszülés csak a mensi miatt volt, bár sokkal erõsebben éreztem, mint máskor és tovább is tartott, mint szokott.

Ha pár hetesen elhal a magzat, azt észte lehet venni? Ha a mellfeszülés folyamatosan megvan, néha erősebben, néha gyengébben akkor valószínüleg nincs baj?

Legjobb válasz: Szia! Ne is gondolj ilyesmire, hogy nincs jól! Minden rendben lesz, fontos a pozitiv gondolkodás! Azt, ha elhal a magzat, nem feltétlenül érzi meg az anyuka. A vetélés járhat görcsökkel, vérzéssel, de nem minden esetben. A mellfeszülést és a többi terhességi tünetet a hormonok okozzák, melyek még vetélés után napokig a szervezetben megtalálhatók. Csak válaszoltam a kérdéseidre, de szerintem NE gondolkodj ilyesmin! Csak arra gondolj, hogy minden a legnagyobb rendben van és rendben is lesz! Boldog babavárást kívánok!!

Szia! Ne is gondolj ilyesmire, hogy nincs jól! Minden rendben lesz, fontos a pozitiv gondolkodás! Azt, ha elhal a magzat, nem feltétlenül érzi meg az anyuka. A vetélés járhat görcsökkel, vérzéssel, de nem minden esetben. A mellfeszülést és a többi terhességi tünetet a hormonok okozzák, melyek még vetélés után napokig a szervezetben megtalálhatók. Csak válaszoltam a kérdéseidre, de szerintem NE gondolkodj ilyesmin! Csak arra gondolj, hogy minden a legnagyobb rendben van és rendben is lesz! Boldog babavárást kívánok!!
Én is görcsöltem ezen az elején... Úgy tudom, hogy nem feltétlenül derül ki, ahogy az elõzõ is írta, mert nem jár mindig vérzéssel vagy ilyesmivel. De ne idegeskedj ezen, a nyugalom az egyik legfontosabb dolog a babának és Neked is! Boldog babavárást kívánok Neked!
Én sajnos jártam ebben a cipõben. Minden terhességi tünetem megvolt. A melleim feszültek, a hányinger megvolt, mindennek furcsa ízét éreztem, ahogy az lenni szokott. Aztán a 10. héten mentem ultrahangra, és mint derült égbõl a villámcsapás, akkor derült ki, hogy elhalt a terhesség. De ezen ne gondolkozz, mert befolyásolni úgysem tudod a dolgot. Ha idegeskedsz, az meg csak árt a babának is. Tudom, nehéz nyugodtnak lenni, de próbáld meg. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.

Múlik az émelygésem és a mellfeszülésem is enyhül. Valami gond lehet?

12 hetes terhes vagyok, néha még mérem a h?mérsékletem, ami eddig 36.8 és 37 fok között alakult. Ma reggel viszont 36.5 volt. Holnap megyek uh-ra és kezdek ideges lenni. Volt már hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Miért aggódsz azért, ha jól érzed magad? Nekem sem volt semmi tünetem már pár hét után, de ez semmit nem jelent. Inkább örülj neki, hogy jól vagy.

Miért aggódsz azért, ha jól érzed magad? Nekem sem volt semmi tünetem már pár hét után, de ez semmit nem jelent. Inkább örülj neki, hogy jól vagy.
szia! :) ne aggódj, nekem is hol volt cicifeszülés, hol nem. sõt, émelygésem sosem volt! viszont idegbeteg voltam, de az is hol jobb, hol rosszabb volt. minden rendben lesz, vigyázz magadra :) . 34 hetes mami :)
En ma toltottem a 13dik hetet es en mar 11 hettol semmit nem erzek..a homersekletem nekem is egyszer 36.5 es 36.8..ennel tobb csak ma volt 36.9 mert meghultem, de meg nem laz szerencsere.Sajnos normalis az hogy elmulnak a tunetek, azert sajnos mert mig nem erezzuk a babat idegeskedunk potyara..bar nekem az eggyetlen ami meg van az a haspuffadas..boldog babavarast!
Nyugi csajok, örüljetek, hogy elmúlt a hányás mellfeszül és minden szenvedés.Még pár hét, és állandó visszajelzést kaptok a babóca mozgásával :o) 16. héttõl már várható 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat! igyekszem nem idegeskedni!! szép napot nektek!
A középsõ trimeszter általában a legkellemesebb, elmúlik a rosszullét, pocak még nem jelentõs, sok nõ ilyenkor kivirul, energikus lesz stb. A harmadik harmadban újabb dolgok jöhetnek, gyomorégés, derékfájás, vizesedés, fáradékonyság, állandó pisilhetnék... élvezd most ezt az idõszakot ;)
Semmi baj, ez természetes érzés! Ne aggodjj!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, minden ok :) :)

A mellfeszülésnek mi lehet az oka?

Ha valakinek volt már szinte az egész ciklusa során mellfeszülése kérem irjon . Nekem ez az elsö ilyen ciklusom pedig nem vagyok már mai gyerek. A ciklusaim rendszeresek és 28 naposak .

Legjobb válasz: lehet hogy megvolt a mensid, és mégis terhes vagy! csinálj tesztet és menj orvoshoz! ez a legjobb amit ember tanácsolhat!!!!!!Sok sikert!

lehet hogy megvolt a mensid, és mégis terhes vagy! csinálj tesztet és menj orvoshoz! ez a legjobb amit ember tanácsolhat!!!!!!Sok sikert!
Szia, nekem megvolt a mensim, és terhes voltam(igaz méhen kívüli).Aztán hónap közepe elõtt nem értettem hogy van, hogy amíg mensi után elmúlik a feszülés, most egyre nõ?Aztán pecsételni kezdtem, a többit már jó pár válaszomban leírtam...:(Terhes simán lehetsz, barátnõm mensizett, de most boldog anyuka.Csinálj amilyen gyorsan lehet tesztet, és menj orvoshoz, hogy a méhen kívülit kizárhassa.Sok sikert!!!Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedjünk, hogy mégsem. :)
peteérés
A kérdező hozzászólása: Értem én, hogy peteérés de ez az érzés már 10 ik napja tart. Lehetséges?
nálam is ugyan ez van, kitart szerintem addig mikor kiderül, hogy megjön e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Valószínû, még van 3 nap, és kiderül. Csak remélni merem, hogy nem hiába kínoz lassan 2 hete.
nekem is 3 nap van vissza.Szerdára nem várom, de nekem szerintem meg fog jönni sajnos.
Én is ugyanígy vagyok.Nekem mióta peteérésem volt azóta éreztem a mindjárt megjön érzést.Általában csak a menszi elött 5 nappal szoktam érezni.Holnapra nem várom amugy.

A terhesség 9. hetében vagyok. A mellfeszülés megszűnt, émelygés, hányinger maradt, bár csökkent, az alhasam fájdogál, inkább úgy húzódik. Járt valaki már igy? Lehet gond?

Legjobb válasz: nekem a melleim a mai napig nem feszülnek. ez is egy olyan dolog, ami hol elõjön, hol abbamarad. a hányinger és hányás nálam egyik napról a másikra tûnt tova, mintha itt sem lett volna. én inkább örültem, mintsem aggódtam volna. mikor lesz a következõ uh-d? még 3 hét, nem? nyugodj meg, ott fog ficánkolni a kis pirinyód :) a húzódás is normális, nõ a méhed, nyúlnak a szalagok. boldog babavárást és no stress :) 34 hkm

nekem a melleim a mai napig nem feszülnek. ez is egy olyan dolog, ami hol elõjön, hol abbamarad. a hányinger és hányás nálam egyik napról a másikra tûnt tova, mintha itt sem lett volna. én inkább örültem, mintsem aggódtam volna. mikor lesz a következõ uh-d? még 3 hét, nem? nyugodj meg, ott fog ficánkolni a kis pirinyód :) a húzódás is normális, nõ a méhed, nyúlnak a szalagok. boldog babavárást és no stress :) 34 hkm
Szia! Én is a 9. hétben vagyok. A mellfeszülés nekem is úgy a 7. hét végéig volt, azóta inkább csak a mellbimbóm érzékeny, de az sem nagyon. Hányinger nekem is van, én hányok is heti 2-3 alkalommal. De van úgy, hogy 4-5 napig semmi bajom, teljesen jól érzem magam, majd ismét rossz a közérzetem. Állítólag a tünetek jönnek-mennek, nálam is nagyon hullámzó a dolog. Ne aggódj, biztos minden rendben van! Boldog babavárást, és csak pozitívan! :)
szia éna 18adik hétbe vagyok. nekem csak mellfeszülésem volt, és alhasi fájdalmam. az alhasi fájdalom az azért van mert a méhed tágul. ilyen meg akar jönni érzés :) nem kell töle félni. engem hányinger rosszulét mindne elkerült:) ezek elfognak mulni. :) ha a védönöt vagy a szülész nögyógyászt megkérded ös is ezt foglya mondnai SEMMI BAJ NINCS :) boldog baba várást!!!! 23/L
persze, hogy normális. a tünetek is alakulnak, ahogy az egész várandósság. van hogy eltûnnek tünetek és újak jönnek, van hogy semmi sincs, meg olyan is van, hogy valami végigkísér! :) 15hkm
Nekem a mellfeszülés egyik héten volt, a másikon abszolút nem. A hányinger sem mindig volt ugyanolyan erõs (hála Istennek, mert a 20. hétig tartott). Nyugalom! 38 hetes km
Én pont ma léptem a 9. hétbe. Én is azt vettem észre pár napja, hogy nem fáj állandóan olyan nagyon a mellem, az émelygés is mintha egy picit csökkent volna. Múlt hét csütörtökön voltam UH-n, akkor minden rendben volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!