Találatok a következő kifejezésre: A mellfeszülés szűnik meg (4 db)

A mellfeszülés mikor szűnik meg? Most 16 hetes vagyok és szűnőben, normális ez?

Legjobb válasz: igen, normális. én is így voltam. 25 hetes vagyok.

igen, normális. én is így voltam. 25 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Huhh, köszi, most megnyugtattál, már mindenféle rosszra gondoltam.
Szíja!Nyugi!Én 12 hetesig érzetem a terhes tüneteket, hasszúrka, mellfeszülés stb.12 hetes elmultam, és elmult minden kellemetlen tünetem, csak a hasam nõl:) Gratulálok babádhoz!!16 hetes kismami
Nekem 10-11 hetesen szûnt meg a mellfeszülés is és a megjön érzés is szinte egyik napról a másikra. Én is beparáztam, de semmi baj:) És most nemrég, 34 hetesen jött elõ megint a mellfájdalom, és a jóslófájások is már megvannak hetek óta... Nyugi, ez így normális, jön megy az érzés, semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Nektek is köszönöm a megnugtató sorokat, nagyon aranyosak vagyto!! Én utoljára a 13. héten voltam a géndiagnosztikai központban UH-n, akkor láttam utoljára a kisbabám. Holnap megyek AFP-re, de itt csak vérvétel lesz. Mivel még nem érzem a mozgását állandóan aggódom, hogy minden rendben van -e. De gondolom, ezzel minden kismama így van. :-) Nektek is nagyon szép babavárást, és könnyû szülést!!!
Szia! Nekem is megszünt a mellfeszülés a 16. héten, azóta meg csak nõ, de nem fáj. Én is aggódtam, mikor még nem éreztem mozogni a babát, ezért megkértem a védõnõmet, hogy hallgassunk szívhangot, igy 16 hetesen doplerrel hallottam a picikém kis szivét. Most már egész nap mozgolódik. 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De jó Neked! Én is megyek a héten védõnõmhöz, remélem, mi is fogunk szívhangot hallgatni! Már nagyon várom, hogy érezzem a kisbaba mozgását is!!!
Totya, ne harapd szét a villanykörtét!!!
nekem 10 mellékhatásból 9 volt a Symicia szedése alatt.Egyik se mult el amég szedtem a gyógyszert.nagyon gagyi tabletta...
Nekem semmiféle mellékhatásom nem volt mellette. Egyébként meg attól hogy neked (és még kb. az itteni válaszolók felének) nem vált be nem biztos, hogy annyira rossz. Mindenkinek máshogy reagál a szervezete. Nem vagyunk egyformák.
A kérdező hozzászólása: Így van, de azért feltûnõen sokaknak nem válik be :/ nekem szerencsére ez az egyetlen mellékhatása.
egy hónapom nemrég járt le vele, és nincs semmi mellékhatása, kivéve h a PMS-em megkétszerezõdött... na az borzasztó és érzem magamon és nem tudom megállítani, sírok egyfolytában és ideges vagyok mindenre
Nálam is csak a mellérzékenység jelentkezett tünetként, de elég hamar elmúlt. Pontosan nem tudom, de maximum 1-2 hónap alatt teljesen elmúlt.

A terhesseg hanyadik hetetöl ereztetek ugy hogy kezdett szünni az alhasi huzodas es a mellfeszüles, vagy az nem szünik meg soha?

Legjobb válasz: Nekem a 12-13. héttõl maradt el minden terhességi "rettenet". Délutánról estére egyszer csak végelett..

Nekem a 12-13. héttõl maradt el minden terhességi "rettenet". Délutánról estére egyszer csak végelett..
Ez mindenkinél változó, van akit egészen 40 héten keresztül elkísérnek a kellemetlen tünetek, de olyan is van akinek egyáltalán nincs. Teljesen egyéni a dolog!
Szió! Nekem a 14. hétben szûnt meg, és a 33. hétben kezdõdött újra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!