Találatok a következő kifejezésre: A mellet kell (731 db)

Ha váltott mellből szoptatok mindíg ki kell fejni mindkét mellet minden szoptatás után? Vagy csak azt a mellet kell kiüríteni amiből a baba evett?

Azért kérdezem ezt mert annyi mindent hallottam hogy csak azt kell amib?l szopizott, majd a következ? szoptatásnál amikor meg a másik mellet szívja akkor azt kell kifejni.De azt is hallottam hogy minden szoptatáskor kikell fejni mindkét mellet azt is amit nem szopott.Mi az igazság?

Legjobb válasz: Ez nálunk változó volt. Amikor rengeteg tejem volt, muszáj volt a másikat is kifejjem, mert ha nem , akkor nagyon bedurrant a köv. szopiig. Amikor kevesebb volt, akkor csak amibõl evett, azt fejtem, már ha maradt benne. Erre neked kell ráérezned.

Ez nálunk változó volt. Amikor rengeteg tejem volt, muszáj volt a másikat is kifejjem, mert ha nem , akkor nagyon bedurrant a köv. szopiig. Amikor kevesebb volt, akkor csak amibõl evett, azt fejtem, már ha maradt benne. Erre neked kell ráérezned.
elvileg csak azt a mellet kell amelyikbõl evett a pici, így a következõ etetésre a másik melledben termelõdik annyi hogy a kicsi jól lakjón és szépen fejlõdjön. Ha viszont mind a kettõt "kiüríted" félõ hogy mire a baba megéhezik nem lesz kellõen "zsíros" a tejed, de az ellentétje is elõfordul ott viszont mielõtt bedurana a melled feltétlen le kell szívni, mert ún. tejlázat kaphatsz és akkor a picit nem szoptathatod meg. Ha nagyon sok tejed van akkor le is fagyaszthatod, vagy vannak tejgyûjtõ állomások és leadhatod így más babák is jól járhatnak:) kellemes babázást
Nekem azt javasolták, hogy mindig mindkét mellet fejjem le, mert az serkenti a tejtermelést. Hát, volt, amikor nem termelõdött újra annyi, hogy jóllakjon. olyankor cumisüvegbõl kellett odaadnom a már lefejt tejet. De a legelsõ hozzászólónak nagyon igazat adok. Ha sok, akkor fejd le, mert a következõ szopiig bedurranhat. Ezt te fogod érezni!

Be fog gyulladni a mellem? Kell valamit tennem?

Vasárnap óta 10 hónapos lányom nem szopik,leválasztotta magát!Azótatöbbször próbáltam,semmi eredmény,fejtem is ki keveset,úgysem kéri!

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy be fog gyulladni,lehet,hogy szépen elapad magától.Ha mégsem,sokfajta megoldás létezik az elapasztásra.Mindenesetre amíg van,én fejném,még jól jön az.A tejre még minimum kétszer egy nap szüksége van.

Nem biztos, hogy be fog gyulladni, lehet, hogy szépen elapad magától.Ha mégsem, sokfajta megoldás létezik az elapasztásra.Mindenesetre amíg van, én fejném, még jól jön az.A tejre még minimum kétszer egy nap szüksége van.
Szia!A fejés is serkenti a tej termelõdést, de a baba tudja igazán ki üriteni a cicit.Ha fejsz akkor mindig törekedj az alapos fejésre.Meleg borogatás, masszírozás segít hogy alaposan ki tudd fejni a tejcsit, és akkor elkerülhetõ a gyulladás.Ha nem fejed és a babád magától engedte el a cicit, akkor szépen elapadhat, minden probléma nélkül.Ha még is csomót éreznél a cicidben(egészen pici csomó is nagyon tud fájni)akkor alaposan el kell masszírozni, és amilyen gyorsan csak bírod ki kell fejni a pangó tejcsit.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nem fog. Elapad magától. Más ennyi idõsen és pár hónaposan is.


Igaz az hogy akik sportolnak (Fitness) azoknak lemegy a mellük? És azoknak is akik 14évesek és mégfejlõdnek nekik is számolni kell a méretek csökkenésével?

Fitness

Legjobb válasz: a mell nagy része zsírszövet és mirigyállomány, ezek aránya változó, a testzsírszázalék csökkenésével a mell zsírállománya is csökken...de ettõl még nyugodtan fitnesselhetsz, ehhez extrém alacsony testzsírszázalék kell nõknél, amihez rengeteg óra sport kell naponta

a mell nagy része zsírszövet és mirigyállomány, ezek aránya változó, a testzsírszázalék csökkenésével a mell zsírállománya is csökken...de ettõl még nyugodtan fitnesselhetsz, ehhez extrém alacsony testzsírszázalék kell nõknél, amihez rengeteg óra sport kell naponta

Mekkorának kell lennie a mellnek 12 évesen?

Legjobb válasz: Nincs megszabva. Mindenki más ütemben fejlõdik,szóval van akinek már 9 évesen nõni kezd,van akinek csak 14 éves korában. Általában már van a lányoknak ilyenkor melle,de fõként nyáron sokat fejlõdnek. Ha az baj,hogy kicsi,nyugi a lányok nagy részének ilyenkor még kicsi,csak hát a push-up melltartó... Persze van akinek már nagy. Mint említettem változó,neked is nõni fog! ;) Melltartót még nem kell hordani,csak ha 70/B esetleg 75/A-s melled van. Toppot nyugodtan hordhatsz! :) [Ha esetleg cikinek érzed,hogy az osztályban a lányok melltartót hordanak vagy csúfolnak,akkor inkább örülj a kisebb mellednek,nagyon sok elõnye van! Mondd nekik is meg!] :) Ha valami van,írj!

Nincs megszabva. Mindenki más ütemben fejlõdik, szóval van akinek már 9 évesen nõni kezd, van akinek csak 14 éves korában. Általában már van a lányoknak ilyenkor melle, de fõként nyáron sokat fejlõdnek. Ha az baj, hogy kicsi, nyugi a lányok nagy részének ilyenkor még kicsi, csak hát a push-up melltartó... Persze van akinek már nagy. Mint említettem változó, neked is nõni fog! ;) Melltartót még nem kell hordani, csak ha 70/B esetleg 75/A-s melled van. Toppot nyugodtan hordhatsz! :) [Ha esetleg cikinek érzed, hogy az osztályban a lányok melltartót hordanak vagy csúfolnak, akkor inkább örülj a kisebb mellednek, nagyon sok elõnye van! Mondd nekik is meg!] :) Ha valami van, írj!
Ez egyénként változó. Van, akinek 12 éves korában még el sem kezd nõni a melle (a sok push-up os lányoknak ne higgy...). Nyugi, az még huszonéves korig simán nõhet! :)
Ilyen szabály nincs!!! Van akinek kisebb a melle, és van akinek nagyobb! Mindenki más idõben és más ütemben fejlõdik!!! :) Az is normális, ha meg csak akkora a cicid, mint egy fiúnak!

Hogyan kell nezze ki egy 18 evesnek a mellei?

kuldjetek legyszi kepet is.koszi

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani, mert minden lány melle más. Van akinek kicsi, van akinek nagy. Van akinek hegyes, van akinek gömbölyû, de minden természetes mell nagyon szép!

Ezt nem lehet megmondani, mert minden lány melle más. Van akinek kicsi, van akinek nagy. Van akinek hegyes, van akinek gömbölyû, de minden természetes mell nagyon szép!

19 éves vagyok és a koromhoz képest eléggé lóg a mellem. Ha megnagyobbíttatom a mellem akkor feszesebb lesz? Vagy fel is kell varrattatni?

75B-s melltartót hordok,a nagyságával nincs bajom,csak a formája nem szép és eléggé lóg.Engem nagyon zavar.Bikiniben és melltartóban szép,de ha leveszem nagyon nem szép,kb úgy néz ki mint ha 2gyereket szültem vna már.ÁÉn úgy tudom,hogy ha belehelyeznek egy implantátumot akkor feszesedik is...igaz ez?

Legjobb válasz: Ha nem akarsz nagyobb melleket akkor elég ha felvarrják Ha implantátumot tesznek bele akkor nem csak feszesebb de jóval nagyobb is lesz.Ha nagyon lóg és nem akasz felvarrást akkor nagyobb implit kell berakni ami már lehet hogy természetellenes méretû lesz az alkatodhoz

Ha nem akarsz nagyobb melleket akkor elég ha felvarrják Ha implantátumot tesznek bele akkor nem csak feszesebb de jóval nagyobb is lesz.Ha nagyon lóg és nem akasz felvarrást akkor nagyobb implit kell berakni ami már lehet hogy természetellenes méretû lesz az alkatodhoz
Azt hiszem Te még nem láttál olyan igazi szoptatástól tönkrement mellet :D
Az isemrõsöd is szülés után csináltatta meg a mellét akkor miért mondta neked azt hogy terhesség elõtt érdemesebb megmûtetni?! Picit zavaros ez az egész :S
A kérdező hozzászólása: terhesség elõtt nagyon szép mellei voltak a lánynak, utánna kezdett lógni...és azt mondta hogy terhesség elõtt kellett volna megmûttetnie
Csak ismételni tudom magam.Butaságot beszélt az ismerõsõd A mûtött mell is megereszkedhet terhesség/szoptatás után!!! De ha szerinted igaza van, és annyira sok a tapasztalata akkor minek kérdezgetsz itt?Halgass rá :S
és olyanrol még nem hallottál, hogy mellkisebbítés? kicsi mellek nem lognak, nekem 70A a méretem és olyan feszesen áll..:)
A kérdező hozzászólása: hát mellkissebbítést nem akarok mert azért nõies akarok maradni, szval inkább a másik kettõ variációból fogok választani..:)
Dehogynem lógnak a kicsi mellekXD Ráadásul a kicsi, lógós mell sokkal csúnyább, mint a nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Így van, én örülök annak, hogy nagyok és ha kicsit lógna az nem zavarna csak...sajnos nem kicsit lóg...
A kérdező hozzászólása: attól a csajtól akit írtam!!!!!!
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a segítséget.Lehet akkor várok pár évet, hogy szülés után legyen...csak annyira zavar, hogy hihetetlen.És évrõl évre egyre csunyább..:s
A kérdező hozzászólása: de az igaz hogy terhesség elõtt érdemes megcsináltatni a mellet mert utána nyeri el tökéletesen a szép formáját? ERRE KÉRDEZTEM HOGY HONNAN SZEDTED
Irtam hogy meglehet oldani felvarrás nélkül implantátummal. De akkor elõfordulhat hogy lez két feszes labda nagyságú melled.Hiszen ha nagyon lóg akkor nagy impli kell ahhoz hogy a bõr kifeszüljön
A kérdező hozzászólása: nekem egyik ismerõsöm mondta aki megcsináltatta a mellét.neki is lógott szülés után és csak szilikont raktak bele nem varrták fel...innen vettem azt hogy elég csak a szilikon.a mellfelvarrástól eléggé óckodok, jobban mint a mellnagyobbítástól...az lenne a legjobb ha nem kéne egyik se de sajnos ez van...
Mellmûtét után a dokik +- 2 kiló súlyingadzásnál többet nem javasolnak
Ezt meg honnan szedted?! Pont fordítva igaz. A terhesség a szoptatás tönkreteheti a mûtött mellet is.Vagyis érdmesebb utána
A kérdező hozzászólása: de az igaz hogy terhesség elõtt érdemes megcsináltatni a mellet mert utána nyeri el tökéletesen a szép formáját?
Ja, és az is benne van a pakliban hogy terhesség után ismát kés alá kell feküdnõd ha szép melleket akarsz
A felvarrás elég sok heggel jár ami kis százalékban de gyógyulhat rondán + elõfordulhat az hogy érzéketlen marad
nekem logott a mellem de nem kellett varrni, mert alapbol nagyobb implit tettunk bele(h akkora legyen mint regen)igy most szep feszes. nekem szoptatastol tunt el.. ugyhogy nem muszaj a felvarratas. ugye akkor bimbo korul T alakban lesz vagva.. ha vkinek nem gyogyul szepen. pl nekem akkor az nem tul szerencses.. igy csak alul:)

Nagymellű anyukáktól kérdezném, h hogyan szoptassam 4 hetes babám éjjel fekve, mert sajnos az egyik kezemmel el kell húznom az orrától a mellem, h kapjon levegőt és félek, h bealszok, mert elég sokat van mellen a picim, adnátok tippeket?

Legjobb válasz: Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert

Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert
Hát én is egy nagymellû anyuka vok, sajna én csak ülve tudtam szoptatni mert fekve nem volt jó. A mellem beborította a pici fejét, a kezem zsibbadt, kényelmetlen volt, és hát a bealvás. Sajna én éjjel nappal ülve csináltam. Nagyon fárasztó volt. Ez is egy nagy probléma. Sokan nem is gondolják hogy milyen nehézségekkel jár. Én mikor olyan bevásárló központot kerestem ahol van baba mama szoba kioktttak hogy tanuljam meg otthon a rejtett szoptatást hogy közösségben a padon is tudjam szopiztatni. Gondolom egy apró, Csöcs' írhatta. Szóval fel a fejjel és a biztonság kedvéért ülve csináld ha tényleg nagy a melled. Ez van, ilyenkor nem is olyan jó hogy ekkora. :-) Kitartás
Szia! Nekem is nagy a mellem és épp ezért el sem tudom képzelni, hogy fekve , hogy kényelmes. Ülve szoptass, keress egy jó kényelmes fotelt.Meg úgy biztonságosabb is ha a baba bealszik szopi közben az oké, de az anyuci ne aludjon.:) Tudom milyen nehéz én sem tudom elengedni a cicim míg szopizik.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm.akkor ez a sorsunk.
Én is a nagymellû csapatban nyomulok, és fekve szoptatok. Annyira pici nózija van, néha picit el kell tartanom tõle, de nem nehéz. A tenyerem a mellem alatt van, és a hüvelykujjam az orra fölött.
Nekem nincs olyan nagy mellem, de én mindig ülve szoptatok. Éjjel-nappal. Nem kényelmes fekve. Ez nem csak mellkérdés ezek szerint. Egy kényelmes fotel kell és párnák. Szoktam én is bólintani szoptatás közben.

A hip natal mellé kell még szedni folsavat?

11 hetes vagyok, eddig Gravidát szedtem, most elfogyott. Áttérnék a hipp natalra, de nem igazodom ki a táblázatán, vajon elegednő-e a benne lévő folsav?

Legjobb válasz: nem kell mellé semmi más,minden benne van.

nem kell mellé semmi más, minden benne van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Nem!

A Norton Internet Security 2011 mellé kell kémprogramirtó?

Azt közli velem szinte naponta , hogy hatástalanított egyet .

Legjobb válasz: Ha valódi kódos (vagyis megvetted), akkor nem kell mellé más.

Ha valódi kódos (vagyis megvetted), akkor nem kell mellé más.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!