Találatok a következő kifejezésre: A mellemen napja (1218 db)

Nagyon fájnak a melleim napok ota. Ez utalhat terhességre? Második napja késik a menzesem

Legjobb válasz: szió van ra esely, en majd bediliztem, amikor fajtak a melleim az elejen. ha teged is nagyon zavar, ajanlom, hogy ejszaka is aludj sportmelltartóban, az némileg segít amugy meg ilyenkor mar nyugodtan tesztelhetsz, ki kene mutatnia

szió van ra esely, en majd bediliztem, amikor fajtak a melleim az elejen. ha teged is nagyon zavar, ajanlom, hogy ejszaka is aludj sportmelltartóban, az némileg segít amugy meg ilyenkor mar nyugodtan tesztelhetsz, ki kene mutatnia
50-50%, mert mensinel is erzem a melleimet. Ugyhogy vagy-vagy. De ne parazz, mert attol is keshet. Irass fel fogamzasgatlot, es nem kell izgulnod minden honapban, ugy sokkal jobb. Vegyel majd teszteket is, kulonbozoeket.

Fájnak a melleim napok óta nagyon, mit jelez ez?

Legjobb válasz: 16 szedek fogamzásgátlót már több mint fél éve,nem várható még menszesz, és senki sem vágott vascsõvel mellbe.

A kérdező hozzászólása: 16 szedek fogamzásgátlót már több mint fél éve, nem várható még menszesz, és senki sem vágott vascsõvel mellbe.
Há ehez tudni kéne, hogy hány éves vagy, szedsz-e fogamzásgátlót, a ciklusod melyik részén tartasz stb. Így meg akármit lehet mondani. Lehet, hogy valaki mellbe vágott egy vascsõvel, szóval...
nem lehet, hogy ovuláció környékén vagy?? nekem olyankor is szokott érzékeny lenni egy kicsit pár napig, de volt már olyan hónap, hogy egész a mensiig majd leszakadt...
A kérdező hozzászólása: Hát de ha szedek fogigátlót akk nincs peteérés
Nekem is már egy hete fáj, mint amikor még lánykoromban ovuláltam....most az a bajom, hogy 50 éves vagyok!!!! Szóval sajnos én sem tudom az okát, ez aggaszt engem. Várok még egy hetet....:-)

Ma kéne megjönnie, a mellem napok óta nagyobb. Felfáztam a nagy mell jelentheti hogy megjön vagy ettõl Függetlenül még megjöhet?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy meg fog jönni a menstruációd, ha már rendszeres és ma kéne megjönnie.

Valószínû, hogy meg fog jönni a menstruációd, ha már rendszeres és ma kéne megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Szerencsére már tárgytalan.:)
Én is ezt írtam az elõzõ, hasonló kérdésre, de leordítottak :S Teszt elõtt semmiképp se menj dokihoz!
Nekem ovuláció idején érzékeny a mellem. Ha 2 hét múlva nem várod, akkor szerintem ez az.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam én is ovu fájdalomra, de szerintem nem az! Ez elég intenzív fájdalom, feszülés! Passz, nem tudom! De az is lehet igazad van, csak most ez nem az a megszokott érzékenység! hm...
Ha két hét múlvára várod akkor még csak most eshettél teherbe v. a napokban volt pé-d. Szerintem lehet tõle de majd csak a + teszt tudja megmondani hogy valóban attól volt-e. ÁLtalánosságban a teszt környékén szoktak ilyen tünetek lenni.
A kérdező hozzászólása: Múlt hét pénteken együtt voltunk a férjemmel, tehát ez reális is lenne, csak nekem az a furi hogy ilyen hamar lenne jele a terhességnek? De hihetetlen módon fájnak olyan mintha mázsás súlyokat cipelnék 2 napja, pedig nincsenek nagy dudáim :-)! 2. hozzászóló, ne hagyd megad, ami fáj az fáj, csak jó lenne tudni mitõl! Dokihoz azt hiszem nem megyek, csak attól tartok hogy ha nem terhesség akkor bajt csinálok magamnak!
Minden ciklusban lehetnek eltérõ dolgok, szóval az hogy eddig nem volt ilyen nem jelent semmit, most lehet hogy van ovukor, terhességtõl még valóban baromi korai lenne.
2. bagyok. Mi fáj? Kinek? Nem értem..
A kérdező hozzászólása: Nekem a mellem, de most már annyira elbizonytalanodtam a válaszok olvasása közben, hogy kezdek megijedni hogy ez nem terhesség, de akkor mi????? 2 hét múlva nem várom, iszonyat fáj a mellem, mától meg émelygek.Te jó ég mi bajom lehet??? Bakker tényleg el kellett volna mennem ma dokihoz!

1 napom van a mensiig, a jobb petefeszkemnel gorcsoltem, mikor jottem haza. A melleim napok ota lathatoan megnott, nagyon kemenyek. Feher folyas nincs meg, neha felkapom a fejem kulonbozo szagokra. Sikerulhetet a baba?

Legjobb válasz: szia.a tüneteid alapján lehetsz terhes.de az is lehet hogy meg fog jönni.én elõtte ezt szoktam érezni.te ismered a tested.más ez most mint mensi elõtt szokott? szerintem hétvégén próbálkozhatnál egy teszttel.ha nega és még mindig nem jött meg pár nap múlva tesztelj újra!az elmaradt mensi után 5 nappal a teszt általában már biztos eredményt mutat.írd majd meg mi volt.szorítok neked!!!

szia.a tüneteid alapján lehetsz terhes.de az is lehet hogy meg fog jönni.én elõtte ezt szoktam érezni.te ismered a tested.más ez most mint mensi elõtt szokott? szerintem hétvégén próbálkozhatnál egy teszttel.ha nega és még mindig nem jött meg pár nap múlva tesztelj újra!az elmaradt mensi után 5 nappal a teszt általában már biztos eredményt mutat.írd majd meg mi volt.szorítok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt.Itt jelentkezem, hogy hogyan alakult...
Én a nem várt mnsi napján már du teszteltem és + lett! Próbáld meg te is! Sok sikert! :) )))
A kérdező hozzászólása: Megjott.

Két napja vesztettem el a szüzzeségem, és most a második napon nagyon fájnak, érzékenyek a melleim és ilyen ezelőtt nem volt! Olvastam, h a terhesség egyik tünete a mellek érzékenysége, de védekeztünk! Most terhes vagyok? Nagyon megvagyok ijedve!

Legjobb válasz: 2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!

2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!
2 nap után nincsenek jelei a terhességnek... Te most stresszelsz, és mivel TUDOD, mik a tünetei a terhességnek érzékeled azokat. Ha bizonyítani akarsz magadnak vegyél elõ egy jó szakszerû leírást a terhesség tüneteirõl és rájössz, hogy még 100+1 tünete van, amikrõl te nemtudsz, ezáltal nem is érzékeled õket...
Az elsõ alkalom után mindenki nagyon parázik, a legtöbbször még ráadásul késve is jön meg, szóval ne parázz, nem lesz semmi gáz.Tényleg.Tutira.
A tenyeremet a monitorra téve megvizsgáltam az aurádat, meg az energiáidat, és nem vagy terhes, viszont a bal veséd kicsit rosszul mûködik.
Kiszakadt akkor lehet. Ha nem akkor nem.
Hát figyelj ha a srác kapaszkodó típus:D
2 nap után nem lehetnek terhességi tüneteid;) Szerintem csak izgulsz, és beképzelsz magadnak mindenfélét. Ha nem szakadt ki a gumi stb minden oké volt a védekezéssel, akkor nem lehetsz terhes. Ne aggódj, nincs baj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon jó fejek vagytok:D , ez megnyugató!!!:)
Nem lehet, hogy mostanában fog megjönni? Nekem akkor szokott feszülni, ha nemsokára megjön.
Hogyan védekeztetek?kettõre zártátok az ajtót?szerinted bárki meg tudja állapítani a terhességed a monitoron keresztül MENJ EL NÕGYÓGYÁSZHOZ!!!
2 nap után még nem jelentkeznek a terheség tûnete. de ha védekeztetek nem sûrûn hiszem h az lennél:) de azért a nõgyogyász nem ártana ha látna:) 16/l

Szűknyomást érdemes beiktatni tricepszes napra (nincs mell azon a napon) vagy ha be is rakom valahova max mell nap legyen?

Legjobb válasz: érdemes! de csak abban az estben ha a kivitelezés megfelelõ! ha jól csinálod a melled nagyon kicsit fog csak dolgozni de teljesen kikapcsolni lehetetlen!

érdemes! de csak abban az estben ha a kivitelezés megfelelõ! ha jól csinálod a melled nagyon kicsit fog csak dolgozni de teljesen kikapcsolni lehetetlen!
hogy érdemese azt a mostani edzésterved határozza meg, ha már most is van vagy 10 tricepsz gyakorlatod akkor nem nem érdemes beiktatni. le írhatnád a tricepsz edzésedet. egyébként jó gyakorlat a szûken nyomás csak jól kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: Itthon edzek és nincs semmi csigás eszközöm vagyis szabad súlyos gyakorlatokat tolok. -Tricepsznyújtás ülve -Tolódzkodás feltámasztott lábbal -Egykezes tricepsznyújtás fekve Az Egykezes fekve tricepsznyújtásért nem vagyok óda szóval lehet lecserélem lórugás egykezesre.

3 napja volt peteérésem. És ma elkezdett feszülni a mellem. Lehet attol mert már megtermékenyültem és a hormonok dolgoznak?

nekem ilyen nemszokott lenni csak menzi napján hogy feszülnek a melleim.Most viszont igen!Még beágyazodás nemtörtént meg,és tudom hogy korai ez az érzés csak reménykedem abban hátha lehet ilyen mert azis eszembe jutott hogy dolgoznak a hormonok .

Legjobb válasz: Ne éld bele magad szerintem, nekem is volt ilyen. PÉ után pár nappal már majd leszakadtak a melleim, úgy megnõttek, hogy a légy elcsúszott volna rajtuk, anyira feszültek. Tisztára beleéltem magam, mondván, hogy sose szokott ilyen lenni. Aztán persze megjött. Abban a hónapban, mikor terhes lettem, egyáltalán nem feszült a mellem, még a mensi elõtt se, ahogy szokott, csak pár nappal a kimaradás után kezdte el. Már 11 hetesek vagyunk, de még most sem feszül annyira a mellem, mint abban a becsapós hónapban...

Ne éld bele magad szerintem, nekem is volt ilyen. PÉ után pár nappal már majd leszakadtak a melleim, úgy megnõttek, hogy a légy elcsúszott volna rajtuk, anyira feszültek. Tisztára beleéltem magam, mondván, hogy sose szokott ilyen lenni. Aztán persze megjött. Abban a hónapban, mikor terhes lettem, egyáltalán nem feszült a mellem, még a mensi elõtt se, ahogy szokott, csak pár nappal a kimaradás után kezdte el. Már 11 hetesek vagyunk, de még most sem feszül annyira a mellem, mint abban a becsapós hónapban...

4 hetes kisfiam 2 óránként szopik de van olyan nap hogy szinte egész nap rajta csüng! A mellem már kisebesedett! Mit csináljak?

kenem bepantennel meg mellbimbóvéd?t is használok de nagyon nehezen gyógyul! van valami jó tanácsotok?

Legjobb válasz: A sok szopitól nem sebesedhet ki a mell!!! A mell a helytelen mellrehelyezés miatt sebesedhet ki. A bimbóvédõ még sokat ront a helyzeten, mert önmagában nem való a sebes mellre. Bimbóvédõ mellett a mellbimbót és a bimbóudvart nem éri elegendõ inger a szoptatás alatt, emiatt csökkenthet a tejtermelés, a baba a bimbóvédõ elhagyása után elutasíthatja a csupasz mellet. A cicidet hagyd csupaszon, kenegesd anyatejjel, és hagyd hogy a baba nyála is rászáradhasson és rendbejön. Az én kisfiam 5 hónapos 2-2,5 óránként szopik nappal, és ha álmos vagy nyûgös akkor 1 órát is cicizik és még soha nem volt kisebesedve a cicim. Mikor szoptatsz használj párnákat, támaszd alá a karodat ahol a kicsi feje van, a hátad mögé lábad alá ahol csak jólesik hogy kényelmes legyen neked. Figyel oda hogy a kicsi száját szinte kitelítse a cicid, szopi közben az ajkai kifelé forduljanak, és ha oldalról bekukucskálsz a szájába akkor a nyelvecskéje kicsit kinyújtva az ínye felett helyezkedik el. Kitartás!!

A sok szopitól nem sebesedhet ki a mell!!! A mell a helytelen mellrehelyezés miatt sebesedhet ki. A bimbóvédõ még sokat ront a helyzeten, mert önmagában nem való a sebes mellre. Bimbóvédõ mellett a mellbimbót és a bimbóudvart nem éri elegendõ inger a szoptatás alatt, emiatt csökkenthet a tejtermelés, a baba a bimbóvédõ elhagyása után elutasíthatja a csupasz mellet. A cicidet hagyd csupaszon, kenegesd anyatejjel, és hagyd hogy a baba nyála is rászáradhasson és rendbejön. Az én kisfiam 5 hónapos 2-2, 5 óránként szopik nappal, és ha álmos vagy nyûgös akkor 1 órát is cicizik és még soha nem volt kisebesedve a cicim. Mikor szoptatsz használj párnákat, támaszd alá a karodat ahol a kicsi feje van, a hátad mögé lábad alá ahol csak jólesik hogy kényelmes legyen neked. Figyel oda hogy a kicsi száját szinte kitelítse a cicid, szopi közben az ajkai kifelé forduljanak, és ha oldalról bekukucskálsz a szájába akkor a nyelvecskéje kicsit kinyújtva az ínye felett helyezkedik el. Kitartás!!
Hát ne hagyd, hogy egész nap rajta csüngjön.próbáld meg lefejni még meggyógyul a melled, ami valószínüleg azért sebes, mert nem jól kapja be a pici.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy nem igazán van mellbimbóm! ezért a védõ nélkül nagyon nehezen tudom a szájába adni! köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszodat! sokat segítettél
A kisebesedett mellre nekem leginkább az anyatej és a sok szellõztetés segített. Szerintem ez a legjobb módja a kisebesedett mellbimbónak. Sokszor már én is untam, hogy lecsatolt melltartóval mászkálok a lakásban nappal, de nem volt hiába. Vásároltam szoptatós hálóinget ami a mellnél ki van ágva, egész éjjel szellõzhetett így. Szoptatás vagy fejés után egy kis anyatejet kenj el a mellbimbódon + a szellõztetés csodákra képes. Hanem próbáld a Garmastan-t. Írhatsz neki is, sokat segített nekem is, másoknak is: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/

Lehet belõle gond ha a mell és a bicepsz nap egy napon van?

Pl nem fogom bírni rendesen csinálni a gyakorlatokat

Legjobb válasz: Nem baj. De mell mellé általában tricepszet szokás rakni, mert mellgyakorlatok nagyrészénél tricepsz is használatba van. De ettõl függetlenül mehet a mell + bicepsz is ha neked az jobb.

Nem baj. De mell mellé általában tricepszet szokás rakni, mert mellgyakorlatok nagyrészénél tricepsz is használatba van. De ettõl függetlenül mehet a mell + bicepsz is ha neked az jobb.
Kinek mi jön be. Van, aki jobban szereti, ha elõmelegedik a másodjára edzett izom, mások inkább pihenten bombázzák le azt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!