Találatok a következő kifejezésre: A mellemen csíkok jelentek meg (7 db)

Még csak 14 éves vagyok és a mellemen is és a belső combrészen is striák talán vagy valamilyen lila vagy piros csíkok jelentek meg?

Most nagyon félek mert nyakamon a nyár és a bal combomon elég erősen látszik. Valahogy el tudom tüntetni nem akarom így leélni az életem nem akarom azt hallani hogy csak halványabb lesz. Hogy vagy mitől jelentek meg és hogy tűnnek el?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok ,a mellem és a combom olyan mértékbe tele van hogy hányinger...ha megtudsz valamit lécci írj!

14 éves vagyok , a mellem és a combom olyan mértékbe tele van hogy hányinger...ha megtudsz valamit lécci írj!
pedig sajnos csak halványabb lesz :/ az is csak akkor ha nem túl mély.az avonnak nagyon jó solutions kréme van rá, azt mindenkép próbáld ki, nekem használt! Olyat hallottam még, hogy kozmetikában van valami kezelés rá.én azt még nem próbáltam, nem tudom milyen lehet.annyit tehetsz még, hogy tornázással feszesíted a bõrödet.sok sikert!
A kérdező hozzászólása: huh most annyira elszánt vagyok hogy mindent megpróbálok megtenni köszönöm szépen
a hirtelen növéstõl, hízástól lehet...nekem is vannak bár nekem csak a fenekemen, de azok annyira nem feltûnõek.hát teljesen eltüntetni nem tudod majd halványodnak :\ krémben nem hiszek annyira hiszen a megrepedt bõrt nem tudja összetapasztani...13/l
Hasonló probléma...Nekem is vannak, és mikor meglátom akkor úgy vagyok, hogy: Na, én így ki nem teszem a lábam nyáron.. Tudtommal semmit nem tudsz vele csinálni..Se krém, se semmi..Max. torna+normális ételek evése..(mondjuk én személy szerint ebben se hiszek) Ahogy elõttem szólók is mondták idõvel halványul, de sosem tûnik el teljesen. 14/L
Amíg nem túl mély, addig prevenstriát használva jó esélyed van rá, hogy eltûnjenek és több ne is jelenjen meg.
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok.
A lila csíkok még nem lenne gond, de ha fáj, menj orvoshoz. Ha nem fájna, azt mondanám striák.
Ezzel nem kell orvoshoz menni!Gondolom most kezdtek el nõni a melleid!A lila csík szerintem is stría, ami azt jelenti, hogy szétrepedezett a bõröd.Ez általában akkor jelentkezik, ha valaki hirtelen meghízik, de fiatal lányoknál is elõjöhet, amikor hirtelen elkezdenek növekedni a mellek és a bõr nem képes olyan hirtelen megnyúlni, ezért kireped.A fájdalom szintén együttjár a mellek növekedésével.Emlékszem, amikor nekem elkezdtek nõni a melleim, annyira fájtak, hogy nem tudtam hason fekve aludni. Ez teljesen normális és nem kell megijedned emiatt.A fájdalom csak addig lesz jelen, amig növekednek a melleid, de inkább csak a kezdeti idõszakban, a lila csíkok pedig idõvel kifehérednek és alig lesznek láthatóak! 21/L

A mellemen a terhességi csíkhoz hasonló csíkok jelentek meg úgy fél éve. Nincs valakinek ötlete, hogy tüntethetném el őket?

Lehet?leg orvosi beavatkozás nélkül.

Legjobb válasz: Majd halványodik. Akkor kellett volna észbe kapnod mikor még éppen hogy csak kezdtek megjelenni, mert akkor sûrû krémezéssel, testápolózással elébe mehettél volna a dolognak.

Majd halványodik. Akkor kellett volna észbe kapnod mikor még éppen hogy csak kezdtek megjelenni, mert akkor sûrû krémezéssel, testápolózással elébe mehettél volna a dolognak.
A kérdező hozzászólása: Az eleje óta naponta krémezem. Már vagy 100 testápolót kipróbáltam. Egy kicsit majdnem mindig halványult, aztán megint visszajött.
Ez marhaság kedves 1.válaszos. Ezeket a csíkokat ha már mélyek, vagy nagyok nehéz, vagy lehetetlen eltûntetni, de hallottam egy terápiáról, elég új keletû, ami valami fénykezeléssel el tudja még a terhességi csíkokat is tüntetni, de minél elõbb el kell kezdeni. Pontosan nem elékszem, de ennyi kezdõ információval eltudsz kezdeni keresni, ilyen gyógyszalonokban. Remélem ez hasznodra válik, bár nem lehet olyan olcsó a terápia, tehát gyûjtésre fel:)
Az szííí-vás.... Sajnállak... Milyen hirtelen nõtt meg a melled? mert ha gyorsan akkor valszeg amiatt van -.- nekem az oldalamon vannak... vagyis már nincsneeeek :) csak egy kicsit látszik már... Nem tudom mit lehetne ellenük tenni. Amúgy azok stirák valszeg :(
A kérdező hozzászólása: Elég hirtelen nõttek meg. Akkor megnézem ezt a terápiát, és köszönöm a válaszokat.


énis pont ígyvagyok vele, csak nekem a hátamon. :/
én is átestem ezen 14 évesen . ezek striák. eltûntetni nem lehet, de halványítani igen . mivel 14 éves vagy a szoláriumot nem ajánlom , de van külön striákra gyógyszertárban kapható krém (ha így mondod a gyógyszertárban h striát szeretnél eltûntetni, biztosan adnak valami jót´)
Nem lehet eltüntetni, max. halványítani, de sokszor a csodakrémek se segítenek.
Nekem is vannak sajnos! Vigyázz mert a napozás csak ront rajta. Amúgy keress rá ne en mert sok cikk van errõl is

15 eves vagyok, es a melleim viszonylag nagy meretuek. Hamar nottek meg es piros karmolashoz hasonlo csikok jelentek meg rajta.Mik ezek? Mitől vannak? Hogyan tüntethetném el őket? Veszélyesek, vagy nincs miért aggódnom?

Noverem szerint a tul gyors novekedes miatt lett es elfog mulni idovel mert meg no a mellem, Viszont engem azert aggaszt mer a noverem nem vlmi specialis mell doki, csupan egy 19 eves lany. ezert ide fordultam : volt mar valakinek igy, mit tegyek

Legjobb válasz: Ne aggódj, ez több lánynak van, mint gondolnád. Stria valószínûleg. Azért van mert gyorsan nõttél és a bõröd nem tudott olyan ütemben nyúlni és megrepedt. De nem kell aggódni, ez nem fáj meg nincs semmi baj. Elmúlni nem biztos, hogy elfog mert a stria max halványul. De lehet hogy neked még elmúlik. Egyébként a pasikat ez nem zavarja az 100%. Azt se tudják mi ez, õk ilyeneket észre sem vesznek :)))

Ne aggódj, ez több lánynak van, mint gondolnád. Stria valószínûleg. Azért van mert gyorsan nõttél és a bõröd nem tudott olyan ütemben nyúlni és megrepedt. De nem kell aggódni, ez nem fáj meg nincs semmi baj. Elmúlni nem biztos, hogy elfog mert a stria max halványul. De lehet hogy neked még elmúlik. Egyébként a pasikat ez nem zavarja az 100%. Azt se tudják mi ez, õk ilyeneket észre sem vesznek :) ))
Nekem is volt. Ne aggódj. Eltûnnek.
Nekem is ilyen a mellem.De egyálltalán nem zavar, és a páromat sem zavarja!Ne aggódj.Lehet hogy elmúlik, lehet hogy nem
Minél nagyobb, annál jobb.

A mellemen kb 1-2-3 hete a mellbimbom körül de csak az egyik melemen piros csikok jelentek meg most aakor terhes vagyok?

nagyon fiatal vagyok és barátommal pettingeltünk pár hete és azota frászba vagyok ... eggyütt is fürödtünk stb ...

Legjobb válasz: Biztos nem!

Biztos nem!
A kérdező hozzászólása: Akkor mitõl lehet?
Mutasd meg bõrgyógyásznak, lehet striád van!

A mellemen lila csíkok jelentek meg kis bőrrepedésekkel. Hogyan tudnám ezeket megszüntetni? Elég sovány vagyok és nem ingadozik a testsúlyom. Mitől lehet akkor?

még csak 19 vagyok

Legjobb válasz: Ezek eltûnni nem fognak, csak kifehéredni, és akkor már nem is lesznek láthatóak. Ezek striák, tehát a bõr megreped, nem lehet összeforrasztani, vagy bármit csinálni vele. Árulnak rá krémeket, de hidd el, nem használnak, én terhesen kentem magam mindenfélével, és mégis tele vagyok mindenféle repedéssel, nem tûnnek el, de már halványodnak. Amúgy én meg húsz vagyok, szóval a repedések nem sajnálnak meg azért, mert fiatal vagy.

Ezek eltûnni nem fognak, csak kifehéredni, és akkor már nem is lesznek láthatóak. Ezek striák, tehát a bõr megreped, nem lehet összeforrasztani, vagy bármit csinálni vele. Árulnak rá krémeket, de hidd el, nem használnak, én terhesen kentem magam mindenfélével, és mégis tele vagyok mindenféle repedéssel, nem tûnnek el, de már halványodnak. Amúgy én meg húsz vagyok, szóval a repedések nem sajnálnak meg azért, mert fiatal vagy.
terhességi krémeket tudsz venni a patikában, azok segítenek elhalványitani a bõrrepedéseket! vagy: alverde sensitivcreme jojoba (dm-es, zöldes, kupakkla lefelé áll, kb 10-15cm magas krémtubusa van), nekem ez nagyon bevállt, már semmi nem látszik, naponta, kétnaponta kentem, de csak a csíkokat. és amúgy az egész mellkasomat bármiylen testápolóval 2-3naponta(fürdés után).akkor újabbak már nem jelennek meg. sok sikert
elõzõ válaszadó avgyok. ez a mell növekedésétõl van, száraz a bõröd és/vagy hirtelen nõtt meg, tehát a bvõröd nem tudott úgy nyúlni. egyébként ezek a krémek a gyúrós férfiak karjára is nagyon jó, am repedésekre, meg az összes testrészi repesére, amik a hirtelen növekedéstõl alahultak ki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítõ válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!