Találatok a következő kifejezésre: A mellem nagyon eres és (3 db)

A mellem körül nagyon eres és sötét! Nem az udvar! Jelent valamit?

Legjobb válasz: vannak más tüneteim is.jelenthet babát?

A kérdező hozzászólása: vannak más tüneteim is.jelenthet babát?
Igen. Miért nem csinálsz tesztet?
A kérdező hozzászólása: tegnap csináltam negativ volt!Még 3 nap mulva nem kéne megjönni!Fáj a derekam, a mellem, fáradékony vok!volt pecsételõ vérzésem!A hõm mindig magasabb az átlagosnál!szerinted?
A kérdező hozzászólása: a hõm se esett vissza még. elõre is köszi a válaszokat!
Mikor nem kellene megjönnie?
ÉS mikor volt péd??? Lehet, h korán teszteltél, nem?
A kérdező hozzászólása: júli vége aug.elején
A kérdező hozzászólása: most nézem meg aug2-3-án
Hát... Akkor már kéne, h mutasson valamit a teszt. Szerintem várj napot és tesztelj úrja, ha nem jön meg a menszid rendesen.
Szerintem péd sem volt. tudod biztosra, hogy igen? Én is így vagyok már 2. hónapja. ma a doki vérvételre küldött, mert az a sejtése, hogy nem volt tüszõérésem. Ugyanígy késett, és alig volt. Várd meg, mi lesz, aztán menj dokihoz! Õ elmondja, mitõl késik!
Nem feltétlenül mutat a teszt pozitívat, ha késõbb volt a pé-d akkor még nem is fog mutatni. Én most vagyok 6 hetes és éppenhogy halvány a 2.csík, pedig uh-n már ott volt a picike. Menj dokihoz, mert ha terhes vagy és vérzel az nem túl jó, ha csak pár csepp, akkor is, õ fog adni gyógyszert ami segíti a terhességet, ha az vagy amit majd az uh vagy vér/vizeletvizsgálat vagy kitapintással igazol. Drukk!
A kérdező hozzászólása: elvileg vasárnap akkor nem is jött meg de ma pecsételösen megvan

Az gond ha egyáltalán nem feszül a mellem? Nekem természetesen nagy és eres melleim vannak? Muszály mindíg feszülnie és fájnia a mellnek terhesség allatt?

Legjobb válasz: Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.

Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm! Nekem is nagy a mellem, de eddig nem feszül egyáltalán:(( még csak nem is érzékeny... ez rossz jel lehet?
hát az orvos mikor mentem h jupi pozitív a tesztem, csak nézett rám, h miért jöttem ezzel ilyen gyorsan....mellfeszülés émelygés van? mondtam, h van, de nem volt, csak nem akartam h hülyének nézzen....a férjem utána mondta, h érzi, h nagyobbak a melleim.....és a fiam ma már 18 hónapos
Én 75E vagyok (terhesség elõtt még D). Nekem a terhességgel együtt éppenséggel elmúlt a mellfeszülésem, nem is volt alatta végig, vagy csak nagyon enyhe. Viszont elõtte állandóan az volt a bajom, hogy mensi elõtt egy hétig nagyon fájtak, fõleg mikor este kibontottam õket a melltartóból.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!Pont az én szitumat írtad le: az én méretem 95E és mindíg mielött megjött feszült, meg érzékeny is volt, viszont egy jó ideje egyáltalán nem, és mivel szinte mindenkitöl azt hallom hogy az a "normális" ha terhesség allatt feszül és érzékeny a mell kezdtem aggódni hogy valami gond van velem...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat most megnyugtattatok egy kicsit.
18:42 vagyok. Gyönyörû, egészséges 3 hós kislány anyukája. Azt már taglaltam, hogy mellfeszülésem egyáltalán nem volt, de konkrét hányingerem se volt soha, csak egy kicsi finnyogás-undorkodás, hogy épp ezt vagy azt az ételt nem kívántam. Na, akkor az elõzõ válaszoló sógornõje ránk ezer keresztet vetett volna már :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!