Találatok a következő kifejezésre: A mellem nagyon (1712 db)

13/L, sovány vagyok. Hogyan tudnám elérni, azt hogy a melleim nagyok legyenek? Ha sokat eszek, mind hasra hízok, úgyhogy az nem jó . Hogyan lehetnének nagy melleim?

Legjobb válasz: Hogyan tudnád elérni?? Türelemmel,hisz még csak most kezdesz fejlõdni.Ne vággy túl nagy mellekre.Mert minek ???

Hogyan tudnád elérni?? Türelemmel, hisz még csak most kezdesz fejlõdni.Ne vággy túl nagy mellekre.Mert minek ???
Olyannak fogadd el a melleid, amilyenek, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!
Miért kellene hogy a "melleid" nagyok legyenek????
Köménymagos leves, illetve fûszerként, ételekbe. De nem garantált a hatása.
Nem nõ semmitõl. Ez genetika és kész. Amúgy sem értem 13 évesen miért kellenének neked nagy mellek...
A kérdező hozzászólása: De csak igy, simán a magot egyem?
Elvileg szoptatós anyáknak szokták javasolni, de mellnövesztõ hatása is lehet hosszútávon. Ártani nem árt.
A kérdező hozzászólása: Olga néni! A köménymag leves az jó erre?
A kérdező hozzászólása: Örökölhetem???? :O
A kérdező hozzászólása: De édesanyámnak, is kicsik a mellei. Én félek hogy nekem is olyan kicsik lesznek :-O :((
Még ki sem fejlõdtek a melleid.Majd 10 év múlva izgulj ezen ha még mindig nem fejlõdtek ki.pff.
kitömöd bugyival.
Köménymag!
Magaddal ragadott a kamaszkor, mi? :) Lehet, hogy nem vagy fejlett vagy az élet hozott neked kis melleket. 16 éves korodig még nõni fognak, rengeteget. Különben is, 13 évesen még nem kellenek nagy mellek, hagyd meg a nagykorúknak.
Nézd meg anyukádat. Nagy valószínûséggel kb 20 éves korodra olyan melleid lesznek, mint neki. 13 évesen egyébként még korai kétségbe esni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Olganéni :)

Kicsi a mellem, nagyon szégyenlem, mert így egy fiúnak sem tetszek. és nagyobb önbizalmam lenne ha lenne nagyobb mellem . Hogy lehetne? 13/L

Gondoltam már arra hogy berakok egy tömést, de az nem valami jó megoldást, úgy vagyok vele hogy addig tömöm magam ameddig nem n? meg..

Legjobb válasz: 13 évessen nem gáz ha kicsi a melled az lenne a fura ha nagy melleid lennének. :D Vegyél szivacsos melltartót akkor nagyobbnak látszik.

13 évessen nem gáz ha kicsi a melled az lenne a fura ha nagy melleid lennének. :D Vegyél szivacsos melltartót akkor nagyobbnak látszik.
Látszik hogy még gyerek vagy... egy pasinak sem a melled miatt fogsz tetszeni, nekem lapos teljesen mégis imádnak a pasik. Akinek mégis a melled miatt kellesz az meg ne érdekeljen mert csak ki akar használni. Ilyen egyszerû, a tömésnek meg semmi értelme, mert egy jó szivacsos melltartón is messzirõl látszik hogy az nem a mell hanem csak szivacs. Inkább nevetségessé tesz az ilyesmi. 13 éves vagy, még növésben, lehet hogy nagyobb lesz a melled, nem biztos, de meg kéne értened hogy nem számít semmit sem a mellméret.
majd akkor sírj ha 21 évesen is kicsi lesz..
sehogy
Én is 13 vagyok. Az osztályunkban 7 csajsziból 4nek nincs semilyen melle... Nekem 70As. Akiknek nincs melle az osztályunkban azok is tetszenek a fiúknak. Inkább a szemedért tetszél meg a fiúknak, mint a melledért.
Én 13 vagyok és "sajnos" az osztályban nekem van a legnagyobb mellem, a koromhoz képest nagyon fejlett vagyok. Ne akard, engem csak kicsúfolnak érte.Mások 20-on akárhány évesen is ilyet akarnak.Ha sokat eszel attól inkább meghízol.
Talán lesz nagyobb melled, még bõven növésben vagy, istenem... Amúgy addig örülj, míg nincs pasid.
Szerinted ha egy fiúnak a melled miatt tetszel, az mit akar majd tõled? Sajnos a tinik egyre korábban szeretnének felnõttek lenni, felnõttnek látszani, pedig hidd el, nagyon messze vagytok még attól. Ne foglalkozz olyan fiúkkal, akiknek ez a kérdés számít valamit, ha személyiségeddel, humoroddal, kedvességeddel tûnsz ki, az sokkal többet számít. Ha késõbb párkapcsolatod lesz, mivel szeretnéd magad mellett tartani a barátodat? Szexet, nagy melleket bárkitõl kaphat.
nekem melltartó sem kell pedig 13 vagyok de igy is szeretnek a fiúk :D de nem is lennék szomorú ha egyáltalán melltartót kéne hordanom :) 13/L
Irj privit es meglatjuk h tetszel e nekem :D 14/f
Csillagom, 15 éves koromig nekem sem volt, most 21 vagyok, és nincsen nagy mellem. Elhiszed, ha azt mondom, egy percig sem szégyenkeztem emiatt, és a pasik sem bánták? 13 évesen gyerek vagy, a mellméreteden kívül annyi minden van, amivel foglalkozhatnál. Ne az osztálytársaidhoz hasonlítgasd magad, mindenki más korban érik. Írod, hogy a fiúk nem szeretnek a kis mellet miatt, és ezért vagy önbizalom hiányos. Pedig valójában az a helyzet, hogy A kis melled miatt önbizalom hiányos vagy, és ezért nem szeretnek a fiúk. Mert a környezeted is észreveszi, hogy nem vagy rendben magaddal. Várjál még 5 évet, azalatt bõven nõhet még. De ha nem nõ nagyra se tört össze a világ. Akkor legalább tudod, hogy a pasik az eszedért, a humorodért szeretnek és nem azért, mert van két dinnyéd.
Én is 13 vagyok. Nekem sincs nagy mellem, (70/b)de azt viszont tudom, hogy a korosztályomból itt szinte mindenki push-up melltartót hord. Én büszke vagyok rá, hogy anélkül is vállalom a méreteimet. Szerintem vegyél normális melltartót, és elégedj meg egy ideig azzal, amid van. Nyugi, nõni fog még, és a fiúk ha látják, hogy te jól érzed magad a bõrödben, nem fognak azzal törõdni, hogy mekkorák a melleid. Egyegy buliba esetleg vegyél fel szivacsos melltartót, de másképp nem ajánlom, mert lassabban nõnek tõle a melleid, és a formájukat is elvesztik.
nehogy tömd, úristen...
A kérdező hozzászólása: De csak azért zavar, mert a velem egy idõsökkel nagyobb mellük van , talán veszek egy szivacsos melltartót , de nem olyan feltûnõt , amin látszana hogy tömés..
Igen, szégyelld magad, hogy 13 évesen ilyenekre gondolsz...Nekem 13 évesen nagyon kicsi volt.1Lány volt az osztályomban, akinek már akkor is C-s kosár kellett. Most itt vagyok, És nekem is C-s kosár kell. De ha esetleg tényleg itt megáll, ahogy van, egyáltalán nem kell aggódnod, hogy ez problémát okoz.A 3 legjobb barátnõm szinte teljesen lapos(velem egyidõsek), viszont ezt kompenzálják például azzal, hogy jó a fenekük, a combjuk, vékony a derekuk, szép a hajuk, ápoltak stb...Nem mondom azt, hogy a külsõségekkel nem foglalkoznak a fiúk, de a mellméret, az csak egy dolog.Személy szerint úgy vettem észre, hogy manapság már ez a melltéma háttérbe szorult kicsit a fiúknál. De 13 évesen még nõsz, meg fejlõdsz mint a gomba:D 18/L

18 éves vagyok, 1 éve járok konditerembe és nekem a mellem nagyon nehezen fejlõdik, viszont ahányszor dolgozom rá mindíg izomlázam van benne! Az Baj vagy Nem?

Legjobb válasz: örülj neki èn is 1 ève járok ès szinte csak a mellem nött ami szerintem nagyon gáz. vegyèl szoja fehèrjèt attol tuti nöni fog ( nöi nemi hormont tartalmaz) + mell edzès

örülj neki èn is 1 ève járok ès szinte csak a mellem nött ami szerintem nagyon gáz. vegyèl szoja fehèrjèt attol tuti nöni fog ( nöi nemi hormont tartalmaz) + mell edzès


Fiúk! Nektek mindenképpen az a fontos, hogy a mell nagy legyen (vagy a formája is érdekesl)? És inkább legyen a csaj dundi de nagy mellű, vagy pedig vékonyabb, de kis mellü? A kis mellü csajokat észre se veszítek?

Legjobb válasz: szerintem a kicsi mell jobb. az legalább feszes és nem csak egy darab ruha tartja vissza attól, hogy a gravitáció széttépje. dundi de nagy mellû? na takarodj..:D van aki a mellét és seggét nézi a csajnak, én a lábát. különbözõek vagyunk és ez benne a szép. 22/f

szerintem a kicsi mell jobb. az legalább feszes és nem csak egy darab ruha tartja vissza attól, hogy a gravitáció széttépje. dundi de nagy mellû? na takarodj..:D van aki a mellét és seggét nézi a csajnak, én a lábát. különbözõek vagyunk és ez benne a szép. 22/f
Pasija válogatja. Én pl. szeretem a kis mellû lányokat Is:D
"És inkább legyen a csaj dundi de nagy mellû, vagy pedig vékonyabb, de kis mellü?" vékony nagymellû lányok kihaltak? azokat választanám.
Elméletben nehéz véleményt alkotni, hogy az embernek ki tetszik, ez inkább a helyszínen dönthetõ el.
vékony lány, kicsi mell(feszes) (L) imádom Képet küldesz?:DDD
Nekem a dundi, nem túl nagy mellû lányok tetszenek.
elõzõ vagyok engem az egyetlen dolog, ami zavarni tud, az a "parizer", szóval ha nagy a bimbóudvar... ezt leszámítva mindenféle cici jöhet :)
engem a kis mellek is felizgatnak, élõben még a nagyon kis/lapos melle is felizgulnék szerintem a ciciben nem csak az az izgató, hogy milyen szép, formás, nagy, stb., hanem maga a gondolat, hogy egy nõi mell...ez minden egészséges férfit ösztönösen lázba hoz :)
Nekem a méretnél fontosabb az, hogy formás és feszes legyen. 21F
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm az eddigi válaszokat. jöhetnek még
nincs baj a kismellel, mi se vagyunk mint 20 centisek, , :P
Láb, mell, segg<:D melle nagy legyen:) ..de feszed:D kismellüeket nem szeretem:D undoritóak:D
attól mert nagy a melle lehet rusnya... elõzõ voltam
Én a dundi nagymellû, a vékony kismellû, a vékony nagymellû, és a dundi kismellû csajokat szeretem. Csak azokat nem szeretem, akik mindenféle kifogásokkal, saját magukat sem fogadják el. Ezek a lányok nagyon hasonlítanak bizonyos fiúkra, akik állandóan a farkukat méregetik.
nekem nem fontos mekkora
Nekem inkább a formás mellek jönnek be, de ha kicsit dundibb a csaj és szimpatikus, akkor az is bejön. Én egy mell alapján nem tudnék dönteni, hogy tetszik-e az illetõ vagy nem. És én is csatlakozom ahhoz, hogy maga a nõi mellet tartanám izgatónak.

Mit csinálhatnék a melleimmel (nagyon sürgős)?

Létszíves segítsetek!41 kiló vagyok csak de a melleim nagyon nagyok.12 éves vagyok.és gyorsan kellene...mert megyünk 3 hét múlva strandra azokkal akikhez mnegyek nyaralni...kérlek segitsetek meg nem csak a nyaralás miatt hanem azért mert amugy is nagyon zavar és azt mondják hogy kés?bb fogni fo a hátam:Skérlek ha tudtok segítsetek!!!!!!Nagyon kérlek segítsetek!ha tudtok:P:S

Legjobb válasz: miben kell segíteni..? hogy hogyan takard el a melled..? vagy hogyan tûnhet kisebbnek..?mert azzal hogy nagy nem tudsz mást csinálni csak elfogadni..

miben kell segíteni..? hogy hogyan takard el a melled..? vagy hogyan tûnhet kisebbnek..?mert azzal hogy nagy nem tudsz mást csinálni csak elfogadni..
Mikor elkezdtem fogyózni, elõször a melleim mentek le, de neked nem ajánlom, hiszen nem tudnál hová fogyni. Vannak olyan melltartók, amik keresztben pántosak, és úgy formálják a melleidet, h. "lelapulnak" vagy legalábbis kisebbnek tûnnek, ez jó megoldás ruha alá. Bikiniválasztásnál arra figyelj, hogy a felsõ egyszínû legyen, merevítõs, míg az alsó erõsen mintázott, így ellensúlyozhatod a nagyságát. remélem tudtam segíteni :)
12 évesnek ne ajánljatok azért még mûtétet :D bõven fejlõdésben van a teste. Összemenni nem fog a melled ez az egy biztos. Mindenképp hordj megfelelõ melltartót mert igaz hogy fájhat tõle a hátad ha túl nagy. A bikinibõl is válassz olyat ami a nagyobb melleket jobban megtartja, akár merevítõset, én a szivacsos háromszög alakút ajánlom amin alul van egy pánt nem csak egy gumiszalag, a pánttól erõsebben tart.
A kisebbítõ mûtéttel még elég sokat kéne várnia, szerintem ilyen korban még szülõi engedéllyel sem végzik. Légyszi írd le h. milyen magas vagy, és milyen a mellméreted, hogy legyen valami elképzelésünk, mert lehet hogy elég lenne csak optikailag csalni.
Vannak olyan melltartók, amikben kisebbnek tûnik, de ha strandra mész, bikiniben úgyis látszódni fog. Esetleg csinálhatsz gyakorlatokat mellizomra, attól formásabbak lesznek, de kisebbek nem igazán.
ha ez ennyire zavar - végeznek mellkisebbitõ mûtéteket is
A kérdező hozzászólása: hát a magasságom:152-153 mellméretemet nem tudom:Sde az biztos hogy nagy:S:D
A kérdező hozzászólása: és a sportolás az jó? mert olvastam mások kérdésénél hogy az jó de nem tudom...szerintetek?van már olyan aki tapasztalta?
Pontosan mi zavar benne? Azt hogy nagy, nem kéne szégyellned, ha nem okoz fizikai problémát, fájdalmat, ha a formája rendben van tehát nem lóg, akkor minden oké, biztosan szép vagy!! Nekem nem volt mellem, meg van nagyobbítva. Az viszont tényleg komplexust okozott hogy nõ létemre nincs mellem, sokan minden pénzt megadnának a nõies formákért:) Örülj neki, még meg is szeretheted õket, még fiatal vagy, ebben a korban nehezebb elfogadni az embernek a saját testét. Az pedig nem fix hogy fájni fog a hátad, nem mindenkinek fáj akinek nagy. Nyugodj meg, és legyél rá büszke! Használd ki hogy van mit kiraknod, illetve nem kell kitömött melltartókban flangálnod a 40 fokban:)
A kérdező hozzászólása: bocsánat azt akartam hogy fájni
Ha tejlázad van, ha lázas vagy is szoptathatsz.Sõt, elöbb gyógyulsz , a babának nem lesz baja.
Nem lesz baja, sõt, a szoptatás a legjobb gyógymód! Ha nem szoptatsz, legalább fejni muszáj! Borogasd is a melled, éjszakára vizes törölközõt tegyél rá (nem baj, ha nem cserélgeted hidegre). Nagyon oda kell figyelni, elmehetnél dokihoz is, hogy megnézze. (Nekem is volt, én elmentem).
Nekem ugyanez volt, 3 hetes ma a babám. Szoptatni kell minél többet és alaposan fejni, ez a lényeg! Amilyen meleg zuhanyt bírsz azzal zuhanyozd a melledet és masszírozgasd közben, akkor könnyebben oszlanak a csomók. Ezután fejd ki amennyire tudod és minél többször szoptass, nekem majd egy hétig tartott mire helyre jöttem, ja és kaptam semicilint is nehogy jobban begyulladjon.

Az baj ha a mellem nagy?

Meg csak 12ket eves leszek de mar a tini lenyoktol is nagyobb akebleim!-de vekony magas vagyok

Legjobb válasz: Sanszos a gyakori hátfájás vagy a késõbb lógó mell. De az is lehet, hogy hamarabb megáll a melled a fejlõdésben a többiek meg szépen lehagynak mellméretben mire vége a giminek.

Sanszos a gyakori hátfájás vagy a késõbb lógó mell. De az is lehet, hogy hamarabb megáll a melled a fejlõdésben a többiek meg szépen lehagynak mellméretben mire vége a giminek.
Ne viccelj! Örülj neki :)
Majd ha fáj a hátad tõle, akkor menj el orvoshoz, és a TB állja a mellkisebbítõ mûtétet. De lehet, hogy csak gyorsabban átesel ezen a gyors fejlõdési szakaszon, míg mások lassabban. De amíg nem szülsz, nehogy megcsináltasd a melled.
A kérdező hozzászólása: Miert?
A kérdező hozzászólása: De nem log!!!
Nem baj, hiszen senki nem tehet arról, hogy mekkora a melle. Van aki elõbb fejlõdik és nagyobb, mint ahogy Neked is, és van aki késõbb érik és kisebb a melle.

Kicsik a melleim. Nagyon. Van valamii házi praktika? És legyetek szívesek, normális választ írni.

15L vagyok, tudom hogy még rengeteg id?m van, és hogy fog ez még változni(jó esetben), de akkor is..olyan rossz érzés látni hogy más velem egykorúaknak/nálam fiatalabbaknak nagyobb a mellük.

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy a mell mérete összefüggésben van a "pasitalansággal". inkább az önbizalomhiánnyal, ami külsõ szemlélõként is meglátszik, sõt, nagyon meglátszik. mindig mindenhol azt halljuk, hogy "nem a méret a lényeg". ennyi a titka. fogadjátok el magatokat úgy ahogy vagytok és kész :)

nem hiszem, hogy a mell mérete összefüggésben van a "pasitalansággal". inkább az önbizalomhiánnyal, ami külsõ szemlélõként is meglátszik, sõt, nagyon meglátszik. mindig mindenhol azt halljuk, hogy "nem a méret a lényeg". ennyi a titka. fogadjátok el magatokat úgy ahogy vagytok és kész :)
Nem kell emiatt aggódni. Vannak olyan férfiak is, akik a kisebb mellméretért rajonganak. Mellesleg még csak 15 van, sõt még a hormonok is nem rég kezdtek el dolgozni rajtad, ergó fog még nõni a melled mérete. Az a jó hír, hogy ez könnyebben befolyásolható, nem úgy mint a férfi nemi szerv mérete. :)
Utolsó:Ezt tényleg nem lehet megszokni :S Már a 12 éveseknek akkora mellük van, mint a 30 éves nõknek. Tudom, hogy mindenki más, de ez így mindig fusztráltságot fog okozni. Ha megbámulnak az utcán lehet , hogy pont azért néznek , mert nézd már nincs melle.
Igen, de peldaul en RENGETEGET eszek. Tenyleg. Estere tobb, mint 3 szelet kenyeret. Es MEGSEM hizok, ezert nekem is nagyonagyon kis melleim vannak.Sot, talan nincsenek is. Es hiaba hallom en is a biztatasokat, latom, hogy egyesek azert "megbamulnak", meg masoknak , mar nalam 3 evvel kisebbeknek is nagyobb melluk van, mint nekem....szoval nekem senki ne mondja, hogy meg lehet szokni. Talan ha nem is mas miatt, hat sajat magunk miatt sem.Sajnos.
A pasiknak igen is bejönnek a kisebb mellû lányok, na jó, ne nagy alföld legyen a helyén, de a lényeget érted... Amúgy az hogy valakinek mekkora melle van összefügg azzal, hogy mennyit eszik, magyarán, ha neked nagyon kicsi, akkor kb csontkollekció lehetsz, szoval kicsit zabbants aztán majd jobban nõ, kb ezt tudom mondani.
Én 18 vagyok, de szinte semmi nincsen. Emiatt nem is volt pasim, nem is merek kezdeményezni sem. Te még 15 éves vagy, még nõni fog a melled. Nézz szét a családban, anyudnak mekkorák voltak fiatal korában a mellei..Vagy mikor kezdett el neki nõni. Ha késõn író típus volt, akkor valószínûleg te is az vagy. Lehet, hogy én is, mert még 23 éves korig változik a test. Egyébként milyen férfiaknak jönnek be a kisebb mellek??Mert én még ilyennel nem találkoztam, sajna.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :)
Én is 15 vagyok és szintén alig van mellem. Nálam fiatalabbaknak is nagyobb a mellük mint nekem, mondjuk én hozzá meg vékony és alacsony is vagyok, de zavar. De türelem :) Nekem pl nem egy barátom volt már, nem egy srácnak tetszettem (nem nagyképûségbõl írom...) és egyiket se zavarta hogy kicsi a mellem, azt se, aki látott melltartó nélkül, mikor elmondtam neki mi zavar magamon, azt mondta szintén, hogy úgyis még nõhet...
Nincs, nincs, nincs és nincs. Még akkor sem, ha minden nap megkérdezitek ötször. Vagy várjál szépen türelmesen, és reménykedj, hogy megnõ, vagy kezdj el mûtétre gyûjteni, esetleg FOGADD EL! Egy csomó férfinak a kis mellek jönnek be. És a kis mellnek is vannak elõnyei. Jó lenne ha ez a mell hiszti lecsengene lassan, mert baromira unalmas. Nekem is kicsi, pedig már 20 vagyok. Vszínûleg nem is fog megnõni. De és? Mit csináljak vele? Keserítsem meg az egész életem, az állandó vinnyogással?
Nekem pont a kisebb mellû csajok jönnek be. 20/F
Házi praktika? Hát jó... kenj rájuk nutellát, vagy lekvárt, és szólj nekem, majd én jó alaposan lenyalogatom :D A kezelést többször meg kell ismételni, csak úgy hatásos! amúgy meg fogadd el, hogy neked máshol vannak az elõnyeid...nem egy kis mellû lányt ismerek aki irtó szexi! Szóval ezen nem múlik semmi. Különben is nõhetnek még :) 16/f
Várj türelmesen, mert még nõhet, és különben is egy kis mellû lány is lehet nagyon szép! :)
A kérdező hozzászólása: ööö nem vagyok egy csontkollekció és eszek rendesen x) szóval ennyit errõl h ki mennyit eszik... kösz a kommenteket :)

Striás a mellem nagyon. Szeretnék plasztikáztatni. Mit csinálnának velük, mi az eljárás?

Legjobb válasz: Az én mellem is striás volt, mivel 2-szer szültem és a 2 szülés után kb. a felére csökkent a mellméretem (70 C-s volt eredetileg). A testemen sehol máshol nem lettek csíkok, csak ott. És már az elsõ szülés után. Ahogy másodjára terhes lettem és emiatt megnõtt a mellem, észrevettem, hogy ezzel együtt a csíkok is eltûntek. Szóval a megoldás egyszerû volt: mellnagyobbítás -az én esetemben akkorára, amekkora eredetileg volt. A lényeg, hogy feszüljön a bõr és akkor nem látszanak a csíkok.

Az én mellem is striás volt, mivel 2-szer szültem és a 2 szülés után kb. a felére csökkent a mellméretem (70 C-s volt eredetileg). A testemen sehol máshol nem lettek csíkok, csak ott. És már az elsõ szülés után. Ahogy másodjára terhes lettem és emiatt megnõtt a mellem, észrevettem, hogy ezzel együtt a csíkok is eltûntek. Szóval a megoldás egyszerû volt: mellnagyobbítás -az én esetemben akkorára, amekkora eredetileg volt. A lényeg, hogy feszüljön a bõr és akkor nem látszanak a csíkok.
A stria az kötöszövet szakadás.Vagyis ha hiszed ha nem palsztikai mûtéttel nem lehet eltüntetni
Így igaz, nem lehet el tüntetni. E vitaminos krémekkel enyhíteni lehet, meg striara való krémekkel, de eltûnni nem fog, ha feszesebb a bõr nem latszik annyira.
http://aesthetica.hu/mezoterapia-a-stria-kezelese sajnos nem lehet teljesen eltüntetni :( nekem is ilyen gondjaim vannak :(
A kérdező hozzászólása: injekcióval nagyobíttattad? plasztikai sebész ne már, hogy ne tudja eltüntetni..

16 éves vagyok és mellem van. Szabályosan mint egy tini lánynak (fiú vagyok) annyira nem vagyok kövér, de ilyen csúcsos a mellem nagyon kínos, mit tehetek?

Legjobb válasz: Kezdj el kicsit mellizomra gyúrni. Pár kilós súlyokkal kezdj és ne erõltesd túl magad! Sok fiú ismim küzdküdött ezzel a problémával és ez segített nekik!

Kezdj el kicsit mellizomra gyúrni. Pár kilós súlyokkal kezdj és ne erõltesd túl magad! Sok fiú ismim küzdküdött ezzel a problémával és ez segített nekik!
Hát szerintem nemsokat tehetsz.Ez a hormonok miatt lehet.Talán beszélj egy orvossal
Már hallottam ilyenrõl, nem ritka ez tinédzsereknél. Általában hormonális oka van. El kell menned orvoshoz, az majd felír valamilyen pirulát, ami visszabillenti a hormonháztartásodat. Ja és ellenõrizd, hogy leszálltak-e a heréid. Egy kis irodalom: http://www.babanet.hu/faq/sebesz10.php http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU3/html/le-nem-szallt__h..
Ha nincs akkora túlsúlyod, hogy lehessen, akkor beszéld ez meg a szüleiddel, vagy ha velük nem mered beszélj egy orvossal. Nem túl sok esetben kezd el nõni egy srác melle. Ha szedtél valami hormonokat vagy esetleg szterodidokat akkor... a hermafroditák szoktak még ilyenek lenni. De az tuti nme vagy!!!!!!
nem bántásképp de kinek mi számít nagyon kövérnek. Egyébként lehet rajta segíteni. Gyúrjál mellkasra és el fog tûnni.
A kérdező hozzászólása: hát most járok hetente úszni 500m mell 250 hát, pillangó, gyors
A kérdező hozzászólása: és esetleg elmulaszthatnám valahogy?
A kérdező hozzászólása: nem szedtem semmit
A kérdező hozzászólása: hermafrodita sem vagyok:D
A kérdező hozzászólása: lent van a helyén
szerintem is kezdj el gyúrni! én nekem is ilyen problémám van! én ma egy hete kezdtem el napi szinten mellizomra gyúrni napi 3x30 20kg-al! ha változás van nálad kérlek írj! sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!