Találatok a következő kifejezésre: A mellem nélkül is fáj, a (9 db)

Ennyire nem lehet hülye a párod.Ha igen, akkor közöld vele, hogy ez neked fáj.
esküszöm h nem vagytok normalisak.. :S
Mit akar a vibrátorral? Nem tud rendesen lerendezni vibrátor nélkül. Nem lesz semmi bajod, de ha legközelebb is rád akar feküdni akkor rugd szét a himbilimbijét.
KAMU.
Úristen ez nagyon durva. Hát jól pofán kéne vágni a pasit, ha csak úgy rád tette. Ráadásu minek poénkodtok a mellszívóval? Benned meg lehetne annyi, hogy a születendõ kisbabádra is gondolsz és nem csinálsz baromságokat.Több felelõsség!!
MOST ELKÉPZELTEM EZT A SZITUÁCIÓT ÉS NAGYON VICCES XDXDXD de ne hagyd már magad
mellszívó terhesen, ne csodálkozz, hogy fáj. nem magával a szexel van a baj, de a módjával igen, fõleg, hogy "szó nélkül", hát nem tudom, mit várhatsz egy pasitól, aki akkor sincs minimális szinten sem tekintettel Rád, mikor terhes vagy.
remélem igaza van a harmadiknak... ha nem: tejed ettõl még lesz. pasit dobd ki, és pereld gyerektartásra, majd elgondolkodik az élet nagy dolgain.
mennyi idös vagy??ez nagyon durva XDD nekem biztos nem kéne ilyen pasi.az én pàrom megértö és ha azt mondom nem jo akkor megérti!!de a pasid nem félti a gyereket?ne engedd magad!! mi, (ki?) a fontosabb neked????
KAMU :D észrevettétek, hogy azoknál a kérdéseknél amik ekkora felháborodást váltanak ki, pl: magát imádó anyuka aki nem fog szoptatni, mert nehogy már a szép kis teste elsorvadjon, vagy ez, hiányzik a "baj van a kérdéssel" link...érdekes. Szerintem ezek a kérdések mind unatkozó idióták szarjai...
én ezt a melszivos dolgot nem értem!Leirnàd ???
Igazad van. Hol van a baj van a kérdéssel mondat?????
Ez a mondat tényleg hiányzik, kicsit furcsa... Mellesleg ez a leírás az én szemszögembõl nézve lazán szexuális erõszaknak minõsül. És te kedves kérdezõ, mi a csudát csináltál közben? Hurrá, új vibrátor, vagy mégis mit??? A korodra én is kíváncsi lennék, mert ez tényleg csak szexelés, nem szeretkezés. Az kicsit másról szól. 20 hkm
"Nem kellett volna szexelnünk?" Nem. Ahogy nyilván a barátod anyjáéknak sem, elkerülendõ az ilyen IQ-bajnok baleseteket...
Igen, nem kellett volna szexelni és nem lennél terhes... csinált is vmit a mellszívóval? amugy tuti kamu a kérdés..sztem a vibrátortol vagy terhes nem a keretén pasidtol.
Hát ez megint jó szórakoztató kategóriás kérdés. :P
nem tudtam, hogy a mellszívógép is szexuális aljzószer-kategória:S
Aki ennyire h...lye megérdemli.Én jót röhögtem.
Kamu, ekkora barmok nincsenek XD
A legdurvább szerintem a mellszívó... azt meg mi a frászkarikáért kellett??? De a többi is erõs túlzás, ha nem te kérted. És ha elvetélsz? Vagy direkt ez a célja?? Amúgy meg ha nem esik jól és elsõ szóra nem hagyja abba, le kell rúgni magadról. Mi az, hogy téged nem vesz figyelembe? Meg a gyereketeket? Jesszus...
A kérdező hozzászólása: Hát... Nem tudom. Mondtam neki, hogy fáj, de egy szót sem szólt... Csak csinálta. Nagyon fáj. Mit csináljak? Lesz elég anyatejem a mellszívótól?
A kérdező hozzászólása: Nem kamu!
A kérdező hozzászólása: Jó. De akkor most mit csináljak? Tõle van a gyerek is...
És ez az igen értelmes úriember a gyerek apja?!?!?!?! Az elég gáz......dobd ki a f***omba.....ez így nagyon gáz. Ha én a párommal szeretkezek (nem kell se mellszívó se vibrátor) és esetleg fáj valami abban a pillanatban abbahagyja, megölelget és megpuszilgat és bocsánatot is kér, holott nincs miért, mert nem direkt csinálta.....szóval, gondolkodj el ezen....
ááá, ez tuti h nem igaz.. ekkora hulyek nincsenek..
Mondjad neki, hogy most már csak szülés után dugsz vele.
Ha szabad megkérdezni te hány éves vagy?
Ne haragudj, de te vagy a hülye. Miért hagyod magad??? Egyébként szerintem sem lesz bajod, csak egy "kicsit" túledzetted magad. Szexelni lehet babásan, de úgy ahogy neked jól esik.
Mellszívó és vibrátor??? Õ egymaga kevés? Ha ez igaz, akkor a párod egy perverz állat (már bocs). Az én párom, ha fáj vagy kényelmetlen rögtön abbahagyja és bocsánatot kér, még ha nem is tehet róla. Hány évesek vagytok? 23hkm
A baj van a kerdessel link azert hianyzik, mert mar valaki hasznalta. Az minden kerdesnel csak addig szerepel, amig az elso bejelentes meg nem tortenik, utana eltunik. Azert van ez igy, mert a moderatorok mar az elso bejelentes utan megnezik, viszont ha nem tunne el, akkor utana meg kb 20-an jelentenek ugyanazt.

S. O. S. Ma jöttünk haza a babával a kórházból. Kisebesedett a mellem, csomós, duzzadt, és az egyik seb bevérzett. Mit tegyek? A másik is már fáj nagyon? Így maradhatok éjszakára, tápszer és kevés tejci nélkül?

Legjobb válasz: Minél hamarabb kezdj el fejni, mert be fog gyulladni a melled. Ha van mellszívód azzal, ha nincs akkor kézzel. Meleg vizes borogatás vagy fürdõ is sokat segíthet, de semmiképpen ne hideg vízzel borogasd ha nem akarod h elmenjen a tejed. Igyál sok folyadékot, nekem a rostos üdítõktõl nagyon sok tejem volt és az édeskömény teától. a lényeg , h sok folyadékot igyál és minden szoptatás után fejd le a melled,még éjszaka is. A berepedt mellbimbóra nyomj ki egy kis anyatejet és hagyd h rászáradjon. Nem kell rögtön a tápszerre gondolni,rakd mellre amikor csak úgy látod, h hajlandó szopizni és pár nap alatt lesz annyi tejed h nem kell pótlás és pihenj nagyon sokat.

Minél hamarabb kezdj el fejni, mert be fog gyulladni a melled. Ha van mellszívód azzal, ha nincs akkor kézzel. Meleg vizes borogatás vagy fürdõ is sokat segíthet, de semmiképpen ne hideg vízzel borogasd ha nem akarod h elmenjen a tejed. Igyál sok folyadékot, nekem a rostos üdítõktõl nagyon sok tejem volt és az édeskömény teától. a lényeg , h sok folyadékot igyál és minden szoptatás után fejd le a melled, még éjszaka is. A berepedt mellbimbóra nyomj ki egy kis anyatejet és hagyd h rászáradjon. Nem kell rögtön a tápszerre gondolni, rakd mellre amikor csak úgy látod, h hajlandó szopizni és pár nap alatt lesz annyi tejed h nem kell pótlás és pihenj nagyon sokat.
Masszírozd a melled, vagy kérd meg a párod masszírozza szét a csomókat! Most durrannak be a melleid, azért feszül fáj, becsomósodott mert nem szívta ki a baba! Ez szinte mindenkivel megesik, masszírozd a melled, a babád pedig 2-3 óránként minimum fél órát ciciztesd, gondolom bealszik rajta, ébresztgesd! Nyugodtan szoptasd, fáj fáj ki kell bírni ez az elsõ héten ezzel jár, de ha nem kap tejcsit kiszárad holnapra!
Elõször is gratulálok a babához! Másodszor: Van mellszívód? Mindenképpen ki kell szívni a melledbõl a tejet. Elõtte viszont vegyél egy meleg zuhanyt, és a melledre meleg vizet(amilyen meleget elbírsz) folyass, és közbe masszírozd! Utána tedd cicire a bébit, vagy szívd le mellszívóval. A tápszert felejtsd el! Nem tápszer kell a babának, hanem a tej. Az a legjobb neki. A melledre Garmastan krémet tegyél vékony rétegbe, majd mikor szoptatsz mosd le. Szopi után meg megint kend be. A védõnõ nem volt kint? Nem mondta el, h ezzel a csomókkal nem szabad viccelni? Fel kellene hívnod! Mielõbbi jobbulást kívánok! :) Egy 6 hónapos kislány anyukája
Nyugi, nyugi! Én is így jártam a második babámmal, aztán pedig 7 hónapos korig csak anyatejet evett. Szóval: én a fejést nem javaslom, minél inkább fejed, annál több tejed lesz, ez szerintem zsákutca! Én langyos vízzel zuhanyoztam néhány percig és apadt annyit, hogy utána kényelmes volt a szoptatás. A sebek ellen tényleg nagyon jó az anyatejjel bekenés, mert az jó zsíros. Holnap pedig gyorsan vegyél valami jó krémet (én azt nem használtam) illetve nekem gumiból készült bimbóvédõm volt. Néhány napig az segített, szopizáskor rá kellett húzni a mellre, és nem bántotta annyira. (Rossz hasonlat, de olyan, mint az óvszer.) Sok sikert, kitartás, jó lesz!! Ja, nekem a seb kb. egy hétig tartott, aztán elmúlt!
a duzzanatot úgy tudod elmulasztani, hogy gyakran kiüríted a tejet. tehát szoptass gyakran, vagy fejd le. ne ijedj meg, sokszor csak több nap alatt múlik el a duzzanat. ha bepirosodik, az már a gyógyulás jele. nem hiszem, hogy kevés lenne a tejed, mert épp az csomósodott be (tehát több van, mint amit kiivott.) Úgy szoptasd a babád, hogy a problémás mellel kezdi a szopit, az álla legyen a csomó irányába (onnan szív a legerõsebben). A sebesedés sajnos elõfordul, amíg hozzászokik a melled. annak is a legjobbat a babád nyála (szoptatás) tesz, illetve, ha a tejet hagyod rajta megszáradni, ezek csökkentik a gyulladást. Jobbulást! Csodás babázást! ha még kérdésed volna, õket szívesen ajánlom, nekem rengeteget segítettek: http://www.lll.hu/telefon
Én is gratulálok! Nekem a mellszívótól még rosszabb lett ilyenkor a kisebesedett mellbimbó. Ha tudsz kézzel fejni, én azt ajánlom. Semmi kenõcsöt nem kentem rá, a tejet kentem szét rajta, az volt a legjobb! Kívánok mielõbbi javulást és jó egészséget!
Sajnos a sebes mellbõl is muszály szoptatni, nekem a kamillás borogatás vált be legjobban.
Szió! A lényeg, hogy ne keseredj el, nagyon szeretnék neked segíteni, mert kb én is ilyen helyzetben voltam, teljesen átérzem a problémát!!! Már elõttem is írták, de hidd el tényleg az a legjobb, ha szopi elõtt langyos zuhannyal mosod a melleidet és közben masszírozgatod, aztán egyen a baba, majd fejd le a maradékot a melledbõl! Egyébként szoptatás után a fejéskor is segít a langyos zuhany, körkörös mozdulatok a tusolóval a melledre, aztán fejés, ameddig csak jön belõle a tej!!! Nagyon fontos, mert ha pang benne a tej, akkor begyullad a melled! Tehát a maradékot az elsõ pár hétben mindig ki kell fejni! A sebesedésre pedig tényleg a garmastan kenõcs kell, de igazából az idõ majd megoldja, megedzõdik a mellbimbód, a nagyobb gond a csomókból lehet, azokat masszírozd és fejj!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeteket. Annyira el vagyok keseredve. Az elsõ kisfiam nem szopott, pedig volt telem. Begyulladt, belázasodtam, fejtem, de annyi. Két hónap kûzdés után feladtam. Most a második kisfiam mohó, türelmetlen, erõsen szívja, kapkod utánna és néha rosszul veszi a szájába, talán ezért is a sebesedés. De nagyon akarom most. Vettem urtica-t meg iszok az õszilét. Általában kézzel fejek, és dolgozom ki a csomókat a mellembõl. Avent-os bimbókenõcsöm is van, meg bimbóvédõm, de azzal csak akkor szívja, ha már nem kemény a cicim, egyébként csak anélkül, de akkor meg csillagokat látok és sikítani tudnék. De muszály és nem adom fel!!!
Szerintem is fejjél minden szoptatás után, még éjjel is, és kend be a sebet utána Garmastan kenõccsel, szopi elõtt le kell mosni! Nekem ettõl szépen begyógyult pár nap alatt. A fejés azért is nagyon jó, mert így lesz tartalék tejed a fagyasztóban, nekem ez megnyugtató volt, bár szerencsére nem volt rá szükség.
na, nekem épp a bimbóvédõ miatt csomósodott be állandóan, mert úgy nem tudta teljesen kiüríteni. 3 hónapig szoptattam azzal, 1 hónapba telt, amíg át tudtam szoktatni, nagyon sok gondot okozott. még 1x biztos nem veszem elõ. most 6 hós, még napi 6-8x szopizik.
Van mellbimbó védõ - ez egy szilikon "bimbó", amit rátehetsz átmenetileg a mellbimbódra, amíg begyógyul a kisebesedés. Van, aki ellenzi, mert szerintük "cumizavart" okoz, de én máshogy nem is tudtam szoptatni a befelé forduló mellbimbóm miatt, és így is négy hónapig sikerült legalább!
kerestem neked cikkeket. még annyi jutott eszembe, hogy próbáld minél jobban mellretenni (tehát tátsa hatalmasra a száját, a melled nagy részét kapja be, a nyelve a melled alatt legyen), mert így nem sebzi tovább a melled. (Nekem attól sebesedett, hogy a nyelvével a bimbót irritálta.) sebesedés: http://www.lll.hu/szfuzet/sebes_bimbo mellgyulladás: http://www.lll.hu/node/13
a vér nem zavarja meg a szoptatást, tehát folytasd nyugodtan. elhiszem, hogy nagyon fáj (én is átestem többször is ilyenen), de muszáj folytatni. Nézd közbena babád, õ erõt ad!
A kérdező hozzászólása: És ha vérzik, mit csináljak? Abból nem tudok szoptatni, igaz?? És a másik is iszonyúan fáj...és sebes is.
jól csinálod! ne is add fel! Vígasztaljon, hogy hamarosan belerázódik a babók, a melled is hozzászokik, és olyan jó lesz! ha gondod van (vagy csak egy kis megerõsítésre van szükséged), szopi tanácsadóval konzultálj, nagyon sokat segítenek! http://www.lll.hu/telefon

Melltartó nélkül fáj és húzódik a mellem pedig nem túl nagy és nem is lóg, és egyszerűen nem tudok megmaradni melltartó nélkül. Más is így van vagy csak én? Mitől van?

Legjobb válasz: Most ha köcsög akarok lenni azt mondanám, hogy gravitáció Amúgy nem tudom..ilyenrõl én még nem hallottam :O

Most ha köcsög akarok lenni azt mondanám, hogy gravitáció Amúgy nem tudom..ilyenrõl én még nem hallottam :O
Bazi nagyok a melleid és baromira lógnak, mert nehezek.
valószínûleg csak fejlõdik. vagy ha már idõsebb vagy akkor keress fel egy orvost abbol baj nem lehet!
Attól még hogy nem lóg, lehet nehéz. A kötõszöveteidtõl van, egyszerûen gyengék. Nekem is szokott fájni ha melltartó nélkül vagyok, különösen ha mozogni is kell. Alváshoz szerezz be sportmelltartót, sporthoz meg két sportmelltartót.
IGEEEEEEN!Gratula ha tervezett a baba.:)
nem feltétlenul, , , de szerintem egy teszt mindent bebizonyithat, mi pedig nem!!!
ilyen hülyeséget írni! mi az hogy gartulálok???? belelátsz? menj az orvoshoz az a biztos!:)

Elvetéltem? Párommal védekezés nélkül szexeltünk többször is. Fájt, feszült, érzékeny volt a mellem és nem jött meg.

Gyanítottam, terhes vagyok. Túl voltam az 5. héten, amikor megjött. Nem volt semmi különös, fájt a hasam, mint el?tte mindig, nem volt se túl kevés, se túl sok a vér az 1. napon. A 2. nap (amikor nekem a leger?sebb) reggel felkeltem és ugye akkor így "kicsurgott" bel?lem, de ez nem meglep?, hiszen betétet használtam. Rohantam wcre. Voltak ugye alvadt vérdarabkák, ezzel nem is volt baj, viszont voltak nem alvadt vérnek mondható, mégis darabkák, amik talán a méhemb?l származtak. Sírógörcs tört rám, mintha meghalt volna a gyerekem.

Legjobb válasz: Elõfordulhatott, de ha nem volt pozitív teszted, vagy nem voltál orvosnál akkor ez csak egy feltételezés.

Elõfordulhatott, de ha nem volt pozitív teszted, vagy nem voltál orvosnál akkor ez csak egy feltételezés.
Én is jártam így de ez csak a nyálkahártya darabjai ami már ugyebár távozik ilyenkor a szervezetbõl. Ez normális.
Szia a mellérzékenység nem feltétlenül a terhesség jele, nekem azokban ahónapokban, mikor nagyon érzékeny volt, sose sikerült a baba. Ha nem volt pozitív teszted, nem kell ilyeneken aggódni, a babaprojekt alatt nekem is volt, hogy késett, és végül megjött. A darabkák meg a nyálkahártya darabjai, nekem mindig szoktak lenni. Olyan, mint a máj. Egyszer volt egy majdnem 3 centis is, de akkor sem voltam terhes. Ne keseredj el!
Az embereket kérdezed ahelyett hogy gyorsan elmennél egy ultrahangra? Úgyis az orvos tudja csak megmondani, hogy mi a helyzet!
Lehet, hogy baba volt, igen, de erre most már ne gondolj. Teszted nem volt, a feltételezés meg kevés... Bár, te tudod, hogy szokott-e késni, illetve, hogy mennyire darabos... Véleményem szerint baba volt. De döntsétek el, hogy akartok-e vagy sem, és akkor ez az eset már intõ jel lesz minimum, mert lehet, hogy támogatásra szorulsz az elsõ 12 hétben majd, progeszteronpótlásra gondolok, ami a megtapadást segíti. Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.:) azt elfelejtettem írni, hogy azelõtt ugye 2 hétig érzékeny volt a mellem, aztán most megjött, és egyáltalán nem érzékeny.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.:)
Ez a jelenség nem feltétlenül vetélés. Nekem is volt ilyen, elõször én is erre gyanakodtam. Aztán egyre sûrûbben menstruálok így. Néha egész nagy nyálkahártya darabok távoznak.... (akár 3-4-5 centis darabok)

A barátommal védekeztunk, viszont a menstruáciom 5napja késik. Kicsit kezdek aggodni, mert "olyan" kézzel nem nyúlt hozzám, nem csináltuk egy másodpercig sem ovszer nélkul, viszont a melleim eléggé fájnak, ami lehet már a menstruácio elojele is, nem?

Normális válaszokat kérek..koszonom!

Legjobb válasz: De figyelj, most komolyan, ilyenkor mit vársz?? Mi is annyit tudunk, mint te! És ha nem szakadt el a gumi, fizikai képtelenség teherbe esned, de hát ez te is tudod!! Néha kicsit késik az a mensi. Ágyõ.

De figyelj, most komolyan, ilyenkor mit vársz?? Mi is annyit tudunk, mint te! És ha nem szakadt el a gumi, fizikai képtelenség teherbe esned, de hát ez te is tudod!! Néha kicsit késik az a mensi. Ágyõ.
hányéves vagy ? és hát lehet ha elégé olyan volt a keze és úgy beléd nyúlt akkor lehet hogy terhes vagy de lehet csak valami más de az az 5 nap elég sok szerintem lehet terhes vagy
Ha az elmúlt idõszakban sokat idegeskedtél, akkor attól is késhet! :) Azt, hogy a gumi elszakadt -e mi mindig meg szoktunk nézni, úgy hogy teli engedjük vízzel és ha esetleg szivárog, akkor jöhet azonnal az esemény utáni... Plusz a gumi mellett én fogamzásgátlót is szedek, hogy biztos ami fix. alapon, nehogy baj legyen! :)
A kérdező hozzászólása: leellenoriztuk, felfujtuk, de nem engedte ki a levegot meg semmi ilyen..
a 3. vagyok... akkor szerintem nem feltétlenül van baj, de annak érdekében, hogy megnyugodj vegyél egy terhességi tesztet! :)
Menstruacio jelei...
A kérdező hozzászólása: Vasárnap kellene megjönnie neki, hacsak ismételten nem késik napokig. (Bár ha késik, akkor a teszt kerül elõtérbe.)
De lehet, bár kis eséllyel. A "kiveszem, mielõtt elmegyek" nem védekezés, hanem orosz rulett. Neked baromi könnyû a lány testével játszani, végül is nem téged kaparnak ki, ha mégis becsúszik a gyerek. Volt itt egy lány, aki hasonlóan járt. Menzesz elõtt egy nappal szexelt, védekezés nélkül (vagy kiszakadt a gumi, már nem tudom). Mivel következõ nap megjött neki, gondolta felesleges a 72 órás tabi. Hát a következõ már nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Nem játszom a testével. Szeretem ezt a lányt és jó ideje együtt vagyunk, ilyen még sosem fordult elõ.
Milyen nem volt? Hogy késett neki, vagy hogy védekezés nélkül megdugtad? Ha szereted, akkor vigyázol rá. Ha szereted, akkor gumit húzol, vagy leülsz vele megbeszélni, hogyan védekezzetek a továbbiakban (tabletta, gumi+spermicid, gumi magában stb.). Ha kiteszed annak a veszélynek, hogy abortuszra kelljen mennie (bár már egy 72 órás tabi is elég nagy szívás, igaz, még mindig jobb alternatíva), akkor nem szereted. Akkor azt szereted, hogy NEKED jó vele, hogy TE élvezed, amit õ nyújt. Nem az a fontos, hogy Neki jó legyen az, amit Te csinálsz. De ez nem azonos azzal, amikor a másik embert szereted. Igaz, általában összekeverik a kettõt.
Utolsónak igaza van. Ha szeretnéd, akkor képes lennél felhúzni azt az istenverte kotont, hogy neki n kelljen abortuszra mennie. Igen is játszol a testével. De persze õ is hülye, hogy hagyja.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! Teljes mértékben. Mint írtam elõször fordult elõ. De ma megjött neki (még hamarabb is, mint kellett volna), ergó semmi gond nincsen. Ha pedig ez jelent valamit, akkor "sohatöbbé"!! Egyetem után pedig megkérem a kezét, mert tényleg SZERETEM!
Hurrá.
THE END :D
Nem értem, elmennétek ultrahangra, de nem képes rápisilni egy 400 forintos tesztcsíkra, hogy kiderüljön...?!
Nem, hiszen az a menstruáció még az elõzõleg beért petesejt kilökésére való, ami már rég nem volt termékeny akkor. Megtermékenyíteni esetleg egy új, spontán beérõ petesejtet lehetett volna (megjegyzem elég kis eséllyel), de attól még a másnapra esedékes menstruáció megjön. Ugyanakkor a mensessel megint csak csökken a megtermékenyülés esélye, hiszen ilyenkor a nyálkahártyát és a vért is kifelé löki a szervezet (ezért vannak a görcsök), amivel az ondó nagy része is nyilván távozik. Mindezek mellett természetesen elõfordulhat megtermékenyülés ilyen "hülye" idõpontban is, pl. egy ismerõsömnek is utolsó este mensi elõtt sikerült a gyereket összehozni.
persze.
Ennyi idõ alatt nem jelentkeznek a terhesség tünetei, nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni. Menstruáció elõjele, vagy parázik és tüneteket produkál. Egyszerûbb lenne védekezni, akkor nem kéne félni...
két menstruáció között eltelt már annyi idõ, hogy a teszt kimutassa, ha az.vegyetek egyet
Eszerint minimum egy hónapja volt az aktus. Egy pár száz forintos teszt kimutatja, ha terhes. Egyébként a legvalószínûbb, hogy meg fog jönni neki, ez ugyanis a legtöbb nõnél jár hasfájással és mellduzzadással/fezsüléssel.
A kérdező hozzászólása: Ha másnap megjött neki egybõl-ez nem jelentheti azt ugye, hogy elõtte este nem volt baj? Tesztet vettünk, de meg akarjuk várni, hogy a hétvégén megjön-e neki, és csak azután megcsinálni. A baj az, hogy alapvetõen elõ szokott fordulni, hogy akár másfél hetet is késik neki.
Semmi köze hozzá, 1 nap alatt a megtermékenyítés sem történik meg, átlag 48 óra kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ultrahang mennyi idõ után mutatná ki?
5. hét.
A kérdező hozzászólása: Happy end! :D

A mellem érintés nélkül is fáj, a folyásom nem vizes és átlátszó amilyen máskor mensi elött szokott lenni, most krémes és fehér, aránylag kevés. Már öt napja azt érzem hogy szinte bár melyik pillanatba megjöhet. Terhes vagyok?

Gumi balesetünk volt a férjemmel. Tegnap számoltam utánna éppen akkor volt ovulációm. Kb. öt napja vettem észre hogy valami meg változott.

Legjobb válasz: Szia. szerintem lehet terhesség,attól,hogy ma még negatívat mutatott.Várd meg elözször,hogy kimarad-e.Ha igen,ha´t babóca.Ha baba van a dolgban,örülj neki,Lúliusig nem sok van hára. 39hetes kismama.

Szia. szerintem lehet terhesség, attól, hogy ma még negatívat mutatott.Várd meg elözször, hogy kimarad-e.Ha igen, ha´t babóca.Ha baba van a dolgban, örülj neki, Lúliusig nem sok van hára. 39hetes kismama.
A kérdésedbõl úgy érzem, hogy most nem örülnél annyira egy terhességnek, tehát ehhez mérten fogok válaszolni. Egyértelmûen babás jeleket mutatsz, különösen, ha eddig a menstruációd elõtt soha nem jelentkeztek hasonló tünetek. A tesztelés még nagyon korai volt, hiszen a legjobb tesztek is csak a menstruáció kimaradásának napján mutatnak valós eredményt, a kevésbé érzékeny tesztek pedig csak a kimaradást követõen egy kb. egy héttel... Vagy keress fel egy nõgyógyászt, aki a méh vérbõsége alapján megállapíthatja a valószínûsíthetõ terhességet (vagy akkár egy laboratóriumi terhességi tesztre is elküldhet), vagy - habár erre már nem sok idõ van - várj még egy pár napot, és ismételd meg a tesztet. Eddig szabályosak voltak a ciklusaid, tehát nagyon valószínû, hogy 3 nap múlva minden kiderül... Nincs lehetõség arra, hogy esetleg a férjeddel utazz? Így együtt is lehetnének, õ is elérhetné a célját, és nemsokára CSALÁD lehetnétek! Szorítok azért, hogy mindenki számára jó legyen ennek az idõszaknak a kimenetele!
Szerintem meg fog jönni, nekem is ilyen, mióta próbálkozunk. Krémes, és fehér a menstruáció elõtti napokban, üvöltõ mellfájással. Eddig még megjött mindig...

Még 3 nap mensiig, de a melleim már 4-5 napja fájnak érintés nélkül is, mintha be lennének lázasodva, halványan, de látszódnak rajta kék erek, a hőm 37, 5, a folyásom fehér krémszerű. Más tüneteim nincsenek. Ez terhesség?

kicsit megnövekedett a folyásom mennyisége is.

Legjobb válasz: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.

A kérdező hozzászólása: Ja meg azt elfelejtettem odaírni, hogy néha begörcsöl a hasamnál, de az hamar elmúlik.
Szerintem TERHES vagy!! De ne éld bele magad mert nagyott lehet csalódni!Tapasztalatból mondom...A mellfájás az általában a leggyakoribb tünete a terhességnek!Valakinek csak az elmaradt mensi után vannak tünetei.Ha nem jön meg akkor tesztelj!!!Sok sikert kivánok a babához!
Lehet terhesség is.De lehet hogy meg fog jönni és annak a jele..miért találgatsz?menj dokihoz vagy tesztelj!
nekem is volt mell fájásom, ami az elõtt soha, de nem voltam-vagyok terhes. Tehát ne éld bele magadat, majd ha kimarad tesztelj! De akkor is csak egy hétre rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Nagyon szeretnék már babót, de nem élem magam bele túlságosan, mert már egy párszor csalódtam, igaz akkor nem fájtak ennyire a melleim, mint most. Tesztelni még egyáltalán nem akarok, szerintem még túl korai, majd kb. akkor tesztelek, ha már 1 hetet késik.
Szia Nekem is a melleim fajtak borzalmasan, nem ugy mint amikor megjon, mert nekem akkor is fajt. Nekem a teszt kb.a kimaradt mensi 5 napjan mar kimutatta a babat, de van akinek mar mensi elott is kimutatja, de szeritnem is varj vele a kimaradt mensod utan meg par napot, es utana tesztelj. 10 hetes kismama
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz, mert nekem is a mensi elõtt 1 héttel voltak már ezek a tüneteim, teszteltem, és simán pozitív lett.Futás a patikába, majd meglátod.Drukkolok.18 hetes kismami.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!