Találatok a következő kifejezésre: A mellem nélkül is (34 db)

Ha hatalmas a mellem akkor is jó a pánt nélkülni melltartó? Vagy nem tartaná meg? Hogy tudnám megoldani átlátszó pánt nélkül?

Legjobb válasz: Ilyen esetben olyat érdemes venni, ami alulról tart, lehet kapni olyat, amin van a melltartórész alatt egy kb 10 cm-es fûzõ. Mekkora az a hatalmas mell? Mert nekem b-c közötti van, és azt lazán megtartja a szilikonos, és szerintem még 1-2 mérettel nagyobbat is megtartana. Próbáld ki az üzletben.

Ilyen esetben olyat érdemes venni, ami alulról tart, lehet kapni olyat, amin van a melltartórész alatt egy kb 10 cm-es fûzõ. Mekkora az a hatalmas mell? Mert nekem b-c közötti van, és azt lazán megtartja a szilikonos, és szerintem még 1-2 mérettel nagyobbat is megtartana. Próbáld ki az üzletben.
A kérdező hozzászólása: Hát általában 90D-set hordok, de mindig más a méter, múltkor bejártam fél pestet hogy találjak méretben jót.Linkelnél arról a fûzõsrõl egy képet? Köszönöm a válaszod!
Nekem van egy Triumph levehetõ pántos melltartóm, szerintem vegyél egy ilyet. Elég drága volt, de még az én melleimet is megtartja. http://www.triumph.com/uk/en/439.html Sajnos a magyar Triumph weboldalon nem találom, de itt is meg tudod nézni. Én az Arénában vettem, de más üzletükben és Aranypókban is láttam már. Az enyém 90F-s, egyébként a méretem meg 95G-s. Tutira kapható kapható kisebben is. :) Ja, és nem is hatalmasak a melleid. :P

Az új laptopomra windows 8 lett telepítve és mellé még egy csomó frissítés, a laptopom lasabb még a pc-nél is pedig paraméterei fényévekre felülmúlják. Miért lehet ez?

ef

Legjobb válasz: Újratelepítés után nekem is rohadt lassú a gépem amig le nem futtatok néhány rendszerkarbantartó programot.Több ezer hibát találnak és javítanak ki és még a töredezetség mentesítés optimalizálva is ide tartozik.

Újratelepítés után nekem is rohadt lassú a gépem amig le nem futtatok néhány rendszerkarbantartó programot.Több ezer hibát találnak és javítanak ki és még a töredezetség mentesítés optimalizálva is ide tartozik.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ez a lassúság a sok frissítés miatt van és egy idõ után gyorsabb lesz?
A kérdező hozzászólása: Ilyen rendszerkarbantartó programot honnan tudok szerezni?
Rendszertisztító s javító: http://www.piriform.com/ccleaner

S. O. S. Ma jöttünk haza a babával a kórházból. Kisebesedett a mellem, csomós, duzzadt, és az egyik seb bevérzett. Mit tegyek? A másik is már fáj nagyon? Így maradhatok éjszakára, tápszer és kevés tejci nélkül?

Legjobb válasz: Minél hamarabb kezdj el fejni, mert be fog gyulladni a melled. Ha van mellszívód azzal, ha nincs akkor kézzel. Meleg vizes borogatás vagy fürdõ is sokat segíthet, de semmiképpen ne hideg vízzel borogasd ha nem akarod h elmenjen a tejed. Igyál sok folyadékot, nekem a rostos üdítõktõl nagyon sok tejem volt és az édeskömény teától. a lényeg , h sok folyadékot igyál és minden szoptatás után fejd le a melled,még éjszaka is. A berepedt mellbimbóra nyomj ki egy kis anyatejet és hagyd h rászáradjon. Nem kell rögtön a tápszerre gondolni,rakd mellre amikor csak úgy látod, h hajlandó szopizni és pár nap alatt lesz annyi tejed h nem kell pótlás és pihenj nagyon sokat.

Minél hamarabb kezdj el fejni, mert be fog gyulladni a melled. Ha van mellszívód azzal, ha nincs akkor kézzel. Meleg vizes borogatás vagy fürdõ is sokat segíthet, de semmiképpen ne hideg vízzel borogasd ha nem akarod h elmenjen a tejed. Igyál sok folyadékot, nekem a rostos üdítõktõl nagyon sok tejem volt és az édeskömény teától. a lényeg , h sok folyadékot igyál és minden szoptatás után fejd le a melled, még éjszaka is. A berepedt mellbimbóra nyomj ki egy kis anyatejet és hagyd h rászáradjon. Nem kell rögtön a tápszerre gondolni, rakd mellre amikor csak úgy látod, h hajlandó szopizni és pár nap alatt lesz annyi tejed h nem kell pótlás és pihenj nagyon sokat.
Masszírozd a melled, vagy kérd meg a párod masszírozza szét a csomókat! Most durrannak be a melleid, azért feszül fáj, becsomósodott mert nem szívta ki a baba! Ez szinte mindenkivel megesik, masszírozd a melled, a babád pedig 2-3 óránként minimum fél órát ciciztesd, gondolom bealszik rajta, ébresztgesd! Nyugodtan szoptasd, fáj fáj ki kell bírni ez az elsõ héten ezzel jár, de ha nem kap tejcsit kiszárad holnapra!
Elõször is gratulálok a babához! Másodszor: Van mellszívód? Mindenképpen ki kell szívni a melledbõl a tejet. Elõtte viszont vegyél egy meleg zuhanyt, és a melledre meleg vizet(amilyen meleget elbírsz) folyass, és közbe masszírozd! Utána tedd cicire a bébit, vagy szívd le mellszívóval. A tápszert felejtsd el! Nem tápszer kell a babának, hanem a tej. Az a legjobb neki. A melledre Garmastan krémet tegyél vékony rétegbe, majd mikor szoptatsz mosd le. Szopi után meg megint kend be. A védõnõ nem volt kint? Nem mondta el, h ezzel a csomókkal nem szabad viccelni? Fel kellene hívnod! Mielõbbi jobbulást kívánok! :) Egy 6 hónapos kislány anyukája
Nyugi, nyugi! Én is így jártam a második babámmal, aztán pedig 7 hónapos korig csak anyatejet evett. Szóval: én a fejést nem javaslom, minél inkább fejed, annál több tejed lesz, ez szerintem zsákutca! Én langyos vízzel zuhanyoztam néhány percig és apadt annyit, hogy utána kényelmes volt a szoptatás. A sebek ellen tényleg nagyon jó az anyatejjel bekenés, mert az jó zsíros. Holnap pedig gyorsan vegyél valami jó krémet (én azt nem használtam) illetve nekem gumiból készült bimbóvédõm volt. Néhány napig az segített, szopizáskor rá kellett húzni a mellre, és nem bántotta annyira. (Rossz hasonlat, de olyan, mint az óvszer.) Sok sikert, kitartás, jó lesz!! Ja, nekem a seb kb. egy hétig tartott, aztán elmúlt!
a duzzanatot úgy tudod elmulasztani, hogy gyakran kiüríted a tejet. tehát szoptass gyakran, vagy fejd le. ne ijedj meg, sokszor csak több nap alatt múlik el a duzzanat. ha bepirosodik, az már a gyógyulás jele. nem hiszem, hogy kevés lenne a tejed, mert épp az csomósodott be (tehát több van, mint amit kiivott.) Úgy szoptasd a babád, hogy a problémás mellel kezdi a szopit, az álla legyen a csomó irányába (onnan szív a legerõsebben). A sebesedés sajnos elõfordul, amíg hozzászokik a melled. annak is a legjobbat a babád nyála (szoptatás) tesz, illetve, ha a tejet hagyod rajta megszáradni, ezek csökkentik a gyulladást. Jobbulást! Csodás babázást! ha még kérdésed volna, õket szívesen ajánlom, nekem rengeteget segítettek: http://www.lll.hu/telefon
Én is gratulálok! Nekem a mellszívótól még rosszabb lett ilyenkor a kisebesedett mellbimbó. Ha tudsz kézzel fejni, én azt ajánlom. Semmi kenõcsöt nem kentem rá, a tejet kentem szét rajta, az volt a legjobb! Kívánok mielõbbi javulást és jó egészséget!
Sajnos a sebes mellbõl is muszály szoptatni, nekem a kamillás borogatás vált be legjobban.
Szió! A lényeg, hogy ne keseredj el, nagyon szeretnék neked segíteni, mert kb én is ilyen helyzetben voltam, teljesen átérzem a problémát!!! Már elõttem is írták, de hidd el tényleg az a legjobb, ha szopi elõtt langyos zuhannyal mosod a melleidet és közben masszírozgatod, aztán egyen a baba, majd fejd le a maradékot a melledbõl! Egyébként szoptatás után a fejéskor is segít a langyos zuhany, körkörös mozdulatok a tusolóval a melledre, aztán fejés, ameddig csak jön belõle a tej!!! Nagyon fontos, mert ha pang benne a tej, akkor begyullad a melled! Tehát a maradékot az elsõ pár hétben mindig ki kell fejni! A sebesedésre pedig tényleg a garmastan kenõcs kell, de igazából az idõ majd megoldja, megedzõdik a mellbimbód, a nagyobb gond a csomókból lehet, azokat masszírozd és fejj!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeteket. Annyira el vagyok keseredve. Az elsõ kisfiam nem szopott, pedig volt telem. Begyulladt, belázasodtam, fejtem, de annyi. Két hónap kûzdés után feladtam. Most a második kisfiam mohó, türelmetlen, erõsen szívja, kapkod utánna és néha rosszul veszi a szájába, talán ezért is a sebesedés. De nagyon akarom most. Vettem urtica-t meg iszok az õszilét. Általában kézzel fejek, és dolgozom ki a csomókat a mellembõl. Avent-os bimbókenõcsöm is van, meg bimbóvédõm, de azzal csak akkor szívja, ha már nem kemény a cicim, egyébként csak anélkül, de akkor meg csillagokat látok és sikítani tudnék. De muszály és nem adom fel!!!
Szerintem is fejjél minden szoptatás után, még éjjel is, és kend be a sebet utána Garmastan kenõccsel, szopi elõtt le kell mosni! Nekem ettõl szépen begyógyult pár nap alatt. A fejés azért is nagyon jó, mert így lesz tartalék tejed a fagyasztóban, nekem ez megnyugtató volt, bár szerencsére nem volt rá szükség.
na, nekem épp a bimbóvédõ miatt csomósodott be állandóan, mert úgy nem tudta teljesen kiüríteni. 3 hónapig szoptattam azzal, 1 hónapba telt, amíg át tudtam szoktatni, nagyon sok gondot okozott. még 1x biztos nem veszem elõ. most 6 hós, még napi 6-8x szopizik.
Van mellbimbó védõ - ez egy szilikon "bimbó", amit rátehetsz átmenetileg a mellbimbódra, amíg begyógyul a kisebesedés. Van, aki ellenzi, mert szerintük "cumizavart" okoz, de én máshogy nem is tudtam szoptatni a befelé forduló mellbimbóm miatt, és így is négy hónapig sikerült legalább!
kerestem neked cikkeket. még annyi jutott eszembe, hogy próbáld minél jobban mellretenni (tehát tátsa hatalmasra a száját, a melled nagy részét kapja be, a nyelve a melled alatt legyen), mert így nem sebzi tovább a melled. (Nekem attól sebesedett, hogy a nyelvével a bimbót irritálta.) sebesedés: http://www.lll.hu/szfuzet/sebes_bimbo mellgyulladás: http://www.lll.hu/node/13
a vér nem zavarja meg a szoptatást, tehát folytasd nyugodtan. elhiszem, hogy nagyon fáj (én is átestem többször is ilyenen), de muszáj folytatni. Nézd közbena babád, õ erõt ad!
A kérdező hozzászólása: És ha vérzik, mit csináljak? Abból nem tudok szoptatni, igaz?? És a másik is iszonyúan fáj...és sebes is.
jól csinálod! ne is add fel! Vígasztaljon, hogy hamarosan belerázódik a babók, a melled is hozzászokik, és olyan jó lesz! ha gondod van (vagy csak egy kis megerõsítésre van szükséged), szopi tanácsadóval konzultálj, nagyon sokat segítenek! http://www.lll.hu/telefon

Terhesség nélkül is nőhet a mellem?

35 éves vagyok,és a teszt szerint nem vagyok terhes,mégis nőttek a melleim,és húzódnak is igaz 1.5 hete volt meg a menstruációm,de ez szerintem nem függ össze vele.Általában ciklus előtt szokott kicsit bedurranni,nem utána.

Legjobb válasz: Én még nem tapasztaltam a mell növekedését menszesz közben. Viszont hízástól igen. Az ember legelsõnek a mellére hízik fogy.

Én még nem tapasztaltam a mell növekedését menszesz közben. Viszont hízástól igen. Az ember legelsõnek a mellére hízik fogy.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Ettõl függetlenül elmegyek egy dokihoz mert lehet valami hormonális bajom van, inkább mondja azt a doki, hogy minden ok, minthogy késõbb komolyabb bajom legyen.

Melltartó nélkül fáj és húzódik a mellem pedig nem túl nagy és nem is lóg, és egyszerűen nem tudok megmaradni melltartó nélkül. Más is így van vagy csak én? Mitől van?

Legjobb válasz: Most ha köcsög akarok lenni azt mondanám, hogy gravitáció Amúgy nem tudom..ilyenrõl én még nem hallottam :O

Most ha köcsög akarok lenni azt mondanám, hogy gravitáció Amúgy nem tudom..ilyenrõl én még nem hallottam :O
Bazi nagyok a melleid és baromira lógnak, mert nehezek.
valószínûleg csak fejlõdik. vagy ha már idõsebb vagy akkor keress fel egy orvost abbol baj nem lehet!
Attól még hogy nem lóg, lehet nehéz. A kötõszöveteidtõl van, egyszerûen gyengék. Nekem is szokott fájni ha melltartó nélkül vagyok, különösen ha mozogni is kell. Alváshoz szerezz be sportmelltartót, sporthoz meg két sportmelltartót.
Szakadjon meg aki lepontozott. Csak mert én nem jöttem a süket szerencse süti fogadd el magad szöveggel, mert tudom milyen teher így élni...
Az elsõ kettõt ajánlom.
Lehetõségeid: -Agykontroll -UH-masszírozó + krémek (beauty breast, perfect women) -tabletták nem mindenkinek jönnek be) Átlagos növekedés 2-4 cm. -fogamzásgátló (mercilon) -mellpumpa, évekig kell használni -görögszéna+lenmag (egy kiskanálnál eszedbe ne jusson többet enni...), vagy más fitoösztrogén tartalmú növény -varászhármas (King of kings=KK, sunfleur, aromax mellfeszesítõ masszázs olaj) -mellmûtét Van kérdésed írj. És ha nem vagy megelégedve akkor változtass, vagy fogadd el, de ne szenvedj. Jó növögetést!
Szia! Lehet, hogy még nõni fog. Mondjuk én A-kosaras melltartót hordok, és 16 éves korom után már nem is lett nagyobb a mellem. De nincs kizárva, hogy a tiéd még nõni fog. Nem hiszem, hogy tudnál mit tenni. Ha már évek óta menstruálsz és egyébként nõies jelleged van (gondolok itt a combjaidra, csípõdre, fenekedre), akkor nem hiszem, hogy bármi gond lenne a hormonjaiddal. Egyszerûen ilyen alkat vagy. Próbáld meg elfogadni, és jól érezni magad a bõrödben. Attól hogy nem nagy a melled, még lehetsz csinos lány. Azt hangsúlyozd, akár öltözködéssel, akár sminkkel, amit szépnek tartasz a külsõdön. L/22
Menj el dokihoz. Hormonkezelés segíteni fog.
Hagyd meg olyannak, amilyen és keress olyan partnert, aki ez szereti. (Engem is vegyél fel a listádra!) Nem mindenkinek a nagy tõgyek jönnek be!
Biztos lany vagy?Ki mondta??
Tanulj az igekotos igekrol.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindazoknak akik képesek voltak normális választ írni.
A kérdező hozzászólása: 09:39 milyen listára vegyelek fel?
nehogy nekem vmit elkezdj szedni... vagy ilyesmi. nekem is kicsik a melleim. 16 éves koromba semmi nem látszódott.. aztán összeszedtem egy pasit és a szex hatására megnõttek. most 18 éves vagyok. mindig kicsik de formásak:D! eddig mindegyik pasimnak tetszett! én még hülyéskedni is szoktam, hogy milyen kicsik. Röhögünk egyet és kész:D
Arra a listára melyen azoknak a jelentkezését gyûjtöd akik szeretnék a szexi mellecskéidet (és persze a gazdájukat) szeretgetni, mert nem a tõgyekre hajtanak.
Szerintem meg növeszd meg. Hazugságokkal semmire nem mész. Ha nem vagy elégedett változtass.
Bejössz neki. Engedne többet is. Érezd jól magad vele, és ne görcsölj!
Nem, ez azt jelenti, hogy trippere van, és szeretné továbbadni.
mennyit ivott az a lány?
Harmadik lehetõség hogy álmodsz és bilibe lóg a kezed.
wtf hol vannak ilyen lányok? mutass már be egynek.
Ribizli a lányzó...semmi egyebet.
A kérdező hozzászólása: Hát már ez a harmadik randink volt egyébként, de csak úgy három hete ismerjük egymást. Kicsit fura, hogy megenged sok mindent, könnyen irányítható, eddig még én sem találkoztam ilyen lánnyal és kíváncsi lennék, hogy bejövök neki azért engedi meg ezeket a dolgokat vagy csak ilyen laza. :D
Hány éves vagy?
.... általában az ember 21 éves kora körülig nõ...
Hát figyelj. Nem vagyok hülye, de kézrátételes nagyobbítást vállalok. :D Egyébként ha olyan nagyon nagyon pici, akkor most indul növésnek. De a melled, az miért van idézõjelbe téve?
A hülyék kíméljenek? Elolvastad Te a kérdésed? 14 éves vagy, 21 éves korodig nõhet, szóval TÜRELEMMEL növesztheted, addig szerintem az agytérfogatodra gyúrj.
A kérdező hozzászólása: 14:D
A kérdező hozzászólása: Azért, mert szinte nincs is mellem...ezért raktam i.jelbe:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ!Te kitudtad volna jobban fejteni?!
Szerintem meg nem hülye kérdés. Anno nekem sem nõt, 11 éves koromban láttam azt hogy na talán mint ha, aztán annyiba is maradt 12-évesen mint egy szúnyog csípés. És nem is nõtt meg soha.
Mert pici, még nem kell idézõjelbe tenni. Férfiaknak is van melle. Csak épp lapos, de attól még az a mellük. :) Egyébként bizonyos fogamzásgátlók mellékhatásaiként nõhet a mell. Bár én nem annyira ajánlom fogamzásgátlók szedését, pláne nem direkt ebbõl a célból kifolyólag. Nyugtasson meg a tény, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, van jó pár világhíres színésznõ is, akinek nagyon pici a melle és nem fekszik kés alá. Azt tanácsolom, próbáld meg elfogadni önmagad, ez a legjobb, amit tehetsz. Mert pici a melled, még nem vagy halálra ítélve. Párkapcsolat téren sem.

Plasztikai műtét nélkül is megnövelhető a mell mérete valahogy?

Legjobb válasz: Agykontrollal meg tudod növelni a melled méretét! Sokkal több kapcsolat van az elménk és a testünk között, mint azt manapság az emberek többsége gondolja. Hihetetlen mértékben tudunk az elménkkel a testünkre hatni. Nem is értem miért furcsálják ezt sokan, hiszen ez a két rendszer egy egységet alkot, együtt dolgozik. Az elv egyszerû: ha hiszel benne mûködik, ha nem hiszel, nem. Hogy nagyobb legyen a hited: www.esettanulmanyok.hu Sok sikert!

Agykontrollal meg tudod növelni a melled méretét! Sokkal több kapcsolat van az elménk és a testünk között, mint azt manapság az emberek többsége gondolja. Hihetetlen mértékben tudunk az elménkkel a testünkre hatni. Nem is értem miért furcsálják ezt sokan, hiszen ez a két rendszer egy egységet alkot, együtt dolgozik. Az elv egyszerû: ha hiszel benne mûködik, ha nem hiszel, nem. Hogy nagyobb legyen a hited: http://www.esettanulmanyok.hu Sok sikert!
En erre a kerdesre mar nagyon regota keresem a valaszt de meg nem talaltam meg, pedig sokmindent kiprobaltam mar...Engem is erdekelne.
http://plus-razmery.com/?id=1 Kár hogy csak oroszul és ukránul elérhetõ, de egy fordítást talán megér. Az ára kb 7000 Ft Gondold el tabletták és mûtét nélkül.

Elvetéltem? Párommal védekezés nélkül szexeltünk többször is. Fájt, feszült, érzékeny volt a mellem és nem jött meg.

Gyanítottam, terhes vagyok. Túl voltam az 5. héten, amikor megjött. Nem volt semmi különös, fájt a hasam, mint el?tte mindig, nem volt se túl kevés, se túl sok a vér az 1. napon. A 2. nap (amikor nekem a leger?sebb) reggel felkeltem és ugye akkor így "kicsurgott" bel?lem, de ez nem meglep?, hiszen betétet használtam. Rohantam wcre. Voltak ugye alvadt vérdarabkák, ezzel nem is volt baj, viszont voltak nem alvadt vérnek mondható, mégis darabkák, amik talán a méhemb?l származtak. Sírógörcs tört rám, mintha meghalt volna a gyerekem.

Legjobb válasz: Elõfordulhatott, de ha nem volt pozitív teszted, vagy nem voltál orvosnál akkor ez csak egy feltételezés.

Elõfordulhatott, de ha nem volt pozitív teszted, vagy nem voltál orvosnál akkor ez csak egy feltételezés.
Én is jártam így de ez csak a nyálkahártya darabjai ami már ugyebár távozik ilyenkor a szervezetbõl. Ez normális.
Szia a mellérzékenység nem feltétlenül a terhesség jele, nekem azokban ahónapokban, mikor nagyon érzékeny volt, sose sikerült a baba. Ha nem volt pozitív teszted, nem kell ilyeneken aggódni, a babaprojekt alatt nekem is volt, hogy késett, és végül megjött. A darabkák meg a nyálkahártya darabjai, nekem mindig szoktak lenni. Olyan, mint a máj. Egyszer volt egy majdnem 3 centis is, de akkor sem voltam terhes. Ne keseredj el!
Az embereket kérdezed ahelyett hogy gyorsan elmennél egy ultrahangra? Úgyis az orvos tudja csak megmondani, hogy mi a helyzet!
Lehet, hogy baba volt, igen, de erre most már ne gondolj. Teszted nem volt, a feltételezés meg kevés... Bár, te tudod, hogy szokott-e késni, illetve, hogy mennyire darabos... Véleményem szerint baba volt. De döntsétek el, hogy akartok-e vagy sem, és akkor ez az eset már intõ jel lesz minimum, mert lehet, hogy támogatásra szorulsz az elsõ 12 hétben majd, progeszteronpótlásra gondolok, ami a megtapadást segíti. Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.:) azt elfelejtettem írni, hogy azelõtt ugye 2 hétig érzékeny volt a mellem, aztán most megjött, és egyáltalán nem érzékeny.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.:)
Ez a jelenség nem feltétlenül vetélés. Nekem is volt ilyen, elõször én is erre gyanakodtam. Aztán egyre sûrûbben menstruálok így. Néha egész nagy nyálkahártya darabok távoznak.... (akár 3-4-5 centis darabok)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!