Találatok a következő kifejezésre: A mellem nélkül (133 db)

Kérhetnék egy mell centrikus edzéstervet? A mellem levan maradva (mikor kezdtem az edzéseket, mellre semmit sem csináltam, és ez most igencsak látszik. ), lehetõleg gépek nélkül. Köszi.

A mellizmom is gyorsan fejlõdik, de még mindig levan maradva a többihez képest, és már nagyon jòlenne felhozni..

Legjobb válasz: 2db mell edzéstõl nem fog gyorsabban fejlõdni.

2db mell edzéstõl nem fog gyorsabban fejlõdni.
Így van! 2 mell edzéstõl nem lesz jobb. Próbálj ki pár variációt: emelj a súlyokon, hogy csak 5-8 ismétlés mennyen, vagy csökkentsd a pihenõ idõt, végezd szuper szettben stb. A gyakorlatokat sem árt néha váltogatni.Példa: A héten: fekvenyomás / B héten: 45 fokos

Igaz az, hogyha melltartó nélkül futunk, akkor erősödik a mellizom, és jobb, szebb lesz a mell tartása?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy inkább megereszkedik a mell, ha melltartó nélkül futunk, mert a rázkódás nem tesz jót a szöveteknek. Vannak sport melltartók is, amiket direkt futáshoz készítettek, nem tudom pontosan a nevüket. Szerintem ezeket ajánlatos viselni futás közben. A mellet védeni kell. Még a gyaloglás okozta kisebb rázkódás is rosszat tesz, ezért is jó, ha melltartót visel az ember lánya.

Én úgy tudom, hogy inkább megereszkedik a mell, ha melltartó nélkül futunk, mert a rázkódás nem tesz jót a szöveteknek. Vannak sport melltartók is, amiket direkt futáshoz készítettek, nem tudom pontosan a nevüket. Szerintem ezeket ajánlatos viselni futás közben. A mellet védeni kell. Még a gyaloglás okozta kisebb rázkódás is rosszat tesz, ezért is jó, ha melltartót visel az ember lánya.
Nem igaz. Gondolj csak bele, mitõl erõsödne? Hisz nem dolgozol ott az izmokra. Pont, hogy jobban fog lógni a 'rázkódástól'. Mindenképp kell sportnál sportmelltartót használni, ha azt akarod sokáig szép maradjon a melled.
nehogy kipróbáld!! alaposan tönkreteszi a melleid
Nem. A megfelelõ melltartó nagyon fontos. Máskülönben megnyúlnak a szalagok és teljesen tönkremegy a mell tartása. Ha erõsíteni akarod a mellizmokat, speciális gyakorlatokkal lehet, de akkor sem melltartó nélkül. Kényelmes, sportos melltartót válassz, merevítõ nélkül.
egyáltalán nem igaz!!! ki ne próbáld, mert lógni fognak a melleid, és az ugyebár elég "undi". Gondolom te se azt akarod h lógjanak, hanem hogy szép feszesek legyenek! szóval semmiképp ne fuss melltartó nélkül!! Én még leszorító toppot is felszoktam venni, de ez már saját dili!:)
ki javasolta? a tornatanár ?
nem ku/rvára kicsi és löttyedt melled lesz úgyhogy ne fuss!nõknek a széles csípõ (és a befelé álló térdek miatt) káros a futás! úgyhogy felejtsd el

Tini korom óta aszimmetrikusak a melleim. Lehet-e valamit tenni műtét nélkül, hogy ne legyen ilyen feltűnő?

Tini korom óta aszimmetrikusak a melleim. A bal mellem szemmel láthatóan nagyobb és a formája is más. A második gyermekem születése óta ez a különbség még látványosabb lett. Lehet-e valamit tenni m?tét nélkül, hogy ne legyen ilyen felt?n?? Nem bánnám, ha kisebbnek látszanának. Utálom, hogy hatalmasak.

Legjobb válasz: Szia!Minden nõnek asszimetrikus a melle:)De komolyan!Csak valakinek nem látszik annyira.Egyébként nekem is a bal mellem nagyobb és ha jobban nézik nálam is lehet látni, de engem nem zavar:)Szerintem téged se zavarjon.És ha megnyugtat a férfiak ugyanígy vannak a heréjükkel:)Valamelyik mindig nagyobb...nézd csak meg a férjeden:) Ha pedig nagyon nagyon zavar, akkor sztem kérd ki az orvosod véleményét, de sztem mûtét nélkül ezen nem nagyon lehet változtatni.

Szia!Minden nõnek asszimetrikus a melle:) De komolyan!Csak valakinek nem látszik annyira.Egyébként nekem is a bal mellem nagyobb és ha jobban nézik nálam is lehet látni, de engem nem zavar:) Szerintem téged se zavarjon.És ha megnyugtat a férfiak ugyanígy vannak a heréjükkel:) Valamelyik mindig nagyobb...nézd csak meg a férjeden:) Ha pedig nagyon nagyon zavar, akkor sztem kérd ki az orvosod véleményét, de sztem mûtét nélkül ezen nem nagyon lehet változtatni.
esetleg mellizom erõsitõ gyakorlatokkal de ez nem biztos

21. hetes terhes vagyok, szinte semmi mellem nincs, aggódom a szoptatás miatt. Hogy vajon tudom-e szoptatni a picit "mellek nélkül" lesz-e majd elég tejem? Arra gondoltam hogy szedhetnék tejserkentőt. Azonban felmerül bennem a kérdés:

Ez nem káros a babára? Olyan kismamáktól várom a választ akik hasonló problémával küzdenek/küzdöttek!

Legjobb válasz: Elõzõ válaszolónak igaza van egyik munkatársam januárban szült elég telt alakja van értem én itt a melleket de viszont nincs teje. Meg is lepõdött. Anyumnak is kis mellei voltak (láttam róla régi képeket) És mégis volt teje. 2 lánya lett mára már az egyik (én is babás vagyok).

A tesitanárnõmnek annyira kicsi mellei vannak, hogy nagyítóval kell keresni. :) De annyi teje volt, hogy nem gyõzte leadni. Annyit összegyûjtöttek a leadott tej árából, hogy tudtak venni egy trabit. :) )))
Én a terhességem elõtt 62kg voltam.(172cm)Elsõ babánkat várjuk. Most a 24.hétben vagyunk, és 65kg lettem.Szinte csak pocira gömbölyödtem eddíg.Pedig eszem mindent amit csak kívánok.A cicim sem nagy, 75/A-ról váltottam kb 22hetesen 80/B-re. De ne aggódj tényleg nem függ össze a tejmennyiség a cicimérettel, és amúgy a 24. hét után jön csak a gyarapodás! :-)
Elõzõ válaszolónak igaza van egyik munkatársam januárban szült elég telt alakja van értem én itt a melleket de viszont nincs teje. Meg is lepõdött. Anyumnak is kis mellei voltak (láttam róla régi képeket) És mégis volt teje. 2 lánya lett mára már az egyik (én is babás vagyok).
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam, minden félét olvastam és már kezdtem aggódni, mert még is csak az a jó neki ha anya tejet kap, szoptatni akarok és nem cumis üvegbõl tápszerezni. Nem - nem nõttek semmit, de szerintem nem is fognak.Még csak hízni sem híztam szinte semmit. ( Aminek legyek õszinte örülök )Terhesség elõtt 56 kg voltam, most majdnem 5 hónaposan pedig 58 kg.Pedig nem fogyózom, és nem is nagyon nézem, hogy mit eszem, arra figyelek csak hogy a sok édesség helyett több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Ezt sem a magamra való tekintettel, hanem a kis nyusziméra, a vitaminok miatt, mert neki az kell, nem pedig ez a sok tartósítószerrel és színezékkel töltött nasi.
Van egy ismerõsöm, na õ nagyon jó példa lesz ide. Mindig azon csodálkoztunk, hogy mennyire nincs melle, szinte "befelé nõtt" neki, mégis annyi teje volt, hogy még a kutyájuk is azt itta. Rengeteget, de tényleg. Nem tudom, hogy honnan jött a tejci, de volt bõven, úgyhogy ezen kár aggódni!
A kérdező hozzászólása: Ez nem káros a babára?
Nem nöttek meg a terhessegtöl? Nekem 2 szamot nött eddig a meretem, 20. heten jarok. Szerintem egyreszt nöni fog, masreszt tenyleg nem attol függ a tej mennyisege.
Figyu semmi köze a mérethez :) ! A szomszéd csaj full lapos és alig tudta leállítani a gyerekét h hagyja már abba 3 évesen a szopást!Teli volt tejjel. Én meg avgyok áldva rendesen :) mellekkel de nem tudtam szoptatni csak 1-2 hétig és azt is pótolni kellett tápszerrel mert annyira kevés volt!Pedig volt elõtejem is 20 hetes korom óta--
A mellek méretének semmi köze nincs a tej termeléséhez.Nekem írtó picik a cickóim, tettem a karom alá párnát, hogy ne kelljen emelni a babáimat csak tartani és hosszú hónapokig szoptattam õket.Tejserkentõ volt az õszilé amit szívesen ittam literszám..ennyi.Butaság azt gondolni, hogy a kicsi mell együtt jár a kevés tejjel.És aki szinte orra esik a hatalmas kebleitõl és mégsincs teje?Mert ilyen is van ám..
Az elsõ gyerekkel nekem sem nõttek a melleim, nem kellett melltartót sem cserélnem, alig volt tejem, 5 hetesen már semmit nem tudtam fejni.A másodikkal szépen megnõttek, és 9 hónapig szoptattam.Hogy volt e összefüggés...foggalmam nincs, mindenesetre én így jártam.De ahogy írták elõttem, én is baromi sok õszilevet ittam, és CSAK attól volt sok tejem.De terhesen el ne kezdj tejserkentõket szedni, mert beindíthatja a szülést.

Lehet növelni a mellet gyógyszer és implantátum nélkül?

Legjobb válasz: Várandós mamák melle megnõ. Egyébként meg van akinek pont a kis mellek tetszenek.

Várandós mamák melle megnõ. Egyébként meg van akinek pont a kis mellek tetszenek.
Igen, terhességgel.
A mell mérete genetikailag meghatározott, ezen változtatni nem lehet, de nem is érdemes.
én tudom kézrátétellel :D ha esetleg nem sikerül visszaadom a pénzt. :P
Hogyne, a legtöbb nõnek sikerül. Sajnos néhány férfinak is.
hun a válaszom?komoly válasz volt, nem trollkodás.

Terhesség nélkül is nőhet a mellem?

35 éves vagyok,és a teszt szerint nem vagyok terhes,mégis nőttek a melleim,és húzódnak is igaz 1.5 hete volt meg a menstruációm,de ez szerintem nem függ össze vele.Általában ciklus előtt szokott kicsit bedurranni,nem utána.

Legjobb válasz: Én még nem tapasztaltam a mell növekedését menszesz közben. Viszont hízástól igen. Az ember legelsõnek a mellére hízik fogy.

Én még nem tapasztaltam a mell növekedését menszesz közben. Viszont hízástól igen. Az ember legelsõnek a mellére hízik fogy.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Ettõl függetlenül elmegyek egy dokihoz mert lehet valami hormonális bajom van, inkább mondja azt a doki, hogy minden ok, minthogy késõbb komolyabb bajom legyen.

S. O. S. Ma jöttünk haza a babával a kórházból. Kisebesedett a mellem, csomós, duzzadt, és az egyik seb bevérzett. Mit tegyek? A másik is már fáj nagyon? Így maradhatok éjszakára, tápszer és kevés tejci nélkül?

Legjobb válasz: Minél hamarabb kezdj el fejni, mert be fog gyulladni a melled. Ha van mellszívód azzal, ha nincs akkor kézzel. Meleg vizes borogatás vagy fürdõ is sokat segíthet, de semmiképpen ne hideg vízzel borogasd ha nem akarod h elmenjen a tejed. Igyál sok folyadékot, nekem a rostos üdítõktõl nagyon sok tejem volt és az édeskömény teától. a lényeg , h sok folyadékot igyál és minden szoptatás után fejd le a melled,még éjszaka is. A berepedt mellbimbóra nyomj ki egy kis anyatejet és hagyd h rászáradjon. Nem kell rögtön a tápszerre gondolni,rakd mellre amikor csak úgy látod, h hajlandó szopizni és pár nap alatt lesz annyi tejed h nem kell pótlás és pihenj nagyon sokat.

Minél hamarabb kezdj el fejni, mert be fog gyulladni a melled. Ha van mellszívód azzal, ha nincs akkor kézzel. Meleg vizes borogatás vagy fürdõ is sokat segíthet, de semmiképpen ne hideg vízzel borogasd ha nem akarod h elmenjen a tejed. Igyál sok folyadékot, nekem a rostos üdítõktõl nagyon sok tejem volt és az édeskömény teától. a lényeg , h sok folyadékot igyál és minden szoptatás után fejd le a melled, még éjszaka is. A berepedt mellbimbóra nyomj ki egy kis anyatejet és hagyd h rászáradjon. Nem kell rögtön a tápszerre gondolni, rakd mellre amikor csak úgy látod, h hajlandó szopizni és pár nap alatt lesz annyi tejed h nem kell pótlás és pihenj nagyon sokat.
Masszírozd a melled, vagy kérd meg a párod masszírozza szét a csomókat! Most durrannak be a melleid, azért feszül fáj, becsomósodott mert nem szívta ki a baba! Ez szinte mindenkivel megesik, masszírozd a melled, a babád pedig 2-3 óránként minimum fél órát ciciztesd, gondolom bealszik rajta, ébresztgesd! Nyugodtan szoptasd, fáj fáj ki kell bírni ez az elsõ héten ezzel jár, de ha nem kap tejcsit kiszárad holnapra!
Elõször is gratulálok a babához! Másodszor: Van mellszívód? Mindenképpen ki kell szívni a melledbõl a tejet. Elõtte viszont vegyél egy meleg zuhanyt, és a melledre meleg vizet(amilyen meleget elbírsz) folyass, és közbe masszírozd! Utána tedd cicire a bébit, vagy szívd le mellszívóval. A tápszert felejtsd el! Nem tápszer kell a babának, hanem a tej. Az a legjobb neki. A melledre Garmastan krémet tegyél vékony rétegbe, majd mikor szoptatsz mosd le. Szopi után meg megint kend be. A védõnõ nem volt kint? Nem mondta el, h ezzel a csomókkal nem szabad viccelni? Fel kellene hívnod! Mielõbbi jobbulást kívánok! :) Egy 6 hónapos kislány anyukája
Nyugi, nyugi! Én is így jártam a második babámmal, aztán pedig 7 hónapos korig csak anyatejet evett. Szóval: én a fejést nem javaslom, minél inkább fejed, annál több tejed lesz, ez szerintem zsákutca! Én langyos vízzel zuhanyoztam néhány percig és apadt annyit, hogy utána kényelmes volt a szoptatás. A sebek ellen tényleg nagyon jó az anyatejjel bekenés, mert az jó zsíros. Holnap pedig gyorsan vegyél valami jó krémet (én azt nem használtam) illetve nekem gumiból készült bimbóvédõm volt. Néhány napig az segített, szopizáskor rá kellett húzni a mellre, és nem bántotta annyira. (Rossz hasonlat, de olyan, mint az óvszer.) Sok sikert, kitartás, jó lesz!! Ja, nekem a seb kb. egy hétig tartott, aztán elmúlt!
a duzzanatot úgy tudod elmulasztani, hogy gyakran kiüríted a tejet. tehát szoptass gyakran, vagy fejd le. ne ijedj meg, sokszor csak több nap alatt múlik el a duzzanat. ha bepirosodik, az már a gyógyulás jele. nem hiszem, hogy kevés lenne a tejed, mert épp az csomósodott be (tehát több van, mint amit kiivott.) Úgy szoptasd a babád, hogy a problémás mellel kezdi a szopit, az álla legyen a csomó irányába (onnan szív a legerõsebben). A sebesedés sajnos elõfordul, amíg hozzászokik a melled. annak is a legjobbat a babád nyála (szoptatás) tesz, illetve, ha a tejet hagyod rajta megszáradni, ezek csökkentik a gyulladást. Jobbulást! Csodás babázást! ha még kérdésed volna, õket szívesen ajánlom, nekem rengeteget segítettek: http://www.lll.hu/telefon
Én is gratulálok! Nekem a mellszívótól még rosszabb lett ilyenkor a kisebesedett mellbimbó. Ha tudsz kézzel fejni, én azt ajánlom. Semmi kenõcsöt nem kentem rá, a tejet kentem szét rajta, az volt a legjobb! Kívánok mielõbbi javulást és jó egészséget!
Sajnos a sebes mellbõl is muszály szoptatni, nekem a kamillás borogatás vált be legjobban.
Szió! A lényeg, hogy ne keseredj el, nagyon szeretnék neked segíteni, mert kb én is ilyen helyzetben voltam, teljesen átérzem a problémát!!! Már elõttem is írták, de hidd el tényleg az a legjobb, ha szopi elõtt langyos zuhannyal mosod a melleidet és közben masszírozgatod, aztán egyen a baba, majd fejd le a maradékot a melledbõl! Egyébként szoptatás után a fejéskor is segít a langyos zuhany, körkörös mozdulatok a tusolóval a melledre, aztán fejés, ameddig csak jön belõle a tej!!! Nagyon fontos, mert ha pang benne a tej, akkor begyullad a melled! Tehát a maradékot az elsõ pár hétben mindig ki kell fejni! A sebesedésre pedig tényleg a garmastan kenõcs kell, de igazából az idõ majd megoldja, megedzõdik a mellbimbód, a nagyobb gond a csomókból lehet, azokat masszírozd és fejj!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeteket. Annyira el vagyok keseredve. Az elsõ kisfiam nem szopott, pedig volt telem. Begyulladt, belázasodtam, fejtem, de annyi. Két hónap kûzdés után feladtam. Most a második kisfiam mohó, türelmetlen, erõsen szívja, kapkod utánna és néha rosszul veszi a szájába, talán ezért is a sebesedés. De nagyon akarom most. Vettem urtica-t meg iszok az õszilét. Általában kézzel fejek, és dolgozom ki a csomókat a mellembõl. Avent-os bimbókenõcsöm is van, meg bimbóvédõm, de azzal csak akkor szívja, ha már nem kemény a cicim, egyébként csak anélkül, de akkor meg csillagokat látok és sikítani tudnék. De muszály és nem adom fel!!!
Szerintem is fejjél minden szoptatás után, még éjjel is, és kend be a sebet utána Garmastan kenõccsel, szopi elõtt le kell mosni! Nekem ettõl szépen begyógyult pár nap alatt. A fejés azért is nagyon jó, mert így lesz tartalék tejed a fagyasztóban, nekem ez megnyugtató volt, bár szerencsére nem volt rá szükség.
na, nekem épp a bimbóvédõ miatt csomósodott be állandóan, mert úgy nem tudta teljesen kiüríteni. 3 hónapig szoptattam azzal, 1 hónapba telt, amíg át tudtam szoktatni, nagyon sok gondot okozott. még 1x biztos nem veszem elõ. most 6 hós, még napi 6-8x szopizik.
Van mellbimbó védõ - ez egy szilikon "bimbó", amit rátehetsz átmenetileg a mellbimbódra, amíg begyógyul a kisebesedés. Van, aki ellenzi, mert szerintük "cumizavart" okoz, de én máshogy nem is tudtam szoptatni a befelé forduló mellbimbóm miatt, és így is négy hónapig sikerült legalább!
kerestem neked cikkeket. még annyi jutott eszembe, hogy próbáld minél jobban mellretenni (tehát tátsa hatalmasra a száját, a melled nagy részét kapja be, a nyelve a melled alatt legyen), mert így nem sebzi tovább a melled. (Nekem attól sebesedett, hogy a nyelvével a bimbót irritálta.) sebesedés: http://www.lll.hu/szfuzet/sebes_bimbo mellgyulladás: http://www.lll.hu/node/13
a vér nem zavarja meg a szoptatást, tehát folytasd nyugodtan. elhiszem, hogy nagyon fáj (én is átestem többször is ilyenen), de muszáj folytatni. Nézd közbena babád, õ erõt ad!
A kérdező hozzászólása: És ha vérzik, mit csináljak? Abból nem tudok szoptatni, igaz?? És a másik is iszonyúan fáj...és sebes is.
jól csinálod! ne is add fel! Vígasztaljon, hogy hamarosan belerázódik a babók, a melled is hozzászokik, és olyan jó lesz! ha gondod van (vagy csak egy kis megerõsítésre van szükséged), szopi tanácsadóval konzultálj, nagyon sokat segítenek! http://www.lll.hu/telefon
Szakadjon meg aki lepontozott. Csak mert én nem jöttem a süket szerencse süti fogadd el magad szöveggel, mert tudom milyen teher így élni...
Az elsõ kettõt ajánlom.
Lehetõségeid: -Agykontroll -UH-masszírozó + krémek (beauty breast, perfect women) -tabletták nem mindenkinek jönnek be) Átlagos növekedés 2-4 cm. -fogamzásgátló (mercilon) -mellpumpa, évekig kell használni -görögszéna+lenmag (egy kiskanálnál eszedbe ne jusson többet enni...), vagy más fitoösztrogén tartalmú növény -varászhármas (King of kings=KK, sunfleur, aromax mellfeszesítõ masszázs olaj) -mellmûtét Van kérdésed írj. És ha nem vagy megelégedve akkor változtass, vagy fogadd el, de ne szenvedj. Jó növögetést!
Szia! Lehet, hogy még nõni fog. Mondjuk én A-kosaras melltartót hordok, és 16 éves korom után már nem is lett nagyobb a mellem. De nincs kizárva, hogy a tiéd még nõni fog. Nem hiszem, hogy tudnál mit tenni. Ha már évek óta menstruálsz és egyébként nõies jelleged van (gondolok itt a combjaidra, csípõdre, fenekedre), akkor nem hiszem, hogy bármi gond lenne a hormonjaiddal. Egyszerûen ilyen alkat vagy. Próbáld meg elfogadni, és jól érezni magad a bõrödben. Attól hogy nem nagy a melled, még lehetsz csinos lány. Azt hangsúlyozd, akár öltözködéssel, akár sminkkel, amit szépnek tartasz a külsõdön. L/22
Menj el dokihoz. Hormonkezelés segíteni fog.
Hagyd meg olyannak, amilyen és keress olyan partnert, aki ez szereti. (Engem is vegyél fel a listádra!) Nem mindenkinek a nagy tõgyek jönnek be!
Biztos lany vagy?Ki mondta??
Tanulj az igekotos igekrol.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindazoknak akik képesek voltak normális választ írni.
A kérdező hozzászólása: 09:39 milyen listára vegyelek fel?
nehogy nekem vmit elkezdj szedni... vagy ilyesmi. nekem is kicsik a melleim. 16 éves koromba semmi nem látszódott.. aztán összeszedtem egy pasit és a szex hatására megnõttek. most 18 éves vagyok. mindig kicsik de formásak:D! eddig mindegyik pasimnak tetszett! én még hülyéskedni is szoktam, hogy milyen kicsik. Röhögünk egyet és kész:D
Arra a listára melyen azoknak a jelentkezését gyûjtöd akik szeretnék a szexi mellecskéidet (és persze a gazdájukat) szeretgetni, mert nem a tõgyekre hajtanak.
Szerintem meg növeszd meg. Hazugságokkal semmire nem mész. Ha nem vagy elégedett változtass.

Mell feszülés nélkül nem lehet terhességröl beszélni? Minden mensi elött feszül a mellem rendesen már 5-6 nappal elötte de van amikor ovu után el kezdödik.

Már egy pár hónapja dolgozunk a babás ügyön ,holnapra nem várom de semmi mellfeszülésem nincs akkor tuti nem sikerült?egy kicsit görcsölök ami szintén el keserit:(

Legjobb válasz: Szia.Emberfüggõ, nekem sem fájt és nem is feszült, csak kb 10hetesen kezdett.

Szia.Emberfüggõ, nekem sem fájt és nem is feszült, csak kb 10hetesen kezdett.
A kérdező hozzászólása: köszi , de soha nem feszült vagy csak akkor nem amikor terhes lettél?
Ha a babaolaj hatásos lenne, akkor minden babának melle lenne...gondolkozz már egy kicsit...
Ja amúgy van mégis egy módszer: a hízás.
Csak akkor, ha éjfélkor a tükör elõtt csinálod és varázsigét is mormolsz hozzá.
Ha a babaolaj hatásos lenne, akkor minden babának melle lenne...gondolkozz már egy kicsit...
Még csak 14 éves vagy, bõven nõhet még a melled. Nekem pl 15 éves korom elõtt el sem kezdett nõni! Szóval ne majrézz :) 21L
elvileg a levendula elõsegíti a nõi hormonok mûködését, próbálkozz vmi levendulás testápolóval esetleg. de 14 évesen nekem se volt mellem, kb 16 évesen kezdtek nõni. ne izgulj, lesz még ott cici:)
Ha létezne bármilyen csodaszer, nem lenne szükség a plasztikára.
14 évesen miért vagy kétségbeesve a melleid mérete miatt? Még bõven van ideje nõni, viszont ezt majd a genetika megoldja, mert hízáson kívül mással nem tudod befolyásolni. Sõt, sok esetben még hízással sem! De még ne aggódj a melleid miatt!!!
Nekem már nõ :D De ne aggódj, hisz úgyis nõni fog... :) 11/L xDD
lehet nõni fog, lehet nem... nekem10 évesen már volt mellem, legkissebb melltartó jó volt már rám, de 13 évesen annyiramegálltam, hogy 16 évesen is 13-nak néztem ki, most leszek 17 és hiztam 10 kilót, nem tudom lehet most kezdtem el fejlõdni vagy mi :D.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!