Találatok a következő kifejezésre: A mellem hányingerem is volt, (22 db)

Tulajdonképpen is-is!Holnap tesztelj egy másikkal!
Szerintem a tesztnek már ki kellene mutatnia, bár ha jobban belegondolok, a barátnõmnek csak a ciklusa 43. napján mutatta ki.
Szerintem menjél egy vérvételre az a tuti biztos! Reggel leveszik a vért és már kora délutánra biztos az eredmény. Nekem is úgy volt, hogy 5 napot késett, csináltam tesztet negatív lett, míg a vérvételbõl rögtön és egyértelmûen kiderült, hogy kismama vagyok:-)

Egy hete késik a menszeszem, feszül a mellem, nincs étvágyam, csak a folyadék kell, hányingerem is volt a kávétól. Lehetek terhes?

Sziasztok!A helyzet az,hogy már egy hete késik a mesesem megcsináltam a tesztet ami negatív lett.:((!4.5 év után a héten álltam újra munkába rengeteg idegeskedéssel stresszel félelemmel párusult.Miután megismertem az új környezetet már elmultak ezek a "tünetek" és már csak a saját testemre figyelek, feszül a mellem f?leg oldalt egyálltalán nincs étvágyam csak a folyadék kell és már a vizet is úgy iszom mint akinek kötelez? pedig eddig nem szerettem,ma reggel hányingerem lett a máskor imádott kávémtól,és néha majd elalszok fél óra múlva meg akár a dizsit is bevállalnám.:)Szerintetek nálam az újtól való félelem hozza magával ezeket a változásokat vagy érdemes még egy tesztet csinálnom.Voltatok már hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: szia, hát szerintem mindenképp menj el dokihoz,mert van rá esély.én kóla függõ voltam,napi 5-6x 3-5 deci(attól függ melyikre volt pénzem a suliba),de rengeteget ittam,és mikor terhes lettem rosszul voltam a kólátol.inkább az orvost kérdezd ha a teszt nem mutatja,de szerintem van rá esély.

szia, hát szerintem mindenképp menj el dokihoz, mert van rá esély.én kóla függõ voltam, napi 5-6x 3-5 deci(attól függ melyikre volt pénzem a suliba), de rengeteget ittam, és mikor terhes lettem rosszul voltam a kólátol.inkább az orvost kérdezd ha a teszt nem mutatja, de szerintem van rá esély.
szió hát....nálam is igy kezdõdött.10kor alig birtam felkelni-a férjemet meg kiküldtem a kedvenc salátámmal a másik szobába, mert a szagától is rosszul lettem.persze lehet a stessztõl-bár nekem akkor a fejem szokott fájni.te ismered magad.a mellfeszülés, meg ilyesmi a menszesz kezdete is lehet.remélem örülnél egy babának-a mhely miatt pedig ne aggódj.lehetnek a hormonok is. minden jót kivánok

A mellem feszül, hányingerem is volt, a vizelési ingerem is számottevően megnőtt, és elég ingerlékeny, érzékeny vagyok, kívánós, és mindig éhes. Lehetnek 3 hetes terhességnek ilyen jelei?

Legjobb válasz: Ez még nagyon korai,dehát nem vagyunk egyformák! Lehet a mellfeszülés,éhség mensi elõjele is. A vizelési inger meg felfázás is lehet.Tehát szerintem még korai latolgatni,várd meg a köv.mensit,ha az elmarad akkor lehet gyanakodni terhességre!

Ez még nagyon korai, dehát nem vagyunk egyformák! Lehet a mellfeszülés, éhség mensi elõjele is. A vizelési inger meg felfázás is lehet.Tehát szerintem még korai latolgatni, várd meg a köv.mensit, ha az elmarad akkor lehet gyanakodni terhességre!
Szia!! Hát nekem is etek a tünetek voltak, és már a 10. hétben vagyok!! Én drukkolok neked!!

Nagyon aggódom, mert most vagyok a 6. terhességi hétben és hirtelen az a kicsi hányingerem is elmúlt ami pár napig volt. A mellem sem feszül már szinte egyáltalán. Úgy tudom ezek a terhesség elhalásának jelei. Fölöslegesen aggódom?

3 napja voltam UH-n akkor még rendben láttak mindent 8mm-es volt a petezsák. Volt már spontán vetélésem 3 hónapja, akkor 7 hetesen 5 hetesnek látszott a terhesség, gondolom már az 5. hét után nem fejl?dött.A dokim most is írt föl utrogestan kupot, de csak 2x1-et naponta. Nem kevés ez? legközelebb csak két hét múlva kell mennem vizsgálatra, addig megbolondulok a várakozástól. Az el?z? terhességnél sem voltak tünetek és sajna rossz vége lett.

Legjobb válasz: Én is hasonló cipõben járok és túl vagyok már 2 vetélésen. Egyiknél sem voltakl tüneteim.Az elsõ 6 hetesen spontán, a második 9+5 hetesen halt el és missed ab lett a vége. Sztem menj el a legközelebbi klinikára, vagy sztkba egy UH-ra vagy próbáld meg a dokidat felhívni, h szeretnél hamarabb menni.Ha nem akar hamarabb fogadni egy kicsit hazudj neki.Pl. görcsölsz v vmi hasonló, akkor tuti behív. Fel a fejjel és sok sikert!

Én is hasonló cipõben járok és túl vagyok már 2 vetélésen. Egyiknél sem voltakl tüneteim.Az elsõ 6 hetesen spontán, a második 9+5 hetesen halt el és missed ab lett a vége. Sztem menj el a legközelebbi klinikára, vagy sztkba egy UH-ra vagy próbáld meg a dokidat felhívni, h szeretnél hamarabb menni.Ha nem akar hamarabb fogadni egy kicsit hazudj neki.Pl. görcsölsz v vmi hasonló, akkor tuti behív. Fel a fejjel és sok sikert!
hát nekem is elmult 8 hetes vok...ne paráz annál rosszabb nincs ha idegeskedsz...
Menj el egy soronkivüli uh-ra.
Szerintem is uh. De ha megnyugtat, egy terhesség elhalásánál nem azonnal csökken le a hormonszint annyira, hogy befolyásolná a tüneteket. Lehet, hogy szerencséd van, és most csak ennyi jutott a kellemetlenségekbõl. Azért drukkolok neked!
A terhesség nem a tünetek meglétén vagy nem létén múlik. sokaknak szerencséjük van és szinte vagy teljesen tünet mentesen viselik a terhessége (nekem egyiknél se volt pl. semmi: sem hányinger, se mellfeszülés, se semmi más...4 gyerekem van...). Ha a terhesség ne adj Isten el is hal, a hormonszint nem azonnal fog minimumra csökkenni. Ha megnyugtat, menj el uh-ra, hogy megnézzék, mi a helyzet odabent! De amiatt ne aggódj, hogy nem hánysz vagy nem émelyegsz... ezek nem feltétlen velejárói a terhességnek :) Minden jót!
Szerintem mindenképpen menj el egy soron kívüli uh-ra, én is ezt tenném a helyedben. Nekem is volt már 2 vetélésem. Mindkét esetben az elsõ uh vizsgálat alkalmával minden rendben volt majd 3 hét múlva megállt a pici szíve és képzeld megéreztem, olyan fura érzésem volt mintha nem lenne minden rendben odabent (pedig még a terhestüneteim is megvoltak) ezért kértem egy soron kívüli uh-t, ami kimutatta hogy elhalt a baba, missed ab lett a vége. Persze azért én szorítok Neked hogy minden rendben legyen, de tényleg nézesd meg magadat. Majd írd meg mit mondott a doki!
Szia! Nekem is volt egy missed ab-om, én is kaptam utrot és 12. hétig este 2õt szedtem. 8. hétig semmi tünetem nem volt, azóta meg folyamatosan hányok, szédülök.... Hidd el, nincs semmi baj, de ha aggódsz azzal többet árthatsz, 1 hét meg nem sok...én is paráztam de mindíg csak a jóra gondoltam. Az utrogestan meg tényleg jó. Mi ma vagyunk 16 hetesek és már mozog a baba :) Fel a fejjel, bár tudom hogy negatív elõzmény után nehéz...
Nekem is elmúlt, ill. 1-1 napra jobb lett a 6-8. hét körül, meg is ijedtem és fel is tettem kérdést róla, de szerencsére minden rendben volt. Most hányingerem van éppen, de vasárnap nem volt.

A 8. hetben vagyok, eddig sürün volt hanyingerem ez most elmult, ritkan fordul csak elö. Felek h ez valami rossz jele. Faradt vagyok a mellem is feszül, verzesem nem volt. Elevitet szedek 3 hete, lehet h amiatt nincs hanyinger? Valakinel hasonlo?

Legjobb válasz: Szia! Nem kell aggódni, nincs semmi gond, ha nem volt vérzésed. Örülj, h már elmúlt a hányingered :) Mondjuk nekem nem is volt egyáltalán semmi ilyesmi, a tesztet is azért csináltam csak anno meg, m hirtelen nõtt a cicim látványosan, feszült is, érzékeny is volt, na meg persze nem jött meg :P Elevitet én nem szedtem/szedek, de elképzelhetõ, h attól nincs hányingered. Boldog babavárást, és nem kell izgulni, minden rendben van :D Üdv: 36+3 hetes kismama

Szia! Nem kell aggódni, nincs semmi gond, ha nem volt vérzésed. Örülj, h már elmúlt a hányingered :) Mondjuk nekem nem is volt egyáltalán semmi ilyesmi, a tesztet is azért csináltam csak anno meg, m hirtelen nõtt a cicim látványosan, feszült is, érzékeny is volt, na meg persze nem jött meg :P Elevitet én nem szedtem/szedek, de elképzelhetõ, h attól nincs hányingered. Boldog babavárást, és nem kell izgulni, minden rendben van :D Üdv: 36+3 hetes kismama
Szia!Ne izgulj, nekem is volt ilyen, hogy 1-2 napra elmúlt, aztán duplán kaptam vissza.Majd 9, 5 hetesen elkezdtem hányni, néha még mindig elõfordul.Én eleinte az Elevitet nem tudtam reggel bevenni, mert felfordult a gyomrom tõle.Szerintem ne izgulj, amíg nem vérzel, nincs gond.
Ne aggódj, nekem egyáltalán nem volt hányingerem, sõt a mellfeszülésen kívül csak azért csináltam tesztet, mert 2hete nem jött meg.És szinte végig tünet mentes voltam, az elején(6hetesen derült ki)volt némi has szurka, de az sem volt vészes.A krónikus fáradság, aluszékonyság viszont engem sem került el.Boldog babavárást.
hát szerintem inkább örülj neki, hogy jól vagy. sok anyuka, az egész terhességét végig kínlódja e miatt. nem jelent semmi rosszat, hogy nincs hányingered. különben meg még lehet, hogy lesz.....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugtattatok :) Boldog babavárást nektek is:)

Előző terhességemkor a mellfeszülés gyomorégés mellett volt még hányingerem. Most nincs hányingerem csak a mellem feszül és piszkosul ég a gyomrom bár még tesztelés is korai lenne. Lehet hogy most nem lesz hányingerem?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy egybõl és mindenkinél jelentkezik hányinger.Írtad hogy korai a tesztelés, lehet hogy a hányinger is ezután következik:-)Légy türelmes.Sok sikert!

Nem biztos hogy egybõl és mindenkinél jelentkezik hányinger.Írtad hogy korai a tesztelés, lehet hogy a hányinger is ezután következik:-)Légy türelmes.Sok sikert!

Miért nem jön meg ha valakinek cisztája van? Ma kéne megjönnie de még semmi. Közben az is lehet, hogy terhes vagyok. A höm 36, 9 volt. Hányinger, szédülés, mell fájás. Tegnap még negativ volt a teszt.

Legjobb válasz: A cisztás betegség velejárója sajnos olyan tüneteket produkál mintha terhes lennél.Sajnos hormonzavar van ilyenkor.Én hónapok óta küzdök a hányinger,hányás rossz közérzet tüneteivel.Menstruáció hol van hol nincs 30-40-50 napoként.A hasam is fájdogál.A gyógyszereken már túl vagyok most vitaminokkal próbálkozom és szerencsére van javulás.És persze én is várom a csodát.Kitartás.

A cisztás betegség velejárója sajnos olyan tüneteket produkál mintha terhes lennél.Sajnos hormonzavar van ilyenkor.Én hónapok óta küzdök a hányinger, hányás rossz közérzet tüneteivel.Menstruáció hol van hol nincs 30-40-50 napoként.A hasam is fájdogál.A gyógyszereken már túl vagyok most vitaminokkal próbálkozom és szerencsére van javulás.És persze én is várom a csodát.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.

Akinek volt petevezeték illetve méhgyulladása, a tünetek mellé társult hányinger is?

Legjobb válasz: A kismedencei szervekben levõ gyulladásos folyamat is hashártya izgalmat vált ki, azt pedig naná, hogy kísérheti a hányinger

A kismedencei szervekben levõ gyulladásos folyamat is hashártya izgalmat vált ki, azt pedig naná, hogy kísérheti a hányinger
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!Akkor kicsit megnyugodtam.9hete szültem és 7hét után voltunk együtt a férjemmel.Az orvos azt mondta ellenõrzéskor, hogy van egy kisebb gyulladásom, de a napokban már erõsen görcsöl a hasam, fáj a derekam és hányingerem van.Csináltam tesztet, negativ lett, de azért féltem, nehogy csak azért mutasson negativat, mert korán csináltam.Akkor valószinû, hogy a gyulladás okozza a hányingert.Szuper, nem is szedhetek rá semmit, mert szoptatok!:(
igen, nekem nagyon hányingerem volt.
Ha nem védekeztetek, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Megszakításos módszer!
Akkor van rá esély.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Igazából reménykedek hogy az, de lehet már annyira akarom hogy csak be beszélem magamnak:(
A teszt semmiképp ne maradjon el, szurkolok!
A megszakítás nem védekezés. Lehet, hogy terhes vagy. Csinálj majd tesztet!
A kérdező hozzászólása: Kicsit korainak tartom mert csak 10 nap telt el a mesim óta ha nevezhetö annak:S

Kedves Doktor úr! Másfél éve szedek fogamzásgátlót és eddig általában minden rendben volt, de most egyik napról a másikra hányingerem volt meg émelyegtem és szédültem is egyszerre, emellett a melleim is megduzzadtak. Erre másnapra elkezdtem menstruálni, p

Kedves Doktor úr! Másfél éve szedek fogamzásgátlót és eddig általában minden rendben volt, de most egyik napról a másikra hányingerem volt meg émelyegtem és szédültem is egyszerre, emellett a melleim is megduzzadtak. Erre másnapra elkezdtem menstruálni, pedig rendesen szedem a fogamzásgátlót és még egy hétig kitartana a fogamzásgátlóm. Most mit tegyek? Előre is köszönöm: Alexa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Köztivérzés előfordulhat a fogamzásgátló szedése mellett, de mindenképpen személyes konzultációt javaslok nőgyógyászával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Köztivérzés előfordulhat a fogamzásgátló szedése mellett, de mindenképpen személyes konzultációt javaslok nőgyógyászával. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!