Találatok a következő kifejezésre: A mellem elengedni (2 db)

A mellem kezdi elengedni magát. Mit tegyek?

Nagyok a melleim, viszont fiatal vagyok,nem akarok egy év mulva logos ciciket.:S

Legjobb válasz: na nekem sem kicsik és én nemhasználok melltartot,és teljesen feszesek. a mellben vannak tartoizmok.És ha a melltarto tartja amit az izomnak kéne akkor ellustul.olyan mint a az izom a lábadban vagy máshol. ha edzed akkor nagyobb és erõsebb.Igy van ez a mellel is. hány kg vagy?

na nekem sem kicsik és én nemhasználok melltartot, és teljesen feszesek. a mellben vannak tartoizmok.És ha a melltarto tartja amit az izomnak kéne akkor ellustul.olyan mint a az izom a lábadban vagy máshol. ha edzed akkor nagyobb és erõsebb.Igy van ez a mellel is. hány kg vagy?
A kérdező hozzászólása: 53-54.. vékony vagyok csak a melleim lettek nagyon nagyok..:(
szerintem tornázni, erõsíteni kell de ha öregecske vagy, akkor azt kell mondanom, hogy ez a korral jár
A mellizmaidat, ha erõsíted, kicsit feszesebb lesz a melled is. De szerintem ne problémázz... ez természetes dolog. Nekem (és még sok embernek) így is tetszenél :-)
fel kell fújatni, a MOL-kúton labdát is ingyen fújnak.

Egyszerűen nem tudom elengedni ezeket a fülem mellet, hogyan értessem meg velük, hogy semmi közük hozzá? !

Nem felvágni akarok ezzel, félre ne értse senki, csak már nem tudom elviselni a beszólásokat. Most várjuk az els? babánkat, és már azthiszem mindent megvettünk. Nem kaptunk kölcsön semmit, mert magamat ismerve nem tudnám visszaadni, így direkt szóltunk is, hogy ha csak nem örökbe adják, inkább ne. Szóval midnent újonnan vettünk, és elég sok pénzt költöttünk már a babára. Emiatt pedig folyton kapom a megjegyzéseket, hogí én csak felvágni akarok azzal hogy mennyi pénz van, meg hogy csak a cuccokat akarom majd mutogatni, hogy nézzétek megvehettem, biztos nem lesz bel?lem jó anya. Tegnap átjött a szomszéd kismama, és látta hogí mink van, rögtön elkezdett ócsárolni minket, hogy mi milyenek vagyunk, meg szószerint kioktatott, hogy annak a gyereknek tök jó a 10ezer forintos használ kocsi is, nem érti miért kellett mindenb?l új és drága. És nem is csak megjegyzik, hanem annyira bántó, gúnyos hangnembem mondják, mintha én egy gyilkos lennék, és börtönbe kéne zárni. Mondtam én hogy ne foglalkozzanak vele, ez a mi dolgunk, de nem igazán értik meg és én már nem birom:(

Legjobb válasz: Ezek szerint elég furcsa emberek vesznek körül. Nekem egy ismerõsöm sem kezdett el arról kérdezgetni, hogy mit, mennyiért vettem, és hogy az a dolog új vagy sem... Meg nem is kötöttem senkinek az orrára sem. Valahogy soha nem volt téma, hogy mit vettünk a gyereknek és mennyiért. Mi amúgy nem kaptunk semmit, mert sajnos nem volt kitõl. Pedig nem bántam volna, ha kapunk, mivel abban nincs semmi rossz. Nem is értem, hogy mi az hogy nem tudod visszaadni...bocs. Amúgy, ha ennyire zavar mond azt, hogy olcsón vetted és használtan, csak újnak látszik. S pont. Ha már most kiakadsz mindenen, késõbb csak rosszabb lesz, ha megszületik majd a gyerek. Nem tudod elengedni a füled mellett? Pedig muszáj lesz, ha nem akarsz feleslegesen megzakkanni.

Ezek szerint elég furcsa emberek vesznek körül. Nekem egy ismerõsöm sem kezdett el arról kérdezgetni, hogy mit, mennyiért vettem, és hogy az a dolog új vagy sem... Meg nem is kötöttem senkinek az orrára sem. Valahogy soha nem volt téma, hogy mit vettünk a gyereknek és mennyiért. Mi amúgy nem kaptunk semmit, mert sajnos nem volt kitõl. Pedig nem bántam volna, ha kapunk, mivel abban nincs semmi rossz. Nem is értem, hogy mi az hogy nem tudod visszaadni...bocs. Amúgy, ha ennyire zavar mond azt, hogy olcsón vetted és használtan, csak újnak látszik. S pont. Ha már most kiakadsz mindenen, késõbb csak rosszabb lesz, ha megszületik majd a gyerek. Nem tudod elengedni a füled mellett? Pedig muszáj lesz, ha nem akarsz feleslegesen megzakkanni.
Az ilyen emberek, akik féltékenyek, szándékosan bántanak stb. nem a barátaid, nem szeretnek igazából. Ezeket az embereket le kell építeni mert csak bajod lesz velük. Sajnos sok ilyen kedves ember van, én is megkaptam a magamét annak idején mert mi terveztük a babánkat és jó elõre elkezdtünk gyûjtögetni a pénzt a holmijaira. Aztán amikor elkezdtünk bevásárolni akkor megkaptam, hogy biztos apámtól kértem rá pénzt, meg nem kölcsönre kell gyereket vállalni, meg minek a 70ezres babakocsi, meg mit urizálok, hogy nekem légzésfigyelõ kell (miközben a kisfiam zárójelentésén is rajta van, hogy indokolt) stb.. és hiába mondtam, hogy nem kértünk kölcsön senkitõl hanem direkt a babának gyûjtöttük a pénzt de mintha meg se hallották volna. Rosszindulatú, féltékeny emberek... Nem tudsz velük mit csinálni, meg kell szabadulni a társaságuktól...
Nálunk is hasonló helyzet volt, én sem fogadtam el kölcsönbe semmit, mert bármi volt az vagy összemostam valamivel amivel nem kellett volna, vagy eltörtük, vagí elszakadt, szóval én inkább nem kértem, mert aztán elég ciki volt, ha nem tudtuk visszaadni. Én sem dicsekedtem, hogy nézd megtudtam venni a 200000 ftos babakocsit, deszép, dejó stb. csak simán átjött valaki, és látta a kocsit, õ is pont nézte a bababoltba nyilván tudja, hogy mennyibe került. Kaptuk mi is a megjegyzéseket, fõleg az anyósomtól, munkatársaktól, de nem lehet mit tenni, nem kell rájuk figyelni, aki ennyire a szívére veszi, hyog ti mit vesztek, az nagyon irigy. Attól, hogy ez zavar még lehetsz jó anya, engem a mai napig zavar, ha megszólják, hogy a gyerekem ilyen meg olyan ruhában jár, de nem figyelünk rá, azóta 6 gyerkõcöm is van, és õket sem zavarja. 6lányos 14hkm
Persze vannak féltékeny emberek, de akkor az tényleg nem igazi barát. Az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Másrészt meg van, aki segíteni akar, tanácsot adni, és nem akar rosszt, csak hát mondja és mondja a magáét. Ilyenkor azt gondold át, hogy biztos bántani akarnak-e vagy csak segíteni akarnak (még ha ezt te nem is akarod). Nem kell mindenben a rosszat látni, és a beszólásokat sem kell állandóan komolyan venni, mert azzal mit érsz el? Max. tök ideg leszel, az meg kinek jó? Amúgy nekem soha nem szólt be senki a gyerek cuccait vagy ruháit illetõen. Ezek szerint vagy én veszem lazán és nem hallom meg a számomra hülyeséget, vagy jófej ismerõseim vannak (az utóbbi igazabb). :)
Nekem gúnyosan senki nem szólt be, igaz nem is tudtam megvenni a fiamnak azt a babakocsit amit akartam, bár megtehetettem volna, de nem volt rá keret. Ettõl függetlenül, hogy én is egy drágább babakocsira vágytam még nem szólom le azt aki meg tudta venni, meg nem kezdek el pártolni a 40 ezer ft-os babakocsi mellett. Igaz, kiszolgálta a fiam, de ennyi és vége. És én szeretem jól öltöztetni a fiam, nézéseket már láttam mikor pl hazafelé betértünk a játszóra és nem éppen homokban csúszkálós ruhában volt, de pukkadjon meg. Normális esetben én se farmerben meg ingben viszem hanem játszósban. Az emberek imádnak ítélkezni...szomorú.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!