Találatok a következő kifejezésre: A mellem elég sok a (25 db)

Tehetek ez ellen valamit? Lógnak a melleim, elég sokat fogytam az utobbi félevben(26kg)

Elotte sem voltak olyan nagyon feszes melleim,de ennel mindenkeppen szebb volt. Nemtudom hogy erhetnem meg azt el h nelegyen ilyen? a 90napos dietaval fogytam,esetleg van valakinek hasonló gondja?most vagyok 84kg. 110kilórol indultam tavaly novemberben.azóta eléggé megnyúltak a melleim.. mondván lógnak! mit tehetnék?van oolyan edzés,vagy valami ami direkt mellre van?

Legjobb válasz: Sajnos csak az van, hogy kenegeted krémekkel, jó melltartót hordasz, és hideg-meleg vizes váltózuhany zuhanyzáskor (hideggel kell befejezni). Vannak még mellizom gyakorlatok, ezeket találsz a googleval. Pl állva a falnak támaszkodva csinálsz fekvõtámaszokat, a faltól kicsit messzebb kell állni. Vagy összenyomod a két tenyered majd pihenteted, majd megint összenyomod. Nekem is lógnak a melleim, pedig én még nem is fogytam, még le kell adnom vagy 40 kilót! Már tele vannak striákkal is... sajnos nincs tuti módszer, de amiket leírtam kicsit segítenek. És fontos, hogy mindig kend be õket mellfeszesítõ zselével vagy akár testápolóval, az jót tesz a bõrnek. Egyébként ha valakinek van tuti módszere, ami nem túl költséges az engem is érdekelne.

Sajnos csak az van, hogy kenegeted krémekkel, jó melltartót hordasz, és hideg-meleg vizes váltózuhany zuhanyzáskor (hideggel kell befejezni). Vannak még mellizom gyakorlatok, ezeket találsz a googleval. Pl állva a falnak támaszkodva csinálsz fekvõtámaszokat, a faltól kicsit messzebb kell állni. Vagy összenyomod a két tenyered majd pihenteted, majd megint összenyomod. Nekem is lógnak a melleim, pedig én még nem is fogytam, még le kell adnom vagy 40 kilót! Már tele vannak striákkal is... sajnos nincs tuti módszer, de amiket leírtam kicsit segítenek. És fontos, hogy mindig kend be õket mellfeszesítõ zselével vagy akár testápolóval, az jót tesz a bõrnek. Egyébként ha valakinek van tuti módszere, ami nem túl költséges az engem is érdekelne.
Szerintem nem igazán lehet mit tenni vele, sajnos a nagymértékû súlyvesztésnél ez van. Mivel a mellszövet leginkább zsír, nem lesz feszesebb az edzéstõl sem, legfeljebb a mellizom emelkedik meg 1-2 centit, de lógásnál az nem sokat használ. Plasztikai mûtét segíthet, ha nagyon zavar a dolog, persze mindenképpen csak ha már szültél, és nem tervezel több gyereket. Mert szoptatás után megint csak lógna. És mindenképpen csak ismert, jó orvossal érdemes csináltatni.
sunfleur-melfeszesség növleõ balzsamot tudom ajánlani, nekem sokat feszesitett a mellemen.én rossmannban vettem 1500-2000 ft egy tubus
Óriási gratula a fogyásért! Biztos rengeteg energia, akarat, kitartás van benned ! :DDD Bocs a "nem hasznos" válaszért, cici ügyben nem tudok segíteni, de muszáj volt drakulálnom :)

Elég vékony vagyok, rengeteget sportolok, és emellett sokat eszem. Mért van az hogy a mellem elég nagy? ! 15 évesen

Tényleg vékony vagyok, nagyon, de közben izmos is. Túl sokat eszem, vagy ennyire durva a genetika, vagy miért? Nem csak hozzám képest nagy, hanem úgy általában is. köszi

Legjobb válasz: Genetikai adottság. :)

Genetikai adottság. :)
de jó neked. amúgy genetika.:)
Ezt örökölted. Inkább tanulj meg örülni annak, ami van!
Nekem is nagy van, és én is elég sovány vagyok, úgyhogy képzelheted milyen hülyén nézek ki. :S :(

8 éve élek együtt a barátnõmell és elég sok a vita még mindig a szüzességével kapcsolatban mivel az elsõ együttlétünknél nem éreztem a szûzhártyáját és elég nedves állapotba volt és ki is volt tágulva a hüvely bejáratnál is szûz e volt?

ekkor barátnõm 15 éves volt és nem is vérzett le a farkam 16 cm 4cm vajon szûz e volt?

Legjobb válasz: El kéne már végezni azt az általános iskolát. Nehéz írni, mi?

El kéne már végezni azt az általános iskolát. Nehéz írni, mi?
istenem. nektek sincs min veszekedni mi?
Ki az a retardált, aki engedi a 15 éves lányát másnál lakni, a tetejébe évekig?
Én már régen kidobtalak volna, idióta f asz!
"a kérdésre válaszolná okoska lécci" A "válaszolná" az milyen igealak? ilyennel még nem találkoztam. A szexelést legalább az általános iskola elvégzéséhez kéne kötni Milyen az a barátnõmell? Jó melle lehet a barátnõdnek biztos. Tanulj már meg írni!!!
1. Miért érdekel ennyire, hogy a barátnõd szûz volt-e még? Én már a második ilyen veszekedésnél kidobtalak volna...és ha nem volt az? 2. A szüzesség nem attól függ, hogy meg van-e a szûzhártyája vagy sem. Ha még nem járt benn fiú/férfi akkor még szûz. A szûzhártyája pedig átszakadhatott masztizás közben is ( ha pedig fel is dugott valamit akkor lehet azért sem volt olyan szûk(ami egyébként egyénenként változó), de attól még szûz maradt), de akár sportolás közben is, bár utóbbi inkább csak akkor ha rendszeresen sportol és csak bizonyos sportoknál... 3. Az hogy elég nedves volt...örülj neki. Semmi köze a szüzességnek.
Te dugtad meg és mi mondjuk meg, szûz volt -e? És ha nem? Szerintem az volt, de ha te nem bízol meg benne, minek vagy vele? Az én elsõ barátom is megkérdõjelezte utólag hogy õ volt -e az elsõ, repült is, mint a gyõzelmi zászló!
Az elsõ barátnõmet úgy megdugtam, hogy nem hitte el, hogy elõtte nem voltam még nõvel. Ki is dobtam a hülye pi­csát. (Nem, de komolyan, mi a f­asz van veletek, emberek?)
Menj el bõrgyógyászhoz és pikk-pakk lekapkodja õket
Vérrehullató fecskefû levével, vagy a bõrgyógyászaton elektrokauterrel kiégetik õket, vagy éles kanállal kikaparják, vagy 20%-os alkoholos podophyllin oldatos ecseteléssel is visszafejleszthetõ.

Nagymellű anyukáktól kérdezném, h hogyan szoptassam 4 hetes babám éjjel fekve, mert sajnos az egyik kezemmel el kell húznom az orrától a mellem, h kapjon levegőt és félek, h bealszok, mert elég sokat van mellen a picim, adnátok tippeket?

Legjobb válasz: Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert

Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert
Hát én is egy nagymellû anyuka vok, sajna én csak ülve tudtam szoptatni mert fekve nem volt jó. A mellem beborította a pici fejét, a kezem zsibbadt, kényelmetlen volt, és hát a bealvás. Sajna én éjjel nappal ülve csináltam. Nagyon fárasztó volt. Ez is egy nagy probléma. Sokan nem is gondolják hogy milyen nehézségekkel jár. Én mikor olyan bevásárló központot kerestem ahol van baba mama szoba kioktttak hogy tanuljam meg otthon a rejtett szoptatást hogy közösségben a padon is tudjam szopiztatni. Gondolom egy apró, Csöcs' írhatta. Szóval fel a fejjel és a biztonság kedvéért ülve csináld ha tényleg nagy a melled. Ez van, ilyenkor nem is olyan jó hogy ekkora. :-) Kitartás
Szia! Nekem is nagy a mellem és épp ezért el sem tudom képzelni, hogy fekve , hogy kényelmes. Ülve szoptass, keress egy jó kényelmes fotelt.Meg úgy biztonságosabb is ha a baba bealszik szopi közben az oké, de az anyuci ne aludjon.:) Tudom milyen nehéz én sem tudom elengedni a cicim míg szopizik.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm.akkor ez a sorsunk.
Én is a nagymellû csapatban nyomulok, és fekve szoptatok. Annyira pici nózija van, néha picit el kell tartanom tõle, de nem nehéz. A tenyerem a mellem alatt van, és a hüvelykujjam az orra fölött.
Nekem nincs olyan nagy mellem, de én mindig ülve szoptatok. Éjjel-nappal. Nem kényelmes fekve. Ez nem csak mellkérdés ezek szerint. Egy kényelmes fotel kell és párnák. Szoktam én is bólintani szoptatás közben.

Szerintetek nagyon gáz, ha kicsi mellem van? Elég sokat szenvedek miatta. Például a fiúk engem nem igazán néznek meg, mert kicsi a mellem, meg nem is vehetek fel bármilyen ruhát, főleg estélyit nem! A legtöbbet át kell szabatnom.

Legjobb válasz: Hagyjátok már ezt a hülye versenyt abba, hogy azt nézitek kinek mekkora melle van! Senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlõdik! Egy korán érõ lány sem értékesebb semmivel késõbb érõ társainál!!!

Hagyjátok már ezt a hülye versenyt abba, hogy azt nézitek kinek mekkora melle van! Senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlõdik! Egy korán érõ lány sem értékesebb semmivel késõbb érõ társainál!!!
Hány éves vagy?TÖBB INFÓT!
A kérdező hozzászólása: 14. A barátnõimnek sokkal nagyobb mint nekem. Lehet hogy hirtelen nõ?
14 éves. (!!) vagy , a tested rengeteget fog még változni, nyugi :)
vannak ezek a váll lejtõs ruhák. Ezek kifejezetten jól mutatnak kis mellû lányokon mert a vállra tereli a figyelmet és nem a mellre. Biztos láttál már ilyet nagy mellû lányon és eléggé fura volt rajta, igaz? :)
Annyira fiatal vagy még.. plusz hidd el, nem olyan nagy áldás a nagy mell. Nekem már 12 éves koromban akkora volt, mint egy 17 éves lánynak, és rettenetesen utáltam. Ahogy most is, mert fáj tõle a hátam, nehezen találok rá melltartót/fürdõruhát, pántnélküli ruha kizárva..stb.
nekem menstruáció elõtt is fájdogál
nekem is akkor amikor az elsõ válaszolónak de ha nõ a melled akk. viszketni szokott. Fogalmam sincs hogy mitõl lehet. Amúgy menstrúálsz már? Mert ha nem talán annak is lehet az elõjele!
A kérdező hozzászólása: Már menstruállok és nem az miatt van ez nálam. 16 éves vagyok.
Nem tom akkor daganatod van de nem biztos menj el nõgyógyászhoz vagy a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: már nem fáj de köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: de ha daganat lenne vagy ilyesmi azt hogyan venném észre?

Reggelre kemény a cicim a sok tejtől, de napközben sose telik meg annyira, hogy kemény, igy is elég a tej a mellemben, nem számit, hogy nem duzzad meg annyira?

Legjobb válasz: Pihenj sokat. Akkor jobban termelõdik. Ezért éjszaka pl több lehet. De ha van elég egyébként, akkor nem számít. Nekem néhány hát után már nem volt olyan nagyon kemény, és az orvos azt mondta, nem probléma.

Pihenj sokat. Akkor jobban termelõdik. Ezért éjszaka pl több lehet. De ha van elég egyébként, akkor nem számít. Nekem néhány hát után már nem volt olyan nagyon kemény, és az orvos azt mondta, nem probléma.
Igen, bár ezt szerintem te tudod. Ha a babád elégedett és nem sír az éhségtõl, akkor elég a tejed. Nekem is ilyen volt, de nekem estére elég kevés tej termelõdött, mert sokat dolgoztam, ezért én reggel jól lefejtem az egyik cicim, a másikból szoptattam. Napközben meg mindig lefejtem a benntmaradt tejcsit, amit már nem evett meg a babám. Ezeket a lefejt tejeket adtam oda este a babámnak, így nagyon jól aludt éjjel.
Én is így csináltam, ahogy az elõzõ válaszoló, csak én az elsõ két evés után fejtem a maradékot (hajnal 4 körül az egyik mell, és 8 körül a másik) Ez így összesen volt 100-130 ml és ha estére nem volt elég, az utolsó etetés ebbõl volt. Most azt vettem észre egy pár napja, hogy ha nem fejem le reggel azt a maradékot, akkor minden etetésnél érzem a keménységet, még este is. 2, 5-3 óránként eszik a babóm, ha nem alszik át etetést, így egy cicinek van kb. 5-6 órája újratermelõdni. Bár van, hogy még így is teljesen leszívja este. Azt mondják, hogy nem baj, ha nem duzzad meg, ha puha, akkor is lehet benne elég, sõt az esti tej táplálóbb, mint a reggeli. Ha elég a babának, akkor ok.

A jobb mellemen oldalt elég sok csik van, nem lilás hanem szinte csikos a bőröm, a másik mellem is olyan, de azon kevesebb csik van, mitől lehet?

Nem tudom mióta ilyen,mostanában vettem észre,vagyis tünt fel.Szültem már 2 éve,akkor eléggé megnőtt,és megereszkedett a mellem.Amelyik mellem nagyobb,azon van a több csik.Ez normális?

Legjobb válasz: Stria.

Stria.
A kérdező hozzászólása: De ez is stiria hogy nem lilûs szinü?Hanem rendes csikos ?Bocsi, de azt hittem a stiria az ilyen lilás piros szinü.
Nem mindig lilás. Ez is stria. Nem kóros, esetleg kozmetikai szempontból lehet zavaró.
ezek ellen nem tudsz csinálni semmit, nem fog elmúlni, max. halványodni. Ez szimplán a mell gyors növekedésétõl alakulhat ki, vagy hirtelen fogyás/hízás után. Esetleg ha nagyon zavar, akkor használj stria elleni krémet, ami ugyan nem szünteti meg, csak hamarabb fog elhalványodni. Minden lánynak van, úgyhogy emiatt nem aggódj! :) 16l
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Hogyan lehetne meghízni? sokak szerint elég vékony vagyok (ami nem zavar annyira), de ha egy kicsit meghíznék lehet, hogy a mellem is megnőne.

Milyen ételeket egyek amik hízlalnak? vagy mitcsináljak?

Legjobb válasz: Szénhidrátot egyél sokat, és szedjél Béres cseppet.

Szénhidrátot egyél sokat, és szedjél Béres cseppet.
Hm. Hát szerintem inkább izmosodj, ha vékony vagy és izmos akkor sokkal jobban néz ki, mint ha hájas.. SZERINTEM! Amúgy a melled nem attól fog nõni, hogy kövér vagy, vagyis hogy azért nõjön, ahhoz már nagyon kövérnek kéne legyél, az inkább genetika.:S Ha pedig tényleg hízni szeretnél, akkor este hat után egyél szénhidrátokat, sõt, szinte csak délután, mindent fordítva mint ahogy a fogyósoknak ajánlanak, tehát a vacsi legyen bõséges, mikor lelassul az anyagcseréd, stb.. De szerintem ez egyáltalán nem jó ötlet, nem is egészséges, inkább tényleg sportolj, építs izmot, hidd el nagyon jól néz ki egy lányon ha szép formás és izmos, és ezt lány létemre mondom. Nagyon irígy vagyok mikor valakinek lapos, izmos hasa van, szép válla, lábai.. Bár a lábammal nincs semmi bajom, az az egyetlen szerencsém hogy hosszú vékony lábam van, anélkül tényleg egy tehénnek néznék ki:S
Izmot építeni akkor tudnál, ha lenne mibõl, tapasztalatból mondom. Egyél minél táplálóbb, zsírosabb kajákat, sok szénhidrátot. Az meg nem igaz, hogy nem nõ a mell, ha hízol, én nagyon vékony voltam anno (40 kg), és amikor sikerült 10 kilót híznom végre, akkor a mellem is 2 kosárméretet nõtt, A-ról C-re. Pedig nem lettem kövér, ahogy az elõzõ mondja, sõt még most is vékony vagyok.:) A mell minden fajta hízástól nõ, hiszen zsírszövetbõl áll.
Hát én inkább a kicsi mell vékony csaj kombinációra szavazok, mint a nagy dagadtra... 21/F
Jajj, elõzõ, gondolom õ sem úgy gondolta, hogy nagy dagadra akar hízni, olvasd el az én válaszomat, az elõtted lévõ voltam, akinek végre sikerült 40 kg (!!)-ról 50 kg-re hízni, és még én is vékony vagyok, csak nem egy anorex piszkafa. Ki mondta, hogy a kérdezõ dagadra akar hízni??:) Miért kell mindig sarkítani?? Nem értem!:)
Elõzõ, azért nem mindegy, hogy mondjuk 40-rõl, ami tényleg az anorex kategória hízik fel az ember egy normál 50-re, vagy mondjuk 50-rõl hatvanra. És a kerdezõ egy szóval sem mondta, hogy kórosan sovány lenne. Megjegyzem gyakorlatilag manapság minden második csaj el van hízva, elég csak ránézni a vállukra és jé háj. Természetesen nem azt mondom, hogy anorexiásnak kell lenni, de egy csinos csaj válla nem remeg, mint a kocsonya.
Héhé! Azért a nagy vállakat nem kell ide keverni, szerintem sokkal szebb mikor egy lány sportos alkatú és széles, izmos válla van, mint mikor semmi váll-nagy segg.. Van ismerõsöm aki nyolc évet úszott, széles, izmos válla van, de emellé lapos izmos has, vékony lábak.. A mell meg hiába áll zsírszövetbõl, ha a genetikád nem olyan. Lehet, hogy neked tényleg normálisan ekkora a cicid, csak nagyon vékony voltál és lement, de van olyan ismerõsöm aki lapos mint egy deszka, fel nem tûnne hogy nincs rajta melltartó, hiába hízik, nem fog neki megnõni, vagy ha nõne is, látszana hogy csak a hízás miatt..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!