Találatok a következő kifejezésre: A mellem elég (329 db)

Miért van naponta 1000 "kicsi a mellem! " "elég nagy a péniszem? " típusú kérdés?

Én már komolyan nem értem, minek nyafog ennyit mindenki.

Legjobb válasz: Nekem is kicsi a mellem, mégse panaszkodom. épphogy 70/B. Na és? Ha valaki csak a 'mellre' hajt, akkor felejtsen el. Mellesleg megjegyzem, h a suli legmenõbb srácának szintén kismellû bnõje van. És tényleg igaz, hogy azt mutogatják a TV-ben úton útfélen, micsoda gyönyörû 'nõk' (akik persze mûk), aztán mindenki õket utánozza. Én meg nem akarok 'trendi' lenni, hanem kitûnni a természetességgel. Ennyi :)

Nekem is kicsi a mellem, mégse panaszkodom. épphogy 70/B. Na és? Ha valaki csak a 'mellre' hajt, akkor felejtsen el. Mellesleg megjegyzem, h a suli legmenõbb srácának szintén kismellû bnõje van. És tényleg igaz, hogy azt mutogatják a TV-ben úton útfélen, micsoda gyönyörû 'nõk' (akik persze mûk), aztán mindenki õket utánozza. Én meg nem akarok 'trendi' lenni, hanem kitûnni a természetességgel. Ennyi :)
Ha megfigyeled a pénisz méretesek általában akkora centiket írnak be, amirõl a hülye is vágja, hogy nem kicsi. Szerintem vagy teljesen debilek, vagy arra vágynak, hogy azt írják neked, hú apám, hogy neked mekkora farkad van, te vagy a király, de jó neked, "azannyát"!!! A melleseknél is van ilyen, hogy benyomja õ 85ös meg 90es, és az jó mell? Mert azt hiszi, hogy a szám a melle méretét jelenti és minél nagyobb az a szám annál jobb, várja, hogy jöjjenek a válaszok, hogy milyen istenkirály csaj, és a mellei Pamela Andersoni magasságokba emelik. Mivel minden nap van ilyen kérdés, sõt néha egy nap több is, látszik, hogy ezek 1. olyan hülyék, hogy még a keress! gombot se ismerik, mert ott láthatják, hogy valaki vagy ugyanezt kérdezte, vagy fél centis különbséggel ugyanazt. vagy 2. tudják, hogy van ilyen kérdés, de õk azt akarják, hogy az õ nagynak tartott mellük/farkuk legyen a téma. Akárhogy is ezek betegek. Selejtes egy fajta.
Azért mert az idióta média ezt közvetíti feléjük. Pornószínészeket látnak csak, és azt hiszik az a normális, hogy a pasiknak a térdéig lógjon a szerszámuk, a nõk meg a mellükkel mennek az ajtónak... Meg elhitetik velük, hogy csak akkor vagy valaki ha úgy nézel ki mint azok a mûanyag k...k a tv-ben, mert jajdejó mindenki õket csodálja.
Engem is iszonyatosan bosszant. Legutoljára azon akadtam ki, amikor egy 14(!!!!!) éves lány panaszkodott, h kicsi a melle. Nekem is kicsi, meg még egy csomó embernek kicsi rajta kívül, nekem is ugyanolyan szar, mikor látom, h nálam 3 évvel fiatalabbaknak is akkora mellük van, h nem bírnak hasra feküdni. De nem érdekel, ekkora jutott és kész. Ha van pénze, mûttesse meg, ha meg nincs, akkor teljesen mindegy. Ha meg csak önbizalomhiánya van, akkor lapozza fel a RÉGI kérdéseket, és ne nyisson új topicot.
Hûû, aki kitûnik azzal, h nincs semmije, és erre büszke is, az már tényleg elégedett lehet!jó neki...:D:D:D
talán azért sírnak annyit, mert nem mindenki olyan mint te és a kedves barátod hogy mindenki titeket akar, pedig semmitek sincs :) 13L

Ha nõgyógyászatra megyek, hogy megnézessem a mellemet, elég csak felül levetkõznöm? Vagy lehet hogy kell hozzá teljes kivizsgálás?

Legjobb válasz: Ha meg is vizsgál teljesen, akkor sem kell meztelenül lenned, hanem amíg a melled nézi, deréktól lefelé lehet rajtad ruha, amíg alulról vizsgál, felülrõl vagy felöltözve.

Ha meg is vizsgál teljesen, akkor sem kell meztelenül lenned, hanem amíg a melled nézi, deréktól lefelé lehet rajtad ruha, amíg alulról vizsgál, felülrõl vagy felöltözve.

Elég vékony vagyok, rengeteget sportolok, és emellett sokat eszem. Mért van az hogy a mellem elég nagy? ! 15 évesen

Tényleg vékony vagyok, nagyon, de közben izmos is. Túl sokat eszem, vagy ennyire durva a genetika, vagy miért? Nem csak hozzám képest nagy, hanem úgy általában is. köszi

Legjobb válasz: Genetikai adottság. :)

Genetikai adottság. :)
de jó neked. amúgy genetika.:)
Ezt örökölted. Inkább tanulj meg örülni annak, ami van!
Nekem is nagy van, és én is elég sovány vagyok, úgyhogy képzelheted milyen hülyén nézek ki. :S :(

15 éves lány vagyok, a mellem elég kicsi, 70/B-s... Fog még nőni, vagy ekkora marad?

Legjobb válasz: Nyugi, van még idõd! De azért csodára ne számíts... Én 15 évesen lettem nõ, igaz nem sokat, de nõtt a mellem. Nekem akkor még melltartót se lehetett venni, most 80/B-s, 21 vagyok.

Nyugi, van még idõd! De azért csodára ne számíts... Én 15 évesen lettem nõ, igaz nem sokat, de nõtt a mellem. Nekem akkor még melltartót se lehetett venni, most 80/B-s, 21 vagyok.
15 évesen 80B-s??? :O Örülj neki! Én most vagyok 21 és 80C-set hordok!
Bocsi 70B-s! Csak már fáradt vagyok!
Teljesen normális, ha nem egyformák a melleid. Kis különbség mindig is lesz köztük. Semmi köze az ütéshez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most egy kicsit megnyugodtam! Nekem ez így olyan rossz érés h nekem bem ilyan mint a többieknek...nem akarok nagy melleket...csak olyan közepeset
Elsõ vagyok. Ne aggódj, még évekig nõhet a melled. :)
A kérdező hozzászólása: :)
12 éves vagy, ráérsz ezzel foglalkozni, hordj topot, nem kell melltartó még! :) És nyugodj meg, 20 éves korodig kb. még sokat fog nõni!

Tehetek ez ellen valamit? Lógnak a melleim, elég sokat fogytam az utobbi félevben(26kg)

Elotte sem voltak olyan nagyon feszes melleim,de ennel mindenkeppen szebb volt. Nemtudom hogy erhetnem meg azt el h nelegyen ilyen? a 90napos dietaval fogytam,esetleg van valakinek hasonló gondja?most vagyok 84kg. 110kilórol indultam tavaly novemberben.azóta eléggé megnyúltak a melleim.. mondván lógnak! mit tehetnék?van oolyan edzés,vagy valami ami direkt mellre van?

Legjobb válasz: Sajnos csak az van, hogy kenegeted krémekkel, jó melltartót hordasz, és hideg-meleg vizes váltózuhany zuhanyzáskor (hideggel kell befejezni). Vannak még mellizom gyakorlatok, ezeket találsz a googleval. Pl állva a falnak támaszkodva csinálsz fekvõtámaszokat, a faltól kicsit messzebb kell állni. Vagy összenyomod a két tenyered majd pihenteted, majd megint összenyomod. Nekem is lógnak a melleim, pedig én még nem is fogytam, még le kell adnom vagy 40 kilót! Már tele vannak striákkal is... sajnos nincs tuti módszer, de amiket leírtam kicsit segítenek. És fontos, hogy mindig kend be õket mellfeszesítõ zselével vagy akár testápolóval, az jót tesz a bõrnek. Egyébként ha valakinek van tuti módszere, ami nem túl költséges az engem is érdekelne.

Sajnos csak az van, hogy kenegeted krémekkel, jó melltartót hordasz, és hideg-meleg vizes váltózuhany zuhanyzáskor (hideggel kell befejezni). Vannak még mellizom gyakorlatok, ezeket találsz a googleval. Pl állva a falnak támaszkodva csinálsz fekvõtámaszokat, a faltól kicsit messzebb kell állni. Vagy összenyomod a két tenyered majd pihenteted, majd megint összenyomod. Nekem is lógnak a melleim, pedig én még nem is fogytam, még le kell adnom vagy 40 kilót! Már tele vannak striákkal is... sajnos nincs tuti módszer, de amiket leírtam kicsit segítenek. És fontos, hogy mindig kend be õket mellfeszesítõ zselével vagy akár testápolóval, az jót tesz a bõrnek. Egyébként ha valakinek van tuti módszere, ami nem túl költséges az engem is érdekelne.
Szerintem nem igazán lehet mit tenni vele, sajnos a nagymértékû súlyvesztésnél ez van. Mivel a mellszövet leginkább zsír, nem lesz feszesebb az edzéstõl sem, legfeljebb a mellizom emelkedik meg 1-2 centit, de lógásnál az nem sokat használ. Plasztikai mûtét segíthet, ha nagyon zavar a dolog, persze mindenképpen csak ha már szültél, és nem tervezel több gyereket. Mert szoptatás után megint csak lógna. És mindenképpen csak ismert, jó orvossal érdemes csináltatni.
sunfleur-melfeszesség növleõ balzsamot tudom ajánlani, nekem sokat feszesitett a mellemen.én rossmannban vettem 1500-2000 ft egy tubus
Óriási gratula a fogyásért! Biztos rengeteg energia, akarat, kitartás van benned ! :DDD Bocs a "nem hasznos" válaszért, cici ügyben nem tudok segíteni, de muszáj volt drakulálnom :)

Fáj a mellem elég rég óta. Ugye ez még nem jelentené azt, hogy mellrákos vagyok?

Legjobb válasz: a mellráknak nem tünete a mellfájdalom...

a mellráknak nem tünete a mellfájdalom...
Nem. Hormonoktól is fájhat. Nem szedsz fogamzásgátlót esetleg vagy nincs egyéb nõgyógyászati problémád? Ciszta pl. Mert attól is lehet. Csinálj terhességi tesztet. Vizsgáld meg a melled, van-e benne csomó. Ha nincs akkor nem valószínû, hogy mellrák, sõt akkor sem ha van csomó, mert akármi más is lehet. Ha makacsul nem múlik, menj orvoshoz.
Milyen régóta fáj? És milyen módon? Hány éves vagy? Ez így kevés. A mell fáj, feszül pl. menstruáció elõtt/alatt, vagy mikor egy fejlõdésben lévõ lány melle nõ. Egyébként ha rákos lennél valószínûleg csomót is ki tudnál tapintani a melledben.
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok, szóval nem hiszem, hogy ezek lennének a kiváltó okok, amit az elsõ válaszoló leírt. De most megkönnyebbültem, köszönöm mindkettõtöknek.:)
A kérdező hozzászólása: Igazából így "szúr". Kb egy éve, de szerintem kicsit kevesebb.:P
Mellmirigyek, én is bepánikoltam mig meg nem vizsgáltak. Szólj anyukádnak, orvosmegviszgál, nem fáj, nem kellemetlen, egy ultrahanggal megmondják mi az.
2.válaszoló vagyok szerintem ha 13 éves vagy, akkor ez normális. most érsz nemileg, ennyi idõsen nekem is fájtak a melleim, amikor növésben voltak De ha attól nyugodtabb leszel, persze menj el egy orvoshoz, de szerintem nincs semmi baj :)
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsaitokat, nagyon köszönöm!:) Tiszta nyugodtabb vagyok.*-*
Lehet, hogy azért fáj a melled, mert nõ, vagy menstruálni fogsz.

Lehetséges h aktus után 1 héttel jelentkeznek a terhességi tünetek? A mellem elég duzzadt és napról napra duzzadtabb. Az alhasam valamint a derekam is fáj időközönként. Más tünetet egyenlőre nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: 1 hét alatt még semmiképpen sem, annyi idõ alatt még a teszt sem mutatja ki, pedig az elõbb jelez mint ahogyan te éreznéd. Legkorábban is csak 2-3 hét múlva jelentkeznek az elsõ tünetek.

1 hét alatt még semmiképpen sem, annyi idõ alatt még a teszt sem mutatja ki, pedig az elõbb jelez mint ahogyan te éreznéd. Legkorábban is csak 2-3 hét múlva jelentkeznek az elsõ tünetek.
A tüneteid tipikus menszesz elõtti tünetek (pms). Aktus után 1 héttel ezek mág túl koraiak terhességi tüneteknek. LÉgy türelmes!
ha jövõ hét végén kéne megjönni, akkor nem hiszem, hogy bármit is érezhetsz terhesség miatt, még nagyon korai. Ez más lesz :(
A kérdező hozzászólása: Az alhasam nem tudom h puffadt e. Igazából eddig nem figyeltem és a hõmet sem, bár néha fázom, ez nem tudom mi miatt van. Nekem elvileg csak jövõhét végén nem kellene megjönnie. Drukkolok én is Neked!
Nekem is ezek a tünetek vannak, és a 4-ik dpo-n már a melleim is feszültek, az alhasam puffadt, de mára elmúlt, és a 6-ik dpo-n kis barnás -rózsaszínes pici pötty.Akkor lement a hõm, mára feljebb ment.Hétvégére nem várom.Szerintem reménykedhetsz, és a péd-hez viszonyítsál megtermékenyülést!Én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam, viszont eszembe jutott h mensesem elmúltával is együtt voltunk, ami 29.-én volt. Utána 6.-án (itt volt pé.-em). Lehetséges h a korábbi dátumhoz kellene viszonyítanom?
Nekem mind a négy gyereknél már három nap múlva feszült a mellem, hánytam ész nélkül - máskor meg gyakorlatilag soha (kivéve, amikor gyomorinfluenzám volt, de akkr meg mellfeszülésem nem volt.) A lányom ötször volt terhes, neki is egy héten belül voltak már egyértelmü tünetei, az orvos vérvétellel mindig meg is tudta állapitani a terhességet.
Szerintem ez túl korai.
attól függ...ha pont jókor voltatok együtt, akkor akár be is ágyazódhat kb ennyi idõ alatt (bár inkább 8-9 napot szoktak mondani), de kicsi az esély, hogy attól van a tüneted. Mindenesetre hallottam már olyat, aki ilyen korán érezte, de nem ez az általános.
Nekem a 8. napon már voltak tüneteim.

6-8 hetente szoktam változtatni az izomcsoportok felosztását most ez van: 1NAP:bicepsz, hát 2NAP:LÁB, has 3NAP:VÁLL, tricepsz 4NAP:has, alkar 5NAP:MELL elég lenne ha az elsõnapot kicserélem? A második nappal?

Legjobb válasz: Elég érdekes felosztás. A negyedik napot eltörölném, mert értelmetlen. Egy hasedzést betennék a mell mellé. Ha az alkart is akarod akkor szerintem még az is mehet ide, bár eleget kap a többi edzésen.

Elég érdekes felosztás. A negyedik napot eltörölném, mert értelmetlen. Egy hasedzést betennék a mell mellé. Ha az alkart is akarod akkor szerintem még az is mehet ide, bár eleget kap a többi edzésen.
Azzal hogy változtatsz a felosztáson, az edzésterven nem, ugyan azt az edzés tervet csinálod akkor is ha felcseréled, mint ha nem csinálsz semmit. Nem felosztást, hanem edzéstervet kell váltani. Most osztott edzést végzel. Csinálj húzó(bic, hát, alkar, has, láb-váll egy része)-nyomó(mell, tric, láb-váll egy része) edzést, vagy egész testes edzést, vagy magas ismétlés számos edzést, ezen belül lehet többféleképpen osztani. Csinálhatsz olyat is hogy egyik nap az elsõ (comb, elsõ váll, mell, bic, has), másik nap a hátsó (hát, váll hátsó része, fenék, vádli, derék, combhajlító) izmokat edzed. Olyat is csinálhatsz hogy a 3 alapgyakorlatot külön napokon végzed. Pl. hétfõn nyomsz fekve, szerdán mellezel, szerdán húzol fel, pénteken hátazol, pénteken guggolsz, hétfõn lábazol. Ha egy héten többször edzed az izmot, úgy állítsd be a sorozat számokat, hogy a hét végére kisebb izmoknál 10-12, nagyobbaknál 12-15 sorozat meglegyen, nem kell egyszerre. Ha jól csinálod, egy egész testes edzésnél is szanaszét leszel hévégére.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!