Találatok a következő kifejezésre: A mellem az (3342 db)

A terhesség kezdetén hol érzékeny, fáj a mell? Az egész mell érzékennyé válik, vagy csak oldalt?

Szeretném fiatal terhesek véleményét kikérni,köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Nekem az egész mellem feszült és fájt a terhességem elején majd ez késõbb enyhült és akkor már csak oldalt mint amit te is írtál!

Szia! Nekem az egész mellem feszült és fájt a terhességem elején majd ez késõbb enyhült és akkor már csak oldalt mint amit te is írtál!
Nekem is fájt mindehol.Ha kordában voltak(melltartó :) )akkor elviselhetõ volt, de szabadon....nagyon fájt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat.És a peteéréstõl fájtak már, vagy csak a beágyazódás után?
nekem a peteérésko a hasam szúr.A cicim, viszont az elsõ hetekben azt hittem nem élem túl.És a dolog szépsége, hogy hasonalvó vagyok:) Azon gondolkodtam magamra íroma páromnak:Don't touch
Azért ne legyen már nagyobb melle mint nekem :DD
Errõl egy reklám jutott eszembe :D http://www.youtube.com/watch?v=LCl5uyn5K7k "Duble sun poweeeeeer" Behalok ezen a csávón.
Én kifejezetten szeretem a mellizmokat. Beindulok tõlük:D A barátomnak is van, és imádom. Szóval nem, egyáltalán nem ciki.
Nekem is ilyen, és néha ugráltatom a mellizmaimat, a csajok ezt nagyon bírják:D 16/F
Semmi gond nincs belõle. Ha felsõ testen van mit fogni ott már gond nem lehet ;) 16/L
Én jól megcsöcsörészném. :D
A kérdező hozzászólása: nem akkora hogy melltartó kell :D

Néha röhögnöm kell azon, hogy sok nő (kislámy) attól érzi magát nagynak, hogy kiteszi a melleit. Azt hiszi férfiak ettől a szék mellé ülnek?

Jó dolog az ha van egy csajnak oké ;) de azért nem minden :D

Legjobb válasz: ott a pont :) Jó tudni hogy nem minden férfi a melleket helyezi központba :D

ott a pont :) Jó tudni hogy nem minden férfi a melleket helyezi központba :D
Szék mellé nem ülök, legfeljebb egy "sunáznám" gondolat átfut bennem :D Legalább nem unatkozom az utcán sétálgatva.
Lehet nagy a duda ha maga a csaj egy retek.
"Ringanak a csípõk és kinnt vannak a csöcsök Azt hiszi, hogy ettõl a szék mellé ülök " Majka már megfogalmazta ezt :)
A kérdező hozzászólása: én nemtom..megmondom õszintén nekem nagyon bejön...de ez vhol az önbizalom hiányán is múlik
Igen... de sokan már fiatalabb korukban is ezt csinálják. Én ezen vagyok kiakadva. :D
A kérdező hozzászólása: ettõl a korosztálytól még nemláttam..inkább 16-20 között ;) :P
Ne játssza senki sem az agyát. Mindenki megnézi a szép és formás melleket, fõleg ha fiatal csinos lányon van! Ez törvényszerûség, és nem csak a férfiak, hanem a nõk is megnézik a szépet.
Hát egy 12-13 évestõl még "elfogadható" ez a viselkedés, hiszen ekkor fedezi fel, hogy van neki ilyen is. :D De persze szerintem sem normális dolog. Az idõsebbektõl is szánalmasnak tartom. Fõleg, amit az egyik osztálytársam mûvel, hogy felhívja magára a figyelmét a tanár úrnak. :S De ez van, az õ bajuk. Szerintem normális férfi nem foglalkozik az ilyenekkel.
Szerintem a kérdezõ lány:) Fiú ilyet nem kérdez, legalábbis értelmes:) Már maga a kérdés kisebbségi komplexust sugall...Õszintén kit érdekel, hogyy ki rakja ki a melleit, meg mit gondol ezáltal:) ))) Én 24vagyok, és világ életemben kiraktam:) és nem azért mert nagylánynak érzem tõle amgam, egyszerûen szeretem a mellem és miért ne:) továbbá nyáron, nehogy már azért garbóban járjak, mert sok butus azt a konzekvenciát vonja le, hogy én ezt azért csinálom hogy menõnek érezzem magam:) )) butaság a kérdés:) és igen, a 16-20éves korosztyál miért ne tehetné ki, ?:) ))kit érdekel az, hogy ti fiúk a szék mellé ültök-e avagy sem:) ))

Az igény szerinti szoptatásnál le kell fejni a mellet? Az én babócám kb 3 óránként eszik +- fél óra. Ez igény szerinti?

Legjobb válasz: Igény szerinti szopinak azt nevezzük, ha olyan gyakran teszed mellre a babád, és annyi ideig hagyod szopni, amikor csak jólesik neki. Ha kb. 3 óránként kér cicit, akkor az is jó, de ált. az igény szerint szoptatott babák egy idõ után megnyugtatáshoz vagy épp fájdalom csillapítására is cicit igényelnek, és ez végképp idõfüggetlen. Én mondjuk sosem néztem az órát. Ha igény szerint szoptatsz, akkor alapesetben nem kell fejni, csak ha valamiért plusz tejet szeretnél, vagy akadozik a tejtermelés valamilyen rendkívüli okból. Illetve, ha nagyon sok a tej, egyeseknél néha muszáj, hogy be ne gyulladjon a mellük, de ezek nem igazán jellemzõk. Én pl. soha életemben nem fejtem.

Igény szerinti szopinak azt nevezzük, ha olyan gyakran teszed mellre a babád, és annyi ideig hagyod szopni, amikor csak jólesik neki. Ha kb. 3 óránként kér cicit, akkor az is jó, de ált. az igény szerint szoptatott babák egy idõ után megnyugtatáshoz vagy épp fájdalom csillapítására is cicit igényelnek, és ez végképp idõfüggetlen. Én mondjuk sosem néztem az órát. Ha igény szerint szoptatsz, akkor alapesetben nem kell fejni, csak ha valamiért plusz tejet szeretnél, vagy akadozik a tejtermelés valamilyen rendkívüli okból. Illetve, ha nagyon sok a tej, egyeseknél néha muszáj, hogy be ne gyulladjon a mellük, de ezek nem igazán jellemzõk. Én pl. soha életemben nem fejtem.
Ha éhes a baba, akkor úgyis sír. Ha két szopás között alszik, vagy nyugton van, akkor jó a 3 óra. A mellett pedig mindig lekell fejni szoptatás után.
Jajh, és miért baj, ha nem elég neki egy mell? Ez a 2. kérdés 2 perc alatt, ahol ez a "probléma" derül ki. NEM IGAZ, HOGY EGY MELLNEK ELÉGNEK KELL LENNIE EGYSZERRE! Ha nem elég, ezért-azért-amazért, akkor tessék kettõbõl szoptatni! Ennyi a történet. Tudjátok, hogyan szoptatunk évekig? 2 mellbõl! ;)
Ne erõltesd a fejést, és tényleg ne méricskélsz. Ha úgy érzed komolyan aggódsz, fordulj nyugodtan szoptatási tanácsadóhoz, esetleg menj el egy szopis csoportba. :)
A kérdező hozzászólása: Azért fejem, mert úgy érzem egyre kevesebb, de így se jön belõle max 10 ml. Most vagyunk 6 hetesek, talán nõtt az igénye, vagy kevesebb a tejci, már egy mell nem is elég neki.
Stefix válaszát csak annyival egészíteném ki, hogy a fejéssel töltött idõt minden esetben magatoktól veszed el, és ördögi körbe lehet kerülni. Ahogy fokozódik a tejtermelés, a babád már nem tud annyit szopizni, ezért muszáj lesz fejni, nehéz vele leállni. Ráadásul a túl sok tej a konfortszopinak (mikor a baba nem azért cicizik, mert éhes) sem kedvez, úgyhogy meggondolandó, hogy elkezded-e, ha nincs rá alapos indok.
Neeeem méricskélünk! Ha a babád nem jelzi, hogy nem elég neki ez a mennyiség, akkor nincs okod kételkedni benne. Elvégre õ tudja a legjobban, nemde? Ha pedig kevés lesz, azt tudatni fogja veled! Szerintem teljesen rendben vagytok.
A kérdező hozzászólása: Azért gondoltam, hogy fejem, mert kevésnek találom. Az egyik mellembõl pl csak 70-80 tud szopizni és azt szeretném, hogy több termelõdjön benne.
Igény szerinti szoptatásnál nem kell fejni a mellet, mert akkor több termelõdik, mint a kereslet. Így mindig annyi lesz, amennyire babádnak szüksége van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a segítségeket! Õ az elsõ babám és minél tovább akarom szoptatni. Ezért aggódok csak a tejci miatt.

Két hónapja járok gyúrni és a melleim zsírosak és hegyesek (valamelyik lány meg is irígyelné). Az a kérdésem hogy a melleim az edzéstől nagyobbak lesznek az izomtól vagy lejjebb megy és utána izmosodik?

18F

Legjobb válasz: Nincs helyi zsírégetés. Nem tudod irányitani a zsírleadás helyét. Legyen szálkástó diéta és kell még aerob edzés is a súlyzós mellé és majd lemegy onnan is a fölösleg.

Nincs helyi zsírégetés. Nem tudod irányitani a zsírleadás helyét. Legyen szálkástó diéta és kell még aerob edzés is a súlyzós mellé és majd lemegy onnan is a fölösleg.
Sajnos ez genetika kérdése, nekem is a mellem zsírosodik azonnal, míg pl a karom nagyobb felesleg mellett is eresebb, definiáltabb.
Étrend?

Ha fogamzásgátlót kezdek szedni és nő a mellem azzal egyúttal hízni is fogok? És ha már nem szedem akkor megint kicsi lesz? Vékony lányok leírnátok a tapasztalatokat? Híztatok? Vagy csak csípőre és mellre ment?

Amúgy sem voltam nagy méretekkel megáldva s?t!De a fogyókúra miatt teljesen lapos lettem plusz már egy éve nem menstruálok.Az orvos azt mondta szedhetek fogamzásgátlót de akkor hízni fogok?Szeretném ha lenne végre mellem de ha emiatt vissza jönnek a kilók...Hormon kezelésre nem akarok járni mert nem akarok sz?rös lenni...

Legjobb válasz: Ha amúgy sem voltál nagy méretekkel megáldva, teljesen mindegy, hogy szedsz-e fogamzásgátlót vagy sem. Az, hogy egy nõ hova és milyen mértékben hízik genetika kérdése. Hízás esetén a mell is nõ szinte minden nõnek, ugyanígy fogyásnál "összemegy" tehát megint kicsi lesz, sõt nem csak hogy kicsi, de ha sokszor változik fel-le a testsúlyod/mellméreted még meg is löttyed. Az, hogy a fogamzásgátlóra hogy reagál a szervezeted megint csak alkat kérdése. Van aki hízik, van aki nem hízik tõle.

Ha amúgy sem voltál nagy méretekkel megáldva, teljesen mindegy, hogy szedsz-e fogamzásgátlót vagy sem. Az, hogy egy nõ hova és milyen mértékben hízik genetika kérdése. Hízás esetén a mell is nõ szinte minden nõnek, ugyanígy fogyásnál "összemegy" tehát megint kicsi lesz, sõt nem csak hogy kicsi, de ha sokszor változik fel-le a testsúlyod/mellméreted még meg is löttyed. Az, hogy a fogamzásgátlóra hogy reagál a szervezeted megint csak alkat kérdése. Van aki hízik, van aki nem hízik tõle.
Ha egy éve nem menstruálsz, akkor talán elõbb meg kellene gyógyulni, és utána tablettát szedni, mert így lehet a büdös életben nem lehet gyereked...
A hízás nem kívánságmûsor: mindenhová hízol, ha fogamzásgátlót szedsz (persze nem minden nõ, és nem minden gyógyszertõl). Ha egy éve nem menstruálsz, akkor ott nagyobb gond is lehet, és nem egyszerû fogyókúra volt, hanem gyanítom anorexia/bulimia is bejátszott a képbe. Tedd, amit a doki javasol, a szõrösség még elviselhetõ áldozat, ha utána lehet gyereked, nem? 24/N
A kérdező hozzászólása: se anorexia se bulémia nem játszott közre doki szerint is a fogyás miatt

15éves vagyok és a körülöttem lévő lányoknak sokkal nagyobb a melle. Az én mellem mért nem nagy? Fog még nőni? Nektek mikor kezdett el igazán nőni? A tesómnak 18évesen és ez valahol megnyugtat

anyukámnak nincs valami melle és az egyik n?véremnek nagyon kicsi a másik n?véremnek pedig nagy .. van még esélyem hogy n?jön ? kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: persze h van esély.... nyugiiiííí pl. a bnõmnek is az anyukájának kis melle van, de a csajszinak nagy, mivel a nenájára hasonlít aki ugye az anyja testvére... 18 éves korodig még bõven nõhetnek... nekem se valami nagyok... :S anyámé se nagyok de én nem nagyon idegeskedek ezen.... - csak egy kicsit xD

persze h van esély.... nyugiiiííí pl. a bnõmnek is az anyukájának kis melle van, de a csajszinak nagy, mivel a nenájára hasonlít aki ugye az anyja testvére... 18 éves korodig még bõven nõhetnek... nekem se valami nagyok... :S anyámé se nagyok de én nem nagyon idegeskedek ezen.... - csak egy kicsit xD
A kérdező hozzászólása: amúgy most 75 B -set hordok
aki szereti a párját és normális kapcsolatot akar, az nem a mellméret alapján fog dönteni jézusom.Bámulják azok, akiknek nincs barátnõjük és dugni akarnak.de aki normális annak nem fog számitani, hogy kicsia bnõj emelle.az miatt nem fogja elhagyni -.-
akár 20 éves korig is nõhet, szóval nyugi :) De persze elõfordulhat, hogy genetikeilag kicsi, és az ellen nem tudsz mit tenni( na jó ott a plasztika, de az tulajdonképpen csalás) de ráérsz még késõbb gondolkodni ezen...
Szerintem nincs okod aggódni, mert: 1. Még bõven van idõ arra, hogy nõjön. 2. Sztem a legtöbb fiúnak a kisebb mell jön be. Személy szerint én is ezeket kedvelem, sokkal szebbek szerintem! :) 15/F
Nõhet még, de persze az is lehet hogy kicsi marad. Teljesen mindegy, a kis mell sokkal szebb egyébként is.
Voltam már lánnyal, volt több barátnõm is, de szerintem a nagy mell nem szép. Ez az én véleményem, nem irigységbõl vagy mit tudom én mibõl írom. A kisebb mell szerintem szebb, formásabb, és számomra izgatóbb... Attól még lehet, hogy a többi férfi megnézi a nagymellû nõt a barátnõje mellett, de engem nem nagyon érdekel, két okból is: ha a barátnõmmel vagyok, akkor õt szeretem, nem nézegetek más lányokat...jó természetesen odapillantok, és mint minden férfi, nekem is megfordul a fejemben, hogy formás teste van, de attól még bámulom, akármekkora is a melle. És amint mondtam, szerintem a kisebb mellek szebbek. Szigórúan szerintem! 15/F (mindjárt 16)
nekem D-s mellem van, lovaglásnál kifejezetten zavaró, néha táncnál is...de csak az utóbbi 3 évben(22 leszek már nemsokára) nõtt meg ekkorára hirtelen, elõtte B-s volt. Szóval van esélyed még bõven :) Amúgy nem feltétlenül a nagyobb a jobb és szebb. A pasik is csak nézni szeretik az óriás melleket, ha kézbe kapják, már nem mindig tudnak vele mit kezdeni, és általában az éppen tenyérnyit vagy annál kicsit nagyobbat szeretik legtöbben.(fiú ismerõsöktõl van az info és a barátomtól)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat kicsit meg is nyugodtam, kicsit megnyugodtam! anyukám azt mondta hogy még nõni fog mert a tesómnak még ennyi idõsen nem volt ekkora melle mint nekem ..mert neki ugye 18évesen kezdett el nõni! tegnapelõtt 13:21->tudom hogy igazad van persze.. és az is igaz hogy van olyan fiú akinek a kis mell jön be inkább és a legtöbbjének azért a nagy mell a minden :/ és majd attól félek h majd a fiú azért hagy ott mert nekem kicsi a mellem és neki egy nagymellû lány kell .

Nagyon szégyenlem a melleim! Az a baj, h nagyon nagy a kettő közt a méretkülönbség. Akkora, h még melltartóval sem lehet teljesen eltűntetni. Am 14 éves vok. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: A mellek nem egyformán nõlnek.Nekem is elõször az egyik nagyobb volt a másiknál.Késõbb egyformák lesznek.Most még fejlõdik a melled ugyhogy ezzel szerintem még nem kell foglalkoznod.

A mellek nem egyformán nõlnek.Nekem is elõször az egyik nagyobb volt a másiknál.Késõbb egyformák lesznek.Most még fejlõdik a melled ugyhogy ezzel szerintem még nem kell foglalkoznod.
14 éves vagy, tehát még növésben vannak. Ha késõbb se lesznek egyformák, az sem gond, mivel nem nõnek egyformán. Enyémek se egyformák. :P
A kérdező hozzászólása: Igen csak az a baj, h engem nagyon zavar. Ráadásul már többen is beszóltak érte annyira látszik :-S
próbáldmeg a melltartót kitömni amelyik kissebb amelyik nagyobb abbol az oldalbol meg vedd ki a tömést. egyépként meg ne vegyél fel olyan ruhát amibül kilátszik egy kicsi is a melledböl és próbálj meg nem testhezsimuló felsõt hordani ha ez se válik be próbáld ki a sportmelltartot mert az kissebiti a melled mm ránzésre kissebb lesz ha ez se jó kérdez meg egy fehérnemüboltba az eladót amikor csak ketten vagytok hogy milyen melltartót ajánl. bárén olyat láttam az egyik kirakatba hogy olyan mint a szilikon csak eleve bör szine van és a melled és a melltertó közé kell tenni semmi mûtét meg ilyesmi nem kell olyan mintha egy melltartó lenne csak szilikon vagy olyasmi és picit növeli a mell méretét. de csa a kissebre tedd rá.
Szia! Én 18 vagyok, és nekem is ugyan ez a helyzet. Még a tükörben is. Szerintem egy ideig ne tegyél vele semmit. 21 éves korodig nõ, ha utánna is... akkor ha lehet mûtéttel megoldható. De 14 évesen még ne aggódj.

ö az egyik haveromnak furcsan nő a melle az egyik melle nagyob mind a másik ő tehet eről vagy nem?

Legjobb válasz: nem tehet, ez genetika. Kevés ember szimmetrikus.

nem tehet, ez genetika. Kevés ember szimmetrikus.
Igen, genetika és emiatt nem szabad a kisebbiket jobban edzeni. Általános iskolás koromban orvosi vizsgálaton kérdezték, hogy bal kezes vagyok-e, mert a bal mellizmom nagyobb. Mint egy balkezes kézisnek :) Jobbkezes vagyok és nem kéziztem. Ahogy egyre fejlettebb lesz, a különbség is lehet, hogy csökken vagy legalábbis kevésbé feltûnõ. Mostanában épp azon csodálkozok, hogy szinte mm-re pontosan egyforma kerületû a két karom, miközben több mint tíz év edzés alatt meg volt 1 cm különbség legalább, pedig egyformán edzem.
A kérdező hozzászólása: igen igen és még azis hogy 1 veséje van :S de nem beteges értitek hogy jár orvoshoz meg minden nem ja és még cigizik is. de ugyan ugy nyomja mellre velõnk csak nem akkora sulyokat és nem ugy bir mind mink.

Normális, hogy amikor akár csak kicsit is megnyomom a mellem, az kellemetlen érzés?

Persze, érzékeny testrész, de néha elgondolkozom, hogy ez így rendben van-e...

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Nõ még a melled?

Hány éves vagy? Nõ még a melled?
A kérdező hozzászólása: 15 leszek, szóval igen.
Elsõ vagyok. Akkor ezért fáj. Ne aggódj nincs semmi baj és remélem soha nem is lesz! :)
A kérdező hozzászólása: akkor köszönöm szépen :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!