Találatok a következő kifejezésre: A mellem a 3. napja (197 db)

5 napja szeretkeztem a parommal ma kezdett fajni a mellem es 3 napja faradekony vagyok! Lehetek terhes?

Mit kell tennem ahhoz hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: Ha csak 5 napja történt a dolog, akkor még semmilyen tüneted nem lehet. Egyszerûen csak bebeszéled, mert még lehetetlen, hogy ennyi idõ alatt tüneteket produkálj. Az meg, hogy mit kell tenned, hogy teherbe ess, nehogy már nekünk kelljen elmondani...

Ha csak 5 napja történt a dolog, akkor még semmilyen tüneted nem lehet. Egyszerûen csak bebeszéled, mert még lehetetlen, hogy ennyi idõ alatt tüneteket produkálj. Az meg, hogy mit kell tenned, hogy teherbe ess, nehogy már nekünk kelljen elmondani...
ahhoz, hogy teherbe ess, szexelni kell elõször is (védekezés nélkül). ha nem sikerül hónapokig, akkor jöhet a többi dolog. terhes lehetsz (majd), de tünetek még NINCSENEK!!! hiszen be sem ágyazódott még az embrió, tehát hcg sem termelõdik ami a tünetekért felelõs. a mellfájdalom jelenthet közelgõ mensest, vagy peteérést is, fáradékony meg vagy 600 dologtól lehetsz. az elsõ és legbiztosabb jel a menses kimaradása és/vagy egy pozitív teszt.
Drága kérdezõ baba elõtt tájékozódj egy kicsit! Menstruációd elsõ napjától számolva (vérzés elsõ napja) kb. 14.-16. napon van a peteérés ekkor kell együtt lenni. (hõmérõ módszerrel, LH teszttel pontosabban behatárolható a peteérés idõpontja) A peteérés után ha sikeres volt a sejtek találkozója akkor a két sejt kb. 5-7 napig vándorol a méhig, utána elkezd beágyazódni kb. 5-7 napig tart a beágyazódás folyamata is. Ha megtörtént ez a két folyamat (összesen legalább 14 nap) utána beszélhetünk terhességrõl, ennél elõbb NEM!
Inkább biológia órára kellett volna járnod, akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket. 5 nappal szex után??? majd kb 14 nappal szex után! (bocs a stílusért, a hormonok..)
A kérdező hozzászólása: nem rohanok, de 6 éve vagyunk együtt a barátommal és szeretnénk továbblépni és ez lenne a következõ lépés mindketten nagyon szeretnénk már, úgy érezzük most jött el az ideje:)
21 éves vagy. hova rohansz?? szexeljetek, lehetõleg félidõben és pont.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztató választ!:) én olyanra gondoltam hogy pl vmilen étel vagy tabletta ami jobban elõsegíti:)
Osztódjál!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon szeretnénk babát ezen dolgozunk most. 5 éve volt egy abortuszom most vagyok 21 éves és kicsit félek hogy amiatt nehezebben fog összejönni:/ Próbálkozunk most , esetleg tudnátok ajánlani valami módszert a szexen kívül?
Ilyen korán nem lehetnek tüneteid! Szeretnétek babát vagy nem? Védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sokat segített:)
Iden, sokszor van ilyen.
Jaj, ne is mondd, az egyetlen menstruációs elõtünetem, hogy üveget lehet karcolni az egy mérettel nagyobbra nõtt mellem bimbóival :D Persze fáj, mint a franc, szóval nem vicces :S
A kérdező hozzászólása: azért azt hozzá kell tenni, hogy a párom nagyon nem bánta a dolgot sõt :D csak épp akárhányszor hozzáért, jajgattam, úgyhogy annyira nem élvezhette ki a méretnövekedést :D

Menzesz alatt tamponnal szeretkeztem.2 hétre rá elkezdett feszülni a mellem (kb 3 napja). Terhes lennék?

A menstruációm mindegyik napján szeretkeztem a párommal. Nem védekeztünk, csak tampon volt fent, úgy gondoltam, így nem juthatnak fel a hímivarsejtek. Egyszer vagy kétszer élvezett el bennem a barátom. Attól félek, hogy ugye nagyon nedves és tág voltam, így el?fordulhat, hogy volt hely a tampon és a hüvelyfalam között? Azért izgulok nagyon, mert 2 hétre rá elkezdett feszülni a mellem, ez már 3. napja tart. Máskor ilyen csak menstruáció el?tt van. Nagyon kicsi az esélye a terhességnek, ugye? A tesztet holnap reggel csinálom meg. A fogamzásgátlót meg sürg?sen felíratom. Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Bõvítettem a mottóm: A szûzhártya, a menstruáció, a tamponnal dugás, a megszakítás, a naptár-módszer, az ima és a horoszkóp NEM VÉDEKEZÉS!

Bõvítettem a mottóm: A szûzhártya, a menstruáció, a tamponnal dugás, a megszakítás, a naptár-módszer, az ima és a horoszkóp NEM VÉDEKEZÉS!
Háááát, nekem a barátnõm így lett terhes 16 évesen, megfejelve még azzal, hogy megszakításos módszerrel védekeztek!
De igen, mensi alatt is lehetsz terhes, a tampon pedig nem fogamzásgátló eszköz. De én se irigyellek... vagy a párod kukija lehet mütyûr, vagy benned lehet tapsolni ha befért a tampon is meg a pasid is.
Ez ugye vicc? Tamponnal? Mekkora a hüvelyed, hogy a párod hímvesszõje és egy tampon is belefér? Párod frankón beteg, ha így szexelt veled. Válasz: szinte kizárt egyébként a terhesség a menstruációd miatt. Tesztet az aktus utáni 2-3. héten csinálj elõször, ha annyira akarsz, elõtte felesleges.
22:47, igen, olyan szivacsot használnak a nõk külföldön.Azt lehet magyarban is kapni már. Kérdezõ, nekem még nem sikerûlt menszi közben teherbe esnem, de remélem neked se, ha nem akarod a babát
Szinte alig van esélye de semmi sem kizárt, én külföldön éltem egy ideig, ott mensi alatt a nõk szivacsot tettek fel és úgy szeretkeztek mensi alatt, direkt azokra a napokra kifejlesztett szivacsféle vagyis ahhoz hasonló anyagú dolog volt.
Nagyon kevés az esély ilyenkor a teherbeesésre, habár nem lehetetlen!
tamponnal basszus.... a menstruálsz akkor nem leszel terhes de azért gumit használjatok
A kérdező hozzászólása: De mégis mitõl feszülhet a mellem napok óta?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett. :) Igen, teljesen igazatok van, most, hogy nincs velem a párom, én is tudok hideg fejjel gondolkodni. Szerelmesek vagyunk egymásba, nagyon szeretjük egymást és erõsek a vágyak...szüzen el sem tudtam ezt képzelni, de hát... Úgy döntöttem, felíratom a fogamzásgátló gyógyszert, ez a legbiztosabb.
mi lett az eredményed?
na mi lett a teszt eredménye? megosztod velünk?
Menszesz alatt is simán teherbe lehet esni (bár kissebb az esélye mint a ciklus közepén). A tested nem atomóra, bármikor lehet egy extra peteérésed! Akár egy orgazmus is kiválthat PÉ-t! A másik meg...a menszesz alatti szextõl olyan fertõzéseket szedhetsz össze, hogy lehet életed végéig nem kall aggódnod a fogamzásgátláson...
miért nem használtok gumit ilyenkor? meg egyébként is... te is párod is csúnya fertõzést kaphat, neked meg még a tampon is felcsúszhat a méhedbe, az gyulladást is okozhat, ami súlyosabb esetben meddõséghez vezet. ha már ebben a párnapban ami egy hónapban egyszer eljön annyira nem bírtok magatokkal hogy muszáj szexelni akkor már zuhany alatt vagy teríts le törölközõt az ágyra és védekezzetek normálisan ne tamponnal, mekkora ökörség ez!
Egyébként mennyi idõs vagy?
mellfeszülés lehet peteérés jele is, esetleg hormonzavar. nekem is szokott feszülni menzi után kb 2 héttel. régen soha, aztán 1- 2 alkalommal, most (30 évesn 2 gyerek után) mindn peteérést jeleznek a melleim. szerintem nem leszel terhes. de máskor inkább tampon nélkül, mert veszélyes is lehet a kettõ együtt, mégha csak épp hogy bent volt is. eleve ilyenkor (menzi) sokkal nagyobb a veszélye annak, h valami komoly fertõzést felszedjél.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy...csak egy kicsit tette be a párom, ott volt a pénisze, mint az én ujjam, mikor felhelyezem a tampont. Nem párhuzamosan a kettõ :) Köszönöm a válaszokat, az elsõ alkalommal meg úgy jártunk, hogy kiszakadt a gumi. :/ Mentem az ambulanciára, ott a doki azt mondta, felesleges az esemény utáni tabletta, mert õ még senkit nem látott a menszesz alatt teherbe esni. Attl félek, hogy mikor úgy csináltuk, hogy nem volt bent tampon, esetleg úgy is jöhetett ki ondó, hogy a párom nem vette észre.
semmi sem biztos, még az sem :) De tény hogy kényelmesebb, mint a harci öltözék, mindkettõtöknek. Érdemes lenne kicsit utána olvasnod a nõi testben lejátszódó folyamatoknak, hogy a normál esetekt kívülrõl fújd, és lásd, hol lehet buktató. amúgy minket sem gátolnak a pirosbetûs ünnepek, de ilyenkor a higiénia még nagyobb hangsúlyt kell kapjon!
Ilyenkor még be sem ágyazódott. Bármit érzel, az biztos, hogy nem a baba.
A kérdező hozzászólása: 35 naposak a ciklusaim
én is ugyanígy érzek. remélem lesz baba, még ha ezek a "tünetek" nem is Tõle vannak :)
A kérdező hozzászólása: mikorra nem várod?:)
kb 1 héttel mensi elött mindig ezeket érzem :(. Ilyen korán még nem lehetnek terhestüneteid. Még be sem ágyazódott.

3 hónapig szedtem Milligestet, de nagyon feszült a mellem. A doki Yasminellet írt fel. Megtartottam a 7 napos szünetet és úgy kezdtem el. Az 5. nap együtt voltam a barátommal. Ugye nem lehet gond?

Legjobb válasz: én is yasminelle-t szedek, az elvileg az elsõ naptól véd. másrészt neked meg egyáltalán nem csökkent a védettséged, hisz végig rendszeresen szedted a gyógyszert, csak váltottál közben. ez kb annyit jelent mintha azt kérdezted volna h 3 napig augmentint szedtem de most áttértem a klacidra, ugye meggyógyulok?

én is yasminelle-t szedek, az elvileg az elsõ naptól véd. másrészt neked meg egyáltalán nem csökkent a védettséged, hisz végig rendszeresen szedted a gyógyszert, csak váltottál közben. ez kb annyit jelent mintha azt kérdezted volna h 3 napig augmentint szedtem de most áttértem a klacidra, ugye meggyógyulok?
Talán foszfor vagy kálium hiány, esetleg nitrogén túladagolás.
A virágot nem érheti víz oldalról locsoláskor.

Dec. 24 volt az utolsó mensim a mostani késik 3 napja, émelygek hányingerem van, feszül a mellem teszteltem 2 napja a második nagyon halvány. Mikor csináljam a következőt?

Legjobb válasz: Szia! A nagyon halvány is csík, a patikában kérd a legérzékenyebb tesztet. Akkor tesztelj újra, ha már nagyon nem bírod a várakozást. A dokihoz viszont a 6. hétig nem érdemes menni, mert lehet, hogy még a petezsákot sem látja.

Szia! A nagyon halvány is csík, a patikában kérd a legérzékenyebb tesztet. Akkor tesztelj újra, ha már nagyon nem bírod a várakozást. A dokihoz viszont a 6. hétig nem érdemes menni, mert lehet, hogy még a petezsákot sem látja.
A nagyon halvány csik is lehet terhesség!szerintem probáld meg most egy másik fajtával tesztelni, pár nap mulva.Szoritok neked:)
Szia! A halvány csík is terhességet jelent, szerintem egy-két nap és csinálhatsz ell. tesztet.Nekem nagyon korán kimutatta.Szorítok!
oszd fel
A kérdező hozzászólása: köszönöm! mellesleg miért szükséges felosztani?
ha elég kemény az edzés, kell 1 hét pihenõ:ezalatt fejlõdik az izomzatod.
mármint izmonként egy hét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!