Találatok a következő kifejezésre: A mellem a 3 (519 db)

Miért fejlõdik lassan a mellem? A hátam dupla annyit fejlõdött mióta kondizok (3 hónap) mint a mellem?

A mellezést is normálisan csináltam és kellõen intenzíven, de nem fejlõdött annyit. A hátam viszont elég durván fejlõdött, fõleg a széles hát. Szóval nem értem igazán, hogy mi lehet. Genetikai okai lehetnek?

Legjobb válasz: Genetika lehet, ha intenzívnek érzett edzés ellenére is lassan fejlõdik. Megpróbálhatod heti kétszer edzeni, persze ez sokaknak nem segít, épphogy ront.

Genetika lehet, ha intenzívnek érzett edzés ellenére is lassan fejlõdik. Megpróbálhatod heti kétszer edzeni, persze ez sokaknak nem segít, épphogy ront.
Koncentrál jobban a mellizmodra, esetleg végezz rá valami intenzívebb edzést, vedd figyelembe alapgyakorlatoknál a testalkatodat. Én most készülök közel alapgyakorlatokra korlátozni az edzésemet, mert nekem az jön be. (Ferdenyomás, fekvenyomás, szûknyomás gépen, kereszthúzás csigán)
ezek közül egyedül a fekvenyomás alapgyakorlat de mindegy.
Vállazz, fáraszd le a vállizmaidat mell elõtt.Így kiiktatod azokat fekvenyomás közben.Nekem is ez a problémám.
Szerintem az lesz a baj, hogy nem csinálod teljesen szabályosan, koncentrálj a melledre. Valószínûleg a tricepszed dolgozik és átveszi a melltõl a munkát. Esetleg vedd vissza a súlyokat, addig, hogy jobban érezd a melled. Persze a genetika is belejátszhat, de ez sokaknál gyakori hiba, én is elkövettem.Próbáld ki, hátha ez lesz a probléma.
Mert a szûknyomás meg a ferdenyomás az bazzeg mi? Izolálós? Szerintem te kevered az erõemelés fogásait az alapgyakorlatokkal. Alapgyakorlatok arról ismertek, hogy több izûlet mozog közben. (pl. a váll alapgyakorlata a fej fölé nyomás, vállból nyomás, mellrõl nyomás, vagy az a fos nyakból nyomás és állig húzás). Én nekem nem jött be a váll kifárasztás a mell elõtt, mert aztán hogyha egykézzel nyomsz, nem tudod stabilizálni. Jobb ötlet az, hogy edzés elõtt egy 100-as simétlésszámot bedobsz, mondjuk üresrúddal.

Ha letöltöm a mostani XP 2.1 service pack mellé a 3-ast, mi lesz?

Nem fogja zavarni a rendszert, vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Nem mellé töltöd, hanem a régit felülírja az új. Ha baja lenne, nem használnák.

Nem mellé töltöd, hanem a régit felülírja az új. Ha baja lenne, nem használnák.
Egy letöltéstõl ugyan mi baja lenne?
Én azt tettem, amit a kommentben írtam. Kikapcsoltam, és újratelepítettem.
A kérdező hozzászólása: Neked mennyi idõ alatt végzett?
A kérdező hozzászólása: Hát régi a gépem az igaz. Éjfélig csak végez....
Nekem akkor csinált ilyet, amikor az õskövület P3 -as gépemet frissítettem. Szerintem várj vele, vagy ha nem gáz, újra is telepítheted egy olyan telepítõvel, ami már integráltan tartalmazza az SP3 -at.
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem, és már csak az van hátra, hogy befejezze, de már vagy 3 órája befejezést ír ki (Karbantartást). Nektek mennyi idõ alatt végzett?
A kérdező hozzászólása: Akkor töltöm is! Köszi!
Hogy mi lesz? Biztonságosabb rendszer, a gépeden! Az SP3 alatti kiadásokat már elég "veszélyes" használni, hisz egy 10 éves rendszerrõl van szó. Csakis kizárólag a legújabb frissítések megléte mellett használd.
A kérdező hozzászólása: Én is kikapcsoltam, és nincs CD-m :( Azóta feszt lefagy, pl. ha elindítom a víruskeresést. Azt hiszem, új merevlemezt vagyok kénytelen venni - már keresem is a megfelelõt. (Ja, azóta töredezettségmentesítetem is, és letöröltem a sp3 feltelepült mappáit.)

Lehet-e használnom gyógynövényes krémeket ha a mellem már 3 hónapja nagyon fáj és kis csomót fedeztek fel benne? Vagy mivel tudok fájdalmat csillapítani?

Legjobb válasz: ha csomot találtál a melledben mindenképp menj el a nögyogyászodhoz minél hamarabb!!!ráadásul ha fáj is,nem szabad ezzel játszani!

ha csomot találtál a melledben mindenképp menj el a nögyogyászodhoz minél hamarabb!!!ráadásul ha fáj is, nem szabad ezzel játszani!
Látom, te is szereted az orosz rulettet. De mi itt a nyeremény? Azonnal menj orvoshoz! Lehet, hogy nem komoly a baj - de mit teszel, ha kiderül, hogy mégis???

Kicsit szúródnak a melleim kb.3 hete. Lehet ez a terhesség jele? Tovább lent!

Minden nap érzem, van hogy egy nap többször is.Eddig nem volt ilyen.Néha olyan érzés mint amikor belövell a tej(már van egy babám) néha csak simán szúródik, néha pedig olyan mintha izomlázam lenne. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha 3 hete érzed, akkor feltételezem, már meg kellett volna jönnie...és ha késik, persze h lehetsz az. Csinálj tesztet.

Ha 3 hete érzed, akkor feltételezem, már meg kellett volna jönnie...és ha késik, persze h lehetsz az. Csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Még nem késik. Pont azóta érzem ezt mióta utoljára megjött: aug. 22. De viszont nagyon kevés volt: 1. nap 1 betét, 2. nap 1 betét félig, 3. nap 1 betét félig, 4.-5. nap tisztaságin rózsaszínû. Mondjuk nekem alapból kevés szokott lenni, na de ennyire azért nem. Reménykedek hátha nem jön meg legközelebb.
Akkor az lehet még, hogy elõzõ ciklusban lettél terhes, megpróbálhatsz ellõni egy tesztet, mert ha így van, akkor már kimutatná. De ha nem, akkor nem terhességtõl érzed, mert az azért nem jelentkezik egybõl az eset után, inkább 10-14 nap múlva. De gondolom ezt tudod, hisz már voltál ebben a cipõben. Írj majd ha kiderült.
A kérdező hozzászólása: Július 28, 29, 30, 31-én voltunk elõtte együtt, szóval 22-ikéig(amikor elkezdtem érezni) már eltelt kb.3 hét. Jövõ héten csinálok egy tesztet, majd írom hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, nem mutat terhességet. Holnap lehet hogy elmegyek a nõgyógyászhoz azért hogy csináljon egy uh-t. Majd biztos tud választ adni arra is hogy ha nem vagyok terhes akkor miért érzem ezt.

Muszáj fejni a mellemet? A babám 2 hetes már beállt a kereslet kínálat, egy etetésnél egy cici elég neki, kb.80ml-t szopizik, amivel alszik 3 órát. Azt mondják fejjek, de minek, ha a babámnak pont elég ami van?

Van itt olyan aki nem fejt és sokáig tudott mégis szoptatni???

Legjobb válasz: Fejni ebben az esetben csak akkor kell, ha feszül a melled, vagy csomós, fáj, vagy kimarad a babánál egy étkezés. Szerintem egyébként tényleg felesleges.

Fejni ebben az esetben csak akkor kell, ha feszül a melled, vagy csomós, fáj, vagy kimarad a babánál egy étkezés. Szerintem egyébként tényleg felesleges.
Ki mondta, hogy fejni kell? Nem kell ám minden ilyen okos tanácsot meghallgatni. Én csak akkor fejtem, mikor beteg lett a kicsi és nem volt olyan nagy étvágya, aztán fájt a mellem. Ha minden rendben, akkor a fejés csak nehezíti a egyensúly beállását és neked is csak plusz munka, amúgy sem lehetsz valami kipihent. Nekem amúgy még akkor is rengeteg tejem volt, mikor már a másodikkal lettem terhes, nagyobbik fiam egy éves korában.
A barátnõm 2 évig szoptatott. Szegény gyilkolta magát, kifejte a maradékot az utolsó cseppig. Lefagyasztotta, hogy jó lesz majd fõzelékekbe, meg itatni a babát, ha már nem szopik. 2 év után a kisfiú utálattal fordult el attól a kajától, amiben megérezte az anyatejet - így kidobták az összeset. És a barátnõm épp a napokban mondta, hogy mi a fenének törte össze-vissza a mellét. A bölcsiben azok a gyerekek, akik tápszeren nõttek, nem betegebbek, mint az anyatejes. Tény, hogy tisztább, kényelmesebb, gyorsabb. Én fejtem volna magam, de nem jött ki egy gyûszûnyi maradék - biztos nem jó volt a technikám. Mindkét gyermekem 5 hónapig szopizott, akkor javasolta a pótlást a védõnõ, mert a súlygyarapodás leállt. S ahogy megindult a pótlás, elapadt a tej, tehát tovább nem tudtam szoptatni. Gõzöm nincs, hogy a technikám nem volt jó, vagy fél évre voltam hitelesítve.
Ne fejd, csak akkor ha a babád valami okból kifolyólag kevesebbet szopik és feszül a melled. 8 hónapig szoptattam, még tovább is lett volna tejem bõven, de a babám azt mondta: "Kösz Anya, de több ilyet nem iszom!"
Szia, két hetes korában én is leálltam a fejéssel... jött is 3 hetes korában a mellgyulladás :( 2-3 hétig küzdöttem, hogy visszahozzam a mellembe a tejet és ott akkor állt be a kereslet-kínálat. Hozzáteszem, sebes volt a mellbimbó, szóval lehet azért is gyulladt be, mert a fájdalom miatt nem volt tejleadó reflex. Már 4-5hete én se fejek egy cseppet sem... 10 hetes a lányom. Figyelni a kell a ciciket rendszeresen, és ha úgy érzed fejd egy kicsit, még picike a kisbabád. lehet nem szopizza ki az egészet. Nekem tanácsolták azt is, hogy szopi után masszírozzam, nyomkodjam és ha még spriccel a tej 4-5-ször akkor van benne, ilyenkor kézzel szoktam fejni, de nem vagyok profi benne :) úgyhogy ez nem 100%-os kiûrítés. Jó egészséget!
3 nappal mensi elõtt még nem biztos hogy kimutatja a teszt, lehet hogy ezért lett negatív. Még reménykedhetsz. Sok szerencsét :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:-)izgatott vagyok már nagyon , mert lassan 2 éve probálkozunk és semmi.:(de reménykedem , hogy talán most:)
Persze, ebbõl még lehet baba :) Nekem a nem várt után 3 nappal sem mutatta ki, pedig annyira éreztem én is hogy baba van, mert annyira furán fájt a mellem...így aztán teljesen elkenõdtem, nem is foglalkoztam vele. Kb egy hét után próbálkoztam újabb teszttel, mert a reggeli kávé illatától nagyon rosszul lettem...akkor már pozitív volt :) Azóta meg 9 hónapos nagylány :) Drukkolok...sógornõnek a closty már az elsõ hónapban segített :)
Elmaradt mensi után szokta általában már kimutatni úgyhogy van remény. A tüneteid viszont nem biztos, hogy babára utalnak. A mellfájás oké, de ilyenkor még nincs derékfájás, és az émelygés is késõbb jön. 13 hkm
Nekem a nem várt elõtt is bõven kimutatta, de én tudtam a foganás napját (hõgörbe-LH teszt-nyák alapján), igy a 10. dpo-n teszteltem. Lehet, hogy késõbb volt tüszõrepedésed, és azért nem mutatja még.
A lényeget már többen leírták, vagyis van remény! Nekem az elsõ babánál a nemvárt napján is full negatív volt a teszt. Azt hittem, nm vagyok terhes, de csak nem jött meg. Két hét után teszteltem délben, az már pozi lett.
Mi lett azóta? Megjött? Vagy nem? És akkor teszteltél? Kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos megjött , úgyhogy nem baba volt:( De legalább hatott a gyógyszer , úgyhogy nem adom fel:) :) :) :) :
Helyes, ne is add! Akkor hátha most fog összejönni! :)

Ma csináltam tesztet negatív! Rosszul vagyok a reggeli kávétol, sokszor szédülök, a melleim fájnak! 3. án kellene megjönnie! Lehet még baba?

Legjobb válasz: Lehet, hogy még túl korai volt tesztelni. 3-án tesztelj vagy kicsit késõbb. Ne keseredj el most, még szerintem korai volt a teszt. Sok sikert!

Lehet, hogy még túl korai volt tesztelni. 3-án tesztelj vagy kicsit késõbb. Ne keseredj el most, még szerintem korai volt a teszt. Sok sikert!
Lehet.Várj még! 3.-a után csinálj még 1-t, szerintem az már mutatni fogja, de ha esetleg az sem és nem is jön meg menj dokihoz.Az Uh a legbiztosabb!
Velem is ugyanez a helyzet volt.Nekem 6tesztet kellett vennem mire pozitívat mutatott.Várd meg a 3át és ha akkor sem jön meg akkor már vehetsz tesztet és reménykedhetsz a piciben. 24hetes kismama
szerintem is várd meg a 3-át a köv teszttel!
korai volt a teszt, a tünetek jöhetnek elõbb! A teszt meg hcg-függõ, pisi-függõ, reagens-függõ... Mindjárt itt van 3.-a, a másnapján próbáld meg! drukk!
szerintem ha terhes vagy akkor kimutassa en is menszi elott teszteltem, es pozitivat mutatott ki, mert roszul voltam!!a teszt 99% ba kimutassa a terheseget!!

Egy hét múlva kell a mensimnek megjönni, de fáj a mellem! Csináltam 3 tesztet, mind a 3 pozitív lett! Méhis néha be görcsölget a hasam, mintha meg akarna jönni. Miért van ez?

Legjobb válasz: Ez normális nõ améhed és attól van.Nekem az elsõ 4-5 hétben olyan menstruációsgörcs szerû fájdalmaim voltak, hogy néha azt hittem nem tudok állva maradni.Majd elmúlik vagy legalábbis nem lesz erõs a fájdalom.15 hetes kismami

Ez normális nõ améhed és attól van.Nekem az elsõ 4-5 hétben olyan menstruációsgörcs szerû fájdalmaim voltak, hogy néha azt hittem nem tudok állva maradni.Majd elmúlik vagy legalábbis nem lesz erõs a fájdalom.15 hetes kismami
Szia! Pozitiv teszt? Irány a doki. A hasi görcs természetes, még néha Nekem is van, de már nem olyan fájdalmasak. Gratulálok a babához. Sok boldogságot! 21 hetes kismama
GRATULÁLOK!Szerencsés vagy, hogy ilyen hamar kimutatta a teszt.Remélem örülsz!A görcsök miatt ne aggódj.Hatalamas "munka" folyik odabenn, hisz egy új kis élet veszi kezdetét a pociban.Teljesen normális, amit érzel.A dokit én egyenlõre még nem tanácsolnám, hisz még olyan pici a baba, hogy ugysem látna semmit, arról nem is beszélve, hogy nem tesz jót neki, ha ilyen korán "megpiszkálják".Várj még vele pár hetet.Persze ha baj van, akkor azonnal orvoshoz!!!!!Boldog babavárást, puszi.
Ezek szerint a fogantatástól egy hétre már mutatta a teszt?? Nem lehet, hogy elõzõ hónapban fogant? Vagy lehet ikreid lesznek, magas a hcg szint:) ) Kíváncsi lennék mit mondott az orvos. :) Gratulálok!
tényleg nagyon hamar kimutatta....ez ritka

3 hónapig szedtem Milligestet, de nagyon feszült a mellem. A doki Yasminellet írt fel. Megtartottam a 7 napos szünetet és úgy kezdtem el. Az 5. nap együtt voltam a barátommal. Ugye nem lehet gond?

Legjobb válasz: én is yasminelle-t szedek, az elvileg az elsõ naptól véd. másrészt neked meg egyáltalán nem csökkent a védettséged, hisz végig rendszeresen szedted a gyógyszert, csak váltottál közben. ez kb annyit jelent mintha azt kérdezted volna h 3 napig augmentint szedtem de most áttértem a klacidra, ugye meggyógyulok?

én is yasminelle-t szedek, az elvileg az elsõ naptól véd. másrészt neked meg egyáltalán nem csökkent a védettséged, hisz végig rendszeresen szedted a gyógyszert, csak váltottál közben. ez kb annyit jelent mintha azt kérdezted volna h 3 napig augmentint szedtem de most áttértem a klacidra, ugye meggyógyulok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!