Találatok a következő kifejezésre: A mellem és érzékenyebb, de nem (4 db)

Igen, lehetsz tehes. Csinálj tesztet. Ennyi idõ után már reggeli vizelet sem kell, de biztosabb abból csinálni. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, Nektek is minden jót!
Gratulálok! Vigyáz magatokra :)
nagyon boldog babavárást kívánok! örülök veled :) 37 hkm
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen voltam ma este, minden oké egyenlõre.Láttuk a petezsákot, jó helyen van megtapadva a "maszat", akit jövõhéten nézünk meg újra, mert most még alig látszik.:) kb.6 hetesnek kéne lennem, de kisebb, fiatalabb, valószínû késõbb fogant meg.Köszi, hogy érdeklõdtél, boldog vagyok!
Szia! Voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, egyenlõre csak vastag nyálkahártyát látott, hétfõn visszamegyek, és megnézi újra!"Babagyanús", nagyon várom a hétfõt!!Drukkoljatok!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, holnap kérek idõpontot a dokitól, remélem beférek hozzá, mindig telt házas, de majd megoldom.Úgyis azt mondta, hogy ha terhes leszek 2 hetente látni akar a vetélés miatt.5 hónapja szedem a folsavat, egy hete az elevitet, és ahogy feszül a poci, leülök v.fekszek.Nincs barnázás:) Neked pedig pozitívat kívánok!!!!:)
Akkor Gratula!!!:) Minden jót nektek és vigyázzatok magatokra!!!:)
Nagy gratula neked! Remélem nekem sem fog megjönni és én is pozit tesztelek egy hét múlva. (tegnapra nem vártam, de a ma reggeli tesztem is negatív lett sajnos) de lehet késõbb volt peteérésem, vagy nem tudom, de azért reménykedem.
Szorítok, h minden rendben menjen. Lehet, h jobb, ha most rögtön elmész a dokihoz. Biztos, ami biztos. Szedd a vitaminokat. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a gyors választ, nagyon aranyosak Vagytok és profik is!Megcsináltam egy du-i tesztet, és ma egy reggelit is!Mindkettõ:POZITÍV!!:) ezt nem írtam, de májusban volt egy vetélésem és már alig vártuk a terhességem!De a 12.hétig bennem van a "félsz"!Köszi Mindenkinek, sziasztok!
szia! amíg nem tesztelsz addig nem tudjuk meg, mi nem látunk sajnos bele a másikba, milyen jó is lenne :) Mindenképp írj, mert mi várni fogjuk az eredményt, akár negatív akár pozitív! megy a drukk!
nagyon úgy néz ki! tesztelj minél elöbb :)
Bizony lehetsz, már a teszt ki is kell, hogy mutassa, szóval holnap reggel hajrá, és írj! Szorítok!
ja, és írj! :)
Minden rendbe kedves kérdezõ?

A mellem nagyobb és érzékenyebb, de nem feszül. A menstruációm megvan. Délben hányingerem van. Sokat szédülök. Görcsöl a hasam. Terhes lehetek?

A mellem nagyobb lett és érzékenyebb, de nem feszül. reggel nincs, inkább délben van hányingerem de nem sokáig tart. A menstruációm megvan, de elöbb jött meg mint kellett volna. sokat szédülök. és görcsöl a hasam. ez terhesség is lehet? vagy csak beképzelem magamnak?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy tesztet és csináld meg. Egy hónapos terhességet már kimutat és akkor nem kell tovább emésztened magad. Amúgy az elsõ hónapban én is még véreztem egy kicsit.

Szerintem vegyél egy tesztet és csináld meg. Egy hónapos terhességet már kimutat és akkor nem kell tovább emésztened magad. Amúgy az elsõ hónapban én is még véreztem egy kicsit.
Mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt! A terhesség alatt is elõfordulhat vérzés, viszont lehet hormonális problémától is.
Szua! Mindenféleképp menj orvoshoz, nehogy késõ legyen.Egy tesztet is csinálj elõtte!

A menstruáciom egy hete késik. Menstruációs fájdalmaim viszont vannak és az elsö napokba a mellem is érzékenyebb volt fájt kicsit. De egyszerüen nem akar megjönni.3 tesztet csináltam mindegyik negatív. Milehet?

Legjobb válasz: Óhh, na mintha Én kérdezném ugyanezt. Szerintem nálam már az okozza, hogy nagyon szeretném, hogy baba legyen, vagy hogy megjöjjön, mert utálom ezt a bizonytalanságot. De akár lehet egy ciszta is. Vagy egy késõi peteérés, vagy nem tudom. Doki többet tudna nekünk mondani.

Óhh, na mintha Én kérdezném ugyanezt. Szerintem nálam már az okozza, hogy nagyon szeretném, hogy baba legyen, vagy hogy megjöjjön, mert utálom ezt a bizonytalanságot. De akár lehet egy ciszta is. Vagy egy késõi peteérés, vagy nem tudom. Doki többet tudna nekünk mondani.
A kérdező hozzászólása: Èn remènykedem hogycsak kèsik a baba mèg rá èr egykèt èvet.. Csak teljesen stresszbe vagyok. 3teszt negativ mègis olvasok róla ès csak egyre jobban aggódok. ha lassan nem jelentkezik a menzeszem ènis orvoshoz forsulok.
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Te mikor teszteltél?Most olvasgatom itt a kérdéseket, és sûrûn elõfordul, hogy a nemvárt után egy héttel, illetve még késõbb mutat babát a teszt. Én nem tudom mit csináljak. Vegyek egy tesztet ismét? Teljesen fel vagyok puffadva, mint aki legalább 5 hós terhes. Ha ciszta vagy bármi már lenne, szerintem az nem okozna ilyet. Bízzunk a poziban míg meg nem jön, addig van remény, nem? :)
Még azt elfelejtettem kérdezni, hogy nálatok nem tervezett baba lenne? Ha jön, akkor az azt jelenti, hogy jönnie kell. :) Mindennek megvan a maga oka. Mikor a kislányom megszületett, nagypapám beteg lett, azóta meghalt. És ha most nincs a mamámnak a kis dédije, hát nem is tudjuk mi lenne. Õ tartja benne a lelket, imádják egymást. Így visszagondolva jó hogy akkor lettem kismama, amikor.
A kérdező hozzászólása: èn rá 2-3 hèttel csináltam a tesztet.. mert nem volt rendes menstruàcióm egy hónapot mindig kihagyott mostis nem aggodtam de teszteltem a biztonsàg kedvèèrt most megint eltelt a 28nap ilyenkor mindig rendesen megjött.. az èn hasam is elèggè fel volt puffadva. nàlunk nem vàrt baba lenne.. örülnèk de inkább majd egy 2, 3 èv múlva most mèg fiatal vagyok hozzá. Igen minden okkal törtènik nekem ma d.e szerencsère megis jött ugyhogy a pánik elmult. :) remèlem nekedis minèl elöbb megjön vagy kiderül valami!

Az nagy baj ha nem érzem az ilyenkor szokásos tüneteket? A mellem az fáj és az eléjétől kezdve de semmi több! Most inkább érzékenyebb! Remélem az 5 teszt nem téved és a doki sem azt mondta 97%terhesség! De ugye nem kell minden nőnek ugyanazt érezni?

Legjobb válasz: Én a 7. héten lettem elõször rosszul,és a 10. héttõl volt az az egetrengetõ hányinger. Ismerek olyat is,akinke csak a második trimeszterben jött a hányás,de olyat is,akinek semmi tünete nem volt. Nem törvényszerû,h rosszul kell lenned,csak a nõk 99%át megviselik az ilyenkor lejátszódó hormonviharok a szervezetében.

Én a 7. héten lettem elõször rosszul, és a 10. héttõl volt az az egetrengetõ hányinger. Ismerek olyat is, akinke csak a második trimeszterben jött a hányás, de olyat is, akinek semmi tünete nem volt. Nem törvényszerû, h rosszul kell lenned, csak a nõk 99%át megviselik az ilyenkor lejátszódó hormonviharok a szervezetében.
5 teszt??? :) Biztosan ott van a bab, ne aggódj!! Nekem a 7. héten jelentkezett 1 db hányás. Azóta émelygek néha-néha, leginkább kajaszagtól. Nem törvényszerû semmilyen tünet, és egyébként az, hogy nem érzed még, nem jelenti, hogy nem is fogod egyik pillanatról a másikra!:)
Hallgass a dokira! Egyáltalán nem törvényszerû kora terhességben a tünetek sokaságát érezni. Nem vagyunk egyformák így nem is kell azt érezni mindenkinek.
4 gyerekem van. Nekem egyiknél sem voltak azok a bizonyos "szokásos " tüneteim. Ennyi teszt és az orvos együtt biztosan nem tévednek!A doki meg majd akkor mond teljesen biztosat, ha már uh-n látta, vagy kicsit nagyobb lesz a babuci. Gratulálok a babához!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!