Találatok a következő kifejezésre: A mellem és érzékenyebb, de (9 db)

Igen, lehetsz tehes. Csinálj tesztet. Ennyi idõ után már reggeli vizelet sem kell, de biztosabb abból csinálni. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, Nektek is minden jót!
Gratulálok! Vigyáz magatokra :)
nagyon boldog babavárást kívánok! örülök veled :) 37 hkm
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen voltam ma este, minden oké egyenlõre.Láttuk a petezsákot, jó helyen van megtapadva a "maszat", akit jövõhéten nézünk meg újra, mert most még alig látszik.:) kb.6 hetesnek kéne lennem, de kisebb, fiatalabb, valószínû késõbb fogant meg.Köszi, hogy érdeklõdtél, boldog vagyok!
Szia! Voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, egyenlõre csak vastag nyálkahártyát látott, hétfõn visszamegyek, és megnézi újra!"Babagyanús", nagyon várom a hétfõt!!Drukkoljatok!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, holnap kérek idõpontot a dokitól, remélem beférek hozzá, mindig telt házas, de majd megoldom.Úgyis azt mondta, hogy ha terhes leszek 2 hetente látni akar a vetélés miatt.5 hónapja szedem a folsavat, egy hete az elevitet, és ahogy feszül a poci, leülök v.fekszek.Nincs barnázás:) Neked pedig pozitívat kívánok!!!!:)
Akkor Gratula!!!:) Minden jót nektek és vigyázzatok magatokra!!!:)
Nagy gratula neked! Remélem nekem sem fog megjönni és én is pozit tesztelek egy hét múlva. (tegnapra nem vártam, de a ma reggeli tesztem is negatív lett sajnos) de lehet késõbb volt peteérésem, vagy nem tudom, de azért reménykedem.
Szorítok, h minden rendben menjen. Lehet, h jobb, ha most rögtön elmész a dokihoz. Biztos, ami biztos. Szedd a vitaminokat. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a gyors választ, nagyon aranyosak Vagytok és profik is!Megcsináltam egy du-i tesztet, és ma egy reggelit is!Mindkettõ:POZITÍV!!:) ezt nem írtam, de májusban volt egy vetélésem és már alig vártuk a terhességem!De a 12.hétig bennem van a "félsz"!Köszi Mindenkinek, sziasztok!
szia! amíg nem tesztelsz addig nem tudjuk meg, mi nem látunk sajnos bele a másikba, milyen jó is lenne :) Mindenképp írj, mert mi várni fogjuk az eredményt, akár negatív akár pozitív! megy a drukk!
nagyon úgy néz ki! tesztelj minél elöbb :)
Bizony lehetsz, már a teszt ki is kell, hogy mutassa, szóval holnap reggel hajrá, és írj! Szorítok!
ja, és írj! :)
Minden rendbe kedves kérdezõ?

Valakinek volt az az egyetlen "tünete", hogy nőtt a melle és érzékenyebb volt? Lehet megjött, de mégis terhes vagyok?

Megjött 5 nap késéssel a mensesem, ezért elkönyveltem, hogy nem sikerült a babó. Ami furcsa volt, hogy semmilyen görcs nem volt, csak abból vettem észre, hogy megjött, hogy elmentem wc-re. De már a menses el?tt is szúrt a méhem bal oldala és ez az érzés nem múlt el a mensivel. Párom meg azzal jön minden nap, hogy milyen jó kis cicijeim lettek, de tényleg n?ttek, pedig gondolom 26 évesen nem n? már magától :)

Legjobb válasz: Ha menstruálsz, akkor nem lehetsz terhes...Az a gond, hogy ezen ritka esetekbe próbál mindenki kapaszkodni...Mindenesetre vegyél egy tesztet, és akkor megtudod. Inkább koncentráljatok a következõ hónapra! :)

Ha menstruálsz, akkor nem lehetsz terhes...Az a gond, hogy ezen ritka esetekbe próbál mindenki kapaszkodni...Mindenesetre vegyél egy tesztet, és akkor megtudod. Inkább koncentráljatok a következõ hónapra! :)
Én normális menzeszed volt? Úgy értem a görcstõl eltekintve a megszokott mennyiségû és hosszúságú volt? Mert ha rendesen véreztél, akkor elég valószínû, hogy nem vagy terhes. Nem minden menzesz egyforma, és önmagában a mell megduzzadása sem mérvadó. Csinálj egy tesztet, és kiderül.
A kérdező hozzászólása: hát hogy õszinte legyek, nem igazán figyeltem, hogy most milyen a mensesem, mert nem hiszem azt, hogy terhes vagyok attól függetlenül, hogy megjött. csak tegnap este egyszerûen felmerült bennem a gondolat. még csak 1-2 hónapja próbálkozunk szóval még nem figyelem magam annyira.

A menstruáciom egy hete késik. Menstruációs fájdalmaim viszont vannak és az elsö napokba a mellem is érzékenyebb volt fájt kicsit. De egyszerüen nem akar megjönni.3 tesztet csináltam mindegyik negatív. Milehet?

Legjobb válasz: Óhh, na mintha Én kérdezném ugyanezt. Szerintem nálam már az okozza, hogy nagyon szeretném, hogy baba legyen, vagy hogy megjöjjön, mert utálom ezt a bizonytalanságot. De akár lehet egy ciszta is. Vagy egy késõi peteérés, vagy nem tudom. Doki többet tudna nekünk mondani.

Óhh, na mintha Én kérdezném ugyanezt. Szerintem nálam már az okozza, hogy nagyon szeretném, hogy baba legyen, vagy hogy megjöjjön, mert utálom ezt a bizonytalanságot. De akár lehet egy ciszta is. Vagy egy késõi peteérés, vagy nem tudom. Doki többet tudna nekünk mondani.
A kérdező hozzászólása: Èn remènykedem hogycsak kèsik a baba mèg rá èr egykèt èvet.. Csak teljesen stresszbe vagyok. 3teszt negativ mègis olvasok róla ès csak egyre jobban aggódok. ha lassan nem jelentkezik a menzeszem ènis orvoshoz forsulok.
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Te mikor teszteltél?Most olvasgatom itt a kérdéseket, és sûrûn elõfordul, hogy a nemvárt után egy héttel, illetve még késõbb mutat babát a teszt. Én nem tudom mit csináljak. Vegyek egy tesztet ismét? Teljesen fel vagyok puffadva, mint aki legalább 5 hós terhes. Ha ciszta vagy bármi már lenne, szerintem az nem okozna ilyet. Bízzunk a poziban míg meg nem jön, addig van remény, nem? :)
Még azt elfelejtettem kérdezni, hogy nálatok nem tervezett baba lenne? Ha jön, akkor az azt jelenti, hogy jönnie kell. :) Mindennek megvan a maga oka. Mikor a kislányom megszületett, nagypapám beteg lett, azóta meghalt. És ha most nincs a mamámnak a kis dédije, hát nem is tudjuk mi lenne. Õ tartja benne a lelket, imádják egymást. Így visszagondolva jó hogy akkor lettem kismama, amikor.
A kérdező hozzászólása: èn rá 2-3 hèttel csináltam a tesztet.. mert nem volt rendes menstruàcióm egy hónapot mindig kihagyott mostis nem aggodtam de teszteltem a biztonsàg kedvèèrt most megint eltelt a 28nap ilyenkor mindig rendesen megjött.. az èn hasam is elèggè fel volt puffadva. nàlunk nem vàrt baba lenne.. örülnèk de inkább majd egy 2, 3 èv múlva most mèg fiatal vagyok hozzá. Igen minden okkal törtènik nekem ma d.e szerencsère megis jött ugyhogy a pánik elmult. :) remèlem nekedis minèl elöbb megjön vagy kiderül valami!

A mellem nagyobb és érzékenyebb, de nem feszül. A menstruációm megvan. Délben hányingerem van. Sokat szédülök. Görcsöl a hasam. Terhes lehetek?

A mellem nagyobb lett és érzékenyebb, de nem feszül. reggel nincs, inkább délben van hányingerem de nem sokáig tart. A menstruációm megvan, de elöbb jött meg mint kellett volna. sokat szédülök. és görcsöl a hasam. ez terhesség is lehet? vagy csak beképzelem magamnak?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy tesztet és csináld meg. Egy hónapos terhességet már kimutat és akkor nem kell tovább emésztened magad. Amúgy az elsõ hónapban én is még véreztem egy kicsit.

Szerintem vegyél egy tesztet és csináld meg. Egy hónapos terhességet már kimutat és akkor nem kell tovább emésztened magad. Amúgy az elsõ hónapban én is még véreztem egy kicsit.
Mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt! A terhesség alatt is elõfordulhat vérzés, viszont lehet hormonális problémától is.
Szua! Mindenféleképp menj orvoshoz, nehogy késõ legyen.Egy tesztet is csinálj elõtte!

Olyan furcsán érzem magam, csak szédölgök, hányingerem (nagyon sokszor) van! És lehet bután hangzik de érzem a melleimet, mellbimbóim tapintásra érzékenyebbek! Éjjel sokszor felébredek ha hason fekszem mert fájnak! Terhesség vagy beképzelem?

Együtt vagyunk rendszresen,nem is védekezünk!Oktober 2.án nem kellene megjönnie!

Legjobb válasz: Szia! egy cipõben járunk, csak nekem 4-én nem kellene megjönni. Az a legbiztosabb ha vársz, és majd tesztelsz. még korai lenne szerintem ez terhességi tünetnek. de peteéréshez közel vagy még(ha jól számolom) és azt érezheted. De kívánom, hogy terhes legyél, majd írd meg mi lett.

Szia! egy cipõben járunk, csak nekem 4-én nem kellene megjönni. Az a legbiztosabb ha vársz, és majd tesztelsz. még korai lenne szerintem ez terhességi tünetnek. de peteéréshez közel vagy még(ha jól számolom) és azt érezheted. De kívánom, hogy terhes legyél, majd írd meg mi lett.
én is így voltam, nyilalt a hasam, fájt a mellem, alig tudtam hason aludni. nekem az elmaradt után "mosttutimegjött" érzésem volt 5 napig, mikor is vettem tesztet. és ott van ;) drukkolok Nektek, h legyen bébi :)
en is pont ugyan ebben a cipöben järok mint te!ugy szurkäl a mellem meg a hasam, es en is okt.elejere nem värom.azert nagyon szurkolok nektek-magunknak! :)
Várjatok mindketten, mert ha megjön, amit ne adj isten, akkor csalódnotok kell és azt nem akartok, ugye? De szorítok hogy babásak legyetek.
Elképzelhetõ, hogy terhes lehetsz ha nem védekeztek.Terhesség legfõbb jelei a hányinger.Várd meg az Október 2át és ha nem jön meg csinálhatsz tesztet. Sok sikert kívánok a babához!
Szia! Én is másodikára nem várom, de semmit nem érzek. Nekem ez a harmadik terhességem lenne, de ilyen korán semmi tünet nincs:) Ez a pé miatt volt. Mensi elõtt 2-3 nappal lehet! Kívánom, hogy baba legyen!:)
Én úgy tudom, hányinger ilyen korán nem jelentkezik még. Vagy beképzeled, vagy mástól van hányingered. Nekem múlt hónapban vilt ilyen. 5 napot késett is, de negatív tesztek után meg is jött. :-(
Én csinálnék egy tesztet, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Nkem egyre jobban fájnak a melleim!Tegnap volt egy minimális barna folyásom!A szédülés elmulott kicsi hányinger néha!De a melleim....! Remélem én is mindenkinek össze jön a baba!!!:)
Hogy vagytok lányok? Nekem még van egy napom, de már nem bírtam és teszteltem, sajna negatív, de a hõmben még reménykedek, mert az még nagyon jó, (37, 3). Drukkolok nektek is!
Sziasztok! Én a 09-22 19:41 -es válaszoló vagyok!Van 2 pozitív tesztem, igaz halvány mindkettõ, de szemmel jól látható!:)
Utolsó válaszolónak gratulálok! elõtted lévõ voltam. nálam még semmi, hasfájáson és 1 napos késésenkívül.
Nekem is van 2 pozitiv tesztem. Na de mi a helyzet a kerdezovel??? Teszteltel? Mi lett a teszted eredmenye?
Elsõ válaszoló vagyok. De jó, hogy ti már érzitek, nekem még semmi, kicsit talán többet pisilek, meg szúrkál a hasam, de ez máskor is szokott. Ami icipici remény, hogy vannak még páfrányaim a mikorszkópon, az jót jelenthet? Ki mit érez? okt. 4-re nem várom. köszi lányok, és minden jót mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: HUUU!Nagyon jo hogy igy összejöttünk!!!Mindenki irjon ám hogy mi lett vele!Köszönöm hogy ennyien megprobáltatok segíteni!!!Puszi!
Én már válaszoltam, de most újra olvastam, hogy ki mit írt, nagyon jó, mindenkinek szúrkál a hasa, nagyon remélem, hogy babadömping lesz az elkövetkezõ hetekben. Esküszöm lányok szívesen összejönnék veletek, mi aztán tudnánk dumálni, lenne téma. Én is most már szédülök is, hányingerem is van, meg hasmenésem, még a hasamat is nagyobbnak látom :) , már szerintem beképzelek mindent, meg az idegtõl van hányingerem, hasmenésem, meg a hasam is attól görcsöl. Én okt. elejére nem várom, de addig diliházba kerülök. Én egész nyáron terhesnek képzelem magam, de most érzek elõször tényleg tüneteket. Ha most se vagyok az, csalódott leszek, de nagyon.
Én egy új válaszoló vagyok és nekem is szurkál a hasam. :) )) Viszont a mellem peteérés után elkezdett fájni, ahogy mindig is szokott, de mára elmúlt. Nekem szept. 27-én kellene (illetve nem kellene)megjönnie.
Ez már egy igazi fórum! elsõ válaszoló vagyok, nekem is szurkál a hasam, de semmi mást nem érzek. (vizsgálgatom a páfrányaimat szorgosan, amik még vannak.) 4. hónapja próbáljuk, mostmár nagyon jó lenne. szorítok mindenkinek!
Én ugyanígy vagyok, de jó, sokan összejöttünk, nekem is szúrkál a hasam, meg mintha meg akarna jönni, görcsölget, pé óta fehér folyásom van, amire azt írták, hogy terhességre is utalhat. Egyébként nekem is a 3. terhességem lenne, ha összejött. Az elsõ kettõvel egyáltalán nem foglalkoztam magammal és mindkettõ elsõre összejött, most meg egyfolytában ezen jár az agyam.
A kérdező hozzászólása: Meg mindenkinek aki szeretne babát!!!
A kérdező hozzászólása: 4.válaszolo!Nagyon drukkolok hogy baboka legyen!!:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Nekem sajnos nem jött össze a baba!:(De most lehet hogy tudta hogy még nem kell jönnie mert valószínû szét költözünk a párommal!

Szept. 3-án volt meg a menzim, de inkább barnás pirosas volt! Most meg szédülök egész nap nagyon keveset eszem!Érzékenyebb a mellbimbóm, és a melleim is! Reggel alig tudok ki kellni az ágybol, pedig 8-9 orákat alszom! Lehet baba?

Legjobb válasz: Szia.Elképzelhetõ,én is hasonlóan jártam kb.2napig volt meg nagyon gyengén,2-3hétre már voltak furi tüneteim,de nem gondoltam,hogy végre sikerült és baba van:)Megvártam a köv.mensit de sehol nem volt,a 2.dik napon teszteltem pozitivat :)Minden jót:) 34hetewós kismama

Szia.Elképzelhetõ, én is hasonlóan jártam kb.2napig volt meg nagyon gyengén, 2-3hétre már voltak furi tüneteim, de nem gondoltam, hogy végre sikerült és baba van:) Megvártam a köv.mensit de sehol nem volt, a 2.dik napon teszteltem pozitivat :) Minden jót:) 34hetewós kismama
Az is lehet hogy most van peteéérésed, mert attól is lehet érzékenyebb a melled. Nekem 6-án volt meg és holnap kell peteérésnek lennie. Miért nem csinálsz egy tesztet, annak már ki kéne mutatnia ha van baba. Majd írj hogy mi van!

Pénteken este megjött 28 napra de elég kevés volt és inkább barnás és szombat este már tampon se kellett. A mellem érzékenyebb mintha keményebb lenne, csomósabbnak érzem. Mi lehet ez?

Ma csináltam egy tesztet nem reggel,de nagyon halvány 2 csík volt, lehet hogy csak én láttam !!Nem tudom

Legjobb válasz: Szerintem te terhes vagy!GRatulálok!A teszt meg magáért beszél... Halvány csík is csík!!!

Szerintem te terhes vagy!GRatulálok!A teszt meg magáért beszél... Halvány csík is csík!!!
Csendben gratulálok:-) Reggel csinálj egy újjat a saját megerõsítésedre. De a 2 csík, az 2 csík, ha erõsebb, akkor minden oké. Elõfordulhat, hogy csak "kémiai terhesség" volt, de hagyjuk most a remény-romboló dolgokat! Reggel várjuk a kommented:-D
A kérdező hozzászólása: Én arra gondoltam hogy kedden tesztelek reggel, mivel állítólag 2 naponta duplázódik a hcg
Szia! Én is pont így jártam, és bizony terhes voltam. Drukkolok neked!

Az nagy baj ha nem érzem az ilyenkor szokásos tüneteket? A mellem az fáj és az eléjétől kezdve de semmi több! Most inkább érzékenyebb! Remélem az 5 teszt nem téved és a doki sem azt mondta 97%terhesség! De ugye nem kell minden nőnek ugyanazt érezni?

Legjobb válasz: Én a 7. héten lettem elõször rosszul,és a 10. héttõl volt az az egetrengetõ hányinger. Ismerek olyat is,akinke csak a második trimeszterben jött a hányás,de olyat is,akinek semmi tünete nem volt. Nem törvényszerû,h rosszul kell lenned,csak a nõk 99%át megviselik az ilyenkor lejátszódó hormonviharok a szervezetében.

Én a 7. héten lettem elõször rosszul, és a 10. héttõl volt az az egetrengetõ hányinger. Ismerek olyat is, akinke csak a második trimeszterben jött a hányás, de olyat is, akinek semmi tünete nem volt. Nem törvényszerû, h rosszul kell lenned, csak a nõk 99%át megviselik az ilyenkor lejátszódó hormonviharok a szervezetében.
5 teszt??? :) Biztosan ott van a bab, ne aggódj!! Nekem a 7. héten jelentkezett 1 db hányás. Azóta émelygek néha-néha, leginkább kajaszagtól. Nem törvényszerû semmilyen tünet, és egyébként az, hogy nem érzed még, nem jelenti, hogy nem is fogod egyik pillanatról a másikra!:)
Hallgass a dokira! Egyáltalán nem törvényszerû kora terhességben a tünetek sokaságát érezni. Nem vagyunk egyformák így nem is kell azt érezni mindenkinek.
4 gyerekem van. Nekem egyiknél sem voltak azok a bizonyos "szokásos " tüneteim. Ennyi teszt és az orvos együtt biztosan nem tévednek!A doki meg majd akkor mond teljesen biztosat, ha már uh-n látta, vagy kicsit nagyobb lesz a babuci. Gratulálok a babához!

November 8-án volt utoljára mensim (de ez is az előző után 40 napra volt és kb. egy hete görcsölök, érzékenyebbek a melleim egy kicsit, és a kisajkaim is. Vajon terhes vagyok, vagy mitől lehet?

A férjemmel szeretnénk babát.21 éves vagyok.4 évig szedtem fog gátlót yadine-t.szept 25-én hagytam abba a gyogyszert.

Legjobb válasz: Szerintem van esély a terhességre, csinálj tesztet.

Szerintem van esély a terhességre, csinálj tesztet.
Szia! te nem a múlt heti "izomlázas" lány vagy? Ha igen, akkor miért nem csináltál még mindig tesztet??? Ha nem, akkor is csinálj tesztet és abból több minden kiderül! Sok sikert!
Huhh, hát te is tág ciklusos vagy, vagyis sosem tudhatod, mikor lesz a következõ mensi.. A tüneteid akár biztatóak is lehetnének egy terhességre, de ugyanúgy jelezhetik a közelgõ menzeszt is. De mivel már te is azon izgulsz, vajon most sikerült-e a babóca, lehet, hogy csak áltüneteket produkálsz.Mindenképp csinálj egy tesztet elsõ lépésként, abból többet meg tudsz, ha negatív, ca. 5 nap múlva még egyet. Ha addig sem jelentkezik a mensi, akkor már szerintem egyértelmû. :-)
Teszt mindenképp! Nagyon bíztatóak a tünetek! Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!