Találatok a következő kifejezésre: A mellem és (3994 db)

Miért van az, h a nők nagyrésze lenézi, megveti azt a nőt, akinek "nagy" a melle, és akár még csúfolja is, h lógós mellű stb? !

nekem pl 17 éves létemre 85/D a méretem és oszt.társaim beszólogatnak,pl egyik csak elkezdi h "h felvannak stócolva a melleid"

Legjobb válasz: ez színtiszta irigység...azért csúfolnak, hogy az õ lelküknek könnyebb legyen...magukkal akarják elhitetni, hogy az a csúnya és a szégyellnivaló, ami neked van...pedig nem az, ahogy a kicsi mell sem az... azon, hogy kinek mekkora a melle, nincs semmi szégyelnivaló, mert különbözõek vagyunk,és mindenkinek más, és szerencsére a fiúk ízlése is ilyen különbözõ :) van, akinek csak a nagy tetszik, van, akinek a kicsi, de ha veleki belédszeret, onnantól meg már mindegy lesz :) nekem pl még most, 20 évesen is akkora a mellem, mint amekkora 14 évesen volt, kicsi... és még túlsúlyos is vagyok hozzá,így még csúnyább az összkép,mert nem vagyok arányos...de mindezek ellenére van párom,akivel nagyon szeretjük egymást és csak gimi elsõ osztályábancsúfoltak a melleim miatt, utána már sosem...ja, és a legjobb barátnõmnek meg egyenként 2kg-ot nyomnak a mellei, és semmi baja nincs vele sem neki, sem másoknak...sõt, ez a védjegye! És nagyon sok pasi szerelmes belé :) a csúfolódókat csak ki kell röhögni, vagy be kell nekik szólni valami ilyesmit: örülnél neki, ha neked is ilyen lenne, mi?

ez színtiszta irigység...azért csúfolnak, hogy az õ lelküknek könnyebb legyen...magukkal akarják elhitetni, hogy az a csúnya és a szégyellnivaló, ami neked van...pedig nem az, ahogy a kicsi mell sem az... azon, hogy kinek mekkora a melle, nincs semmi szégyelnivaló, mert különbözõek vagyunk, és mindenkinek más, és szerencsére a fiúk ízlése is ilyen különbözõ :) van, akinek csak a nagy tetszik, van, akinek a kicsi, de ha veleki belédszeret, onnantól meg már mindegy lesz :) nekem pl még most, 20 évesen is akkora a mellem, mint amekkora 14 évesen volt, kicsi... és még túlsúlyos is vagyok hozzá, így még csúnyább az összkép, mert nem vagyok arányos...de mindezek ellenére van párom, akivel nagyon szeretjük egymást és csak gimi elsõ osztályábancsúfoltak a melleim miatt, utána már sosem...ja, és a legjobb barátnõmnek meg egyenként 2kg-ot nyomnak a mellei, és semmi baja nincs vele sem neki, sem másoknak...sõt, ez a védjegye! És nagyon sok pasi szerelmes belé :) a csúfolódókat csak ki kell röhögni, vagy be kell nekik szólni valami ilyesmit: örülnél neki, ha neked is ilyen lenne, mi?
Nekem viszonylag "kicsi" mellem van, 70/B-s de a vékony alkatomhoz nem is állna jól a nagy mell. De sose szólnék meg , vagy bántanék olyat akinek nagyobb a melle, vagy kisebb a melle, vagy sovány, vagy duci. Szerintem nagyon aljas dolog, ha valakit a külseje miatt bántanak! Az más kérdés ha ízléstelen, akkor lehet neki szólni, de azt sem kiröhögni, meg bántani. Nem értem én az embereket... Az osztálytársaid meg a környezetedben élõk ezek szerint nagy részt hülyék, de gondolj arra, hogy van egy csodás Párod, aki szeret és ezek szerint tökéletes meg van elégedve az adottságaiddal!
Biztosan irigyek. Nekem sincs nagy, bár nem is kicsi, de én szeretnék nagyobbat! Én inkább irigyellek, mint bántanálak. :) Ne foglalkozz velük!
Nekem van egy osztálytársam, akinek igazán nagy cicije van. Nem is talál rá melltartót... Akár milyen ruhát vesz fel, a cici mindig kilátszik egy kicsit, mert alig fér el (szépen öltözködik)... Emellett nem olyan magas a lány, és nem csontsovány. De... Még soha senki nem csúfolta a suliban, nagyon kedves, népszerû, olyan hajlékony, hogy csak nézünk, intelligens, és a fiúk is kedvelik... Szóval az oyztálytársaidnak annyi esze van, ne is törõdj velük... 17/L
Egyszerûen féltékenyek :) Ne érdekeljenek, buta libák. Nálunk is van egy csaj aki szekálja az osztálytársunkat, "mekkora melle van ennek címszóval" Teszem hozzá neki semmi nincs. Aztán egyszer megkérdeztem tõle, hogy : Örülnél ha neked akkora lenne mi? Azóta nem piszkálja a lányt..Szóval ezek is csak féltékenyek. Légy rá büszke és ne törõdj velük :)
szeretem a nagymellü nõket
Ha szivacsos melltartót veszel akkor abban biztosan nem fog lógni a melled, és szerintem a többiek csak irigykednek hogy nagyobb a melled mint nekik, a legtöbb lány örülne ha megadatna neki hogy nagy melle legyen!Sok olyan van akinek csak 75/B-s , és biztos nem bánnák ha nagyobb lenne!!Szóval, nyugodtan járj toppba, csak figyelj arra hogy milyen melltartót veszel, lényeg hogy tartsa a melled:)
az ok: irigység. légy a melleidre büszke, örülj hogy neked ilyen van ;)
Irigység az oka egyértelmûen, mert aki elfogadja magát az nem szapul másokat.
Nezd oket levegonek!Legyel buszke a melleidre!
Mert irigyek, és szörnyen frusztrálja õket, hogy nekik nem lehet akkora, mint neked. úgy védekeznek, hogy azzal gúnyolódnak nálad, ami valójában az erényed. szánalmas emberi magatartás. nekem nagyon kicsi mellem van, én is sokszor irigykedek (jó értelemben) a nagyobb mellû lányokra, de soha nem tennék rosszindulatú megjegyzéseket, mert ezzel csak magamat égetném, mert mki látná rajtam, hogy egy irigy dög vagyok. ha látok egy szép, nagymellû lányt, akkor magamban felsóhajtok, hogy de jó neki és ennyi. amúgy már elfogadtam, hogy ekkora a mellem, és a pasiknak így is tetszeni szoktam, úgyhogy eszembe se jutna egy nagyobb mellû lányt rágalmazni.
A kérdező hozzászólása: rendes melltartót vettem (alig találtam a méretemben :S ) szal tartja a mellem rendesen :) és szép formája lesz tõle , olyan igazi kerek, mint amikor hanyatt fekszem, és erre szólt be oszt.társam h "h felvannak stócolva a melleid" de legközelebb akk visszaszólok neki :) ))))
A kérdező hozzászólása: rendes melltartó = nem push-up, hanem vékony "szivacs" és ennyi :)
az én osztályomba is jár jónéhány nagymellû lány, kicsit irígy is vagyok rájuk :D, de sosa piszkálnám õket, én meg vagyok elégedve az én kis méreteimmel, a barátom egyszerûen imádja õket :)

A tejtermelődést az is serkenti, ha csak cumizik a mellemen, és nem szopik?

Több helyen olvastam, hogy ha több tejet szeretnék, többször tegyem mellre a babámat (3 hetes). Sokat van mellen, de sokszor csak cumizza, ez is számít, hogy több termel?djön, vagy csak a konkrét szívás?

Legjobb válasz: A szoptatás alatt (fõleg pici babával) több szakaszt is megfigyelhetsz: idõnként aktívan szopik a baba (szív, nyel, hallod és látod is), máskor pedig csak cumikázik a mellen. Ez a viselkedés a tejleadás ciklikusságával van összefüggésben, egymással párhuzamosan: a tej sem folyamatosan, azonos intenzitással jön, hanem hasonlóan szakaszosan. (Tulképp "íve" van: elõször csak pár csepp, utána a leadó-reflexszel a java, majd csak csordogál, míg végül megint csak csepeg.) Namost. Egyrészt a szakaszos tejleadás, másrészt a pici baba gyors kifáradása miatt javasoljuk azt, hogy a baba cumizhasson is a mellen. (Tehát van olyan idõszak, amikor alig jön csak tej, ilyenkor nincs más, mint a cumizás; ill. a kifáradt baba új erõt gyûjthet így szopi közben.) Ezeket a komfortszopi-szakaszokat fogják újra és újra megszakítani a "rendes" evések, ahogy a tej is megindul ill. a baba is újra nekilát szopni - de ez csak akkor mûködik, ha a baba addig van mellen, amíg õ szeretné. A kezdõ anyuka még nem tudhatja elõre a szopi elején, hogy a baba mennyire lesz éhes/anyás, azaz, hogy hány ilyen szakaszból fog állni a szoptatás. Ha idõ elõtt leveszi a mellérõl (lásd régi rossz tanácsok, mint a max. 20 perc után abbahagyni), akkor növeli az esélyét annak, hogy a baba nem lakik teljesen jól, sem fizikai, sem lelki értelemben. Illetve a mell sem fog elegendõ ingert kapni, ami pedig a tejmennyiségre lehet rossz hatással. Szóval maga a cumizás nem direkt módon hat a tejmennyiségre, hanem ilyen indirekt módon, azzal, hogy tulképp "kitölti" a valódi szopás között idõket. Ami ténylegesen fokozza a termelést, az maga a (gyakrabb) tejleadó-reflex ill. a mell teljes kiürülése. De a fentiekbõl láthatod, hogy a cumizás nagyban összefügg ezzel, mert az idõ nyújtásával és a baba érdeklõdésének fenntartásával támogatja a gyakoriságot. Remélem, így már érthetõ. Bocsánat, ha hosszú lett. :)

A szoptatás alatt (fõleg pici babával) több szakaszt is megfigyelhetsz: idõnként aktívan szopik a baba (szív, nyel, hallod és látod is), máskor pedig csak cumikázik a mellen. Ez a viselkedés a tejleadás ciklikusságával van összefüggésben, egymással párhuzamosan: a tej sem folyamatosan, azonos intenzitással jön, hanem hasonlóan szakaszosan. (Tulképp "íve" van: elõször csak pár csepp, utána a leadó-reflexszel a java, majd csak csordogál, míg végül megint csak csepeg.) Namost. Egyrészt a szakaszos tejleadás, másrészt a pici baba gyors kifáradása miatt javasoljuk azt, hogy a baba cumizhasson is a mellen. (Tehát van olyan idõszak, amikor alig jön csak tej, ilyenkor nincs más, mint a cumizás; ill. a kifáradt baba új erõt gyûjthet így szopi közben.) Ezeket a komfortszopi-szakaszokat fogják újra és újra megszakítani a "rendes" evések, ahogy a tej is megindul ill. a baba is újra nekilát szopni - de ez csak akkor mûködik, ha a baba addig van mellen, amíg õ szeretné. A kezdõ anyuka még nem tudhatja elõre a szopi elején, hogy a baba mennyire lesz éhes/anyás, azaz, hogy hány ilyen szakaszból fog állni a szoptatás. Ha idõ elõtt leveszi a mellérõl (lásd régi rossz tanácsok, mint a max. 20 perc után abbahagyni), akkor növeli az esélyét annak, hogy a baba nem lakik teljesen jól, sem fizikai, sem lelki értelemben. Illetve a mell sem fog elegendõ ingert kapni, ami pedig a tejmennyiségre lehet rossz hatással. Szóval maga a cumizás nem direkt módon hat a tejmennyiségre, hanem ilyen indirekt módon, azzal, hogy tulképp "kitölti" a valódi szopás között idõket. Ami ténylegesen fokozza a termelést, az maga a (gyakrabb) tejleadó-reflex ill. a mell teljes kiürülése. De a fentiekbõl láthatod, hogy a cumizás nagyban összefügg ezzel, mert az idõ nyújtásával és a baba érdeklõdésének fenntartásával támogatja a gyakoriságot. Remélem, így már érthetõ. Bocsánat, ha hosszú lett. :)
Szia! Én is úgy tudom, hogy a cumizás is segíti a tejtermelést. Nekem is nagyon sokat van mellen, szinte egész nap rajtam lóg, szerencsére nincs is tej gondunk:)
igen, a komfort cicizés is segít!
Sajnos nekem nem segitett. :-(
Elvileg igen, ki kell próbálni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, fõleg az utsó hozzászólást! :)
14.29-es. Miért nem tudtam én ezeket? :-(
Mert sajnos nem jutottál hozzá idõben a megfelelõ információkhoz. De most már nem így van! ;)

Lehet belõle gond ha a mell és a bicepsz nap egy napon van?

Pl nem fogom bírni rendesen csinálni a gyakorlatokat

Legjobb válasz: Nem baj. De mell mellé általában tricepszet szokás rakni, mert mellgyakorlatok nagyrészénél tricepsz is használatba van. De ettõl függetlenül mehet a mell + bicepsz is ha neked az jobb.

Nem baj. De mell mellé általában tricepszet szokás rakni, mert mellgyakorlatok nagyrészénél tricepsz is használatba van. De ettõl függetlenül mehet a mell + bicepsz is ha neked az jobb.
Kinek mi jön be. Van, aki jobban szereti, ha elõmelegedik a másodjára edzett izom, mások inkább pihenten bombázzák le azt.


29. hétnél tartok, de nem nőtt semmit sem a mellem, és előtej sem volt még. És egyeltalán nem is érzékenyek a melleim. Nem fura ez? Kezdek izgulni miatta!

Legjobb válasz: Nekem terhesség alatt 1 méretet nõtt a mellem és sosem volt a 40 hét alatt elõtejem. Nem is kötelezõ lennie, csak van, akinél ez elõfordul. Szülés után pedig szintén egy mérettel nõtt a mellem és tejem is volt rendesen.

Nekem terhesség alatt 1 méretet nõtt a mellem és sosem volt a 40 hét alatt elõtejem. Nem is kötelezõ lennie, csak van, akinél ez elõfordul. Szülés után pedig szintén egy mérettel nõtt a mellem és tejem is volt rendesen.
nekem a második terhesség telik el úgy, hogy semmit nem nõttek a melleim, és 1-2 csepp elõtejem van a végén. Nem törvényszerû hogy így legyen. -viszont sajnos nem volt elég tejem, pótolni kellett mindig. De volt amennyi volt.örültem annak a kevésnek is.
Nekem meg is nõtt elõtejem is van viszont a barátnõmnek sem nõtt szinte semmit és neki sincs elõteje! szerintem az szervezet függõ!vagy hormon :D
Nekem meg a mellem nõtt, de elõtejem nincsen. 36 hetes vagyok lassan.
Ha a tej miatt izgulsz, akkor ne tedd. Mert: nekem mindket terhesseg alatt nott a mellem, elotejem is volt, az elso terhessegnel kb 25. hettol, a masodiknal meg mar a 15. hettol. Az elso babaval egyaltalan nem volt tejem, be sem indult, a masodikkal pedig 3-4 hetig volt, de egesz nap kb 50-100 ml, azaz szinte semmi. Szoval a mellnovekedessel es az elotejjel csak annyit ertem el, hogy az eredetileg kicsi, de formas mellem igy is alakjat vesztette (mert terhesseg utan kb egybol lecsokkent a merete, a bor viszont nem huzodott vissza teljesen), viszont volt ket tapszeres gyermekem. Siman lehet, hogy nalad forditva lesz.
én 36 hetes vagyok. a mellei akkorák mint elõtte voltak, nekem van elõtejem, de sosem volt érzékeny a mellem. az elõtejet leszámítva minden a régi.
Szóval 15 hónapos koráig...:)
Világ életemben kis mellem volt, ez nem változott terhesség alatt sem (75A). Szülés után 4. napra indult be a tejtermelés. Sose volt õrült sok, de mindig volt elég. '5 hónapos koráig szoptattam a kisfiamat. Szóval felesleges elõre aggódni:)
Nekem sem nõttek egész terhesség alatt, elõtejem volt már a végefelé! De ne izgulj van akinél egyáltalán nincs, nem jelent semmit! Azzal sincs összefüggésben, hogy ha van elõtejed akkor sok tejed lesz, mert nekem pl nem volt! Most újra babát várok de most se nõtt a mellem, sztem nem is fog!
nekem semennyit nem nõtt a mellem a terhesség alatt, elõtejem sem volt, én is izgultam. megszültem és a 2. napon nagyon szépen elindult a tejem, bedurrantak a melleim, de most már nem szoptatok, mérete nem változott, csak egy picit megereszkedett, de nem vészesen. én örülök, hogy nem lett óriási. 11 hónapig szoptattam:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, egy kicsit megnyugtattatok!

Mikor kezdjek el hordani terhesmelltartot? Nem vagyok köver inkabb atlagos de eredetileg is nagy a mellem es mar igy is nagyot nött.

Legjobb válasz: Akkor érdemes éjszaka sportmelltartóban aludni, ha nagyon érzékenyek a melleid, és zavar éjszaka az alvásban. Amúgy nem kell. Viszont érdemes tényleg beszerezned egy-két terhesmelltartót. Nekem nagyon bejött. És nagyon kényelmesek. Ráadásul én itthon vagyok, ilyenkor hajlamosabb lennék fel se venni melltartót, de azt javasolták hordjam itthon is, hogy ne nyúljanak feleslegesen az izmok. És ezek a melltartókat - ha jó méretût választasz - észre se lehet venni, hogy rajtad van. De sokat nem érdemes venni, mert folyamatosan nõ a mell, és lehet pár hét múlva már kicsi. A szoptatós melltartó más, azt a szülés után érdemes megvenni, mert addig még nagyon sokat nõ, és formálódik a mell.

Akkor érdemes éjszaka sportmelltartóban aludni, ha nagyon érzékenyek a melleid, és zavar éjszaka az alvásban. Amúgy nem kell. Viszont érdemes tényleg beszerezned egy-két terhesmelltartót. Nekem nagyon bejött. És nagyon kényelmesek. Ráadásul én itthon vagyok, ilyenkor hajlamosabb lennék fel se venni melltartót, de azt javasolták hordjam itthon is, hogy ne nyúljanak feleslegesen az izmok. És ezek a melltartókat - ha jó méretût választasz - észre se lehet venni, hogy rajtad van. De sokat nem érdemes venni, mert folyamatosan nõ a mell, és lehet pár hét múlva már kicsi. A szoptatós melltartó más, azt a szülés után érdemes megvenni, mert addig még nagyon sokat nõ, és formálódik a mell.
Ha mar ugy erzed kenyelmes, akkor hordjad. Ez a melltarto amugy amiben szoptatni is szoktak, vagy az a szoptatos melltarto?
A kérdező hozzászólása: nem tudom meg 5hetes vagyok es nem jartam effele üzletben majd ha hazautazok jövö heten akkor megyek, de azt hallottam nem art koran elkezdeni hordani.es azt is hallottam erdemes este sportmelltartoban aludni ez igaz?
Én errõl még nem hallottam...Egyikrõl sem. Én végig normál melltartót használtam, igaz gyakran cserélgettem a méreteket, mert változott, de valahol nem is volt baj.:) A szoptatós melltartómat rüheltem! Én nyáron szültem július 8-án 1000 fok volt, és az a béna melltartó minden pántos ruha alól kilátszódott. Engem zavart, így visszatértem a normál melltartókra, azokba is tudtam betétet rakni. Ha meg itthon pihentem akkor meg felvettem a fürdõ ruha felsõmet. Nem tudom, hogy más hogy van vele, de én így csináltam. Nekem ez vállt be...

Kicsi a mellem és ez nagyon zavar, mivel minden velem egyidős lányismerősömnek nagy melle van. Szerintetek nőhet nagyra? (14/L)

Azért kérdezem mert anyukámnak nagy melle van, nagymamámnak nagyon kicsi és az ? anyjának nagy...ebb?l nem az következik hogy nekem is kicsi lesz?

Legjobb válasz: Ez nem úgy mûködik, mint egy sorozat, h kicsi, nagy, kicsi, nagy! Lehet, h anyukádnak is csak azért van nagy melle, mert a terhesség alatt megnõtt. Csak 14 vagy, még nõhet.

Ez nem úgy mûködik, mint egy sorozat, h kicsi, nagy, kicsi, nagy! Lehet, h anyukádnak is csak azért van nagy melle, mert a terhesség alatt megnõtt. Csak 14 vagy, még nõhet.
A kérdező hozzászólása: =D Okés köszi! ^^
nekem kb. 17 évesen kezdtek nõni;)14 évesen teljesen lapos voltam:D van még idõd:)
A kérdező hozzászólása: Okés =D Köszi =)
Teljesen normális, hogy 14 évesen még nem olyan nagyok. Tudod mi az abnormális? Ha már 14 évesen nagyobbak a mellei a kislánynak, mint a feje... Na ez a gáz. Mellesleg örülj, hogy késõbb nõnek, mert akiknek korán nagy, azoknak gyorsabban megereszkedik állítólag (és gyakorlatilag is). Amúgymeg én pl. jobban bírom a kis/közepes mellû csajokat. Valahogy sokkal formásabbak és arányosabbak. Szóval csak várjál még, törõdj a suliva, barátokkal, hobbiddal, túl fiatal vagy még. 22/F
A kérdező hozzászólása: =D
Én is így voltam, de mire 15 lettem már nem volt mire panaszkodnom. :)
A kérdező hozzászólása: Hordtam 1 darabig, csak rám fogták, hogy tömöm és mindenki azzal volt...
figyelj. ha nagyon zavar vegyél push upos melltartót.. ha van azért vmennyi melled csak kicsi, akkor ha szorosabbra huzod nagyobbnak is lácchat.
A kérdező hozzászólása: Akkor remélem, hogy nõni fog még mert tényleg nagyon zavar, hogy csak annyi van h szinte nincs is. Amúgy anyukámnak terhesség elõtt is nagy volt =) Fényképes bizonyítékom van rá xD Nagymamámnak még most is csak kicsi van xD || =S =)
Én dettó ugyan abban a helyzetben vagyok mint te, Kérdezõ. :)
Én 16 vagyok, nekem sincsenek nagy melleim. Sztem te is ilyen "késõn érõ" típus vagy. :) Szal nyugi. ;) ^^

Két napja vesztettem el a szüzzeségem, és most a második napon nagyon fájnak, érzékenyek a melleim és ilyen ezelőtt nem volt! Olvastam, h a terhesség egyik tünete a mellek érzékenysége, de védekeztünk! Most terhes vagyok? Nagyon megvagyok ijedve!

Legjobb válasz: 2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!

2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!
2 nap után nincsenek jelei a terhességnek... Te most stresszelsz, és mivel TUDOD, mik a tünetei a terhességnek érzékeled azokat. Ha bizonyítani akarsz magadnak vegyél elõ egy jó szakszerû leírást a terhesség tüneteirõl és rájössz, hogy még 100+1 tünete van, amikrõl te nemtudsz, ezáltal nem is érzékeled õket...
Az elsõ alkalom után mindenki nagyon parázik, a legtöbbször még ráadásul késve is jön meg, szóval ne parázz, nem lesz semmi gáz.Tényleg.Tutira.
A tenyeremet a monitorra téve megvizsgáltam az aurádat, meg az energiáidat, és nem vagy terhes, viszont a bal veséd kicsit rosszul mûködik.
Kiszakadt akkor lehet. Ha nem akkor nem.
Hát figyelj ha a srác kapaszkodó típus:D
2 nap után nem lehetnek terhességi tüneteid;) Szerintem csak izgulsz, és beképzelsz magadnak mindenfélét. Ha nem szakadt ki a gumi stb minden oké volt a védekezéssel, akkor nem lehetsz terhes. Ne aggódj, nincs baj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon jó fejek vagytok:D , ez megnyugató!!!:)
Nem lehet, hogy mostanában fog megjönni? Nekem akkor szokott feszülni, ha nemsokára megjön.
Hogyan védekeztetek?kettõre zártátok az ajtót?szerinted bárki meg tudja állapítani a terhességed a monitoron keresztül MENJ EL NÕGYÓGYÁSZHOZ!!!
2 nap után még nem jelentkeznek a terheség tûnete. de ha védekeztetek nem sûrûn hiszem h az lennél:) de azért a nõgyogyász nem ártana ha látna:) 16/l

Megütöttem a mellem es az ütés helyére lett 1 kis csomó. Van okom az aggodalomra?

Legjobb válasz: Mellet ért ütés után ha csomót érzel, akkor én az elõttem szólókkal ellentétben orvost javasolok. Nem szeretnélek megijeszteni, de a családomban volt már aki megütötte a mellét és elrákosodott.

Mellet ért ütés után ha csomót érzel, akkor én az elõttem szólókkal ellentétben orvost javasolok. Nem szeretnélek megijeszteni, de a családomban volt már aki megütötte a mellét és elrákosodott.
Nem értem miért kell kategórikusan lebeszélni az orvosról, miközben ha ugyanezt a kérdést mentõsnek vagy orvosnak teszed fel, egyértelmû a válasz: vizsgálat. Csak vizsgálat igazolhatja a területet ért zúzódás mélységét és azt hogy szükséges e gyógyszeresen beavatkozni. Több dolog alakulhat ki szövetrost károsodás miatt. Sok információt nem írtál(pl mikor történt ez, nyomásérzékeny e? mekkora a kialakult keményedés, egy kötött helyû, vagy nyomásra elmozdul? ), így én is az orvost javaslom. Ha szerencsétlenül is jártál, kapsz egy gyógyszert ami oszlatja helyileg a csomót, és a szervezet képes lesz véráramon belül kivezetni a szervezetbõl. Jó egészséget!
Biztos, hogy nem lesz semmi baj, de a saját nyugalmad érdekében érdemes lenne orvosnak megmutatni. Csak, hogy ne élj bizonytalanságban!
Nincs semmi okod az aggodalomra, majd elmúlik. El ne menj már ezzel orvoshoz, mert kinevetnek, nyugi, el fog múlni ugyan ugy mint ha a kezeden, fejeden, stb. lenne ez a kis "csomó".!
Nincs semmi baj, hamarosan elmúlik. EZÉRT NEM KELL ORVOSHOZ MENNED.
Nem igaz, ilyen nincs!! Nagyon õskövületi tévhit, hogy az ütéstõl mellrákot lehet kapni. NEM igaz.

Van itt olyan lány, akinek nagyon kicsi a melle, és szeretne ismerkedni? 19/F

Nem kislányokra gondolok, hanem 14 feletti lányokra :-) És volt már hosszabb kapcsolatom, nem azért kérdem. Csak nagyon tetszenek a kicsi mellek :)

Legjobb válasz: Na, hogy lásd kivel állsz szemben.. néhány topikkal arrébb épp egy 16/L siránkozik hogy alig van melle. Szerintem zizzenj rá, hátha összejön ;) (7-es)

Na, hogy lásd kivel állsz szemben.. néhány topikkal arrébb épp egy 16/L siránkozik hogy alig van melle. Szerintem zizzenj rá, hátha összejön ;) (7-es)
nõk egészsége kategória :D nõgyógyásznak készülsz? :)
A kérdező hozzászólása: Miért lenne perverz? A mell esztétikai kérdés, miért baj az, ha nekem ilyen tetszik?
Azért nem semmi kis mellméret alapján keresgélni a lányok között.. kicsit perverz.
mert mondjuk már jobb esetben leérettségiztél, és nem egy most serdülõ tinipi..át akarsz csajodnak, aki ilyeneken nyavalyog, h témazárót ír, meg nem engedik el a szülei este 11után
A kérdező hozzászólása: #3: 15-18 éves lányokat keresek. Nem értem 19 évesen ez miért lenne baj :D
vagy keress egy pasit.. azoknak alapból kis mellük van
19 évesen mér 14 felettieket keresel? 16 felett még közelebb állnak hozzád talán, vagy csak annyira béna vagy, h úgy gondolod 14 éveseknél van esélyed?
A kérdező hozzászólása: Nem ide akartam nyitni :D Miért nem lehet ilyenkor kategóriát váltani?
1: ha 14 év felettit keresel: pipa 2: kis mellû: pipa 19 vagy? rendben, ha te vagy harry styles, nem ellenkezem :D ui: a nevem és a telefonszámom ott van a telefonkönyben! xd 15L

Kicsi a mellem és narancsbőrös is. Barátomat nem zavarja, de engem igen. Hogy tudnám leküzdeni a gátlásomat?

kicsi a mellem. Kérdeztem a barátomat h őt nem zavarja e és azt mondta, hogy ha nagy mellű csaj kéne akkor azt keresne, de nem kell mert én vagyok neki a legfontosabb és az egyetlen és ő úgy szeret ahogy vagyok. De mégis gátlásos vagyok. Hogy tudnám leküzdeni?

Legjobb válasz: Ne zavarjon, hogy kicsi a melled. A barátod nem viccbõl mondta, hogy neki így vagy jó :) Ha nagyon zavar, akkor olyan melltartókat hordj amik push up hatást keltenek, és nagyobbítják a melledet. Ez ad egy kis önbizalmat mikor végigmész a utcán, de mai világban szerintem már nem is a mell az elsõ a fiúknál. Hanem a kerek popsi és a szép arc :)

Ne zavarjon, hogy kicsi a melled. A barátod nem viccbõl mondta, hogy neki így vagy jó :) Ha nagyon zavar, akkor olyan melltartókat hordj amik push up hatást keltenek, és nagyobbítják a melledet. Ez ad egy kis önbizalmat mikor végigmész a utcán, de mai világban szerintem már nem is a mell az elsõ a fiúknál. Hanem a kerek popsi és a szép arc :)
Saját magadnak kell rájönnöd, hogy se súlyod, se a magasságod, se a mellméreted, se semmilyen méreted nincsen befolyással azzal, hogy mint ember mennyit érsz. És aki nem ezt mondja, az egy idióta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!