Találatok a következő kifejezésre: A mellem érzékeny, a (447 db)

Már 6. napja nem jön meg, a mellem érzékeny, a hasam is olyan furcsa. vettem már egy pár tesztet de negativot mutat. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy nem elég magas a hormon szintje, hogy a teszt jelezze. Érdemes lenne egy új tesztet csinálni és ha nem jön meg, orvoshoz menni, hogy mi lehet a hátterében. Vigyázz magadra!

Elõfordulhat, hogy nem elég magas a hormon szintje, hogy a teszt jelezze. Érdemes lenne egy új tesztet csinálni és ha nem jön meg, orvoshoz menni, hogy mi lehet a hátterében. Vigyázz magadra!
Én is így voltam vele, nekem 10 napot késett, de tegnap sajna megjött.Pár nap múlva csinálj még 1 tesztet.Legyen az az eredmény amit szeretnél!
Ha már több tesztet is csináltál szerintem menj el dokihoz. Lehet, hogy alcsony a hcg szinted, a doki majd többet tud talán mondani.-) A - teszttõl még lehetsz terhes. Van akinek még 7 hetesen is -.
Nekem ugyanilyen tüneteim voltak, 6 napott késett, aztán megjött! Sajnos a mellérzékenység lehet a közelgõ mensi jele.

Az utolsó mensim 2 napig volt, és előtte meg utána barnás váladék. Most pedig nagyon erős a folyásom és viszket. A melleim érzékenyek. A következő mensimnek jövő hét vége fele kell megjönnie. Lehet ez terhesség jele?

Legjobb válasz: Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Mivel a mensidig még szinte 2 hét van, ez azt jelenti, hogy most vagy félidõben, tehát kizáért, hogy ilyenkor már terhességi tüneteid lennének, inkább peteérésre tippelek. A viszketõ érzés egyébként gombás fertõzésre utal, erre jobb odafigyelni. Ha úgy gondolod, hogy esetleg már az elõzõ ciklusban teherbe eshettél, akkor pedig tesztelj vagy keresd fel a dokidat, aki tutit tud mondani ezzel kapcsolatban. Sok sikert!

Mellfájás mindenkinek tünet? 5 hetes terhes vagyok, és csak a mellbimbóim érzékenyek, a mellem csak egy picit feszesebb. Ez normális?

Több helyen olvastam,hogy k?kemények a mellek, vérerek láthátók, hát nekem semmi. Csak néha úgy megérzem, hogy vannak, de nem fáj,nem feszül semmi. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: Szia! Így van, mindenkinél más tünetek jönnek elõ. Nekem is elõször "csak" a mellbimbóim voltak érzékenyek, de egy hét múlva, már a mellem is nagyon érzékeny volt. Boldog babavárást:-) 6 hetes kismama

Szia! Így van, mindenkinél más tünetek jönnek elõ. Nekem is elõször "csak" a mellbimbóim voltak érzékenyek, de egy hét múlva, már a mellem is nagyon érzékeny volt. Boldog babavárást:-) 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mostmár megnyugodtam... Csak azért kezdtem el aggódni, mert múlt héten úgy éreztem szétfakadnak, most pedig szinte semmi. Derékfájás is csak pár napja kezdõdött, de az enyhe görcsölés az állandó...
Szió! Nekem sem voltak ilyen "heves" mellfeszüléseim, a bimbóim fájtak egy kicsit, és annyi. Meg nekem ilyen hullámokban jön. Néha fáj, néha 1 hétig nem. Én nagyon megijedtem, amikor elõször alábbhagyott a feszülés, de a doki azt mondta, hogy a legtöbb nõnél így hullámokban jön, és ez normális. 16 hetes kismami
A tunetek nem mindenkinél jelentkeznek egyformán, ez nem jelent semmit. Az elso trimeszterben én pl. csak fáradt voltam, ill. gorcsolgetett a hasam, amikor meg kellett volna jonnie, de semmi mellfeszulés, hányinger, ilyesmi.
Szia!Mindenkit annyi kérdés foglalkoztat ilyenkor...:) Ne aggódj feleslegesen, mert pár héten belül bizonyára te is érzed és látod majd a változásokat!Nekem sem fájt a mellem , "csak" a bimbik...de az iszonyúan és több héten át.Sok boldogságot!
Nem törvényszerû, hogy vannak tünetek!De irigyellek és mindenkit akinek nincs ilyen gondja!!:-))Boldog babavárást!:-))
Szia! Nekem is csak a mellbimbóim fájtak, de azok néha olyan szinten, hohy sírni tudtam volna, ha hozzáért valami. Aztán úgy a 24-25. hét környékén elmúlt a fájdalom, nagyjából azzal egy idõben, amikor beindult az elõtejem - bár azt nem tudom, hogy van-e összefüggés a kettõ között.

A melleim érzékenyek és a méhem körül is fájdogál, mostanába egyre többször. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: szia! Az érzékeny mellek jelenthetik a mensi közeledtét de utalhat terhességre is.

szia! Az érzékeny mellek jelenthetik a mensi közeledtét de utalhat terhességre is.
a mellem nekem is érzékeny
Keress rá a neten arra, hogy PMS. Ez a te bajod, meg még a nõk kb felének rajtad kívül.
Dehogyis, ez még messze nem PMS, ne riogasd hülyeségekkel szegényt. Ez a menstruáció normális velejárója, nem kóros és nincs vele teendõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, mikor elolvastam, hogy mi az a PMS, akor gondoltam, hogy nincs itt szo semmi ilyenrol, csak egyszeruen kivancsi vagyok, hogy olyankor miert kivanom ugy a csokit...
A mellfájdalom a havi vérzés elõjele, azaz premenstruációs szindróma, és teljesen normális. A magas progeszteronszint váltja ki. Nincs ebben semmi riogatás.
A premenstruációs szindróma nem elõjeleket jelent.
nekem ilyen idõs koromban még nõtt a mellem - feszült, érzékeny volt, fõleg reggel felkelés után ez is okozhatja
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítõkészségeteket, így már valamennyire meg is nyugodtam. A fogamzásgátló szedése óta (nem tudom van-e összefüggés) a mellem növekedett. Szóval ez is lehet a tünet okozója?
Szia!Mindenképpen mennj el nõgyógyászhoz, mutasd meg neki a melledet.Nem hiszem, hogy terhes vagy, akkor más tüneteid is lennének.Esetleg a háziorvosod is tud mondani valamit errõl a "jelenségrõl".Kiváltó ok lehet a szoros melltartó is, vagy ha megütötted.Orvoshoz mennj el mindenképpen, õ majd útba igazít, hogy hogyan tovább.Egyenlõre azt ajánlom, hogy sportmelltartót viselj.Talán mamográfiai beutalót is kapsz, ahol ténylegesen kiderül, mi okozza a panaszodat.Remélem nem lesz baj!Szorítok!Ha érdekel milyen a mamo, írj privire.Szia!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem mondani, hogy a legutóbbi mensim elég csekély volt az eddigiekhez képest. Az jelent valamit?
Szia!Az a gyógyszertõl van, nem baj.Nekem már gyakorlatilag nincsen, ezért keresem fel majd a dokimat.:) Elõfordulhat az is, hogy lerövidül a mensid.Tehát nem 5-6, hanem lehet akár 2-3 nap is.

Öthetes kismama vagyok. Nincs hányingerem, és nem feszül a mellem. Érzékeny de ennyi. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen.Én közel 8 hetes voltam mikor megjelentek a tünetek.A cicim nekem is csak érzékeny volt.

Igen.Én közel 8 hetes voltam mikor megjelentek a tünetek.A cicim nekem is csak érzékeny volt.
Szia! Én csak 5 hetes vagyok, de már most megy a hasam és alig tudok enni. Kevesebb, mint a felét eszem, mint amennyit eddig. Kis undor van, de a hányás még sehol... Milyen homeós bogyót vettél?
A kérdező hozzászólása: Csilla 33. Hahó! Túl vagyok két orvoslátogatáson! Szerdán voltam, a pocaklakó 8 hetes, és 14.3 mm. Hallottam a szívverését! Hétfõn éjjel dolgoztam, este 9 körül elkezdtem hányni, kedden este 10 óráig fél órás szünetekkel eltartott. Vettünk homeopátiás szert rá. Aznap az is kijött, de azóta mûködik. Már kettõ napja jól vagyok, és most már enni is tudok. Jövõ csütörtökön kell mennem a védõnõhöz, és akkor kapok vesznek gondozásba! Ti hogy vagytok?
Tegnap este vérezni kezdtem , bementem a korházhoz megnézték Uh hematómát találtak a petezsák alatt .De hála Istennek a vérzésem megszünt, a baba jól van . viszont éjjel ismét vérezgettem ma reggel visszamentünk és hála Istennek a hematómának nyoma sincs , és vérzésem sincs , szívhang rendbe van. Remélem utolsó veled is minden rendbe van.Írj majd ha van kedved)))
A kérdező hozzászólása: Csilla 33. Örülök hogy minden rendben veletek.:) Szerdán betöltöttem a 6. hetet, csütörtök hajnalban, megkezdõdött a rosszullét! Hányinger, hányás... émelygés. Tehát nem úszom meg könnyen! :)
Ma voltam a dokinál. Növekvõ petezsákot látott Csu:12x10 bár ezt nem tudom mi))) YS 3.4x3.6mm szabályos. Azt mondta növekszik és jó 3 hét múlva kell visszamennem. Annyit mondott még hogy szívhang is lesz minden rendbe van)) Remélem veled is minden rendbe)))
A kérdező hozzászólása: Csilla 33. Ilyen érzésem nekem is van. Szerdán töltöm a hatodik hetet. 12-én megyek vizsgálatra. Írd majd meg légyszíves mi volt az orvosnál... :)
sziasztok Én is a 6-hétben vagyok és szinte semmi tünetem nincs , csak talán néha a megjön érzés van , de szerintem minden rendbe van ))))pénteken megyek dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugtattatok ! :)
Persze. Minden terhesség más és más (ezt majd a védõnõ is elmondja). Én a 17. hetet taposom, az elsõ 3 hónapban semmi bajom nem volt. 1, 5-2 hete kezdett szurkálni a méhem és érzékenyebb lett a mellbimbóm...de ennyi. Gratulálok! :)
Igen normális. Nekem is csak a 8. hét körül kezdõdött a hányinger és el is tartott a 16. hétig. De nekeme pl. nem feszült a mellem, csak egy kicsit, de nem volt vészes. Mindenki más. Sok barátnõm meg sem érezte, hogy babát vár, annyira tünetmentes volt az elsõ trimeszter.
Én holnap leszek 9hetes és a mai napig csak a mellfájdalmam volt. Semmi más tünetem nincs jó talán a kávé illat undor.
A kérdező hozzászólása: Kettõ félét vettem. Az egyik neve sepia, a másik ipecacuanha. Az elsõt reggeli hányingerre javasolták, a másodikat napközben jelentkezõ hányingerre! Nekem mûködik. A mit még gyógyszertárban ajánlottak, de nem gondoltam volna hogy segít, az pár korty hideg Cola. Remélem neked is beválik valamelyik! Kitartást!
A kérdező hozzászólása: De csak, ha hozzá érek akkor érzékeny a mellbimbó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) 1 évig a nõdokim kezelt napi kettõ bromocriptiddel, de novemberbe lett egy vetélésem és akkor kérdeztem mitõl lehet erre õ: nem tudja, de ne foglalkozzak vele és felírt clostyt a köv. hónapra, persze rám sem nézett abban a hónapba még uh-n sem, hogy minden ok e. Mérgembe bejelentkeztem a Kaáliba ahol januárba leállítottak a gyógyszerrõl és 1300 volt a szint bogyó mentesen, utána szép lassan emelték kettõig, na ennél kiderült, hogy túl alacsony lett vagyis a nõdokim túlgyógyizott és ezek után csökkentették egy fél szemmel a napi adagot, így áprilisra elértük a normál szintet. Március környékén voltam MRI vizsgálaton és van egy 2mm microadenomám ez annyit jelent, hogy a terhesség 5. hónapjáig tuti szedni kell a bromot. Neked is a prolaktinnal van a gond?
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok Neked! Szeretném megkérdezni, hogy a prolaktinodat mennyi idõ alatt és milyen gyógyszerrel sikerült helyrehozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ma is teszteltem reggel és az is pozi:) így már hiszek neki.
hát pedig ez egy pozitív teszt! :) gratulálok!!! :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120526/K_P_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120526/K_P_www.kepfeltoltes.hu_... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A teszt ma pozi lett (HCG-line) idõn belül, de nem értem, hogy miért, mert máj 16-án voltam dokinál és akkor azt mondta, hogy most késõi peteérésem lesz vagyis esélytelen a hónap, mert kb 18.a körül reped meg és, ha még számolok is akkor sem lehet még pozi a teszt, mert nincs meg az a bizonyos beágyazódási idõ, ja és akkor csak 7mm volt a méhnyálkahártyám. Már 1, 5 éve próbálkozunk és kiderült januárba, hogy 1300 a prolaktin szintem plusz 2mm mikroadenoma. De a porlaktint sikerült beállítani normál szintre áprilisba. Nem lehet, hogy megint ott vannak a gondok? Feltölteném nektek a képet, de nem tudom hogyan kell.:)
Van, aki a világon semmit, de tényleg semmit nem érez! Nem kell ettõl megijedni! Nincs baj! Ha a teszt pozitív lesz, hihetsz neki! Csinálj egyet!
Nekem nemvárt napján még talán a mellbimbóm sem volt érzékeny.. Másnap csaináltam tesztet, és negatív lett, ill. idõn túl pozitív, ekkor kezdtem el reménykedni. Rá két napra (nemvárttól 3ra) produkáltam pozitív teszteket :) Ekkor már a melleim is érzékenyebbek lettek, és azóta is azok, bár nem az a leszakad érzés :)
teszt?
Igen, nekem is a prolaktinommal volt/van baj. 3 hónapja szedem, nemrég voltam laborban, aszerint helyrejött, én csak napi fél szemet szedek, de nem merem abbahagyni. Az orvosom már 1 hónap után mondta, hogy hagyjam abba és menjek el vérvételre, de ezt furcsálltam, azt sem tudta milyen az eredmény, de hagyjam abba, úgyhogy nem hallgatok rá. Már akkor mondtam neki, hogy egy dobozzal írjon fel "tarcsiba", amit meg is tett. De ezek szerint többen is szeditek tovább, még akár/vagy sõtt terhesség alatt is. Úgy gondolom, hogy az én napi fél szemem nem valami nagy adag, de egy hozzáértõ dokival mindenképp konzultálnom kell. Te mit javasolsz?

Ha megnyomom a mellem érzékeny, és fáj. Miért?

Ha alulról megnyomom a mellem,érzek benne csomókat,de nem is csomó,inkább ilyen kemény egybefügg? valami,és nyomásra érzékeny,kicsit fáj.Ez a mellem aljától,egészen a mellbimbó alattig tart.Mi lehet ez?Tejmirigy?Nem lehetek rákos,ugye?:(

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen problémám és elvileg azok mirigyek és azért van mert még nõni fog a melled.. én se nagyon értettem , de nem mentem el orvoshoz és el is múlt. De ha késik, akkor nem lehet ,hogy terhes vagy és azért fáj?

Nekem is volt ilyen problémám és elvileg azok mirigyek és azért van mert még nõni fog a melled.. én se nagyon értettem , de nem mentem el orvoshoz és el is múlt. De ha késik, akkor nem lehet , hogy terhes vagy és azért fáj?
Szegénykém, harmadjára látom a kérdésed, úgyhogy írok: Nem kéne ennyire aggódnod, a mellben megjelenõ csomók többsége jóindulatú, fõleg ennyire fiatal korban. Lehet a zsírszövet arányának megváltozása miatt zsírcsomó, lehet menstruációt jelzõ csomó, vagy rostos mirigydaganat, ami szintén nem súlyos. Ez utóbbi jellemzõ fiatalabb lányokra leginkább. De ha nagyon nyugtalan vagy, nézesd meg egy orvossal, akár a háziorvossal is! Azt pedig lassan amúgy is meg kell tanulnod, hogyan kell a melled átvizsgálni tapintással. Állva, felemelt kézzel. Emiatt pedig nem kell aggódnod véleményem szerint, . de ha ennyire meg vagy ijedve, menj el a háziorvoshoz, aki elmondja, mi minden okozhat ilyesmit. 25/l
A mellrák ebben a korban nagyon ritka. Szerintem nõ a melled azért fáj, amiket érzel, azok a mirigyek lehetnek, nekem is volt ilyen. De ha megnyugtat, akkor menj el dokihoz, legfeljebb azt mondja, hogy nincs semmi baj, de legalább nyugodt leszel.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!