Találatok a következő kifejezésre: A mellem érzékeny, (447 db)

A melleim érzékenyek és a méhem körül is fájdogál, mostanába egyre többször. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: szia! Az érzékeny mellek jelenthetik a mensi közeledtét de utalhat terhességre is.

szia! Az érzékeny mellek jelenthetik a mensi közeledtét de utalhat terhességre is.
nekem ilyen idõs koromban még nõtt a mellem - feszült, érzékeny volt, fõleg reggel felkelés után ez is okozhatja
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítõkészségeteket, így már valamennyire meg is nyugodtam. A fogamzásgátló szedése óta (nem tudom van-e összefüggés) a mellem növekedett. Szóval ez is lehet a tünet okozója?
Szia!Mindenképpen mennj el nõgyógyászhoz, mutasd meg neki a melledet.Nem hiszem, hogy terhes vagy, akkor más tüneteid is lennének.Esetleg a háziorvosod is tud mondani valamit errõl a "jelenségrõl".Kiváltó ok lehet a szoros melltartó is, vagy ha megütötted.Orvoshoz mennj el mindenképpen, õ majd útba igazít, hogy hogyan tovább.Egyenlõre azt ajánlom, hogy sportmelltartót viselj.Talán mamográfiai beutalót is kapsz, ahol ténylegesen kiderül, mi okozza a panaszodat.Remélem nem lesz baj!Szorítok!Ha érdekel milyen a mamo, írj privire.Szia!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem mondani, hogy a legutóbbi mensim elég csekély volt az eddigiekhez képest. Az jelent valamit?
Szia!Az a gyógyszertõl van, nem baj.Nekem már gyakorlatilag nincsen, ezért keresem fel majd a dokimat.:) Elõfordulhat az is, hogy lerövidül a mensid.Tehát nem 5-6, hanem lehet akár 2-3 nap is.

Ma kéne megjönnie, de eddig még semmi. A hőm 37. 1C. A hasam és a melleim érzékenyek. Babás lennék?

Legjobb válasz: Szia! A hõmérsékletre nem tudok mit mondani, mert én sosem mértem, azonban az érzékeny mell, has lehet jele a babának is, de a menstruáció elõjele! Sztem várj még pár napot és ha nem jön meg csinálj tesztet!!! Egyébként a menstruáció elõtt állítólag le szokott esni a hõmérséklet...a tied pedig elég magasnak tûnik!:) Sok sikert! üdv 12 hetes kismama

Szia! A hõmérsékletre nem tudok mit mondani, mert én sosem mértem, azonban az érzékeny mell, has lehet jele a babának is, de a menstruáció elõjele! Sztem várj még pár napot és ha nem jön meg csinálj tesztet!!! Egyébként a menstruáció elõtt állítólag le szokott esni a hõmérséklet...a tied pedig elég magasnak tûnik!:) Sok sikert! üdv 12 hetes kismama
Bármi lehetséges:) Én 5 nap ksés után csináltam tesztet, ami már kimutatta a babát. Várj egy pár napot és tesztelj! Szorítok! Egy 8 hetes kismami
Te lennél az, "nov.26-os"? Ha igen, akkor én vagyok a drusza, aki ugyanúgy 2. babát várna, és ma lenne a nagy nap... Próbáltam választ írni, de folyton kitörölték. Ha nem te vagy, akkor elnézést!!
Nagy az esélye a tünetek alapján, hogy terhes vagy. Pár nap múlva teszt (ha kibírod), utána orvos. Grat!
teljesen normális!menszeszkor sok nõnek feszülnek, fájnak a mellei...>.<
Nálam is ez volt, amikor nõttek a melleim. Én is csomót éreztem benne, de hamar elmúlt, kb. mikor elõször megjött, akkor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A menszesz pont most nincs meg neki, kb 1 hét múlva jön meg neki.
Teljesen normális a csomó is, menszesz után 1 héttel már nem lesz.
Õszintén szólva én a csomóval nem várnék, nem játék, ha valóban érzi --> irány a doki. A fájdalom, feszülés normális menstruáció alatt.
Ilyenkor ez normális.
Nekem is volt, hogy ennyi idõsen fájt, begyulladt, csomó volt alatta. Ilyenkor ez "normális", a tejmirigyek a hormonok miatt begyulladhatnak. Ha nagyon nem múlik és esetleg nõ a csomó, vidd el orvoshoz, de szerintem elmúlik neki pár napon belül.
A fáj, feszül normális, menszeszel és nõ is- De a csomóval vidd el nõgyógyászhoz, 5 éves kislányban is találtak már csomót
Az normális, hogy fáj és feszül, de a pirosság és a csomó nem annyira, meg kellene nézetni egy nõgyógyásszal.
nekem is mindig beduzzad a mellem és fáj nekem álltalában ilyenkor nõ is a mellem az hogy csomót érez benne nagy átlagban a tejmirigy kicsit megduzzad . de ha jobb vele orvoshoz fordulni nehogy késõbb baj legyen

Öthetes kismama vagyok. Nincs hányingerem, és nem feszül a mellem. Érzékeny de ennyi. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen.Én közel 8 hetes voltam mikor megjelentek a tünetek.A cicim nekem is csak érzékeny volt.

Igen.Én közel 8 hetes voltam mikor megjelentek a tünetek.A cicim nekem is csak érzékeny volt.
Szia! Én csak 5 hetes vagyok, de már most megy a hasam és alig tudok enni. Kevesebb, mint a felét eszem, mint amennyit eddig. Kis undor van, de a hányás még sehol... Milyen homeós bogyót vettél?
A kérdező hozzászólása: Csilla 33. Hahó! Túl vagyok két orvoslátogatáson! Szerdán voltam, a pocaklakó 8 hetes, és 14.3 mm. Hallottam a szívverését! Hétfõn éjjel dolgoztam, este 9 körül elkezdtem hányni, kedden este 10 óráig fél órás szünetekkel eltartott. Vettünk homeopátiás szert rá. Aznap az is kijött, de azóta mûködik. Már kettõ napja jól vagyok, és most már enni is tudok. Jövõ csütörtökön kell mennem a védõnõhöz, és akkor kapok vesznek gondozásba! Ti hogy vagytok?
Tegnap este vérezni kezdtem , bementem a korházhoz megnézték Uh hematómát találtak a petezsák alatt .De hála Istennek a vérzésem megszünt, a baba jól van . viszont éjjel ismét vérezgettem ma reggel visszamentünk és hála Istennek a hematómának nyoma sincs , és vérzésem sincs , szívhang rendbe van. Remélem utolsó veled is minden rendbe van.Írj majd ha van kedved)))
A kérdező hozzászólása: Csilla 33. Örülök hogy minden rendben veletek.:) Szerdán betöltöttem a 6. hetet, csütörtök hajnalban, megkezdõdött a rosszullét! Hányinger, hányás... émelygés. Tehát nem úszom meg könnyen! :)
Ma voltam a dokinál. Növekvõ petezsákot látott Csu:12x10 bár ezt nem tudom mi))) YS 3.4x3.6mm szabályos. Azt mondta növekszik és jó 3 hét múlva kell visszamennem. Annyit mondott még hogy szívhang is lesz minden rendbe van)) Remélem veled is minden rendbe)))
A kérdező hozzászólása: Csilla 33. Ilyen érzésem nekem is van. Szerdán töltöm a hatodik hetet. 12-én megyek vizsgálatra. Írd majd meg légyszíves mi volt az orvosnál... :)
sziasztok Én is a 6-hétben vagyok és szinte semmi tünetem nincs , csak talán néha a megjön érzés van , de szerintem minden rendbe van ))))pénteken megyek dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugtattatok ! :)
Persze. Minden terhesség más és más (ezt majd a védõnõ is elmondja). Én a 17. hetet taposom, az elsõ 3 hónapban semmi bajom nem volt. 1, 5-2 hete kezdett szurkálni a méhem és érzékenyebb lett a mellbimbóm...de ennyi. Gratulálok! :)
Igen normális. Nekem is csak a 8. hét körül kezdõdött a hányinger és el is tartott a 16. hétig. De nekeme pl. nem feszült a mellem, csak egy kicsit, de nem volt vészes. Mindenki más. Sok barátnõm meg sem érezte, hogy babát vár, annyira tünetmentes volt az elsõ trimeszter.
Én holnap leszek 9hetes és a mai napig csak a mellfájdalmam volt. Semmi más tünetem nincs jó talán a kávé illat undor.
A kérdező hozzászólása: Kettõ félét vettem. Az egyik neve sepia, a másik ipecacuanha. Az elsõt reggeli hányingerre javasolták, a másodikat napközben jelentkezõ hányingerre! Nekem mûködik. A mit még gyógyszertárban ajánlottak, de nem gondoltam volna hogy segít, az pár korty hideg Cola. Remélem neked is beválik valamelyik! Kitartást!

Ha megnyomom a mellem érzékeny, és fáj. Miért?

Ha alulról megnyomom a mellem,érzek benne csomókat,de nem is csomó,inkább ilyen kemény egybefügg? valami,és nyomásra érzékeny,kicsit fáj.Ez a mellem aljától,egészen a mellbimbó alattig tart.Mi lehet ez?Tejmirigy?Nem lehetek rákos,ugye?:(

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen problémám és elvileg azok mirigyek és azért van mert még nõni fog a melled.. én se nagyon értettem , de nem mentem el orvoshoz és el is múlt. De ha késik, akkor nem lehet ,hogy terhes vagy és azért fáj?

Nekem is volt ilyen problémám és elvileg azok mirigyek és azért van mert még nõni fog a melled.. én se nagyon értettem , de nem mentem el orvoshoz és el is múlt. De ha késik, akkor nem lehet , hogy terhes vagy és azért fáj?
Szegénykém, harmadjára látom a kérdésed, úgyhogy írok: Nem kéne ennyire aggódnod, a mellben megjelenõ csomók többsége jóindulatú, fõleg ennyire fiatal korban. Lehet a zsírszövet arányának megváltozása miatt zsírcsomó, lehet menstruációt jelzõ csomó, vagy rostos mirigydaganat, ami szintén nem súlyos. Ez utóbbi jellemzõ fiatalabb lányokra leginkább. De ha nagyon nyugtalan vagy, nézesd meg egy orvossal, akár a háziorvossal is! Azt pedig lassan amúgy is meg kell tanulnod, hogyan kell a melled átvizsgálni tapintással. Állva, felemelt kézzel. Emiatt pedig nem kell aggódnod véleményem szerint, . de ha ennyire meg vagy ijedve, menj el a háziorvoshoz, aki elmondja, mi minden okozhat ilyesmit. 25/l
A mellrák ebben a korban nagyon ritka. Szerintem nõ a melled azért fáj, amiket érzel, azok a mirigyek lehetnek, nekem is volt ilyen. De ha megnyugtat, akkor menj el dokihoz, legfeljebb azt mondja, hogy nincs semmi baj, de legalább nyugodt leszel.:)

Múlt héten még voltak tünetek, most már csak a melleim érzékenyek. Terhes lehetek?

ma vagyok a 23. -ik napon az elmúlt másfél hétben maximálisan terhességre utaló tüneteim voltak de mára már csak a melleim érzékenyek! mintha nem émelyegnék annyira... szerintetek? jöv?héten kéne megjönnie! (nem szeretném)

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de én is jártam már igy. Már félidõtõl éreztem, hogy fájnak a melleim, szédültem, hányingerem volt, mégsem voltam terhes. Amikor meg sikerült teherbe esnem akkor csak a mellfeszülést éreztem. De én úgy tudom, hogy a hányinger a 4-8 héten jelentkezik csak. De ez is egyéntõl függõ. Azért szoritok!

Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de én is jártam már igy. Már félidõtõl éreztem, hogy fájnak a melleim, szédültem, hányingerem volt, mégsem voltam terhes. Amikor meg sikerült teherbe esnem akkor csak a mellfeszülést éreztem. De én úgy tudom, hogy a hányinger a 4-8 héten jelentkezik csak. De ez is egyéntõl függõ. Azért szoritok!
Sok nõ észre sem vesz h terhes csak mikor elmarad a mensije. Én is így voltam vele! Még bármi lehet!

Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei? Nem biztos hogy az vagyok mert megszakitással a végén szexeltünk, de a melleim érzékenyek, ingerült vagyok és a méhembe bele-bele szúrkál.

Legjobb válasz: Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.

Az elsõ terhességemet 2 héten belül észrevettem, mert nagyon fájtak a mellei, keményebbek lettek. Teszteltem és terhes voltam. Másodikat pedig 5 héten belül vettem észre. A védekezési módotok pedig nem jó. Annyit tudhatnátok, hogy nem csak akkor távozik sperma mikor a párodnak jó, hanem aktus közbe is, ettõl is teherbe lehet esni.
Változó. Van, aki szinte rögtön érez valamit, más csak a 10. nap körül, van aki 1-2 héttel az elmaradt mensi után. Mindenesetre egy tesztet megér mensinél, akkor is, ha megvan! Hallottam már olyanról, aki 4 hónapos kismama koráig menstruált...
Egyetértek az elsõvel, nekem is 2 hét volt kb! Tesztelj!
Én nem éreztem semmi különöset, mert menses elõtt/közben is fájnak a melleim... 1 hét elmaradás után a teszt mutatta meg az igazságot! :) És a hányás kb akkor kezdõdött, meg a rosszullét, mikor megláttam a két csíkot. Szinte pszichés ez a dolog már-már (tudom, hogy nem az).:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Menstruáció ideje alatt, amikor a mellek érzékenyek akkor nőnek is?

Legjobb válasz: A menstruáció ideje alatt már nem. Inkább elõtte, a tüszõrepedést követõen a megemelkedett progeszteron szint miatt. Ekkor a mirigyek felduzzadhatnak, és a szervezet vizet is tart vissza, ettõl válhat a mell érzékennyé és nagyobbá. A vérzés után visszaáll ismét a normális méretére. (Sajnos. Én nagyon örülök, amikor jó duzzadtak.) Persze mindenkinél más mértékû mindez. 21/l

A menstruáció ideje alatt már nem. Inkább elõtte, a tüszõrepedést követõen a megemelkedett progeszteron szint miatt. Ekkor a mirigyek felduzzadhatnak, és a szervezet vizet is tart vissza, ettõl válhat a mell érzékennyé és nagyobbá. A vérzés után visszaáll ismét a normális méretére. (Sajnos. Én nagyon örülök, amikor jó duzzadtak.) Persze mindenkinél más mértékû mindez. 21/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!