Találatok a következő kifejezésre: A mellek Ha valaki (155 db)

Nőhet a mell ha valaki elkezd szexuális életet élni?

Legjobb válasz: az enyém szerintem megnõtt utánna :S

A kérdező hozzászólása: az enyém szerintem megnõtt utánna :S
Kizárt :-D Csak úgy érzed :-)
Legenda.
Szedsz fogamzásgátlót? Attól esetleg nõhet vmennyit.
Talán csak épp akkorra kezdett el nõni, de nem tudni. Fogamzásgátlótól is nõ a mell egy kicsit.
Szerintem van!Két csajnak is nõt, amint lett szexuális életük. Ismerõseim is ezt állítják.
Én eddig egyszer szexeltem, és azóta 80/A-ról 75/C-re nõtt! najo amugy nem.=D viszont ezt a legendát már énis hallottam sokszor.. de nemtudom megmondani h igaz-e, mert azok a barátnõim akik már szexeltek, azoknak akkoris hatalmas mellük volt mielõtt elkezdték.:DD

Mellimplantátumokkal való szoptatás esetén megereszkedik e a mell? Ha igen, mennyire? Ilyenkor újat kell csináltatni?

Legjobb válasz: Barátnõm kb. 2003-ban csináltatta meg a melleit (350 köbcentis implantátumokkal), azóta 2 gyereket szült és neki nem ereszkedtek meg. Igazából nem a szoptatástól ereszkedik meg, hanem magától a tejmirigyek megnövekedésétõl, ami már a terhesség legelején elkezdõdik. A terhesség alatt azért nem látszik a megereszkedés, mert a mell kötõszövetei is megduzzadnak, ráadásul a plusz kilók is rárakódnak. Én is így jártam, eredetileg 70 C-s volt a mellméretem, az elsõ babánál 20 kg-t híztam 84 hónapig szoptattam), de ez a felesleg a baba 2 hónapos korára már eltûnt rólam. A mellem katasztrófa lett, össze is ment. Aztán jött a második terhesség, terhesség alatt megint extra jó, szép nagy cicik, viszont a második babámat nem tudtam szoptatni, a melleim mégis kb. a felére csökkentek és iszonyúan megereszkedtek, pedig itt nem 2 hónap, hanem 4 hónap alatt mentek le a kilók. Úgyhogy nálam is csak a mûtét lett a megoldás. Azt mondta a doki, hogy ezek a gyors fogyások nem tesznek jót a nagy hízások után, mert a bõr nem tudja követni a tempót.

Barátnõm kb. 2003-ban csináltatta meg a melleit (350 köbcentis implantátumokkal), azóta 2 gyereket szült és neki nem ereszkedtek meg. Igazából nem a szoptatástól ereszkedik meg, hanem magától a tejmirigyek megnövekedésétõl, ami már a terhesség legelején elkezdõdik. A terhesség alatt azért nem látszik a megereszkedés, mert a mell kötõszövetei is megduzzadnak, ráadásul a plusz kilók is rárakódnak. Én is így jártam, eredetileg 70 C-s volt a mellméretem, az elsõ babánál 20 kg-t híztam 84 hónapig szoptattam), de ez a felesleg a baba 2 hónapos korára már eltûnt rólam. A mellem katasztrófa lett, össze is ment. Aztán jött a második terhesség, terhesség alatt megint extra jó, szép nagy cicik, viszont a második babámat nem tudtam szoptatni, a melleim mégis kb. a felére csökkentek és iszonyúan megereszkedtek, pedig itt nem 2 hónap, hanem 4 hónap alatt mentek le a kilók. Úgyhogy nálam is csak a mûtét lett a megoldás. Azt mondta a doki, hogy ezek a gyors fogyások nem tesznek jót a nagy hízások után, mert a bõr nem tudja követni a tempót.
Szóval 4 hónapig szoptattam az elsõt, csak zárójel helyett 8-ast írt a gép.
Természetesen megereszkedhet.És ilyenkor ha szép ciciket akarsz újra kés alá kell feküdnöd Azt hogy a Te melled milyen lesz szoptatás után senki se tudja elõre megmondani. Függ atttól, hogy milyen a saját állományod, milyen a kötõszöveted. menniyt hízol terheség/szoptatás alatt, mennyi tejed lesz

Volt már olyan valakinek hogy csak oldalt fájtak a mellei? Ha igen mi lett belõle mensi vagy baba?

Csak azért kérdezem ,mert én amióta elkezdtem mensizi én onnan tudtam,hogy megfog jönni hogy a melleim úgy fájtak hogy sírni tudtam volna és nem bírtam hason feküdni !

Legjobb válasz: Mikor menzeszem jön, mindig leszakadnak a melleim (most pl. csak oldal fáj épp nagyon), mikor meg baba volt (titokban érkezett:)), nem fájt semmi, csak egyszer csak nem jött meg. :)

Mikor menzeszem jön, mindig leszakadnak a melleim (most pl. csak oldal fáj épp nagyon), mikor meg baba volt (titokban érkezett:) ), nem fájt semmi, csak egyszer csak nem jött meg. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor mensire számíthatok :(
Nekem sose fájt menstruációk elõtt, terhesség elején oldalt fájt, meg egy kicsit alul. Bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszod :) Nekem is így van ahogy neked volt. Oldalt és alul és mikor hasra fekszek alig érzem :) Nagyon bizom abba hogy baba van a dologba.
A kérdező hozzászólása: Te hanyadik napon érezted a fàjdalmat ?
De kérdezõ, attól, hogy nekem így volt, neked még lehet másként. Szerintem feleslegesen kérdezel ilyesmit itt, mert mindig lesz valaki, aki beírja, hogy "nekem UGYANEZ volt, és most itt szuszog mellettem/itt rúg a pocimban" meg olyan is, aki azt írja, neki ez volt menzeszkor:) Mennyi ieje késik a menzeszed? Mi az h a 13. napon vagy?

1hete kezdtem el kondozni és akarok valamit szedni mellé ami segit a növekedésben? Ha valaki valami jót tud kérem irjon köszi

Legjobb válasz: Tejsavó pl:Myprotein,árban nagyon megéri és JÓ is,és mellé dextróz 50 g,Igy a legjobb mert akkor proteint tudod tisztán is inni,plReggeli zabpehelyhez

Tejsavó pl:Myprotein, árban nagyon megéri és JÓ is, és mellé dextróz 50 g, Igy a legjobb mert akkor proteint tudod tisztán is inni, plReggeli zabpehelyhez
1 hét után, nem tudsz bevinni szilárd tápanyag formájában? Hány kg vagy?
A kérdező hozzászólása: 72 kg vagyok és 175 cm
1 hét után remélem nem koxolni akarsz. :) Tömegnövelõ étrendet szedj, ha nincs meg szilárd kajából a kellõ fehérje, akkor protein táplálékkiegészítõt is vegyél, meg edzés utánra gyors szénhidrátot(dextróz pl.).
Muramista. Egy hét után próbáld meg élvezni, amit csinálsz. Mert amit csinálsz nem hetek, hanem évek alatt hozza meg az eredményt. Ha csak azért csinálod, hogy 3 hét után láss valamit a tükörben, akkor elkezdeni sem érdemes. Edz, nézz utána és legyél türelmes.

Hogy válik kevésbé lógóssá a mellem, ha itthon nem hordok melltartót vagy ha hordok? Melyik tesz a formájának jobbat?

Legjobb válasz: Elvileg ha nem hordasz, mert akkor nem gyengülnek el a kötõszövetek, hiszen meg kell tartaniuk a mellet. De 100%-os megoldás nincs, mert a gravitáció így is hat rá. Csak késõbb kezd el lógni és talán kevésbé.

Elvileg ha nem hordasz, mert akkor nem gyengülnek el a kötõszövetek, hiszen meg kell tartaniuk a mellet. De 100%-os megoldás nincs, mert a gravitáció így is hat rá. Csak késõbb kezd el lógni és talán kevésbé.
Ha a bimbóudvarnál van akkor szedegesd ki csipesszel.
nekemis. 15/F
nekem is van néhány szõrszál a bimbóudvaromnál. nem foglalkozom vele különösebben mert nem látszik. nyugodtan legyantázhatod, de ha tudsz venni keskeny görgõfejût, akkor azzal csináld.
A kérdező hozzászólása: nem csak a bimbóudvarnál van, de nem árthat akkor neki?
nem árt, csak vigyázz, hogy ne tépd le a bõrödet.
A kérdező hozzászólása: az csak nem jön le :)
A mellen nagyon érzékeny a bõr és vékony is. Én nem csipeszelgetném meg gyantázgatnám, nem tesz jót.
Menj endokrinológushoz, mert az is lehet, hogy hormonprobléma okozza a szõrösödést.
biztos azt akarja hogy megfogja a mellét :D
Mizu? (komolyan mondom)
döglegyeket hessegette el biztos :)
leplezni akarja heves szívdobogását, ami már a ruhán is átütne, ha nem leplezné ilymódon

Ha valaki teltebb alkatu, a mellei milyen okbol lehetnek nagyon kicsik? !

Legjobb válasz: A testsúlynak nem sok köze van a mell méretéhez (van, de nem sok). Inkább hormonális vagy genetikai okai vannak annak, hogy mekkorára nõ egy mell. Hízással vagy fogyással nem lehet látványos eredményt elérni. Ha valaki hízik, akkor a mellére hízik utoljára, viszont ha fogy, akkor abból veszít elõszõr.

A testsúlynak nem sok köze van a mell méretéhez (van, de nem sok). Inkább hormonális vagy genetikai okai vannak annak, hogy mekkorára nõ egy mell. Hízással vagy fogyással nem lehet látványos eredményt elérni. Ha valaki hízik, akkor a mellére hízik utoljára, viszont ha fogy, akkor abból veszít elõszõr.
Annak a korábbi fogyásnak semmi köze a melmérethez, én is fogytam már 10 kilót és nem lett nagyobb a külömbség sokkal. Egyébként férfi ágon is lehet örökölni :) A kopaszodásra való hajlam is nõi ágon öröklõdik. Ha majd babád lesz, úgyis meg fog nõni a melled. Ha most nagy melled lenne, akkor majd még annyival nagyobb lenne, úgyhogy szerintem nem kell nagyon aggódni a dolog miatt :)
Az endokrinológus jó ötlet. Igazán biztos választ csak õ adhat :)
ugy értem nagyobb nem lett.
Elsõ vagyok (meg még pár további). kb 2 hete szedek fogamzásgátlót és kétszer akkorák lettek a melleim O.o Nem tudom erre mennyire vagy vevõ, mert mondjuk nem mindenkinél jön be ez a mellékhatás, de szerintem elég humánus megoldásnak tûnik.
A kérdező hozzászólása: A plasztikai mutet nem erdekel.
ha más nem meg kell csináltatni, már hitelre is lehet, bár szörnyü világot élünk, nekem is meg van csináltatva, bár én amugy is kis vékony testalkatu vagyok, van egy kislányom is már , joval elötte meg lett a cicim csinálva , nagyon szép most is a szpotatás se tette tönkre, de nagyom szülés után nem lett, ez hülyeség.
A kérdező hozzászólása: !!!
A kérdező hozzászólása: Ok, de azert meg irjanak akik hasonlo esetuek vagy tudnanak tanacsolni.
A kérdező hozzászólása: En szeretnem ha most lennenek nagyobbak mig fiatalabb vagyok, nemcsak akkortol mikor mar csaladom lesz, ha egyeltalan lesz. Amugy a szulestol nem mindenkinek no meg a melle, sot van akinek kisebbedik. Nem tudom mi lehet az oka......vajon azert mert magasabb volt a tesztoszteron szint az osztrogen szintnel a szervezetemben? Vagy hormonzavar lehetett...? Nem tudom mit higgyek. Azon gondolkozok egy ideje, hogy menjek el egy endokrinologushoz. Koszonom a valaszaitokat. :) Irjatok tovabbra is.
A kérdező hozzászólása: Igen, egyetertek, kedves valaszolo. Nalam nem lehet genetikai okbol. Minden nonek a csaladombol nagyobb meretu mellei vannak. Nem tudom nalam mi tortenhetett. Igaz, hogy mikor kamasz voltam, kabe 10 kilot lefogytam, de az szukseges is volt. Amugy a mell kesobbig is fejlodhet 23-24 eves korig, de en mar betoltottem a 24et az iden.
A kérdező hozzászólása: Szia :) Hat te szerencses vagy akkor. :) Milyent szedsz? Csak evvel tudod mi a gond? Ha megszunik a szedese visszaall. En specialisan ezert, fogamzasgatlot nem szednek. A Beauty Breast tablettan es kremen gondolkodtam, amit sokan dicsertek, de nem valt be mindenkinek, na meg nem lehet tudni mennyi ideig marad latvanyos az eredmeny, ha leallsz a szedesevel.

Ha lapos valaki hasa akkor a melle is kicsi, de láttam már olyat hogy hasa lapos de a melle is nagy pl nõvéremnek de hogyan lehetek énis ilyen most fogyózok és eddzek már 9 kg-fogytam es az én mellem egyre kisebb hogy marathatna akkora amekkora?

Legjobb válasz: Ez genetika, és testakat kérdése. A testalkatodat, arányaidat nem tudod megváltoztatni, az arányok állandóak. Én pl. elég nagy, 75 F kosaras mellel lettem megáldva/verve, és lapos mellé a hasam, profilból karcsú vagyok. Ha hízom, akkor övtáskáim leszenk, a derekam fölött. Bármit megadnék, hogy ehelyett fenékre, combra menjen a plusz, de hét nem.

Ez genetika, és testakat kérdése. A testalkatodat, arányaidat nem tudod megváltoztatni, az arányok állandóak. Én pl. elég nagy, 75 F kosaras mellel lettem megáldva/verve, és lapos mellé a hasam, profilból karcsú vagyok. Ha hízom, akkor övtáskáim leszenk, a derekam fölött. Bármit megadnék, hogy ehelyett fenékre, combra menjen a plusz, de hét nem.
Genetika, ezen nem lehet változtatni. Én is lefogytam, az elsõ ami eltûnt az a mellem volt, de nem zavar, még mindig szebb egy kismellû vékony testalkat mint egy hájas nagymellû.
Sajnos, ha fogysz a mell az elsõ ahonnan megy le.Én edzek a mellem egybõl kisebb lett.
De jo nektek... en is edzek de mellbol semmit nem fogytam..pedig akarok:/

18kg súlyfelesleg van rajtam, ha lefogyok, akkor a mellem ugye kisebb lesz? (most 80/D-s) Fogyott már valaki hasonló méretekkel?

a nyáron lefogytam 5-6 kg-t ,de nemment össze,s?t most már a D-s melltartóból is kezd "kibuggyanni" ,ha lefogyok ugye legalább C-sre összemegy ezis?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy fogysz le. A tudatos étkezés és a folyamatos testmozgás nem fogyasztja le a melled. Arra figyelj, h ne kezdj drasztikus fogyókúrába, mert az elõször a melledet "zabálja fel", és sportolásnál NE gyúrj mellizomra iletve ne sokat, mert ugye akkor a mellizmod elégeti a mellben található zsírszövetet (az egész zsírszövet!). Egyébként sztem ha erre odafigyelsz max annyit fogyhatsz le belõle ami a 18 kiló túlsúlyodból oda is lerakódott.

Az attól függ, hogy fogysz le. A tudatos étkezés és a folyamatos testmozgás nem fogyasztja le a melled. Arra figyelj, h ne kezdj drasztikus fogyókúrába, mert az elõször a melledet "zabálja fel", és sportolásnál NE gyúrj mellizomra iletve ne sokat, mert ugye akkor a mellizmod elégeti a mellben található zsírszövetet (az egész zsírszövet!). Egyébként sztem ha erre odafigyelsz max annyit fogyhatsz le belõle ami a 18 kiló túlsúlyodból oda is lerakódott.
A kérdező hozzászólása: köszi :) hát remélem, hogy kisebb lesz és feszesebb és nem fog lógni :/
ha mind a 18 kg-ot lefogyod valamennyi a melledbõl is le fog menni. mivel ha fogysz akkor mindenhonnan fogysz. viszont ha szépen lassan fogysz és mellette kondizol is akkor a melled szép formás maradhat. persze egyénfüggõ. mert ha mondjuk te vékonyan is egy nagymellû lány vagy alapból akkor valószínû nem sokat fog változni a melled, ha csak a duciság miatt van nagyobb , akkor az le fog menni. én mikor duci voltam elég nagy mellem volt aztán mikor lefogytam vékonyra akkor azért jóval kisebb lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!