Találatok a következő kifejezésre: A mellek Ha (2706 db)

Nagyobb lenne a mellem, ha felszednék 5-10 kg-ot?

32 éves n? vagyok és nem n?tt meg a mellem. A 12-13 éves lányoknak nagyobb van. Kislánykoromhoz képest persze változott, formásabb lett, de igazából alig nagyobb, mint egy 10 évesé. Ez lehet a vékonyságom miatt? 168 cm és 45 kg vagyok. Sose voltam ennél több. Nagyon el vagyok keseredve, mert amúgy felt?n?en szép arcom van, és a soványságot leszámítva az alakom se rossz.

Legjobb válasz: Nem lesz láthatóan nagyobb attól hogy felszedsz 10 kilót, viszont legalább normál súlyban lennél. Szóval mindenképp jó lenne híznod kicsit. És önbizalmad sem a melleidtõl lesz, mert nem az tesz nõvé. Az kb arra jó hogy minden pasi bámuljon ha végig mész az utcán... te elég értelmesnek tûnsz ahhoz hogy ne ez legyen a célod. És el kéne fogadnod magad olyannak amilyen vagy, attól hogy kicsi a melled nem vagy kevesebb, se csúnyább mint az akinek nagy. Tudom mert nekem egyáltalán nincs mellem... de soha nem is hiányzott. A pasiknak sem akik oda vannak értem, valamiért mindig kedvenc voltam, pedig nincs mellem egyáltalán. A kitömött melltartó is hülyeség... fogadd el magad végre. Senki nem a melleid miatt fog szeretni. Ne magadat sajnáld egyfolytában hanem örülj hogy fiatalos vagy. Ettõl még igazi nõ vagy. Csak viselkedj és öltözz is úgy.

Nem lesz láthatóan nagyobb attól hogy felszedsz 10 kilót, viszont legalább normál súlyban lennél. Szóval mindenképp jó lenne híznod kicsit. És önbizalmad sem a melleidtõl lesz, mert nem az tesz nõvé. Az kb arra jó hogy minden pasi bámuljon ha végig mész az utcán... te elég értelmesnek tûnsz ahhoz hogy ne ez legyen a célod. És el kéne fogadnod magad olyannak amilyen vagy, attól hogy kicsi a melled nem vagy kevesebb, se csúnyább mint az akinek nagy. Tudom mert nekem egyáltalán nincs mellem... de soha nem is hiányzott. A pasiknak sem akik oda vannak értem, valamiért mindig kedvenc voltam, pedig nincs mellem egyáltalán. A kitömött melltartó is hülyeség... fogadd el magad végre. Senki nem a melleid miatt fog szeretni. Ne magadat sajnáld egyfolytában hanem örülj hogy fiatalos vagy. Ettõl még igazi nõ vagy. Csak viselkedj és öltözz is úgy.
biztos, hogy nõne, én felszedtem 10kilót, és D-s melltartó helyett már DD-st, vagyis E-st kell hordanom (megjegyzem én annyira nem örülök neki 20 évesen..:S)
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 07-18 20:42" vagyok: nincs nagy mellem igazából...75A-s melltartót hordok egy éve még 55 kiló voltam, egy számmal nagyobb volt a cicim, és a fenekem is nagyobb volt mondjuk én elég széles csípõvel vagyok megáldva plusz kerek az arcom, szóval igazából a mellemet becseréltem lapos hasra, keskenyebb csípõre és nem pufi arcra...ez van, valamit valamiért de szerintem rajtad tényleg az segítene, ha megszeretnéd az evést...és boldogan ennéd meg akár a hamburgert meg a császárszalonnát is...
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan kicsi a mellem, hogy csak párnázott melltartóval vehetek fel nõies felsõt:( Ez van.
Furcsán fog hangzani, de Én 48 kg vagyok, formás popsival, és mellem is van :D Nem rég volt egy barátom, és azt számolta, hogy míg kiértünk az aluljáróban mennyien bámultak meg :) Sokan rámdudálnak, még ha Vele vagyok, akkor is. Múltkor míg haza értem a metro megállótól, négy autós rámdudált...Vékony vagyok, nem óriás mellekkel, de divatos, rövid, nõies ruhákat hordok, magassarkúval :) Nem feltétlenül kell nagy mell ahhoz, hogy nõies darabokat hordj :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó, te tényleg hasonló alkat lehetsz, mint én, csak kicsit kevésbé sovány. Neked milyen a melled? Mert most nekem ez a fõ problémám. Én nem bánnám, ha néha megbámulnának a férfiak, de amíg így öltözök, nem fognak. Amíg vékony vagyok, nem fogok kiöltözni, nem akarom, hogy azért nézzenek, hogy milyen gebe vagyok.
huhh...nagyon vékony lehetsz, de tényleg csak azért hízz, hogy TE jobban érezd magad tuti hízni fog a melled, és nyilván más is...de ha jól olvasom, mindenhova rád fér én 167/51 vagyok és engem is gebének hívnak néha... azt írod, nem szeretsz enni...ez elég rosszul hangzik, de nem megoldhatatlan....csinálj egy kis rendszert az életedbe...tervezd meg minden napra, hogy mit eszel...hogy melyik étkezésnél milyen tápanyagra van szükséged...lehet, hogy az elején unalmas lesz mindig a kaján gondolkodni, de elõbb-utóbb elkezdesz majd saját kajákat kitalálni, és élvezni fogod a fõzést és az ízeket
Egész biztos hogy nõne a melled, de mint az elõzõ válaszoló is írta, a tested többi részére is menne a 'fölöslegbõl'.
Biztos, hogy nõne, de azzal számolnod kell, hogy nemcsak a melled, hanem a tested többi része is. Persze, azt izmosítással el lehet dolgozni.
Sajnos ez alkati dolog. Lehetséges, hogy az egész csak a fenekedre menne. De igazából egy próbát megérhet, ahogy olvasom nagyon könnyen vissza tudnál fogyni.
A kérdező hozzászólása: Telezabáltam magam az ünnepek alatt...fogytam is 1, 5 kg-t:(((

Akinek lógnak a mellei ha eleget gyúr rájuk akkor már nem fognak lógni?

Van valaki akinek m?tét nélkül helyreálltak?

Legjobb válasz: hát én erõsen kétlem, hogy egy lógó mell egy kis tornával, atom kemény gravitációt meg hazudtoló tökéletes mellé alakulna át:P 22l

hát én erõsen kétlem, hogy egy lógó mell egy kis tornával, atom kemény gravitációt meg hazudtoló tökéletes mellé alakulna át:P 22l
Attól függ. Ha nagyon lefogytál, akkor a melleid is lóghatnak. Ha viszont visszahízol akkor "betöltik a teret" és újra jó lesz. De genetikailag vagy esetleg a szoptatás miatt lett ilyen, az necces. Ott csak a plasztikai sebész segít.

Nagyon meg fog ereszkedni a mellem, ha szülök?

Tudom, nem ez legfontosabb dolog, csak elgondolkdtam rajta mivel most az átlagnál sokkal nagyobbak és feszesebbek a melleim. Sokan azt hiszik, hogy plasztikáztattam, pedig nem. Ez egy adottság és nem szeretném elveszíteni :(

Legjobb válasz: Nekem nagy melleim vannak, de nem voltak soha feszesek, mégsem nyúltak meg szülés és szoptatás után. Ez egy alkati dolog. Valaki küzd azért, hogy ne nyúljon meg a melle, mégis lógósabb lesz sajnos, valakinek meg nem kell tennie semmit, mert így is úgy is szép marad a melle. Elõre nem lehet megmondani veled hogy lesz, de ez ne tartson vissza a babavállalásban.

Nekem nagy melleim vannak, de nem voltak soha feszesek, mégsem nyúltak meg szülés és szoptatás után. Ez egy alkati dolog. Valaki küzd azért, hogy ne nyúljon meg a melle, mégis lógósabb lesz sajnos, valakinek meg nem kell tennie semmit, mert így is úgy is szép marad a melle. Elõre nem lehet megmondani veled hogy lesz, de ez ne tartson vissza a babavállalásban.
Anyukámnak ma 56 évesen is szebb mellei vannak, mint nekem valahai is voltak, pedig õ szült kettõt, szoptatott kettõt, nekem meg még egy sincs. Ez genetika és a test karbantartásának a kérdése, h milyen lesz utána.
Szerintem meg valamilyen szinten fizika is, nem csak genetika...most van egy feszes alakja, ez még feszesebb lesz, tágulni fog, mivel megtelik tejjel.A bõröd e miatt kinyúlik.Miután nem szoptatsz "leereszt". Nekem is eléggé feszes melleim voltak, és 10 hónap szoptatás után szépen összeestek....még mindig szoptatok. Mondjuk eleinte a nagyon sok tej feszítette rendesen, szóval érthetõ. Én azt mondom készülj fel arra, hogy meg fognak ereszkedni a melleid, és reméljük kellemes meglepetés ér majd:)
Tehetsz ellene, hogy nem legyen annyira lógós. A terhességem közepétõl a szoptatás végéig állandóan jó, erõsen tartó melltartóban voltam (abban is aludtam), és nem lógnak kicsit sem.
Nekem a szoptatás elején duplájára nõtt a cicim. Hihetetlen nagy lett, és én is megijedtem, hogy mi lesz, ha "leereszt". Aztán szoptatás alatt össze is ment a mellem, kicsit úgy éreztem, hogy olyan lógós lett, meg kisebb is. Ez így is maradt a szoptatás ideje alatt, de mikor abbahagytam a szoptatás, utána nem sokára rendezõdött a dolog, és a melleim olyanok, mint szülés elõtt. Én azt hiszem az esetemben ez csak genetika, alkat kérdése volt, mert úgy tûnik a bõröm elég rugalmas és szépen alkalmazkodott a helyzethez, majd visszaállt az eredeti "pózba". Viszont senki sem tudhatja miként fog alakulni, így szerintem is készülj fel a legrosszabbra és utána tényleg csalódj pozitívan! :)
Nekem sosem voltak feszesek a melleim, sõt a bal mellem egy teljes kosármérettel nagyobb mint a jobb. A szüléstõl/szoptatástól azt vártam, hogy legalább valamennyire egyformák lesznek (legalábbis ennél jobban), de nem jött össze. Császárral szültem, a lányom sárgaság miatt állandóan aludt.Nálam sosem volt olyan, hogy "bedurrantak" a melleim.Még csak feszesebbek sem lettek sem a terhesség alatt, se szülés után.Sõt, minden egyes szoptatás fájt aztán le is tettem róla, mert a legelejétõl kapta a tápszert is és mivel gyötrelmes volt mindkettõnknek, így feladtuk. Tehát a melleim ugyanolyanok, mint szülés/terhesség elõtt, de gondolom nagyban köze van ennek ahhoz, hogy nemigen szoptattam. Szerintem ez genetika is, de sok múlhat a nõn is. 7 és fél hós a lánykám
Szia! 75/B-s cickkel kezdtem a terhességet!De gyönyörû feszes melleim voltak!Mondta is mindig a párom, hogy legszebbek/lekeményebbek az álatala látott "pár" cici közül :) Én mondjuk a terhesség alatt 21 kilót híztam, így emiatt is nõttek szépen, majd most 20 hónapja hogy szotataok (de ugye már csak kétszer) és a cicijeim nagyon lógnak :(Sajnos! Nagyon sajnálom, bár még most sem olyan gáz!De fogytam is sokat, kevesbb vagyok mint mielõtt terhes lettem 3 kilóval!Amiatt is szerintem, de nagyon zavaró, nem ehhez voltam hozzászokva! Most tervezzük a kistesót, remélem ennél rosszabb már nem lesz! De ez ne tartson vissza! :) Nagyobb öröm, hogy a kislányom szuszog az ágyában!ÉS remélem még szopizik is sokáig! :)
.
Ha odafigyelsz a terhességed alatt és nem hízol túl sokat, fogyás után nem fog megereszkedni. Amúgy az én tapasztalataim szerint a szoptatás nem befolyásolta a ciciket! 90/C :)


19 éves vagyok és a koromhoz képest eléggé lóg a mellem. Ha megnagyobbíttatom a mellem akkor feszesebb lesz? Vagy fel is kell varrattatni?

75B-s melltartót hordok,a nagyságával nincs bajom,csak a formája nem szép és eléggé lóg.Engem nagyon zavar.Bikiniben és melltartóban szép,de ha leveszem nagyon nem szép,kb úgy néz ki mint ha 2gyereket szültem vna már.ÁÉn úgy tudom,hogy ha belehelyeznek egy implantátumot akkor feszesedik is...igaz ez?

Legjobb válasz: Ha nem akarsz nagyobb melleket akkor elég ha felvarrják Ha implantátumot tesznek bele akkor nem csak feszesebb de jóval nagyobb is lesz.Ha nagyon lóg és nem akasz felvarrást akkor nagyobb implit kell berakni ami már lehet hogy természetellenes méretû lesz az alkatodhoz

Ha nem akarsz nagyobb melleket akkor elég ha felvarrják Ha implantátumot tesznek bele akkor nem csak feszesebb de jóval nagyobb is lesz.Ha nagyon lóg és nem akasz felvarrást akkor nagyobb implit kell berakni ami már lehet hogy természetellenes méretû lesz az alkatodhoz
Azt hiszem Te még nem láttál olyan igazi szoptatástól tönkrement mellet :D
Az isemrõsöd is szülés után csináltatta meg a mellét akkor miért mondta neked azt hogy terhesség elõtt érdemesebb megmûtetni?! Picit zavaros ez az egész :S
A kérdező hozzászólása: terhesség elõtt nagyon szép mellei voltak a lánynak, utánna kezdett lógni...és azt mondta hogy terhesség elõtt kellett volna megmûttetnie
Csak ismételni tudom magam.Butaságot beszélt az ismerõsõd A mûtött mell is megereszkedhet terhesség/szoptatás után!!! De ha szerinted igaza van, és annyira sok a tapasztalata akkor minek kérdezgetsz itt?Halgass rá :S
és olyanrol még nem hallottál, hogy mellkisebbítés? kicsi mellek nem lognak, nekem 70A a méretem és olyan feszesen áll..:)
A kérdező hozzászólása: hát mellkissebbítést nem akarok mert azért nõies akarok maradni, szval inkább a másik kettõ variációból fogok választani..:)
Dehogynem lógnak a kicsi mellekXD Ráadásul a kicsi, lógós mell sokkal csúnyább, mint a nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Így van, én örülök annak, hogy nagyok és ha kicsit lógna az nem zavarna csak...sajnos nem kicsit lóg...
A kérdező hozzászólása: attól a csajtól akit írtam!!!!!!
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a segítséget.Lehet akkor várok pár évet, hogy szülés után legyen...csak annyira zavar, hogy hihetetlen.És évrõl évre egyre csunyább..:s
A kérdező hozzászólása: de az igaz hogy terhesség elõtt érdemes megcsináltatni a mellet mert utána nyeri el tökéletesen a szép formáját? ERRE KÉRDEZTEM HOGY HONNAN SZEDTED
Irtam hogy meglehet oldani felvarrás nélkül implantátummal. De akkor elõfordulhat hogy lez két feszes labda nagyságú melled.Hiszen ha nagyon lóg akkor nagy impli kell ahhoz hogy a bõr kifeszüljön
A kérdező hozzászólása: nekem egyik ismerõsöm mondta aki megcsináltatta a mellét.neki is lógott szülés után és csak szilikont raktak bele nem varrták fel...innen vettem azt hogy elég csak a szilikon.a mellfelvarrástól eléggé óckodok, jobban mint a mellnagyobbítástól...az lenne a legjobb ha nem kéne egyik se de sajnos ez van...
Mellmûtét után a dokik +- 2 kiló súlyingadzásnál többet nem javasolnak
Ezt meg honnan szedted?! Pont fordítva igaz. A terhesség a szoptatás tönkreteheti a mûtött mellet is.Vagyis érdmesebb utána
A kérdező hozzászólása: de az igaz hogy terhesség elõtt érdemes megcsináltatni a mellet mert utána nyeri el tökéletesen a szép formáját?
Ja, és az is benne van a pakliban hogy terhesség után ismát kés alá kell feküdnõd ha szép melleket akarsz
A felvarrás elég sok heggel jár ami kis százalékban de gyógyulhat rondán + elõfordulhat az hogy érzéketlen marad
nekem logott a mellem de nem kellett varrni, mert alapbol nagyobb implit tettunk bele(h akkora legyen mint regen)igy most szep feszes. nekem szoptatastol tunt el.. ugyhogy nem muszaj a felvarratas. ugye akkor bimbo korul T alakban lesz vagva.. ha vkinek nem gyogyul szepen. pl nekem akkor az nem tul szerencses.. igy csak alul:)

Lógni fognak a melleim ha csak akkor hordok melltartót ha elmegyek valahová?

Otthon nem szeretem hordani mert kényelmetlen,meg elég kicsik is (75B) de nem szeretném hogy pár év múlva lógjanak.

Legjobb válasz: Nem is kell otthon. Én sem hordok, nekem is 75B-s. :) Akinek nincs nagy melle, csak akkor hordjon,ha mozog(pl tesióra). Arra pont elég lenne. Csak cikis ha hideg van, én is hordok ha kimozdulok. :) Akinek nagyok, annak jobban kell.

Nem is kell otthon. Én sem hordok, nekem is 75B-s. :) Akinek nincs nagy melle, csak akkor hordjon, ha mozog(pl tesióra). Arra pont elég lenne. Csak cikis ha hideg van, én is hordok ha kimozdulok. :) Akinek nagyok, annak jobban kell.
Énsem hordom otthon.. nekem is 75B.. szerintem pont, hogy ezáltal nemfog lógni. mivel így az izmok nem lazulnak el és késõbb is lesz tartása..
A melltartó mindenképp ajánlott a nagy mellû nõknek, mert a mell súlya lehuzza, kinyújtja a bõrt. Ha kisebb a melled, akkor nem muszáj állandóan viselni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Szia! Nekem 85B-s.Ha kimozdulok akkor nekem szükségem van melltartóra mivel a 2 mellem eléggé eltérõ méretû és melltartóval kevésbé látszik meg a tesiórák miatt is, meg hát ilyen korban már elvárja a környezeted hogy hordjad. :S Itthon énsem hordom mert nem tartom szükségesnek.
Elõzõ vagyok és 14L
A kérdező hozzászólása: ha suliban vagyok vagy kimozdulok otthonról akkor én is mindig veszek melltartót, de alig várom hogy hazaérjek és levehessem:D
Én még a munkahelyen sem mindig hordok, igazából csak akkor ha átlátszó a blúz, vagy vékony anyagú, és átlátszódna a mellbimbóm. Amúgy 70A a méretem, szóval ennél kisebb csak a csecsemõknek van. 25/L
nekemis 75B 20 éves koromban kezdtem el melltartót hordani, és NEM LÓG!!! de otthon továbbra sem hordom, csak akkor veszem fel, ha a felsõ megköveteli. 24L

Mennyire zavar titeket pasikat, ha egy fiatal lánynak (szülés miatt) csíkos a hasa és lóg a melle, ha amúgy meg tökre rendbe van. Látványilag nagyon zavaró?

Õszintén tényleg, ha mondjuk megláttok egy csinos lányt az utcán, aztán felcsúszik a fels?je és mondjuk csíkos a hasa, akkor már nem teccik?

Legjobb válasz: Nekem a mellemen van, én is fiatal vagyok (NAGYON!) de szerencsére azt senki sem látja... ráadásul formás melleim vannak, csak kicsit csíkosak XD

Nekem a mellemen van, én is fiatal vagyok (NAGYON!) de szerencsére azt senki sem látja... ráadásul formás melleim vannak, csak kicsit csíkosak XD
Nem gáz..ha barátod lennék én mégjobban becsülnélek, mert azokat a csikokat értünk és a babáért vállaltad fel!SZerintem a barátod is igy gondolja, tehát fel a fejjel!!
Õszinte leszek, a csíkok nem hiszem, de a gyerek zavarna engem.
Engem nem a csíkok zavarnának, hisz ha tetszik/szeretek valaki/valakit, akkor ez nem fog érdekelni :) De az, hogy fiatal, és szülés miatt vannak ezek a csíkok, már zavaróbb gondolat.
- A csík cseppet sem zavar - A lógó mell zavar, de semmiképp sem ok szégyenkezésre, és, ha amúgy bejön a lány, egy percig sem gondolkodnék a melle formáján - Ha megismerkedek egy lánnyal, és megtudom, hogy anyuka, akkor ott viszont nagyon elgondolkodnék, hogy megéri e
megvannak, csak halványabbak ahogy feszült a böröm halványabban látszódtak, de sajna még megvannak, meg kenegetem milupa stíra krémmel, sajnos egyelõre nem sikerült megszabadulni, annyi, hogy kevésbé látszik, és idõvel úgy tudom kifehéredik, és a feszes bõrön alig lesz észrevehetõ
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok és már 3 éve szültem, hát fogyni nem szeretnék, de bármit csinálok a hasamon nem lesz feszesebb a bõr.
Ha szeretem akkor egyáltalán nem zavar :)
Megkérdezném : Miért nem krémezted a hasad a terhesség alatt? Amúgy ha rendben van akkor tolnám.Nem olyan zavaró.
A kérdező hozzászólása: Krémeztem
Hasizomerõsítéssel lehet simán segíteni rajta, NE rögtön várj eredményt mert a hasizom nem tud rögtön megerõsödni, mint ahogy más izom sem, akár egy év is amikor látszik vmi.
Elõttem szóló anyuka...arra lennék kíváncsi , hogy te hogyan tudtad eltüntetni a csíkokat? Légyszives segíts!!!
hozzáteszem, 3 hónapos koráig tudtam szoptatni sajnos, utána kezdtem el csak diétázni, és egy hónapja sportolni, hogy félre értés ne essék, attól hogy törõdök magammal a fiammal is törõdök és a férjemmel is(csak mielõtt belém kötne valami unatkozó ember)
mennyi idõs vagy? nekem is csíkos, viszont diétázom és spinningelek, már alig látszik, feleslegem már alig van, a párom szerint jól nézek ki, de magamnak is meg szeretnék felelni, eddig senki nem mondta meg hogy 5 hónapja szültem, a lényeg hogy a nõ nõ maradjon szülés után, és ne hanyagolja el magát, és rengeteg anyuka talált új párt, a lényeg nem fiút kell keresni hanem férfit
A kérdező hozzászólása: Hát pont ezt mondja, meg, hogy szereti õket, de mi lesz késõbb ha jön valaki, aki csinosabb, még ha szeret is, hogy versenyezhetnék vele. A férfiaknak azért sokat nyom a külsõ és azért egy szép testtõl könnyen elcsábúlnak. (Jó tisztelet a kivételnek)
A kérdező hozzászólása: Igazából azért érdekel a válasz, mert a páromat nem zavarja (aki 10 évvel idõsebb) és nem is azért kérdem mert ismerkedni akarok bárkivel is, csak vajon tényleg nem zavarja, meg hát jártam már úgy, hogy felcsúszott a pólóm a hasamon, és elsûlyedtem volna szégyenemben, vajon a pasik is így gondolják egy ismeretlen lányra, hogy ez ennyire gáz? Meg mindenkinek kell az egójának az, hogy tetszen másoknak is, hogy érezhesse nem kell zsákot húznia magára.
Hát szerintem mivel fiatal vagy talán azért úgy már jobban zavar a megismerkedésbe :)
A kérdező hozzászólása: persze, ha valaki szeret valakit, akkor nem zavarja, de egy megismerkedésben mennyire lehet gátló?
"A férfiaknak azért sokat nyom a külsõ és azért egy szép testtõl könnyen elcsábúlnak" Ez azért ebben a formában nem igaz, vagy legalábbis nagyon erõs! Nekünk fériaknak is a párunk a legszebb és pont.

Mellimplantátumokkal való szoptatás esetén megereszkedik e a mell? Ha igen, mennyire? Ilyenkor újat kell csináltatni?

Legjobb válasz: Barátnõm kb. 2003-ban csináltatta meg a melleit (350 köbcentis implantátumokkal), azóta 2 gyereket szült és neki nem ereszkedtek meg. Igazából nem a szoptatástól ereszkedik meg, hanem magától a tejmirigyek megnövekedésétõl, ami már a terhesség legelején elkezdõdik. A terhesség alatt azért nem látszik a megereszkedés, mert a mell kötõszövetei is megduzzadnak, ráadásul a plusz kilók is rárakódnak. Én is így jártam, eredetileg 70 C-s volt a mellméretem, az elsõ babánál 20 kg-t híztam 84 hónapig szoptattam), de ez a felesleg a baba 2 hónapos korára már eltûnt rólam. A mellem katasztrófa lett, össze is ment. Aztán jött a második terhesség, terhesség alatt megint extra jó, szép nagy cicik, viszont a második babámat nem tudtam szoptatni, a melleim mégis kb. a felére csökkentek és iszonyúan megereszkedtek, pedig itt nem 2 hónap, hanem 4 hónap alatt mentek le a kilók. Úgyhogy nálam is csak a mûtét lett a megoldás. Azt mondta a doki, hogy ezek a gyors fogyások nem tesznek jót a nagy hízások után, mert a bõr nem tudja követni a tempót.

Barátnõm kb. 2003-ban csináltatta meg a melleit (350 köbcentis implantátumokkal), azóta 2 gyereket szült és neki nem ereszkedtek meg. Igazából nem a szoptatástól ereszkedik meg, hanem magától a tejmirigyek megnövekedésétõl, ami már a terhesség legelején elkezdõdik. A terhesség alatt azért nem látszik a megereszkedés, mert a mell kötõszövetei is megduzzadnak, ráadásul a plusz kilók is rárakódnak. Én is így jártam, eredetileg 70 C-s volt a mellméretem, az elsõ babánál 20 kg-t híztam 84 hónapig szoptattam), de ez a felesleg a baba 2 hónapos korára már eltûnt rólam. A mellem katasztrófa lett, össze is ment. Aztán jött a második terhesség, terhesség alatt megint extra jó, szép nagy cicik, viszont a második babámat nem tudtam szoptatni, a melleim mégis kb. a felére csökkentek és iszonyúan megereszkedtek, pedig itt nem 2 hónap, hanem 4 hónap alatt mentek le a kilók. Úgyhogy nálam is csak a mûtét lett a megoldás. Azt mondta a doki, hogy ezek a gyors fogyások nem tesznek jót a nagy hízások után, mert a bõr nem tudja követni a tempót.
Szóval 4 hónapig szoptattam az elsõt, csak zárójel helyett 8-ast írt a gép.
Természetesen megereszkedhet.És ilyenkor ha szép ciciket akarsz újra kés alá kell feküdnöd Azt hogy a Te melled milyen lesz szoptatás után senki se tudja elõre megmondani. Függ atttól, hogy milyen a saját állományod, milyen a kötõszöveted. menniyt hízol terheség/szoptatás alatt, mennyi tejed lesz

Lehet nagyobb a mellem ha elkezdek mellizomra gyúrni?

Lányoknak is van mellizmuk a mell alatt, és ha az nagyobb akkor a mell is nagyobb lesz nem?...mekkora növekedést lehet ezzel elérni?

Legjobb válasz: Hát...sztem nem lesz tõle nagyobb a melled mert csak izmosodik de nõni nem fog van olyan barátnõm akinek tiszta izom az egész teste és nincs nagy melle mert izmos:) De ez az én véleményem:)

Hát...sztem nem lesz tõle nagyobb a melled mert csak izmosodik de nõni nem fog van olyan barátnõm akinek tiszta izom az egész teste és nincs nagy melle mert izmos:) De ez az én véleményem:)
Nagyobb semmiképp, csak feszesebb.
valamivel feszesebb lesz és ha lóg feljebblesz de ez ált. idõsebbeknél lesz szal semmi haszna
Szerintem egyáltalán nem lesz nagyobb. Énszerintem különbözik a nõi mell, és a férfi mell izom. Mivel a nõknek nem azért kell hogy ott legyen, mert csak. Hanem hogy a kisgyerekét szoptassa. Lehet elcsépeltnek hangzik, de így gondolom. Sõt, ha lány vagy és gyúrsz rá, csak csúnyább lesz. Hidd el, láttam már ilyen lányokat, és nem szép látvány. Mindent összefoglalva nem lesz nagyobb, hanem sokkal csúnyább. És nem is kell hogy nagy mell indák legyenek. 16/F
Hát az az a lógás ellen, és a feszessebbé tételnél, jó de még kissebbethet is tõle a mell.A mell szinte csak zsírból áll és ha te elkezdesz rá gyúrni akkor csak lefogja égetni/dolgozni ezt a zsírt.Úgyhogy kb semekkora növekedést nem érsz el ezzel.Azzal tudsz talán, ha masszírozod a melled akkor gyorsabban nõ.(de ez attól függ hány éves vagy mert pl 30 évesen már nem nõ attólse mert elérte az eredeti méretét)
nagyobb biztos nem lesz, ha változik is akkor az ellenkezö irányba.

16 éves lány vagyok. A rendszeres sportolás miatt nehezebben alakulnak ki végleges méretükre a melleim? Ha igen, ezt hogy lehet megelőzni?

Sok helyen olvastam,hogy a mellek kb. 20 éves korra alakulnak ki teljesen.Addig n?hetnek,és le is csökkenhet a méretük.Mivel én a mostani mellméretemmel(ami szerintem túl kicsi) nem vagyok megelégedve,nemtudom,hogy a sport ezt mennyire befolyásolja.Különösebb problémáim nincsenek vele,nincsenek önbizalmi problémáim vagy hasonlóak,és emiatt a sportolást sem fogom természetesen abbahagyni.

Legjobb válasz: A sportolast ne hagyd abba! A sport biztosan nem akadalyoz meg a fejlodesedben. A nok mellei nagyreszt zsirszovetbol vannak, ezert van az, h ha peldaul fogyozni kezd egy csaj, akkor a mellei is kisebbek lesznek. Lehet a sport miatt kicsivel kisebb melled(attol fugg mit sportolsz), viszont ugyanugy a sport miatt feszesebb es formasabb cickoid lesznek, ami szerintem sokkal tobbet jelent mint a meret.

A sportolast ne hagyd abba! A sport biztosan nem akadalyoz meg a fejlodesedben. A nok mellei nagyreszt zsirszovetbol vannak, ezert van az, h ha peldaul fogyozni kezd egy csaj, akkor a mellei is kisebbek lesznek. Lehet a sport miatt kicsivel kisebb melled(attol fugg mit sportolsz), viszont ugyanugy a sport miatt feszesebb es formasabb cickoid lesznek, ami szerintem sokkal tobbet jelent mint a meret.
A rendszeres sport miatt valószinüleg alacsonyabb a testzsírod ezáltala melleid sem nönek annyira, bár ezt az örökölt gének is nagyban befolyásolják. Ne a mérettel foglalkozz maradj csinos és formás. 20 éves korodig még nöni fognak ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm sokat segítettetek :)
Én táncolok, és ugyanez a helyzet. Az elõzõ válaszolóknak igazuk van, a zsírszövet helyett az izomrész van túlsúlyban. És nekünk nem lesz löttyedt, térdig lógós cicink :D Éljenek a formás mellek! (A barátom is ezt mondja:D) És amúgy szerintem is fognak még nõni :)

Lehet bármilyen negatív hatással a melleire, ha egy lány hason alszik?

Legjobb válasz: Szerintem nem, legalábbis én nem vettem észre semmit. Habár nekem viszonylag kis melleim vannak, nem tudom ez mennyire befolyásolja ezt.

Szerintem nem, legalábbis én nem vettem észre semmit. Habár nekem viszonylag kis melleim vannak, nem tudom ez mennyire befolyásolja ezt.
nem, sok nö alszik hason.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!