Találatok a következő kifejezésre: A mellek éves kortól (8 db)

Hány éves kortól kezd el látványosan nőni a mell?

14éves vagyok és kicsi a mellem :( nem lehet hogy megütöttem még anno és azért /vagy ilyen okból lehet kisebb vagy megállhat a növekedésbe? vagy még fog n?ni? és az miért van / vagy természetes , hogy az egyik mellem kisebb mint a másik...?!Egyek többet , hogy n?jön?

Legjobb válasz: Még nohet a melled, a mérete igen csak fugg attol hogy mit orokoltél genetikailag, (tehat anyadnak, nagyanyaidnak mekkora melluk volt fiatal korukban) és ez még a fejlodését is befolyasolja, vannak akik 13 14 éves korukra kifejlettek, van aki csak ebben a korban kezdi a novést. Utéstol semmi esetre nem all meg a novésben. A méretkulonbség abbol adodik hogy az egyik karod tobbet hasznbalod mint a masikat, igy az izmosabb, és a mellizmaid is erosebbek azon az oldalon, tehat a melled egy picit kissebb lehet. Pl ha jobb kezes vagy, akkor valoszinu hogy a jobb melled kissebb egy kicsit. Ezt pl ugy is korrigalhatod hogy a taskakat, szatyrokat bal oldaladon is cipeled, még a gerincednek is jot tehet. Ha magassagodhoz képest normalis a testsulyod, semmi esetre se egyél tobbet, és ne diétazz, nem vagy abban a korban ahol véglegesek a méretek, raérsz még aggodni mikor befejezted a novést.

Még nohet a melled, a mérete igen csak fugg attol hogy mit orokoltél genetikailag, (tehat anyadnak, nagyanyaidnak mekkora melluk volt fiatal korukban) és ez még a fejlodését is befolyasolja, vannak akik 13 14 éves korukra kifejlettek, van aki csak ebben a korban kezdi a novést. Utéstol semmi esetre nem all meg a novésben. A méretkulonbség abbol adodik hogy az egyik karod tobbet hasznbalod mint a masikat, igy az izmosabb, és a mellizmaid is erosebbek azon az oldalon, tehat a melled egy picit kissebb lehet. Pl ha jobb kezes vagy, akkor valoszinu hogy a jobb melled kissebb egy kicsit. Ezt pl ugy is korrigalhatod hogy a taskakat, szatyrokat bal oldaladon is cipeled, még a gerincednek is jot tehet. Ha magassagodhoz képest normalis a testsulyod, semmi esetre se egyél tobbet, és ne diétazz, nem vagy abban a korban ahol véglegesek a méretek, raérsz még aggodni mikor befejezted a novést.
Elvileg 20-22 éves korig növöget, de ha eddig nem nõtt nagyra, már ezután sem fog, szerintem. Onnan gondolom, hogy nekem 14 éves korom után már alig nõtt. Annak, hogy megütötted, semmi köze a mérethez. Az asszimetria pedig normális, senkinek sem egyforma a kettõ. Persze, ha nagyon nagy a különbség, és nagyon zavar, a TB támogatja, és felnõtt korodban megcsináltathatod. Egy barátnõm is így volt vele. Persze õ depressziós volt, mert az egyik duplaakkora volt, mint a másik. Szóval ez egy extrém eset, amit elmeséltem.
Nekem 14 évesen még nem volt szinte semmi mellem. 15 -16-17 éves koromban indult jobban fejlõdésnek, szóval nincs min aggodalmaskodnod, van aki korábban érik, van, aki kicsit késõbb. Mindenkinek saját biológiai órája van. :)
Igaz nekem már 11-12éves koromban elkezdett nõni, de pl a legjobb barátnõmnek még az általános iskolás ballagásunkkor sem volt melle, de 15éves korára már gömbölyödött neki és most 20évesen szép cicije van.
Szerintem ha eddig nem nõtt, ne nagyon számíts már csodákra. Általában 14 éves korig nagyjából kifejlõdik már a mell, jó, még nõhet, de szerintem nem sokat. Az biztos, hogy jókat kell enned, mert aki diétázik, annak tutira nem fog megnõni.
A kérdező hozzászólása: kösziszépen mindenkinek:)
én is 14éves vok.és a 75B-s melltartó jó.de ha megyek zuhanyozni mindig azt látom h ha nincs rajtam melltartó szinte nem is látszik h vna mellem.de nem aggódok min.18éves korodig növöget a melled.amugy a bnõm kiskora óta sporol rendszeresen és neki láthatóan nagy a melle.szval a sport is segíthet. és egészségesen táplálkoz annyit amennyire szükséged van.attól h tele zabálod magad nem fog hirtelen egy számot nõni a melled.nyugi ez természetes dolog.

S. O. S A bal mellemben nagy csomót érzek a másik "tiszta". Hány éves kortól alakulhat ki a mellrák?

szerintetek? 13/L

Legjobb válasz: Én hallottam olyan esetrõl, hogy 10 éves kislánynak volt mellrákja. Amikor 14 voltam, egy osztálytársam már túl volt rajta. Ne pánikolj, bármitõl lehet, menj vele orvoshoz!

Én hallottam olyan esetrõl, hogy 10 éves kislánynak volt mellrákja. Amikor 14 voltam, egy osztálytársam már túl volt rajta. Ne pánikolj, bármitõl lehet, menj vele orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: köszi
fáj a melled? duzzadtnak érzed?
A kérdező hozzászólása: nem fáj de valamivel nagyobb mint a másik és érezhetõ a különbség ha megfogom
mindenképp menj el nõgyógyászhoz, de ne ijedj meg, nem feltétlenül mellrák, sõt, valószínûleg nem az. ezer más oka is lehet. a te korodban sokkal valószínûbb, h a serdülõkorban megváltozott hormonháztartásod áll a háttérben (nekem is)
A kérdező hozzászólása: huh köszi , nagyon megijedtem ahogy így elkezdetem olvasni dologról . de mindenképpen elmegyek orvoshoz :)
Szia! :) Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, de mindenképpen menj orvoshoz, mert biztosat, csak õ tud mondani!!! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)

14 éves kortól milyen idöközönként nő a mell? 14L

1-2 hónap?

Legjobb válasz: általában 3 hónapig nõ, majd egy hónapig férfi.

általában 3 hónapig nõ, majd egy hónapig férfi.
Ez változó, hogy kinek mikor nõ ( már ha nõ). És leginkább lassan, folyamatosan szerintem:)
VAn olyan lány, akinek egyszer csak 1 hónap alatt 2 kosárméretet nõtt. Elõtte A volt, most már erõs C és kb 1 hónap alatt... De van akinek életében soha sem volt és nem is lesz nagy, vagy akár csak átlagos. Ez rengeteg dolgon múlik, a lényeg, hogy majd kiderül...
Jah, es anyukam B kosaras volt amig teherbe nem esett velem, most E kosaras a melltartoja es 78 kg. :D Amugy bocs h igy irtam de telorol vagyok.
Nekem sem nõtt 14éves korom óta, de ez teljes mértékben egyénfüggõ. 17L
Nekem csak 15 evesen kezdett el noni, most 16 vagyok es A-kosaras, nem orulok neki h ilyen kicsi de az utobbi 2 honapban egesz sokat nott. Mostmar van olyan melltartom ami B-s is! Szoval ne aggodj olyan sokat emiatt, amugy meg "elvileg" 20-21 eves korunkig meg noni fogg. Pl. Van egy baratnom, 16 eves koraban neki is A-s volt a merete most 18 es C-s. :)
Folyamatosan nõ, a hormonállománnyal összefüggésben. :) De ne izgulj, a férfiak szeretik a kis melleket is ;) 21f
100%ban egyén függõ.
Nekem 14 éves koromra már olyan volt, mint most. Azóta nem nõtt.
lineálisan nõ te :D


Hány éves kortól kezd nőni a női mell?

Én 13 éves vagyok,lassan 14. És nincs mellem,alig csak meg van duzzadva. Nagyon zavar,hogy az évfolyam társaim közül,már majdnem mindenkinek nagy melle van.

Legjobb válasz: Ez változó. Valószínûleg késõn érõ típus vagy. Ne aggódj, nõnek még, de ne legyél irígy, azzal csak magadnak ártasz :)

Ez változó. Valószínûleg késõn érõ típus vagy. Ne aggódj, nõnek még, de ne legyél irígy, azzal csak magadnak ártasz :)
A nõi mell? Miért a férfi is szokott? Mert ha igen akkor én is gondba vagyok...
ismertem egy szép lányt nyomultam is rá és neki már 12 éves korában nagyobb melle volt mint az egyik 8.-os osztálytársamnak de régen meg már 14 évesen már nõk voltak, nem tudom miért esett így vissza az érettség néztem a régi tablókat szinte minden fiúnak bajsza volt és kinézett 17 évesnek, most meg a legtöbb 17-18-nak még csak most pelyhesedik hihetetlen...
ki faszt érdekel?!
Hát, van akinek 80 éves korában is látszanak :) Nekem pl. 19 éves koromban kezdtek látszódni, azóta csak egyre rosszabb a helyzet. Rátesz egy lapáttal ráadásul, hogy tipikusan az a fajta vagyok, aki még ha egy picit is bír hízni, az mint a pocakjára megy, a bordái meg mindenhogy kilógnak :(
Ha fehér a bõröd, akkor mindig is látszani fognak.
ez bõrszín kérdése...nekem vörös a hajam, fehér a bõrõm. és látszódnak. ez ezen múlik szerintem.

A mell/emlő rák hány éves kortól jelentkezik álltalában?

Egy alig 15 éves, sz?z lánynak is lehet már mell vagy eml? rákja?

Legjobb válasz: Minimális az esélye.45 felett, és ha volt a családban, akkor gyakoribb.

Minimális az esélye.45 felett, és ha volt a családban, akkor gyakoribb.
Nem túl valószinü, szerintem csak azt érezheti, hogy fejlödik a melle, és a tejmirigyek ilyenkor kitapinthatóak lesznek.
A kérdező hozzászólása: Csomót nem találtam benne, viszont a bal mellem sokkal lentebb "ereszkedik" illetve a mellbimbómon így bevan nyomódva.
Ez csak azért van, mert a két oldal nem egyforma gyorsan fejlödik - de ez mindenkinél igy van, nem kell idegeskedned.
Amit leírtál nem a rák jele. Nyugodj meg! Ne gondolj a legrosszabbra!
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam :) Csak elég érdekesen néz ki már lassan egy éve és nyugtalanított:)

Tejpép? Jó dolog adni fél éves kortól? Ez tápszer alapú? És ha HA-s tápszert kap a pici, akkor is adható mellé?

Legjobb válasz: Tejpépbõl is van HA-s. Van valami oka egyébként, hogy HA-s tápszert kap a pici?

Tejpépbõl is van HA-s. Van valami oka egyébként, hogy HA-s tápszert kap a pici?
A kérdező hozzászólása: Fél éves koráig ezt írta fel a doktornõ és azt mondta, ha a mostani adag elfogy, akkor kapunk másmilyet. De nincs allergiája. Csak elsõ körben ezt kaptuk.
Nyugodtan adhatsz neki normál tejpépet is, elõször csak kóstoltatás szintjén, nem teljes adaggal kezdve. Ha esetleg kipattogna tõle, akkor kell HA-s tejpépet beszerezned, és akkor a tápszernél továbbra is HA-sat kell adnod neki.
A kérdező hozzászólása: köszi. szóval ha allergiás rá, akkor már az elsõ alkalommal jelentkezik?
Igen, mivel tejalapú. Ha allergiás lenne a tej alapú dolgokra, akkor kipattogna tõle. Ha nem tapasztalsz ilyet, nyugodtan adhatod neki. Késõbb a tápszerbõl sem muszáj majd a HA-s változatot adni, csak a dokik azt írhatják fel receptre, a normál tápszereket nem.

A mellek hány éves kortól haggyák abba a növekedést? Van rá vmilyen módszer amitől nőnének?

Legjobb válasz: Hát a 20as éveid elejéig nõnek/nõhetnek, utánna terhesség esetén nõ meg ami változó hogy megmarad-e, illetve mennyire. Módszer csak a plasztika van amivel növelhetnéd, minden más hülyeség, tuti.

Hát a 20as éveid elejéig nõnek/nõhetnek, utánna terhesség esetén nõ meg ami változó hogy megmarad-e, illetve mennyire. Módszer csak a plasztika van amivel növelhetnéd, minden más hülyeség, tuti.
Esetleg kilehet próbálni a vákuumos mellnövelést, az is hoz eredményt, persze nem oylan mértékût, mint egy plasztikai mûtét.
Hallottál már a genetikáról? Az ami segít igazán, de azal már elkéstél. A hízás is segít egyeseknél de akkor meg nem lesz formás és feszes. Tehát várd meg a 20 éves kort aztán kezdhetsz bánkódni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!