Találatok a következő kifejezésre: A mellek éves (785 db)

Hogyan legyen nagyobb a mellem? Evésre és tornára gondolok.13/l

Nagyon kicsi a mellem,az osztályomban mindenkinek kell már melltartó..csak nekem nem..és alig találok magamnak ruhát,mert mindeggyik ruhához kell mell....nagyon drága ruhákat( pláza) amik jók lennének nem tudom meg venni..

Legjobb válasz: Úgy, hogy vársz 20 éves korodig mire megnõ.. Még csak 13 vagy, mit akarsz? Nem mindenki ugyanúgy fejlõdik. Ha most elkezdenél enni lehet mind a seggedre menne, annak örünél? Nem lehet növeszteni..

Úgy, hogy vársz 20 éves korodig mire megnõ.. Még csak 13 vagy, mit akarsz? Nem mindenki ugyanúgy fejlõdik. Ha most elkezdenél enni lehet mind a seggedre menne, annak örünél? Nem lehet növeszteni..
Én már felnõtt nõ vagyok. Nekem is kicsi a mellem, ez már így is marad, de hidd el sokkal könnyebb így csinosan öltözködni, mintha D vagy E kosár kellene. Az a lényeg, hogy arányos legyen a tested és ízlésesen öltözködj. De ahogy elõttem is írják, lehet, hogy neked késõbb fog megnõni.
13 évesen korai még emiatt aggódni, 20-21 éves korig nõhet még az simán. Van, akinek 15-16 körülre már teljes formáját éri el, van, akinek akkor kezd nõni, még javában növésben van. A mell zsírszövet, szóval tornával nem nagyon fogod növelni... az evés se éri meg, egyél egészségesen és eleget, de nem feltétlenül a melledre menne azonnal a plusz. Nem kell minden ruhához mell, nekem B, de néha még A kosaras, és simán taálok magamra báliruhát és hétköznapra ruhát is. A nagy mell, amin már szétfeszül a ruha szerintem erõsebb kizáró ok. 16/L
Nem kell mell minden ruhához:D Amúgy vigasztalásképp nekem tavaly 13 évesen semmi mellem nem volt talán egy icipicit emelkedett ki a mellbimbóm.Most 14 évesen 75/b-set hordok:D Nem túl nagy de nekem pont jó:) szval ne aggódj általában 13-14 korban kezd el úgy megereszkedni vagy nem tudom hogy írjam:D 14/l
Türelemmel. Hidd el, megnõ az magától is. Nem kell, és nem is lehet sürgetni. Amúgy pedig egy póló, kardigán, ugyanúgy mutat rajtad is, báli ruhát pedig nem vesz fel heti kétszer az ember, és ott is vannak olyan fazonok, amihez nem kell nagy mell. :)
13 évesen teljesen normális ha nincs nagy melled! Mindenki másképp fejlõdik. Ne azt nézd, hogy más lánynak már nagyobb a melle! Attól õk semmivel sem értékesebbek nálad!

12-éves leszek májusba és csak kicsit látszik hogy van mellem. Nem gáz? Bár az osztálytársim 0, 5-évvel öregebbek. De nem túl kicsi a melle?

Legjobb válasz: 12 évesen még ne akarj hatalmas melleket. Minden lány más idõben érik és még nagyon sok idõd van, hogy nõjön. De ha felnõtt korodra is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!

12 évesen még ne akarj hatalmas melleket. Minden lány más idõben érik és még nagyon sok idõd van, hogy nõjön. De ha felnõtt korodra is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!
A kérdező hozzászólása: nektek ennyi idõsen mekkora melletek volt?
XeRoX válasza: Hy, látnád az osztálytársaim mármint a lányok mellméreteit huhh elég kicsik és õk 13 évesek :) ne parázz emiatt és én mivel fiú vagyok szerintem mellméretet nem kell mondanom :P
Szia! Ne aggódj, nem annak lesz a legnagyobb melle 18éves korára, akinek már most is nagyobbacska. Ez nem egyformán nõ! Én 12 éves korom körül kezdtem ilyen sportmelltartó félét hordani, ami alatt természetesen nem látszik semmi. Majdnem 14 éves koromig nem volt semmi szinte, aztán lassacskán elkezdett nõni. Sosem voltam a legnagyobbak között, de sokkal formásabbak lettek, mint a nagymellû osztálytársaimé. És most 26évesen 85/C-s melltartót hordok, és akad olyan barátnõm, aki akkoriban, mikor én még nem is hordtam semmit neki már a 70/A-st kellett, és most meg kisebbet hord, mint én. Amúgy meg nem ettõl függ az élet!!!!!! És nem ettõl lesz normális pasid, aki szeret...
kis maroknyi volt... De majd meg nõ neked is! :) Ha túl hamar megnõ, akkor késõbb lógni fog! ;)

Szerintetek hogyan tudnam elerni azt hogy nojenek a melleim? Egy 19 eves lanynak ciki ha lapos. Mell plasztika sajnos kizarva.

Legjobb válasz: Hiába 19 éves az ember és hiába okos, akkor is lehet elégedetlen a külsejével. És igen, nem túl jó érzés, mikor mindenkinek van melle, akármilyen felsõt vesz fel, jól áll neki. Sajnos erre nincs megoldás, bár én is ebben a cipõben járok, megkeseríti az életemet, h kb akkora mellem van, mint egy 12 éves lánynak. És szörnyû, mikor hallom, h a strandon a fiúk összesúgnak, h "ennek meg melle sincs.." Szóval sajnálom, hogy te is így jártál :/

Hiába 19 éves az ember és hiába okos, akkor is lehet elégedetlen a külsejével. És igen, nem túl jó érzés, mikor mindenkinek van melle, akármilyen felsõt vesz fel, jól áll neki. Sajnos erre nincs megoldás, bár én is ebben a cipõben járok, megkeseríti az életemet, h kb akkora mellem van, mint egy 12 éves lánynak. És szörnyû, mikor hallom, h a strandon a fiúk összesúgnak, h "ennek meg melle sincs.." Szóval sajnálom, hogy te is így jártál :/
Na jó, törlöm ezt a témát, mert sík ideg leszek tõle. Nem értem kinek akartok megfelelni, p*cs kisfiúknak akik a hátatok mögött röhögnek, vagy férfiaknak. Az utóbbiak nem mellméret alapján választják ki, hogy ki a nõ és ki nem és fõleg nem lelik örömüket abban, hogy egy nõ háta mögött kiröhögjék. A "legtöbb férfi és nõ" meg hogy mit szeret abszurd és nem igaz, akármennyire is így gondoljátok. Én meg majd keresek magamnak egy nõt akinek kicsi a melle és büszke rá, egész nap mutogatni fogja nekem és majd azt csókolgatom éjjak-nappal, amíg ti azon sírok, hogy lehetne megnövelni.
19 évesen felérhetnéd ésszel, hogy a mellméret annyira mindegy...
Senki nem mondta, h valaha lesz szilikon mellem. Ha pedig egyszer véletlen odajutnék, hogy lenne, egy B kosár nagyságú mellet szeretnék. Igen, nem ettõl függ, hogy valaki milyen ember. Nem is ezzel van a gond. És igen, elég sokban megnehezíti az életemet. 19 évesen nem tudok a felnõtt osztályon felsõt vásárolni, mert nem mindenhol van XS méret, A kosaras melltartó. Nekem meg sajnos arra nem telik, hogy a fehérnemûboltban 10 000 Ft-ért vegyek 1 db-t. Akkor beszéljünk a bikinivásárlásról, muszáj megvennem az agyonszivacsozott B kosarat, vagy vásárolhatok gyerek bikinit. A következõ pedig igen az önbizalom. A férfiak és a nõk nagy többsége szerint a formás, kicsi mell szép. Igen ám, de ha nekem még ez sem adatott meg? Ne érezzem magam rosszul, azért mert teljesen lapos vagyok? Szerintem ezt nehéz feldolgozni, megérteni. Hiába lát mindenki szép lánynak, azt sajnos nem én irányítom, hogy jól érzem-e magam a bõrömben. Hiába szeretnék tetszeni magamnak, amikor felpróbálok egy felsõt és meglátom, hogy olyan vagyok benne, mint egy deszka... De ezt csak az érti, aki ebbe a helyzetbe született. Ez ugyanúgy rossz, mint annak akit hatalmas, dinnyeméretû mellekkel áldottak meg. Ez pedig az én véleményem volt, bocsi, ha picit zavaros... :S
(tudom béna vagyok :D) szóval a férfiaknak nem számít, a pasiknak akik egyébként csak hímnek nevezhetõek, és egy percig sem férfinak, azok véleménye meg úgysem számít. Rám még az A-s melltartó is nagy, de nincs az a pénz amiért megcsináltatnám a melleimet. Tudjátok, tökéletlenségünkben vagyunk tökéletesek :)
(folytatom véletlen elküldtem) szóval a FÉRFIAKNAK
Ti nagyobb mellekkel sem éreznétek jól magatokat csak egy darabig. Higgyétek el, ha elfogadnátok magatokat és szeretnétek a melleteket, hirtelen a pasiknak is tetszenétek. És igaz amit az egyik válaszoló írt, a
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy szepnek tartanak, de azert ha telleg en is el megyek srtandra akkor latom hogy nem tudnak noken tekinteni ram, csak kislanynak a melleim miatt. Nagyon zavar es nem tudom hogy mit tudjak tenni.:(
Nem volt zavaros, megértettem, de nem értek vele egyet, de innentõl kezdve parttalan a vita, így nem folytatom.
Elõre szólok, hogy nem azért írom, mert én ezzel annyira egyetértek, csak egyszerûen a kérdésre válaszolok: nagyon sokan vannak, akiknek a fog.gátlótól nõtt meg.
Maximálisan egyetértek az elsõ hozzászólóval! F
ja, 21/L :D

14 éves vagyok és már 1 éve ugyanakkora a mellem, legalábbis én úgy veszem észre. 70/B melltartó is kicsit nagy. Normális, hogy ilyen kicsi a mellem?

Ha hordok melltartot már az is gátolhatja a növekedést? vagy van valami olyan amivel ..rásegithetnék? vagy ez normális s most kezd majd n?ni?

Legjobb válasz: A mell akár a huszas éveid legelejéig is nõhet, de a nagy mell nem feltétlen áldás. A nagy mell könnyebben megereszkedik, elveszti feszességét, kényelmetlen vele a mozgás, hátfájást okoz olykor és nagyobb a mellrák veszélye is. A szoros melltartó gátolhat a növekedésben, akárcsak a hason alvás. Egyes kultúrák vasalják a fiatal nõk mellét, mert úgy gondolják hogy így kevésbé kívánatosak lesznek egy nemi erõszak elkövetésére hajlamos férfinak. A "vasalást" ruhadarabokkal való visszaszorításnak kell elképzelni. A mell szövetei nem alakulnak ki a semmibõl. Nem elég ha lélegzel, enned is kell ahhoz, hogy a keblek a fejlõdésük maximumát adják. Tehát figyelj oda arra, hogy rendesen egyél, mivel nincs semmiféle csodaszer, akármit is hallasz másoktól meg a nõk lapjában. Léteznek olyan kenõcsök amik IDÕLEGESEN egy kevéskét megnövelik a mell térfogatát (pld a mell víz vagy zsírtartalmára hatnak). 14 éves korban nem sok lánynak van fejlett melle, tehát ha nagy ciciket szeretnél még ráérsz nõni. A végére csak annyit mondanék, hogy nem a mell teszi a nõt. Én (és az értelmesebbje) többre tartom azt a nõt akinek nagyobb az esze, mint akinek nagyobb a melle. Nem szabad engedni hogy a társadalom és a média agymosást hajtson rajtad végre és mindenféle komplexusaid legyenek.

A mell akár a huszas éveid legelejéig is nõhet, de a nagy mell nem feltétlen áldás. A nagy mell könnyebben megereszkedik, elveszti feszességét, kényelmetlen vele a mozgás, hátfájást okoz olykor és nagyobb a mellrák veszélye is. A szoros melltartó gátolhat a növekedésben, akárcsak a hason alvás. Egyes kultúrák vasalják a fiatal nõk mellét, mert úgy gondolják hogy így kevésbé kívánatosak lesznek egy nemi erõszak elkövetésére hajlamos férfinak. A "vasalást" ruhadarabokkal való visszaszorításnak kell elképzelni. A mell szövetei nem alakulnak ki a semmibõl. Nem elég ha lélegzel, enned is kell ahhoz, hogy a keblek a fejlõdésük maximumát adják. Tehát figyelj oda arra, hogy rendesen egyél, mivel nincs semmiféle csodaszer, akármit is hallasz másoktól meg a nõk lapjában. Léteznek olyan kenõcsök amik IDÕLEGESEN egy kevéskét megnövelik a mell térfogatát (pld a mell víz vagy zsírtartalmára hatnak). 14 éves korban nem sok lánynak van fejlett melle, tehát ha nagy ciciket szeretnél még ráérsz nõni. A végére csak annyit mondanék, hogy nem a mell teszi a nõt. Én (és az értelmesebbje) többre tartom azt a nõt akinek nagyobb az esze, mint akinek nagyobb a melle. Nem szabad engedni hogy a társadalom és a média agymosást hajtson rajtad végre és mindenféle komplexusaid legyenek.
Így igaz, ahogy az elõzõ válaszoló mondja! pasi vagyok, és kifejezetten azokat a melleket szeretem, amelyek pont beleférnek a tenyerembe, és nem túl nagyok... a kis mell sokkal feszesebb, sokkal jobban felizgat egy pasit!!! mért kéne szégyellned a mellméreted? én úgy vagyok ezzel, hogy a pasiknál se a méret a lényeg, hanem ahogyan használja:P...a nõknél sem a méret a lényeg... Mi a legjobb az anyatejben?? .... a csomagolás:) ;)
19 éves vagyok 165 cm és 46 kg (nem tudok hízni), a legtöbb melltartóm 70/B-s. Örülj, hogy kicsi, mert a kis mell általában formás, és nem fog lógni. Amúgy vannak fiúk, akik kifejezetten a kis melleket szeretik. Amúgy még bõven nõhet.
A kérdező hozzászólása: Jah és 168cm 49 kg vagyok
hát kicsit sovány vagy, mivel a számítások szerint 10 kilóval többnek kellene lenned :D nekem se valami nagyok de már hordok melltartót 75 A -t :P de nekem is azt mondták hogy nõni fog mivel még 18 éves korodig is nõhet :)
Ha naponta nézed, nehezebb észrevenni. Készíts havonta fényképet (oldalról), azon jobban látod. Melltartót inkább ne vegyél... majd, ha tényleg tartani kell. Rásegíteni keveset lehet... masszírozás, néhány kenõcs, mellizomgyakorlatok. Tegyél fel fényképet, ha gondolod, akkor meg tudjuk nézni. De 14 évesen sok lánynak még alig van valami. 20 éves korodig is nõhet, és akkor is nõ, ha terhes leszel, vagy elhízol.
elsõnek: normális vagy?! 168 centivel 59 kiló?! hát az már nem kicsit molett. 49 kiló az pont jó.

14 éves korom óta cigizek. Akkor kezdtek el nőni a melleim de azóta se.15 éves vagyok napi egy dobozt szivok. és a melleim ugyanakkorák mint 14 évesen kicsik. Ha leszokok nőhetnek?

Legjobb válasz: A 3.válaszoló kicsit ellentmondásba keveredett saját magával,mert ha vannak szülei,akkor nem árva,ergo nem haltak meg 30 évesen,mégis 15-16 éves koruk óta dohányoznak.Ha megteheted,valóban hagyd abba a cigit,mert semmi jó nem származik belõle,de nem hinném,hogy így le kellene húzni egy dohányost.Mellek kontra cigi,semmi köze a kettõnek egymáshoz.

A 3.válaszoló kicsit ellentmondásba keveredett saját magával, mert ha vannak szülei, akkor nem árva, ergo nem haltak meg 30 évesen, mégis 15-16 éves koruk óta dohányoznak.Ha megteheted, valóban hagyd abba a cigit, mert semmi jó nem származik belõle, de nem hinném, hogy így le kellene húzni egy dohányost.Mellek kontra cigi, semmi köze a kettõnek egymáshoz.
Sz.tem a kettõ nem függ össze..szívd csak nyugodtan a napi 1 dobozt majdcsak belehalsz...
sztem meg ne azért hagyd abba, mert csúnyák lesznek a meleid, hanem mert 30 évesen tüdõrákban fogsz meghalni, és nem viccelek!komolyan nem értem a sok fiatalt, egyébként én is 15 éves vagyok, nekem apum, anyum cigiznek 16 éves koruk óta, de nekem eszem ágába sincsen, h cigizek!mire jó, de télleg??ja mert te most olyan menõ vagy, h cigizel, és ezzel felvághatsz a a fiúknál.fúúúj szánalom az egész, !!
Akkor nõhetnek igen. A dohányzás gátolja és csúnya csoffadt melleid lesznek. Hagyd abba sürgõsen.
íj a 3 válaszolo nagyon okos;) csak egy kib***ot bajom van ezzel, h tod nem mindenki azér szív h ezzel felvágjon hanem mert jolesik neki és mer rá van szokva, és ezt az antidhonyos kijeletnétst majd ako mond amikor a halálos ágyodban fexel és valoban nem dohányoztál;)
jujjjjjde jót nevettem:) De hogy fog már nõni neked!:) hihihih
Na íme itt a tökéletes példa arra, hogy visszatart a tsti fejlõdésben, ha valaki gyerekkorban kezdi a cigizést. nem hiába nem árusítható cigi elvileg 18-. kiscsillag, most erre mit mondjunk? nagyon valószínû, hogy a cigitõl csökkent a melleid növekedése. ezért megérte bagózni? ha abbhagyod lehet, hogy újra nõni kezd, de az is lehet, hogy nem. hagyd abba, mielõtt még gégerákot is kapsz.
lol én ezt fordítva tapasztaltam:) Én aki nem dohányoztam kicsi mellekkel szenvedek nap mint nap, dohányos barátnõim pedig szép méretesekkel rendelkeznek:D nekem mindenki azt mondja szokjak rá, attõl megnõ, mert így legalább a cigizésen vezetem le majd a stresszet... Érdekes...Mostmár sztem "túl öreg" (21) vok ahhoz h elkezdjem:)
én is 14 évesen kezdtem, és képzeld, nõttek a melleim..de ki tudja, hogy gátolja e a cigi, vagy nem? én azt mondom mindenképpen hagyd abba, amíg tudod, mert késõbb sokkal nehezebb lesz, és lehet akkor se fog menni, ha le akarod rakni...
A kérdező hozzászólása: én enm azért kérdeztem h leoltasanak h menöségböl cigizeek mert egyáltallán nem... Nyomos okom wan rááá... nem társaságba cigizek.. hanem ootthon egymagam... és ne másról irjatok hanem amiröl kérdezek.. :D kösz.
alkattol is függ de amugy nõhet ja

Mekkorának kell lennie a mellnek 12 évesen?

Legjobb válasz: Nincs megszabva. Mindenki más ütemben fejlõdik,szóval van akinek már 9 évesen nõni kezd,van akinek csak 14 éves korában. Általában már van a lányoknak ilyenkor melle,de fõként nyáron sokat fejlõdnek. Ha az baj,hogy kicsi,nyugi a lányok nagy részének ilyenkor még kicsi,csak hát a push-up melltartó... Persze van akinek már nagy. Mint említettem változó,neked is nõni fog! ;) Melltartót még nem kell hordani,csak ha 70/B esetleg 75/A-s melled van. Toppot nyugodtan hordhatsz! :) [Ha esetleg cikinek érzed,hogy az osztályban a lányok melltartót hordanak vagy csúfolnak,akkor inkább örülj a kisebb mellednek,nagyon sok elõnye van! Mondd nekik is meg!] :) Ha valami van,írj!

Nincs megszabva. Mindenki más ütemben fejlõdik, szóval van akinek már 9 évesen nõni kezd, van akinek csak 14 éves korában. Általában már van a lányoknak ilyenkor melle, de fõként nyáron sokat fejlõdnek. Ha az baj, hogy kicsi, nyugi a lányok nagy részének ilyenkor még kicsi, csak hát a push-up melltartó... Persze van akinek már nagy. Mint említettem változó, neked is nõni fog! ;) Melltartót még nem kell hordani, csak ha 70/B esetleg 75/A-s melled van. Toppot nyugodtan hordhatsz! :) [Ha esetleg cikinek érzed, hogy az osztályban a lányok melltartót hordanak vagy csúfolnak, akkor inkább örülj a kisebb mellednek, nagyon sok elõnye van! Mondd nekik is meg!] :) Ha valami van, írj!
Ez egyénként változó. Van, akinek 12 éves korában még el sem kezd nõni a melle (a sok push-up os lányoknak ne higgy...). Nyugi, az még huszonéves korig simán nõhet! :)
Ilyen szabály nincs!!! Van akinek kisebb a melle, és van akinek nagyobb! Mindenki más idõben és más ütemben fejlõdik!!! :) Az is normális, ha meg csak akkora a cicid, mint egy fiúnak!

Hány éves korodig nőtt a melled (lányok! ) és elméletileg hány éves korunkig nőhet?

csak kíváncsiságból kérdem?:)

Legjobb válasz: Én 24 éves vagyok és folyamatosan nõ. Olyan nincs, hogy megáll. Ha fogysz, a melled is kisebb lesz, ha hízol, akkor pedig sokkal nagyobb. Nekem átlag mellem van (gimi végén ugrott meg nagyon a növésben, ha jól emlékszem) és olyan formájú, mint anyámé, csak neki 2 és félszer akkora. :) Neki pl. a terhesség idején nõtt ekkorára, addig még akkora sem volt, mint az enyém. Szóval egy nõnek ez mindig alakul, aztán majd idõvel - pláne ha nagy az a mell - majd elkezd lógni....

Én 24 éves vagyok és folyamatosan nõ. Olyan nincs, hogy megáll. Ha fogysz, a melled is kisebb lesz, ha hízol, akkor pedig sokkal nagyobb. Nekem átlag mellem van (gimi végén ugrott meg nagyon a növésben, ha jól emlékszem) és olyan formájú, mint anyámé, csak neki 2 és félszer akkora. :) Neki pl. a terhesség idején nõtt ekkorára, addig még akkora sem volt, mint az enyém. Szóval egy nõnek ez mindig alakul, aztán majd idõvel - pláne ha nagy az a mell - majd elkezd lógni....
én 5-ikben már hordtam melltartót.
bocs lemaradt. Én nekem 14 éves koromban már megállt a növésben.
Életünk végéig változik a mellünk formája. 18-tól 20-21 éves korunkra éri el kb azt a szintet amikor beáll mint forma mint méret nagyjából, de van olyan ember akinek ilyenkor kezd el igazán nõlni. Geetika az egész, h kinek hogyna mikor és mennyire változik. Olyan nincs, hogy meddig nõhet :)
Nekem 12 éves koromban kezdett el nõni és most már majdnem 19 évesen még mindig azt mondom, hogy növekszik :)
Nekem már 15-16 évesen akkora mint most 26 évesen. De mivel nem is hízok, így nem nõhet. A végleges testi fejlettséget a lányok 17 éves korukra érik el. Nagyrészt ilyenkorra már elérik a végleges magasságot, mellméretet. De persze ha hízol (pl. ha sovány vagy) akkor a mellbõséged is nõhet.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm:)

Mennyit nő a mell havonta? Hány éves korra alakul ki a végleges formája? (Tudom hülye kérdés, de érdekel)

Legjobb válasz: Tök változó. 18 éves korra azért kialakul, hogy mekkora lesz, és milyen formája. Van, akinek már 12-13 éves korban elkezd nõni, de nekem van olyan ismerõsöm is, akinek még 16 évesen tök lapos volt (hozzáteszem, hogy ennek a lánynak nem is lett nagyon látható melle). Sõt van olyan ismerõsöm is, akinek kicsi a melle, az anyának viszont nagy... szóval a gének sem biztosak...

Tök változó. 18 éves korra azért kialakul, hogy mekkora lesz, és milyen formája. Van, akinek már 12-13 éves korban elkezd nõni, de nekem van olyan ismerõsöm is, akinek még 16 évesen tök lapos volt (hozzáteszem, hogy ennek a lánynak nem is lett nagyon látható melle). Sõt van olyan ismerõsöm is, akinek kicsi a melle, az anyának viszont nagy... szóval a gének sem biztosak...
Állítólag 22-23 éves kor, úgyhogy még reménykedem így 21 évesen picit!:)
hát én nagyon reménykedem, hogy az enyémek még nõlni fognak, mert elég kicsik így 17 éves koromra :(
Szerintem meg foglak nyugtatni titeket egy kicsit :) Én 23 éves vagyok, és a mellem (meg az alakom is) az utóbbi 2 évben jelentõs változásokon esett át. Nem változott az életmódom, és az étrendem, de ennek ellenére kb. 2 kiló plusz jött rám. A melleim valahogy teltebbek lettek, a csípõm kerekebb, a derekam pedig vékonyabb és feszesebb. Elégedett vagyok a testemmel, de ha lehetne, akkor a menstruáció elõtti mellfeszülést kihagynám: sokáig meg voltam szokva a közepes cickókkal, de ilyenkor szinte olyan, mintha szilikonos lenne. Nagyon fura megszokni! Szóval szerintem ne aggódjatok, lehet, hogy nálatok is bekövetkezik ez a változás 20 éves korotok körül! :)

Azt olvastam valahol hogy ha meghizok akkor megnonek a melleim, nekem kicsik a melleim 16 eves vagyok. Kb mennyit kellene hizzak hogy nojjenek es milyen kajat egyek tobbet?

Legjobb válasz: 16 éves vagy, még nõnek a melleid maguktól is. Ha hízol, akkor mindenhova hízol és nem biztos, hogy mellre fogsz. Van egy csomó dagi nõ, akinek kicsi a melle. Ehhez azért adottság is kell. Meg ha a családodban is kicsi a nõk melle, akkor nagy valószínûséggel a tied sem lesz nagy.

16 éves vagy, még nõnek a melleid maguktól is. Ha hízol, akkor mindenhova hízol és nem biztos, hogy mellre fogsz. Van egy csomó dagi nõ, akinek kicsi a melle. Ehhez azért adottság is kell. Meg ha a családodban is kicsi a nõk melle, akkor nagy valószínûséggel a tied sem lesz nagy.
én 19éves vagyok és kicsik a melleim mégsem panaszkodom, mert más sem panaszkodik az ágyban nyújtott teljesitményemre.dehát ha te hizni akarsz akkor egyél mindent ami beléd fér és amit a média meg az orvosok egészségtelennek tartanak(gyors kaják, gyümölcsbõl a banán azt hallottam stb).
16 eves vagy meg boven van ido ra hogy megnojjenek a melleid.
Egyébként meg ne az legyen a célod hogy nagy legyen a melled, aki szeret az kis mellekkel is szeretni fog.

Nőhet még a mellem 17 évesen?

Jöv? hónapban betöltöm a 17-et és elég kicsik a melleim. 75/A-s melltartót hordok, 82 cm pontosan. Igaz, hogy elég vékonyka vagyok és magas, de az összes n?i családtagomnak normál/nagy mellei vannak. (Amúgy 14 évesen kezdtek el igazán n?ni, ha ez számít.) ^^"

Legjobb válasz: Még csak most fog igazán nekilendülni^^ Az emberi test 25 éves koráig változik. Sok osztálytársam van, akinek 16 évesen semmi melle nem volt, most meg...Ha pedig mégsem lenne, akkor jön majd az elsõ szülés és voilá:D

Még csak most fog igazán nekilendülni^^ Az emberi test 25 éves koráig változik. Sok osztálytársam van, akinek 16 évesen semmi melle nem volt, most meg...Ha pedig mégsem lenne, akkor jön majd az elsõ szülés és voilá:D
Igen.
Még simán nõhet, sõt van akinek még 20 felett is nõ. Fõleg ha a családtagjaidnak sem kicsi :) Rásegíthetsz egy kis hízókúrával, ha akarsz, de ne aggódj! :)
Még nõhet, de akkor se aggódj, ha kicsi marad a melled, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!