Találatok a következő kifejezésre: A melleimet érzem, alul (20 db)

A 7. hetben vagyok az orvos 1het agynyugalomra irt ki es magneziumot irt fel, mert barnaztam kicsit! Normalis az, hogy nem vagyok mar egyatalan faradt, se puffadt es a melleim is alig fajnak? Valahogy nem erzem mar magam trehesnek!

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak riogatni, de nekem is az tûnt fel elõször, hogy "jól" éreztem magam, nem émelyegtem, nem fájt már a mellem. Utána barnáztam kicsit, majd ultrahangon derült ki a baj. Igaz nekem 9 hetes babám halt el így. Már erõs tüneteid voltak?

Szia! Nem akarlak riogatni, de nekem is az tûnt fel elõször, hogy "jól" éreztem magam, nem émelyegtem, nem fájt már a mellem. Utána barnáztam kicsit, majd ultrahangon derült ki a baj. Igaz nekem 9 hetes babám halt el így. Már erõs tüneteid voltak?
hát ha tényleg elhalt volna akkor egy erösebb vérzéssel távoznia kellett volna. viszont a hormonoknak idö kell ha elmegy a baba akkor is míg vissza vesznek. szóval a bab már rég elment amikor me´g midnig van terhes érzésed. szerintem ez normális. de gondolom vissza kell menned a dokihoz és majd meglátjátok mi lesz.
Egyet értek azzal, hogy ha az embrió elhal, a szervezeted egy ideig még azt hiszi, hogy ott van valami. Így a tünetek nem múlnak el olyan hirtelen. Persze lehet kivétel. Én is barnázgattam, sõt vérezgettem is ennyi idõsen. Bent töltöttem 4 napot a kórházban, majd amikor hazamentem, egy ideig sokat pihentem. Plusz a doki letiltott mindet a szexrõl. Nekem azt mondta, hogy nem a babától látja a vérezgetést. Lehet valami seb vagy gyulladás miatt. Szerintem ne parázz. És ne beszélj be magadnak semmit! Amíg a doki azt mondja, hogy nincs baj, addig feleslegesen streszeled magad! Minden jó! 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: A melleim mindig erösen fajtak, es fel voltam puffadva is, de rosszul eddig csak ketszer voltam!Ma mintha minden elmult volna!:(Az orvos a jövö hetre adott idöpontot!
Szigorúan tartsd be a pihenést, azt hiszem mást nem nagyon tehetsz. És csak pozitívan gondolkodj! Tudom, hogy nehéz, de azt mondják, az idegeskedés is árthat nektek! Remélem minden rendben lesz veletek! Szorítok!

Mikor a melleimet csókolgatja, nyalogatja, szopogatja, alig érzek valamit. Mármint fizikailag. Mert tudom, mit csinál, és nagyon jó, de ha nem lenne borostás, nem tudom, érezném-e, hogy ott van. Érzéketlen volnék?

Legjobb válasz: hát nem tudom ha nem a nyelvélvel csinálja hanem a kezével próbálja izgatni a melled akkor se érzed ha akkor érzed akkor azután mond nek hogya nyelvével is csinálja erõsebbenhogy téged is izgasson. v. akár a péniszével is az ember intim érzékenysége igen változó mindenkinek más az ingerküszöbe.

hát nem tudom ha nem a nyelvélvel csinálja hanem a kezével próbálja izgatni a melled akkor se érzed ha akkor érzed akkor azután mond nek hogya nyelvével is csinálja erõsebbenhogy téged is izgasson. v. akár a péniszével is az ember intim érzékenysége igen változó mindenkinek más az ingerküszöbe.
nem vagyunk egyformák. Változó, hogy ki hol mennyire érzékeny. Volt olyan kedvesem, aki csak attól el tudott élvezni, ha a mellét, mellbimbóját nyalogattam. Volt olyan is, akit igazából nem nagyon hozott lázba a dolog. Te ilyen vagy. Ettõl nem vagy se több, se kevesebb. Esetleg mondd neki, hogy erõsebben csinálja, lehet, hogy csak az ingerküszöböd van magasabban, mint amihez õ szokva van. (mint minden ez is tanulandó dolog mindkét részrõl)
ez a periodusodtol is változik. pl a mensi elött pár nappal minden érintésre sokkal érzékenyebbek vagyunk. amúgy nekem is volt olyan pasim aki semmi érzést nem tudott kicsikarni belölem. a mostani párom egy év után ha megcsókolja a nyakam még mindig húúúúú.
nekem is hasonló gondom van, de én azt se nagyon érzem, hgoy a kezeivel simogatja a mellemet.
Nekem is elég érzéketlen a mellem, bár ha erõsen nyalogatja azt azér érzem.. mmm :)
A nõknél se mindenki izgul arra ha a mellét piszkálják. Az élettársamnak pl egyenesen rossz érzés ha a mellbimbójához érek, ezért nem is erõltetem.
És én is ugyanígy vagyok vele:) Szeretem, ha simogat, mert szeretem:) De ha a mellem simogatja, sem nagyobb érzés, mintha a kezem simogatná... Inkább az a jó benne, hogy õt izgatja, s így nekem jó, hogy tetszem neki:)
Az ember legfontosabb nemi szerve az agya. A nõknél különösen! Az, hogy az adott érintés mennyire esik jól - leginkább attól függ, hogy ennyire kedveled a fiút, és õ mennyire ügyes és türelmes. Ha összeszoktok, javulni fog a helyzet. Szereted õt? Akkor legyél kedves vele, és kényeztesd (mosolyogj, simogasd, stb.) Õ is ezt fogja tenni, és jól fog majd esni. Ha olyan hangulatban vagy, egy BÁRMILYEN finom érintés csodákat mûvelhet! Én már majdnem felborultam (kicsit megbillentem) egy egyszerû simogatástól (pedig csak a hátam) egyszer... A körülmények jók? Nincsenek nagy fülek az ajtókon? Egyébként hány éves vagy? Ha fiatal, akkor ez a gond... de inkább idõsebbnek gondollak. Menj el orvoshoz, mert lehet hormonzavar is. Akkor orvos jobban tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. körülmények megfelelõek, fülek nincsenek, hormonzavar meg végképp :D bocs de ezen nevetnem kellett, de azért kösz a választ. valószínûleg a hangulatom nem volt meg hozzá. viszont mikor a combomat csókolgatta... huhh :) lehet a mellemen nem vagyok ennyire érzékeny. köszi a válaszokat
szia hány éves vagy?? lehet hogy csak nõl:)
A kérdező hozzászólása: Szia! 24 vagyok úgy hogy nem hiszem hogy már nõne :)

Az okés dolog, ha az első szex után nagyobbnak érzem a melleimet? Mert eddig viszonylag kicsinek mondhatók voltak, most meg alig megyek bele a melltartóimba.

Legjobb válasz: Nem "okés" dolog. Ha nem védekeztetek és teherbe estél, akkor tapasztalhatsz ilyet. Vagy ha túl fiatal vagy és még növésben a melled (de ha ilyen fiatal vagy, minek élsz nemi életet?). Vagy épp azelõtt vagy, hogy megjönne és ezért duzzadt meg. De csak simán a szex nem okoz ilyen változást. Nem borítja meg a hormonháztartásodat - EZ egy óriási tévhit!

Nem "okés" dolog. Ha nem védekeztetek és teherbe estél, akkor tapasztalhatsz ilyet. Vagy ha túl fiatal vagy és még növésben a melled (de ha ilyen fiatal vagy, minek élsz nemi életet?). Vagy épp azelõtt vagy, hogy megjönne és ezért duzzadt meg. De csak simán a szex nem okoz ilyen változást. Nem borítja meg a hormonháztartásodat - EZ egy óriási tévhit!
A kérdező hozzászólása: 17 múltam. a mellem kb ugyanakkora lassan három éve. a szex az épp esetleges menzesz elõtt volt néhány nappal, ami jelen esetben 3 hete késik, de minden más egyéb menzeszre utaló jelet már tapasztaltam magamon, vagyis most a napokban fog. és nekem többen is mondták hogy ez a hormonháztartásom megváltozása miatt van. ez nem igaz? a mellem növekedése ezzel összefügg?
A kérdező hozzászólása: jav 2 hete. csak félrenyomtam
Nem igaz. Attól, hogy szexeltél NEM változik meg a hormonháztartásod. Ha pedig 2 hete késik, ideje lenne venned egy terhességi tesztet! A terhesség korai tünetei nagyon sokban hasonlítanak a "mindjárt megjön" tünetekre.
A kérdező hozzászólása: oh....
privire: nõ és sokkal idõsebb, a témában tapasztalt de itt egy orvos válasza, ha nekem nem hiszel: http://www.teenhealthfx.com/answers/sexuality+sexual+health/.. - egyértelmûen leírja, hogy az elsõ szex nincs hatással a hormonháztartásra Ha az elsõ szex után mégis késik, úgy, hogy egyébként nem szokott, azt magyarázhatja (a terhességen kívül!) akár az érzelmi stressz is. Kiválthatja az elsõ szexszel járó általános izgalom vagy a nem megfelelõ védekezés miatti izgulás is. Arra viszont nem válaszoltál, hogy megfelelõen védekeztetek-e!
A kérdező hozzászólása: elsõ alkalommal kb öt perc sem volt - ki be ki be és abbahagytuk mielõtt bármi lett volna, mert nem volt nálunk gumi, de nem volt semmi se közben, csak utána egyéb dolgok következtében élvezett el. utána óvszert használtunk.
Tehát nem védekeztetek (megfelelõen). Ebben az esetben nagyon is ajánlott lenne, hogy elsétálj a patikába/drogériába és végy egy tesztet! 2 hét eltelt, már kimutatná ha baj lenne. Egyáltalán nem lehetetlen ennyitõl teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: a válaszokat és a cikket köszönöm szépen.

Nomális, ha a 11. hétben még nem látszik semmi, ill. panaszaim alíg vannak, néha érzem a melleimet, hogy fájnak, de nem vészes, ill. néha puffadok?

Legjobb válasz: Teljesen normális biztos halotál már olyat hogy nem vagyunk egyformák én most 17 hetes vagyok se allig van hasam és semi terhess tünetem nem volt és nincs a mai napig de attól nagyonjól vagyunk nincs semmi gond ez neked is könyebb ha nem kell minden órában hánynod nem :)a poci majd fog lassan domborodni én már alig várom hogy megmozduljon de valahogy még korainak tartja:)mindig lessz olyan hogy már nem birodd kivárni mikor lesz már de légy türelms és élvezd ki minden napját a tehességnek nagyon szépp dolog:)jó baba várást

Teljesen normális biztos halotál már olyat hogy nem vagyunk egyformák én most 17 hetes vagyok se allig van hasam és semi terhess tünetem nem volt és nincs a mai napig de attól nagyonjól vagyunk nincs semmi gond ez neked is könyebb ha nem kell minden órában hánynod nem :) a poci majd fog lassan domborodni én már alig várom hogy megmozduljon de valahogy még korainak tartja:) mindig lessz olyan hogy már nem birodd kivárni mikor lesz már de légy türelms és élvezd ki minden napját a tehességnek nagyon szépp dolog:) jó baba várást
Persze, van akinek a 20. héten kezd gömbölyödni a pocak, ne aggódj, Te ilyen alkat vagy.A tünetek sem egyformán jelentkeznek, kinek elõbb, kinek késõbb, vagy van olyam akinél sok tünet egyáltalán nem jelentkezik. Gratulálok a babóhoz!
Szia. Szerintem nem cserélnél velem, nekem egész nap nagyon erõs hányingerem van, még éjjel is, ha felébredek, és semmit sem tudok enni, inni is csak azért iszom, nehogy kiszáradjak. Borzasztóan érzem magam, zuhanyozni is alig tudok, mert a tusfürdõm illatától is öklendezek. Az elsõ terhességem könnyebb volt, és akkor nekem is csak a 20. héten kezdett látszani a pocak. Most 11 hetes vagyok, és már látszik. Tényelg nem vagyunk egyformák :-)
Én is csak megerõsíteni tudlak, nem baj az ha nincs hányingered, megkönnyebbülsz sok dologtól. pl nem tartanak annyira nyafkának. :) Nekem még most is vannak öklendezések, pedig már 23 hetes vagyok. egy idõben elmúlt most újra elõjött tényleg nem vagyunk egyformák, aggódni mindenesetre nem kell! :) )) Boldog babavárást! :)

A melleimet súlyosabbnak érzem, alul mintha szurkálna valami. Ha emelek valamit, kb. 2 kg-t, akkor olyan nyilalást érzek a méh körül. Lehetek terhes?

A tesztel még várnom kell mert max 11napos terhes lehetek.

Legjobb válasz: Várd meg a mensi elmaradását (ha elmarad) és csinálj tesztet. De azért is lehetnek ezek a tüneteid mert meg fog jönni. Biztos csak akkor lehetsz a dolgban, amikor a doki is megerõsíti, hogy "IGEN ÕN TERHES". Türelem, minden úgy lesz ahogy lennie kell. Szorítok. :)

Várd meg a mensi elmaradását (ha elmarad) és csinálj tesztet. De azért is lehetnek ezek a tüneteid mert meg fog jönni. Biztos csak akkor lehetsz a dolgban, amikor a doki is megerõsíti, hogy "IGEN ÕN TERHES". Türelem, minden úgy lesz ahogy lennie kell. Szorítok. :)

Puffadtnak érzem a hasam, feszül, a hasam alja is fáj, a derekam is fáj. A melleim is megduzzadtak, érzékenyek a mellbimbóim, de a mellem nem feszül. Lehet ez terhesség?

Sziasztok! A 9-ik napon voltunk együtt. Azóta eltelt 2 és fél hét.Puffadtnak érzem a hasam, feszül, a hasam alja is fáj, a derekam is fáj. A melleim is megduzzadtak, érzékenyek a mellbimbóim, de a mellem nem feszül. Lehet ez terhesség? Régóta szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Igen, lehetnek terhességi tünetek! Bár nekem nem volt egy tünetem sem, de ez a ritkább:)

Igen, lehetnek terhességi tünetek! Bár nekem nem volt egy tünetem sem, de ez a ritkább:)
Ha nagyon szeretnel babat akkor lehet alterhesseg is. Psihikai alapon. El kell emnni a nogyogyaszhoz, az a legbiztosabb.
én is ezt éreztem. elmentem dokihoz megvizsgált és gratulált hogy 8 hetes terhes vagyok. aztán a 12. héten ultrahangozott és nem volt baba. álterhességen volt. ráadásul talált egy daganatot.eredmény 2 hét múlva. azért drukkolok.szia
Ezek a tünetek lehetnek egyszerûen a menstruáció közeledtét jelzõk. Pontosan: premenstruációs szindroma.

Nekem az lenne a gondom, hogy mind a 2 mellemben érzek fájdalamat, főleg a menstr. előtterősebben kívül és alul... és sok kis görcsöt, ... ez normális?

És az alhasam is elég sokat fáj mostanában :( f?leg reggel ha felekellek :( "köszike"

Legjobb válasz: Lehet csak a menstruaciod velejaroja a fajdalom a melledben, a sok kis gorcs pedig a mirigyeid, viszont a reggeli hasfajas furcsa. En a helyedben elmennek dokihoz, es mindent megnezetnek a biztonsag kedveert.

Lehet csak a menstruaciod velejaroja a fajdalom a melledben, a sok kis gorcs pedig a mirigyeid, viszont a reggeli hasfajas furcsa. En a helyedben elmennek dokihoz, es mindent megnezetnek a biztonsag kedveert.
A kérdező hozzászólása: Köszike, hát igen..már be vagyok jelenteve dokihoz...de a hasfájás vissztérõ :(

Mitől lehet, hogy csak a jobb mellem feszül, fáj és duzzadt is? A balt meg alig érzem, hogy fájna.

Görcsölgetek is már legalább egy hete. Pénteken jön meg a mesim. Lehet,hogy attól vannak ezek a tünetek. Minden esetre eddig ilyen problémám még nem volt.

Legjobb válasz: Pénteken megjött, vagy majd pénteken kell megjönnie?

Pénteken megjött, vagy majd pénteken kell megjönnie?
A kérdező hozzászólása: júl. 27-én pénteken jön meg.
Hormonális változások. Ha nagyon aggódsz, mutasd meg a dokinak.
A kérdező hozzászólása: akkor jó és köszönöm az értelmes válaszokat most megnyugodtam :)
Mindenkinek volt ilyen .(fiúnak) Én úgy emlékszem h több hónapig, talán fél évig vagy évig volt. Sokszor amikor hozzáért a póló az is fájt. Rohadtul utáltam, de elmúlt. Nyugi, sztem semmi baj, az osztálytársaidnak is fáj/fájt.
A kérdező hozzászólása: nem a mellbimbók közepén vannak
Hol vannak azok a csomók? Ha a külsõ oldalon, a hónalj felé, akkor megduzzadt nyirokcsomók is lehetnek.
A kérdező hozzászólása: bazz nekem remélem nemlesz ien ha lesz még 1-2 hónapig akkor go orvos xD
Nekem is van, kb egy éve :( és nem akar elmulni de már akkora a mellem mint az osztályomban pár lánynak :D nagyon zavaró, nem tudom mit tegyek már, így medencére is szégyellek elmenni :(
Ez mindenkinél változó sztem, hogy meddig tart.., én spec nem is emlékszem már, de nem tart évekig!
A kérdező hozzászólása: és KB meddig trat ez a "hormonális változás" mert nekem már vagy 2hónapja igyvan a mellem és fáj ugyanugy De azért köszi az eddigi válaszokat valamivel megnyugodtam :D
Ilyen idõs koromban nekem is volt, de aztán elmúlt, nyugi, semmi gáz!!;)
a kamaszkorral jár hogy mindenkinek valamennyi ellenkezõ nemi hormonja is termelõdik. (a fiuknak így ösztrogén) Ne aggódj, kis idõ múlva már nem fáj aztán a kis duzzanat is elmúlik. ;) 14/F
(egyik kommentelõnek) LOL bmeg egy éve van hatalmas a melled és még mindig nem fordultál orvoshoz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!