Találatok a következő kifejezésre: A melleimet érzem, (419 db)

Nagyon fájnak a melleim! Érzek bent csomokat! Tegnap volt egy minimális barnázásom! Mi lehet? Menjek orvoshoz vagy meg várjam az okt. elejére várható menzit? A csomok miatt agodom de zat is hallottam lehet a baba miatt is!

Legjobb válasz: Szia! A csomókat a mellben általában! két mensi között szokás érzékelni. Én szerintem minden képp menj el dokihoz, de legalább is konzultálj vele telefonon, hisz õ fog megnyugtatni, hogy nincsen semmi baj, és lehet hogy babuci van a dologban! Jó egészséget!

Szia! A csomókat a mellben általában! két mensi között szokás érzékelni. Én szerintem minden képp menj el dokihoz, de legalább is konzultálj vele telefonon, hisz õ fog megnyugtatni, hogy nincsen semmi baj, és lehet hogy babuci van a dologban! Jó egészséget!
Én tesztelnék holnap reggel :) (Mármint ha addig nem jön meg.)
Sajnálom. :-(((( Rendesen megjött, nemcsak ilyen barna maszatolás?
A kérdező hozzászólása: megjött :( :'(
fú de izgi :) )
A kérdező hozzászólása: eltünt minden folyás :) megpróbálok aludni :)
akkor oszd meg velünk, hogy mi lett az eredmény:) drukkolok!
A kérdező hozzászólása: fëlek, hogy megjön mert átváltott sötétté a folyás , de még mindig minimális , tisztaságin épp, hogy látszik. De ha pisilek akkor semmi. reggel tudok csak csinálni.
szerintem már ma is csinálhatsz, ha van teszted, mert látszódhat...:)
Majd írj, hogy mi a helyzet! :)
A kérdező hozzászólása: jajj dejó , hogy biztattok , köszönöm :) reggel csinálok :)
simán lehet :) nekem sem késett anno soha, 5 nap késés után csináltam tesztet, akkor már erõs két csíkos volt :)
Ha 4 napja késik és sosem szokott, szerintem esélyes a baba. A hõd is bíztató. Tesztelj, 4 napos késésnél már kimutatják a tesztek. Drukkolok. :-)
A kérdező hozzászólása: rendes, hajnalra elöntöt :(

November 20-án kellett volna megjönnie, de elmaradt, 5-6 napja esténként fáj a mellem, érzem a szagokat, éhes vagyok, hányingerem van. A teszt negatív, lehet ez még baba?

Legjobb válasz: teszt negativ 24nap késés után? és a hõd? itt a hcg növekedés számokban, te kb. a 38.dpo-n jársz.tesztelj más teszttel!! 14 DPO - 48 mIU/ml (17-119 mIU/ml) 15 DPO - 59 mIU/ml (17-147 mIU/ml) 16 DPO - 95 mIU/ml (33-223 mIU/ml) 17 DPO - 132 mIU/ml (17-429 mIU/ml) 18 DPO - 292 mIU/ml (70-758 mIU/ml) 19 DPO - 303 mIU/ml (111-514 mIU/ml) 20 DPO - 522 mIU/ml (135-1690 mIU/ml) 21 DPO - 1061 mIU/ml (324-4130 mIU/ml) 22 DPO - 1287 mIU/ml (185-3279 mIU/ml) 23 DPO - 2034 mIU/ml (506-4660 mIU/ml) 24 DPO - 2637 mIU/ml (540-10,000 mIU/ml)

teszt negativ 24nap késés után? és a hõd? itt a hcg növekedés számokban, te kb. a 38.dpo-n jársz.tesztelj más teszttel!! 14 DPO - 48 mIU/ml (17-119 mIU/ml) 15 DPO - 59 mIU/ml (17-147 mIU/ml) 16 DPO - 95 mIU/ml (33-223 mIU/ml) 17 DPO - 132 mIU/ml (17-429 mIU/ml) 18 DPO - 292 mIU/ml (70-758 mIU/ml) 19 DPO - 303 mIU/ml (111-514 mIU/ml) 20 DPO - 522 mIU/ml (135-1690 mIU/ml) 21 DPO - 1061 mIU/ml (324-4130 mIU/ml) 22 DPO - 1287 mIU/ml (185-3279 mIU/ml) 23 DPO - 2034 mIU/ml (506-4660 mIU/ml) 24 DPO - 2637 mIU/ml (540-10, 000 mIU/ml)
A kérdező hozzászólása: Negatív, :( A hõm az 36-36, 5. Köszi a választ!

Ha hason fekszem akkor néha fáj a mellem, olyankor úgy érzem csak útban van, más is van így vele? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Én is így érzem, pedig nekem nem túl nagy. Lehet azért, mert nagyobbacska a melled. És úgy nem kényelmes hason feküdni... Én fel szoktam magam párnázni pár helyen, hogy ne a mellemre nehezedjen a súly, ne az nyomódjon. a mellkasomhoz rakok párnát és akkor a mellem nem nyomódik az ágyba :)) Különben lehet, hogy valami baj van, de ha mindkettõ kényelmetlen akkor ennek kicsi az esélye. Nekem pl. az egyikben találtak csomót, azóta már lehet csomókat :( A másik rendben. Mégis mindkettõt ugyanannyira érzem kellemetlennek hason fekvéskor... szerintem nincs baj, esetleg tegyél oda párnát vagy valami puha plédet, pulcsit, és "párnázd ki magad". esetleg helyezkedj másképp, vagy tedd a melled fölé, a mellkasodhoz a kezed és akkor nem nyomódik úgy, és máris kellemesebb.

Én is így érzem, pedig nekem nem túl nagy. Lehet azért, mert nagyobbacska a melled. És úgy nem kényelmes hason feküdni... Én fel szoktam magam párnázni pár helyen, hogy ne a mellemre nehezedjen a súly, ne az nyomódjon. a mellkasomhoz rakok párnát és akkor a mellem nem nyomódik az ágyba :) ) Különben lehet, hogy valami baj van, de ha mindkettõ kényelmetlen akkor ennek kicsi az esélye. Nekem pl. az egyikben találtak csomót, azóta már lehet csomókat :( A másik rendben. Mégis mindkettõt ugyanannyira érzem kellemetlennek hason fekvéskor... szerintem nincs baj, esetleg tegyél oda párnát vagy valami puha plédet, pulcsit, és "párnázd ki magad". esetleg helyezkedj másképp, vagy tedd a melled fölé, a mellkasodhoz a kezed és akkor nem nyomódik úgy, és máris kellemesebb.
Engem is nagyon zavar, nekem is fáj egy kicsit, útban van, ezért nem is fekszem hason. Pedig nem nagyok. Szerintem attól van, hogy a mellek nagyon érzékenyek.

61 évaes vagyok, kb. egy hete nyomást érzek a melleimben és fáj is nem tudom mi az oka? kérem válaszoljon! Köszönettel: Böbi

Legjobb válasz: Kedves Böbi! Egy szinte biztos, tumor nem lehet,mert azt nem éreznéd egyszerre mindkét melledben. Amúgy a melleidet érzed,v.inkább a mellkasodat?

Kedves Böbi! Egy szinte biztos, tumor nem lehet, mert azt nem éreznéd egyszerre mindkét melledben. Amúgy a melleidet érzed, v.inkább a mellkasodat?
Kedves Böbi! Ezen az oldalon, nem orvosok, hanem amatõrök vannak, ezért jobb lenne, ha a panaszaiddal felkeresnél egy orvost ( háziorvos vagy nõgyógyász)
Teljes mértékben igaza van a 82%-os Válaszolónak!!!
Nekem a mellem 5 hetes korom után kezdett újra feszülni, ugyhogy nincs minden veszve. Pár nap mulva tesztelj megint!
a terhességi tünetek egytõl egyig olyanok, hogy lehet hogy, tapasztalod, lehet hogy nem, mindenkinél más, sõt minden terhességnél. Nincsenek "kötelezõ" tünetek, szóval még akármi lehet :) ))

Mikor a melleimet csókolgatja, nyalogatja, szopogatja, alig érzek valamit. Mármint fizikailag. Mert tudom, mit csinál, és nagyon jó, de ha nem lenne borostás, nem tudom, érezném-e, hogy ott van. Érzéketlen volnék?

Legjobb válasz: hát nem tudom ha nem a nyelvélvel csinálja hanem a kezével próbálja izgatni a melled akkor se érzed ha akkor érzed akkor azután mond nek hogya nyelvével is csinálja erõsebbenhogy téged is izgasson. v. akár a péniszével is az ember intim érzékenysége igen változó mindenkinek más az ingerküszöbe.

hát nem tudom ha nem a nyelvélvel csinálja hanem a kezével próbálja izgatni a melled akkor se érzed ha akkor érzed akkor azután mond nek hogya nyelvével is csinálja erõsebbenhogy téged is izgasson. v. akár a péniszével is az ember intim érzékenysége igen változó mindenkinek más az ingerküszöbe.
nem vagyunk egyformák. Változó, hogy ki hol mennyire érzékeny. Volt olyan kedvesem, aki csak attól el tudott élvezni, ha a mellét, mellbimbóját nyalogattam. Volt olyan is, akit igazából nem nagyon hozott lázba a dolog. Te ilyen vagy. Ettõl nem vagy se több, se kevesebb. Esetleg mondd neki, hogy erõsebben csinálja, lehet, hogy csak az ingerküszöböd van magasabban, mint amihez õ szokva van. (mint minden ez is tanulandó dolog mindkét részrõl)
ez a periodusodtol is változik. pl a mensi elött pár nappal minden érintésre sokkal érzékenyebbek vagyunk. amúgy nekem is volt olyan pasim aki semmi érzést nem tudott kicsikarni belölem. a mostani párom egy év után ha megcsókolja a nyakam még mindig húúúúú.
nekem is hasonló gondom van, de én azt se nagyon érzem, hgoy a kezeivel simogatja a mellemet.
Nekem is elég érzéketlen a mellem, bár ha erõsen nyalogatja azt azér érzem.. mmm :)
A nõknél se mindenki izgul arra ha a mellét piszkálják. Az élettársamnak pl egyenesen rossz érzés ha a mellbimbójához érek, ezért nem is erõltetem.
És én is ugyanígy vagyok vele:) Szeretem, ha simogat, mert szeretem:) De ha a mellem simogatja, sem nagyobb érzés, mintha a kezem simogatná... Inkább az a jó benne, hogy õt izgatja, s így nekem jó, hogy tetszem neki:)
Az ember legfontosabb nemi szerve az agya. A nõknél különösen! Az, hogy az adott érintés mennyire esik jól - leginkább attól függ, hogy ennyire kedveled a fiút, és õ mennyire ügyes és türelmes. Ha összeszoktok, javulni fog a helyzet. Szereted õt? Akkor legyél kedves vele, és kényeztesd (mosolyogj, simogasd, stb.) Õ is ezt fogja tenni, és jól fog majd esni. Ha olyan hangulatban vagy, egy BÁRMILYEN finom érintés csodákat mûvelhet! Én már majdnem felborultam (kicsit megbillentem) egy egyszerû simogatástól (pedig csak a hátam) egyszer... A körülmények jók? Nincsenek nagy fülek az ajtókon? Egyébként hány éves vagy? Ha fiatal, akkor ez a gond... de inkább idõsebbnek gondollak. Menj el orvoshoz, mert lehet hormonzavar is. Akkor orvos jobban tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. körülmények megfelelõek, fülek nincsenek, hormonzavar meg végképp :D bocs de ezen nevetnem kellett, de azért kösz a választ. valószínûleg a hangulatom nem volt meg hozzá. viszont mikor a combomat csókolgatta... huhh :) lehet a mellemen nem vagyok ennyire érzékeny. köszi a válaszokat

Testépítők! Miért csak a felső mellemen érzek izomlázt sima fekvenyomásnál?

Er?be jól állok fekvenyomásba mégis kicsik a mellizmaim. Szerintem mert az alsó területek nem edz?dnek meg. Sima fekvenyomásnál is a fels?k edz?dnek meg. Mi lehet a hiba?

Legjobb válasz: Mellnek nincs felsõ-alsó része, Te a felsõbb izomrostokat érzed jobban, nem a felsõ részt. Nem lehet hogy túlságosan a nyakadhoz engeded be a súlyt fekvenyomásnál? Próbált meg a melled legmagasabb részéhez engedni, váll hátrahúzva, fogásszélesség akkora legyen, alsó holtponton a könyököd merõleges legyen a talajra nézve. Remélem tudtam segíteni!

Mellnek nincs felsõ-alsó része, Te a felsõbb izomrostokat érzed jobban, nem a felsõ részt. Nem lehet hogy túlságosan a nyakadhoz engeded be a súlyt fekvenyomásnál? Próbált meg a melled legmagasabb részéhez engedni, váll hátrahúzva, fogásszélesség akkora legyen, alsó holtponton a könyököd merõleges legyen a talajra nézve. Remélem tudtam segíteni!
Így van a mellizomnak vannak felsõ és alsó izomrostjai, mert vízszintes tapadásúak, de nincs alsó mell és felsõ. A sima fekvenyomásnál pedig összes izomrost dolgozik, de érdemes lenne még egy tolódzkodást betenni a melledzés végére.http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1025

Mitől van az, hogy ha a barátnőmmel előjáték közben, a mell bimbóját nyalogatom csókolgatom, egy kis idő múlva azt az ízt érzem, mint mikor a nemi szervét nyalogatom. Mitől van ez? Valamilyen mirigy van a mell bimbóban ami ezt okozza?

Legjobb válasz: Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)

Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)
mer közben azt nyalod
Én is tapasztaltam már ilyet. Nem tudom az okát. Lehet, hogy amikor felizgul, akkor az illatát érzed ízként. Vagy a bõrén lévõ baktériumflóra által termel anyagok hasonlítanak a puncijában lévõre (tejsav pl.). Az nem lehet, hogy te (vagy õ) lenyúlsz, aztán megsimogatod a mellét, és odakened a nedveit? Egyébként meg ha kellemes, akkor örülj neki, ha nem, akkor nem tudsz mit tenni. :)
Ez így van. Nem hallottatok még feromonokról ?
A kérdező hozzászólása: Igen halottam már a feromonokról! Csak nem voltam magamban biztos!

Úgy érzem mintha nem nőne a mellem, vagy mintha kissebb lenne. Mivan ha megáll a melnövekedésem? !

13 lány vagyok a melltartó méretem A 70 vagy 75 mint tavaly...Olyan kicsinek látom a mellem, de legalább feszes. Ha híznék a mellem is nagyobb lenne? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Hát sajnos én is így voltam fiatalkoromban. Hamarabb elkezdtek nõni a melleim, mint a korombelieknek, de aztán abba is maradt. Amikor híztam kicsit(nagyon vékony voltam), akkor a melleim is nõni kezdtek, de ez nem mindenkinél van így. Idõvel majd rájössz, hogy a kis mell is lehet nagyon szép, nem beszélve arról, mennyire praktikus. Sportolásnál kifejezetten elõnyös, és szülés után sem fognak megereszkedni =) Szóval inkább örülj neki, hogy ezt kaptad a sorstól, sok nõnek nyûg a nagy mell. Ráadásul nagyon sok fiúnak kifejezetten a kis mellû lányok tetszenek! Ne aggódj a melleid miatt, a kisugárzásod tesz igazán széppé, nem a méreteid!

Hát sajnos én is így voltam fiatalkoromban. Hamarabb elkezdtek nõni a melleim, mint a korombelieknek, de aztán abba is maradt. Amikor híztam kicsit(nagyon vékony voltam), akkor a melleim is nõni kezdtek, de ez nem mindenkinél van így. Idõvel majd rájössz, hogy a kis mell is lehet nagyon szép, nem beszélve arról, mennyire praktikus. Sportolásnál kifejezetten elõnyös, és szülés után sem fognak megereszkedni =) Szóval inkább örülj neki, hogy ezt kaptad a sorstól, sok nõnek nyûg a nagy mell. Ráadásul nagyon sok fiúnak kifejezetten a kis mellû lányok tetszenek! Ne aggódj a melleid miatt, a kisugárzásod tesz igazán széppé, nem a méreteid!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez megnyugtatott.:)
egyrészt elég nagy baj lenne ha 13 évesen C kosarad lenne, (késõbb indul majd be a növekedés igazán, ha jól tudom) másrészt kis és nagy mellel is ugyanúgy fogsz találni olyan pasit akinek tetszeni fogsz. Én speciel nem szeretem a nagy ciciket és vagyunk még igy egy páran. 22F
ne hízzál. én kb 75-80A vagyok 26 évesen is, egyszerûen ennyi jutott, és nincsen vele semmi baj. Ezek az én melleim, és a pasim imádja õket :) A hízástól csak még kisebbnek látszana a tested többi részéhez képest. Ennyi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!