Találatok a következő kifejezésre: A melleimen jelentek (79 db)

Ha menstr. Előtt nem feszül a mellem (de egyébként szokott), az azt jelenti, hogy nem volt peteérés?

Legjobb válasz: Közel sem azt jelenti. Nekem minden menstruációmnál más és más elõjelek vannak. Van hogy feszül a mellem, vagy a hasam fáj, de olyan is van,hogy csak beköszönt.

Közel sem azt jelenti. Nekem minden menstruációmnál más és más elõjelek vannak. Van hogy feszül a mellem, vagy a hasam fáj, de olyan is van, hogy csak beköszönt.

Mitől van az, hogy egyszer szép kerek, formás a mellem, máskor meg olyan hegyes, vagy hogy is mondjam. Ez azt jelenti, hogy még nő?

17 vagyok.

Legjobb válasz: Nem, ez azt jelenti hogy van mikor fázol, kiráz a hideg,stb van mikor meg semmi "bajod". Mikor kiráz a hideg akkor a mell megfeszül és szép kerek lesz , mikor meg csak úgy simán van akkor meg nincs megfeszülve akkor tûnhet helyesnek.

Nem, ez azt jelenti hogy van mikor fázol, kiráz a hideg, stb van mikor meg semmi "bajod". Mikor kiráz a hideg akkor a mell megfeszül és szép kerek lesz , mikor meg csak úgy simán van akkor meg nincs megfeszülve akkor tûnhet helyesnek.

15 hetes kismama vagyok és kb. egy hete abszolúlt nem fáj a mellem. Ez normális. Ez nem jelenti azt, hogy elvetéltem, igaz?

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem jelenti azt. A tünetek jönnek-mennek végig a 40 hét alatt, nyugi! Nekem egyik héten van hányingerem, a másikon meg nincsen. A mellem sosem fájt. A szagundor nálam nagyon erõs, de van, hogy az is megkímél egy-egy napra! Szerintem semmiképp se aggódj!

Nem, egyáltalán nem jelenti azt. A tünetek jönnek-mennek végig a 40 hét alatt, nyugi! Nekem egyik héten van hányingerem, a másikon meg nincsen. A mellem sosem fájt. A szagundor nálam nagyon erõs, de van, hogy az is megkímél egy-egy napra! Szerintem semmiképp se aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Szia Én 14 hetes vagyok. Már nekem sem fáj a mellem, de ez bármikor jöhet. Ne gondolj rosszra, biztosan jól érzi magát a babód.Inkább gondolj arra h bármikor megmozdulhat már! (persze ha eddig még nem tette) Jóbabavárást 14 hetes kismama
Szia!Ne aggódj semmi gond, nekem 12 hetesen eltüntek a terhes tünetek:) Most leszek 30 hetes pocakos, és jól vagyok.Csak hát itt fáj, meg ott izültek nagyon kikészülnek terhesség végére!Szép baba várást!Üdv:Zsuzsa

Még nem kezdett el nőni a mellem de úgy érzem hogy az egyikbe van egy csomó és fáj egy picit. Ez azt jelenti hogy most kezdett nőni?

Legjobb válasz: Igen, azt jelenti.Érzékeny lesz ilyenkor.Olvasgasd! http://www.serdulokor.hu/lanyok/eres_jelei.html

Igen, azt jelenti.Érzékeny lesz ilyenkor.Olvasgasd! http://www.serdulokor.hu/lanyok/eres_jelei.html
Igen, nõhet a melled.
A kérdező hozzászólása: Nem jó a link. Legalábbis azt írja ki hogy forbidden.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem. Köszii. És ha elkezdett nõni akkor már folyamatosan nõni fog?
Hát nekem nem nõtt folyamatosan... elkezdett, egy picit megemelkedett, (ez volt egy éve kb.) és most megint elkezdett nõni. De neked nem tudom hogy lesz :)

Estére bepuhul a mellem és löttyedt lesz, ez azt jelenti kevesebb benne a tejcsi? Lesz mit enni a babámnak (9 napos).

Legjobb válasz: Mindig tedd mellre a kicsit, minél gyakrabban szopcsizik, annál több tej termelõdik, csak így tudod szabályozni majd beállítani a kereslet-kínálat igényt. A tejleadó reflexet a kicsi szívása indítja be, azt te is érzed, mikor fog elindulni a tejcsi. A melled nem raktár, csak az átmenõ mennyiség van benne, illetve ha még maradt az elõzõ adagból vagy túl sok idõ telt el két szoptatás között érzed azt, hogy bekeményedik. Ezt legjobban a baba tudja kiszívni, nincs az a mellszívó ami fölül tudná múlni. Tehát igény szerint, az ösztöneidre hallgatva szoptasd a kicsit, minden menni fog!

Mindig tedd mellre a kicsit, minél gyakrabban szopcsizik, annál több tej termelõdik, csak így tudod szabályozni majd beállítani a kereslet-kínálat igényt. A tejleadó reflexet a kicsi szívása indítja be, azt te is érzed, mikor fog elindulni a tejcsi. A melled nem raktár, csak az átmenõ mennyiség van benne, illetve ha még maradt az elõzõ adagból vagy túl sok idõ telt el két szoptatás között érzed azt, hogy bekeményedik. Ezt legjobban a baba tudja kiszívni, nincs az a mellszívó ami fölül tudná múlni. Tehát igény szerint, az ösztöneidre hallgatva szoptasd a kicsit, minden menni fog!
Mindig tedd mellre a kicsit, minél gyakrabban szopcsizik, annál több tej termelõdik, csak így tudod szabályozni majd beállítani a kereslet-kínálat igényt. A tejleadó reflexet a kicsi szívása indítja be, azt te is érzed, mikor fog elindulni a tejcsi. A melled nem raktár, csak az átmenõ mennyiség van benne, illetve ha még maradt az elõzõ adagból vagy túl sok idõ telt el két szoptatás között érzed azt, hogy bekeményedik. Ezt legjobban a baba tudja kiszívni, nincs az a mellszívó ami fölül tudná múlni. Tehát igény szerint, az ösztöneidre hallgatva szoptasd a kicsit, minden menni fog! Estére egyébként a zsírosabb, táplálóbb tejcsi termelõdik, reggel inkább a szomjoltó hígabb, és napközben, életkor változtával is módosul az összetétele.
Az esti tej sokkal laktatóbb, zsírosabb. Ne aggódj! Ha sokszor teszed mellre a babát, csak több lesz. Már négy hónapja szoptatok, nekem is puha este, de a babám jóllakik és már 3, 5 kilót hízott. Stramm, pufi baba. Boldog babázást!

Hajszálerek jelentek meg a mellemen oldalt, sokat járok pisilni, át tudnám aludni az egész napot. Utalhat ez terhességre?

Csak a tesztet ne emlitsétek mert belölem élnek a gyárak. Még 3nap a bossziig.

Legjobb válasz: Szia! Ezt egy honlapról másoltam: Valószínûségi jelek: A mell megnõ, esetleg bizsereg, viszket, és igen érzékennyé válik. Az érzés hasonlít a menstruációt megelõzõ tünetekhez, sokszor erõsebb is annál. Megfigyelhetõ még a mellbimbó elsötétedõ udvara és kiemelkedõ apró mirigyek a bimbó körül, ezt azonban hormonzavar is okozhatja. Megfigyelhetõ még, hogy a mellen elõtûnnek a vérerek kék csíkjai (késõbb a hasfalon is), mellbimbón a bõr szárazzá válik, valamint a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak. Egyes esetekben elõfordulhat elõtej szivárgás is. Nem tudom, de szerintem nem hajszálérrõl beszélnek. De mindenki más! Ki fog derülni, szurkolok!

Szia! Ezt egy honlapról másoltam: Valószínûségi jelek: A mell megnõ, esetleg bizsereg, viszket, és igen érzékennyé válik. Az érzés hasonlít a menstruációt megelõzõ tünetekhez, sokszor erõsebb is annál. Megfigyelhetõ még a mellbimbó elsötétedõ udvara és kiemelkedõ apró mirigyek a bimbó körül, ezt azonban hormonzavar is okozhatja. Megfigyelhetõ még, hogy a mellen elõtûnnek a vérerek kék csíkjai (késõbb a hasfalon is), mellbimbón a bõr szárazzá válik, valamint a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak. Egyes esetekben elõfordulhat elõtej szivárgás is. Nem tudom, de szerintem nem hajszálérrõl beszélnek. De mindenki más! Ki fog derülni, szurkolok!
Tüneteid alapján akár baba is lehet! Csak gyõzd kivárni mig bebizonyosodik! Sok sikert!
lehet baba, de lehet egyeb is.ha a teszt negativ lesz azert ismeteld meg par nap mulva(min2-3 napot varj )
szia! ezek a tünetek a menstruáció közeledtét is jelezhetik, legalábbis nálam is ilyesmi szokott lenni.a menszesz közeledtével vastagszik a méhnyálkahártyád ezért is pisilhetsz gyakran....de a biztos vegyél egy HCG tesztet..szorítok!!
miota késik?az nem lehet hogy csak snassz nöl a melled?vagy hiztál egy kicsit?mennyi idös vagy?
A kérdező hozzászólása: Egy hete.A hõm is peteérés elõtt 36, 0-36, 1 most viszont 36, 6-36, 7 között van.
A kérdező hozzászólása: Ja és ez a reggeli nyelv alatt, de napközben meg 37, 1-37, 2. Mellette persze néha bele-bele szúr a hasamba alul.
Tesztelj holnap a reggelibõl! Szorítok, írj, hogy mi volt! Nekem is a mellem eresedése és érzékenysége volt az elsõ jel:-)))
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma teszteltem és negatív lett, neked milyen eredménye lett a tesztednek.

Még csak 14 éves vagyok és a mellemen is és a belső combrészen is striák talán vagy valamilyen lila vagy piros csíkok jelentek meg?

Most nagyon félek mert nyakamon a nyár és a bal combomon elég erősen látszik. Valahogy el tudom tüntetni nem akarom így leélni az életem nem akarom azt hallani hogy csak halványabb lesz. Hogy vagy mitől jelentek meg és hogy tűnnek el?

Legjobb válasz: 14 éves vagyok ,a mellem és a combom olyan mértékbe tele van hogy hányinger...ha megtudsz valamit lécci írj!

14 éves vagyok , a mellem és a combom olyan mértékbe tele van hogy hányinger...ha megtudsz valamit lécci írj!
pedig sajnos csak halványabb lesz :/ az is csak akkor ha nem túl mély.az avonnak nagyon jó solutions kréme van rá, azt mindenkép próbáld ki, nekem használt! Olyat hallottam még, hogy kozmetikában van valami kezelés rá.én azt még nem próbáltam, nem tudom milyen lehet.annyit tehetsz még, hogy tornázással feszesíted a bõrödet.sok sikert!
A kérdező hozzászólása: huh most annyira elszánt vagyok hogy mindent megpróbálok megtenni köszönöm szépen
a hirtelen növéstõl, hízástól lehet...nekem is vannak bár nekem csak a fenekemen, de azok annyira nem feltûnõek.hát teljesen eltüntetni nem tudod majd halványodnak :\ krémben nem hiszek annyira hiszen a megrepedt bõrt nem tudja összetapasztani...13/l
Hasonló probléma...Nekem is vannak, és mikor meglátom akkor úgy vagyok, hogy: Na, én így ki nem teszem a lábam nyáron.. Tudtommal semmit nem tudsz vele csinálni..Se krém, se semmi..Max. torna+normális ételek evése..(mondjuk én személy szerint ebben se hiszek) Ahogy elõttem szólók is mondták idõvel halványul, de sosem tûnik el teljesen. 14/L
Amíg nem túl mély, addig prevenstriát használva jó esélyed van rá, hogy eltûnjenek és több ne is jelenjen meg.

A köztes vérzés után normálisan meg kell, hogy jöjjön (28-35 nap múlva)? A mell megkeményedése azt jelenti, hogy nemsokára megjön? Hány nappal előtte?

Legjobb válasz: A mell megkeményedése terhességre is utalhat? Ha igen, akkor mikortól? Mikor jelentkeznek az elsõ tünetek?

A kérdező hozzászólása: A mell megkeményedése terhességre is utalhat? Ha igen, akkor mikortól? Mikor jelentkeznek az elsõ tünetek?
A mell megkeményedhet peteéréskor is, ilyenkor elõfordulhat pici vérzés is.Terheség idején is bekeményedhet, együttléttõl számítva legkorábban 14 napra rá.Beágyazódásnál is lehet pici vérzés, együttlétet követõ9-10. napon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!