Találatok a következő kifejezésre: A melleim szőrös lány létemre (2 db)

A melleim között szőrös lány létemre mit csináljak vele h eltünjön?

Legjobb válasz: Hátha nagyon gáz akkor szerintem gyantázd le, vagy ha csak pár szál van akkor szemöldök csipesszel húzd ki.

Hátha nagyon gáz akkor szerintem gyantázd le, vagy ha csak pár szál van akkor szemöldök csipesszel húzd ki.
Ez nem normális, menj el egy vizsgálatra.
Van, akinek a bimbója körül nõ szõr, kör alakban. Virilizmus, ha jól tudom...
Szia, ahogy elöttem irta valaki, van akinek kör alakban, olyan ciki, de nekem is. De ahogy van pár cál, esõ a csipesz, akár szabad akár nem, kihúzom és élem tovább az életem.:) Ha sok, akkor gyantázd le és szerintem hormonvizsgálat kéne, ha kevés akkor lehet, hogy csak genetika, örökölted akor húzd ki, és semmi bajod nemlessz.
Szõkítsd ki!
A nõk szõrösebbek mint a férfiak csak világosabb, vékonyabb és rövidebb a szõrük gondolom csak fénynél látszik akkor nem gáz, de ha fekete és látszik akkor az, de nagyon :D és akkor gyanta!
Nem kell elmenned sehová, ez teljesen normális. Hormonváltozást jelent.
Hormonváltozás??? Ez tarthat évekig??? Mert akkor már tart vagy 4-5 éve:S De megnyugtató hogy nem csak én vagyok az egyetlen lány aki szõrös.
igen, tényleg hormonváltozás, nagyon sok cikket olvastam róla, de azért ha majd olyan leszel mint egy õsember, a biztonság kedvéért fordulj orvoshoz:) szép napot!
kép ?
Pár szõrszál a bimbóudvar körül teljesen normális. Nekem is van. :)
A kérdező hozzászólása: Képen nem is látszana, úgy úgy csak pár szõrszáll a bimbinél :D
szerintem az emlõsök szõrösek vagyis a legtöbb szárazföldi. szóval szerintem nem. de már volt hogy néztem csajokon a szõrt és azt gondoltam , hogy biztos olyan selymes érzés lehet ettõl ha hozzá érnék.
Ismerek egy csajt, akinek vagy 1, 5 2 cm fekete szõrszálak vannak a mellén. Az nem volt egy szép látvány. Egyébkét mindenkinek szõrös, csak nem mindegy, hogy milyen mértékben. Meg a csajnak hormon problémái vannak, vagy voltak.
neked van bajod, akinek világos?? nekem szinte fekete a hajam, gondolhatod ...;DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!