Találatok a következő kifejezésre: A melleim szőrös lány (11 db)

Lányok, milyen érzés nektek amikor egy másik lány a mellét szorosan neked nyomja? 17/L

Legjobb válasz: Leállhatnál már. Neked van kitalálva a csetponthu.

Leállhatnál már. Neked van kitalálva a csetponthu.
Neee nee neee ez most komoly?:) jajistenem:)
meleg
Hát, ha egy lány nekem nyomja a mellét, akkor azt gondolom, hogy nyomulni akar, ezért fogom magam és otthagyom. 20/L
Ha a Halálcsillagon kerülünk közös hulladékpréselõ gépbe, és azért nyomja nekem a mellét, akkor nagyon rossz érzés.
Mit éreznék? Ha véletlen vagy épp szorosan állunk (pl. buszon) akkor nem érzek semmit. Ha direkt, akkor otthagyom, nyilván baj van az agyával...
Ha a bimbóudvarnál van akkor szedegesd ki csipesszel.
nekemis. 15/F
nekem is van néhány szõrszál a bimbóudvaromnál. nem foglalkozom vele különösebben mert nem látszik. nyugodtan legyantázhatod, de ha tudsz venni keskeny görgõfejût, akkor azzal csináld.
A kérdező hozzászólása: nem csak a bimbóudvarnál van, de nem árthat akkor neki?
nem árt, csak vigyázz, hogy ne tépd le a bõrödet.
A kérdező hozzászólása: az csak nem jön le :)
A mellen nagyon érzékeny a bõr és vékony is. Én nem csipeszelgetném meg gyantázgatnám, nem tesz jót.
Menj endokrinológushoz, mert az is lehet, hogy hormonprobléma okozza a szõrösödést.

Az csúnya ha egy lánynak nagy a mellbimbóudvara és egy picit/de tényleg csak picit és gyenge/ szörös a melle?

Légyszi válaszoljatok, egyébként ha leborotválnám akkor megerösödne a ször ott?

Legjobb válasz: Hát a nagy mellbimbóudvar nem gáz. Mármint kinek hogy. Valakinek az tetszik van akinek nem. Viszont ha van szõr körülötte,hát az eléggé elveheti a kedvét a fiúknak. Én fiú vagyok,és én is borotválom a mellem,és abszolutte nem erõsödik. 20/F

Hát a nagy mellbimbóudvar nem gáz. Mármint kinek hogy. Valakinek az tetszik van akinek nem. Viszont ha van szõr körülötte, hát az eléggé elveheti a kedvét a fiúknak. Én fiú vagyok, és én is borotválom a mellem, és abszolutte nem erõsödik. 20/F
Ha csak egy kicsit szõrös, az nem baj. Kicsi szõr majdnem mindenhol van az ember testén. Ha erõs, az már gáz, az lehet valami hormonzavar is.
A nagy mellbimbóudvar nem gáz, de a szõr igen. Sose felejtem el :D Buli után hazavittem egy csajt, levetkõzünk, be az ágyba elkezdtem puszilgatni és amikor a melléhez értem látom hogy szõrös :D Volt ott egy pár nagy szõrszál. Nem is kell mondanom, hogy egybõl lekonyultam és hagytuk az egészet, mondtam neki hogy ma ez nem fog menni :D De nem vágta le, hogy miért... 21/F
Az emberek testén mindenhol van szõr kivéve a tenyeret és a talpat... Normális ha a melleden is van, bár általában nem látszik... Ha van pár erõsebb szál, ami zavar, akkor szemöldökcsipesszel húzogasd ki, a borotvát pedig felejtsd el!
Ne borotváld, tényleg megerõsödik! Szemöldökcsipesz a megoldás! :)
Én lány vagyok... de nem tudom elképzelni, hogy borotváljam.... Milyen rossz lehet a srácnak, ha szopogatni akarná a mellem és szúrná a száját... :S áhh... kiábrándító...
Hát a nagy mellbimbóudvar nekem nemteccik :S és a szõr se.. de ha kevés akkor nemgáz 18/F
Borotva, epillátor.
nekem teszik a nagy mellbimbóudvar, de a szõr :S, azzal csinálj vmi
kép ?
Pár szõrszál a bimbóudvar körül teljesen normális. Nekem is van. :)
A kérdező hozzászólása: Képen nem is látszana, úgy úgy csak pár szõrszáll a bimbinél :D
szerintem az emlõsök szõrösek vagyis a legtöbb szárazföldi. szóval szerintem nem. de már volt hogy néztem csajokon a szõrt és azt gondoltam , hogy biztos olyan selymes érzés lehet ettõl ha hozzá érnék.
Ismerek egy csajt, akinek vagy 1, 5 2 cm fekete szõrszálak vannak a mellén. Az nem volt egy szép látvány. Egyébkét mindenkinek szõrös, csak nem mindegy, hogy milyen mértékben. Meg a csajnak hormon problémái vannak, vagy voltak.
neked van bajod, akinek világos?? nekem szinte fekete a hajam, gondolhatod ...;DD

Lány vagyok, 17 éves és szőrös a mellem. Mit tehetnék ilyenkor?

Legjobb válasz: Szõrös? Mindenkinek szõrös, csak nem mindegy, hogy mennyire. És máshol is szõrös vagy, vagy csak ott? Amúgy hormonok okozhatják, ha nagyon aggódsz, menj dokihoz.

Szõrös? Mindenkinek szõrös, csak nem mindegy, hogy mennyire. És máshol is szõrös vagy, vagy csak ott? Amúgy hormonok okozhatják, ha nagyon aggódsz, menj dokihoz.
Ha a mellbimbód körül nyugodtan szedd ki csipesszel. A pihék miatt pedig ne aggódj.
Szerintem is nagyon sok mindenkinek ilyen!Nem kell aggódnod.Ha nincs olyan sok akkor csipesszel kiszedegedheted õket de ha sok van akkor gyantázhatod is!És bezony ezt a hormonok szabályozzák , vannak akiknek " nyugisabbak " a hormonjai nekik kevésbé szõrös és vékonyabb szálú azonban mint neked akiknek most ebben a korban " megzavarodnak " a hormonjai abból ilyet vált ki Ezzel együtt kell élned majd megszokod esetleg igen az orvos is segíthet és ha nõgyõgyászál vagy neki is megemlitheted a dolgot!
Nekem is szõrös, cska nekem nagyonf ehér a bõröm, sé feketék a pihék......ugyanez van a hasammal is.....:(:(:(
A kérdező hozzászólása: A hasamon is. Meg az általános helyeken, de itt zavar:S. A csipeszes módszert használom. Csak azon is izgultam, hogy csak én vagyok így vele:S. És szerintetek ez elmúlik majd??
én vagyok az utolsó válaszado, és én..nem szedem csipesszel, mert túl sok...persze pihe, és valszeg csak én látom, de FEKETE, ...mindegy volt már hogy pl hasamon epiláltam..vagy szõrtelenítõkrémeztem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Nyugi, énis 17 vagyok, és nekemis szõrös, de csak egészen fehér apró piheszõrök vannak rajta amit még odahajolva is nehéz észrevenni, szóval emiatt ne aggódj. Hasamon meg nekemis van a köldököm vonalába a köldököm alatt szõr, azt ki lehet tépkedni mert nem sok.
De ha téged leginkább az zavar hogy mitszólnak hozzá a pasik akkor gyere hozzám engem egyáltalán nem zavarna!17/F

A melleim között szőrös lány létemre mit csináljak vele h eltünjön?

Legjobb válasz: Hátha nagyon gáz akkor szerintem gyantázd le, vagy ha csak pár szál van akkor szemöldök csipesszel húzd ki.

Hátha nagyon gáz akkor szerintem gyantázd le, vagy ha csak pár szál van akkor szemöldök csipesszel húzd ki.
Ez nem normális, menj el egy vizsgálatra.
Van, akinek a bimbója körül nõ szõr, kör alakban. Virilizmus, ha jól tudom...
Szia, ahogy elöttem irta valaki, van akinek kör alakban, olyan ciki, de nekem is. De ahogy van pár cál, esõ a csipesz, akár szabad akár nem, kihúzom és élem tovább az életem.:) Ha sok, akkor gyantázd le és szerintem hormonvizsgálat kéne, ha kevés akkor lehet, hogy csak genetika, örökölted akor húzd ki, és semmi bajod nemlessz.
Szõkítsd ki!
A nõk szõrösebbek mint a férfiak csak világosabb, vékonyabb és rövidebb a szõrük gondolom csak fénynél látszik akkor nem gáz, de ha fekete és látszik akkor az, de nagyon :D és akkor gyanta!
Nem kell elmenned sehová, ez teljesen normális. Hormonváltozást jelent.
Hormonváltozás??? Ez tarthat évekig??? Mert akkor már tart vagy 4-5 éve:S De megnyugtató hogy nem csak én vagyok az egyetlen lány aki szõrös.
igen, tényleg hormonváltozás, nagyon sok cikket olvastam róla, de azért ha majd olyan leszel mint egy õsember, a biztonság kedvéért fordulj orvoshoz:) szép napot!
azvan hogy még nemvagy érett.. idõvel majd teis menstruálsz. csak várd ki..és örülj amig nincs.:)
Balett, hússzegény táplálkozás vagy örökölt tulajdonság.Ha ez elsõ vagy a második, akkor sürgõsen hagyd abba. Az elsõ a nõies testalkatra, különösen a mellekre van hatással (ilyenekre mondjuk mi, fiúk h elõl deszka hátul léc).A második érinti a testalkatot és a menstruáció eltolódásáért is felelõs. A harmadik minden ilyesmiért felel de ebben az esetben elõször várni kell, majd ha nem mûködik kiirtani az önkritikát...
Semmi.El fog jönni a te idõd is ne izgulj!
Ne azt nézd, hogy más lánynak mekkora a melle, szõrös-e a hónalja és menstruál, majd Neked is szõrös lesz a puncid és a hónaljad, nõni fog a melled és menstruálni fogsz. Minden lány más korban érik. Van aki elõbb, van aki késõbb!
én 8.os vagyok(14 éves) és a lányok többsgének 13 évesen jött meg, de örülj neki, nem kell vele foglalkoznod, elég lesz az a további 40 éve menzesszel..minek kell neked szõr?fújj..örülj nem kell pénzt költened , borotvára és betétre(...)
Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor kell aggódni. Addig még van 4 éved, nem tudom min parázol:) Amúgy meg...honnan tudod, hogy mindenkinek van? Belenézel a bugyijukba? Ha ennyire zavar, mondd azt, hogy neked is van és kész.
Ne zavarjon, hogy nincs meg, egyszerûen még nem vagy érett. Nekem volt olyan osztálytársam, akinek már 4. osztályban megjött, másoknak meg csak 8.-ban. Nem cikiztük egyiküket sem.
A kérdező hozzászólása: De nem értem hogy lehet hogy csak az osztályban vagyis 12 lánynak mindenkinek van.
Lesz még mikor nem akarod már... hidd el, semmirõl nem vagy még lemaradva.
A kérdező hozzászólása: Én is akarok... :(
A kérdező hozzászólása: Köszke értem én de mindenkinek van...
Gondolom 6.as vagy . Én is 12 éves hatodikos lány vagyok . A mi osztályunkban még senkinek se jött meg . Ne aggódj :) nem vagy egyedül :)

Mennyire gáz ha egy 16 éves fiúnak nagyon szőrös a mellkasa és mell? Meg a hátsója? Évek múlva milyen lesz? A lányt zavarni fogja?

Legjobb válasz: Az én võlegényemnek is szõrös a fenek,de szerintem az aranyos, nekem igy tetszik :), a lány is ugy szeret majd ahogy vagy. a mellkast meg le lehet borotválni,van aki a csupasz és van aki a "férfias" fiukat szeretni. én az elõbbi vagyok :) 18/L

Az én võlegényemnek is szõrös a fenek, de szerintem az aranyos, nekem igy tetszik :) , a lány is ugy szeret majd ahogy vagy. a mellkast meg le lehet borotválni, van aki a csupasz és van aki a "férfias" fiukat szeretni. én az elõbbi vagyok :) 18/L
Az én barátnõmet zavarja, és engem is, tehát én szõrtelenítem.
Minden férfinak szõrös a feneke... Nem ám leborotválod, csak azért mert a b.zi modellek szõrtelenítik! :) ) Miért kell a mostani felnõtt férfiaknak tinilányt csinálni magukból? :) ))
lány vagyok inkább legyen szõrös, mint csupasz! A csupasz kisfiús, az érett férfi, viszont szõrös. Velem osztálykiránduláson megprobált kikezdeni egy srác, levette a pólóját, és teljesen csupasz volt! Elég részegek voltunk. Én mondtam neki, hogy mennyire undoritó, hogy gyantáztatja! Mire õ teljesen megzavarodva közölte, hogy nem gyantáztat, egyszerûen még nem fejlõdött ki a szörzete. Hát én szakadtam a röhögéstõl:D
Én is 16 éves vagyok és nekem is szõrös a mellkasom és a hátsóm, de nem zavar.Ha a lány szeretni fog téged nem fogja érdekelni, hogy mennyire vagy szõrös.És le ne borotváld magad, mert az nem férfias, egy férfi legyen szõrös!!!

Egy szórakozóhelyen ültünk haverjaimmal, és kártyáztunk. Aztán oda ült szorosan mellém a lány, és elvette a lapjaimat. Kártyáztunk tovább, és odanyomta a fejét a fejemhez. Mire akart evvel utalni?

Már pár éve ismerem, de még ilyet nem csinált.

Legjobb válasz: Máskor, ha ilyen van menj el vele táncolni még azon az estén. Abból bármi lehet.

Máskor, ha ilyen van menj el vele táncolni még azon az estén. Abból bármi lehet.
Tanulj az esetbõl, és legközelebb, ha ilyen van, légy egy kicsit aktívabb, és vedd a lapot...fõleg ha látod, hogy be is van kicsit állva...
a 12:04-esen kívül nem olvastam számodra hasznos választ, õ lépett, most neked kell lépned.
Szerintem teljesen egyértelmû, hogy tetszel neki, és közelebbi kapcsolatba szeretne kerülni veled.Biztosan bátortalannak gondol téged, ezért így próbált kezdeményezni.Ha neked is tetszik a lány, és más akadálya nincs, próbálj te is közeledni hozzá.
Asszed ez komoly? szórakozóhelyen? ott bármi lehet a csajok úgy is kacérkodnak, több vasat tartanak a tûzbe, tetszelegnek ha komolyabban gondolná mást is tett volna az ügy érdekében
bejössz neki
arra hogy be van b*szcsizva:P
szerintem ez csak egy kaland a részérõl. ha akarna komolyabbat is keresne telón vagy msn, myvip stb
A kérdező hozzászólása: De nem tudom hogy hogy folytassam.Mit mondjak neki?Mit csináljak?És csak hétvégén találkozunk.
A kérdező hozzászólása: Hát MSN-en szoktunk beszélni.És myvip-re küldött egy szívet. Félek attól hogy nemet mond nekem.
Ne azt írd neki, hogy le akarod rohanni! Hívd el valami nyugalmasabb helyre... ott majd alakulnak a dolgok, meglátod.
ha még szivet is küldött az csak jó jel :D Igyatok jó sokat, ha bevan baszva akkor könyebb felszedni.. és meglátod h nemfog otthagyni^^

Vanegy lány akit szeretek ezt ő is tudja. Detudom h más tetszik neki. Amikor ülök a suliba a padon és odajön akkor mindig szorosan ül le mellém vagy nekemdől meg ilyenek. Az a kérdés h ezeknek van vmi jelentősége?

Megkérdeztem t?le h járna-e velem és aztmondta felvételi után lehetséges de ne bizzamelmagam. A barátn?je mindig kérdezgeti mértnem jár velem :D. De valahogy mégis ugy érzem h annyira nem érdeklem ?t :S nemtudom :/. bocsi h igy irtm csak nemfértemki

Legjobb válasz: Ezt elfelejtettem leirni de mindig kerüli a szemkontaktusk ha beszélünk soha nem néz rám vagy a szemembe.

A kérdező hozzászólása: Ezt elfelejtettem leirni de mindig kerüli a szemkontaktusk ha beszélünk soha nem néz rám vagy a szemembe.
Talán bír téged annyira, hogy járjon veled, csak problémája van valamivel. Megpróbálhatnád féltékennyé tenni. Az ilyen esetekben megadhatja neki a kellõ lökést feléd.
Én inkább azt mondanám h NE tedd féltékennyé mert lehet h szánalmasnak fogja ezt tartani és az is elõfordulhat, h más karjába kergeted... ezt ugye nem szeretnéd? Vidd el õt nagyon sok helyre, romantikázzatok, de ne akard minden percben megcsókolni õt. Várj egy kicsit ezzel a kérdéssel férkõzz a bizalmába. Légy a legjobb barátja és egyben a késõbb a társa is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!