Találatok a következő kifejezésre: A melleim szőrös (53 db)

Szemölcsök a mellen, szőrös has terhesen? El fog múlni szülés után?

Észrevettem, hogy a bimbó udvaromon kis szemölcs kinövések vannak. Volt már a terhesség alatt egy, és az id?vel magától bebarnult és leszáradt. Most megint találtam kett?t. És még a hasam is sz?rösödik, mármint a köldök alatti barna csík mentén.

Legjobb válasz: Szia. Egy hónapja szültem, és már alig látszik, pedig elég csúnya volt. Boldog babavárást!

Szia. Egy hónapja szültem, és már alig látszik, pedig elég csúnya volt. Boldog babavárást!
El fog tûnni, ne aggódj. Nekem is voltak ilyen problémáim, most 5 hónapos a babó és semmi nem látszik. Boldog babavárást és kellemes ünnepeket!

Lányok, milyen érzés nektek amikor egy másik lány a mellét szorosan neked nyomja? 17/L

Legjobb válasz: Leállhatnál már. Neked van kitalálva a csetponthu.

Leállhatnál már. Neked van kitalálva a csetponthu.
Neee nee neee ez most komoly?:) jajistenem:)
meleg
Hát, ha egy lány nekem nyomja a mellét, akkor azt gondolom, hogy nyomulni akar, ezért fogom magam és otthagyom. 20/L
Ha a Halálcsillagon kerülünk közös hulladékpréselõ gépbe, és azért nyomja nekem a mellét, akkor nagyon rossz érzés.
Mit éreznék? Ha véletlen vagy épp szorosan állunk (pl. buszon) akkor nem érzek semmit. Ha direkt, akkor otthagyom, nyilván baj van az agyával...

A nemi tájékot borotválni úgy hogy a hasam és a mellem szőrös mennyire összeillő? Fiú vagyok

Legjobb válasz: Én speciel nem szeretem, ha a barátomnak tök csupasz odalent (az olyan mint egy óvodásé, semmi férfiasat nem látok benne), mondjuk azt se, ha burjánzó erdõ fogad. Szerintem vágd ollóval rövidre, esetleg a szélén borotváld egy kicsit.

Én speciel nem szeretem, ha a barátomnak tök csupasz odalent (az olyan mint egy óvodásé, semmi férfiasat nem látok benne), mondjuk azt se, ha burjánzó erdõ fogad. Szerintem vágd ollóval rövidre, esetleg a szélén borotváld egy kicsit.
az én párom a kevemért a nemi szervén kívül a hasát is le szokta borotválni, hogy egy csík maradjon csak...valamiért ez nekem bejön :) de amugy neki is szõrös a többi testtája, még a hónalját szokta leborotválni és annyi...úgyhogy miért ne illene össze? nekem legalábbis bejön :)
nem az összeillõség a lényeg, de én spec utálom a nagyon szõrös pasikat....De ha nem akarod leborotválni az is érthetõ... de ollóval le lehet elég rövidre nyírni és az is lehet még jóóóó.. de te sem szereted gondolom a szõrös muffokat.
hátsztem borotváld mindenhol
21:523vagyok: Ez a válasz nem a 21:50-es, hanem az elõzõ hozzászólónak szólt, csak amíg pötyögtem, megjelent az Õ válasza is.
Akkor valószínûleg nincs érzéked és igényed a harmóniára az élet más területein sem. (Elõre kérlek, ne trágár módon reagálj, mert a megjegyzésedben az is benne volt, hogy hajlamos vagy rá!)
Borzasztó. Pontosan ez az, amitõl falra mászok.. Vagy egyáltalán ne szõrtelenítsd, vagy csak vágd le rövidebbre. Úgy, hogy csak ott vagy csupasz, gusztustalan.
nekem nem lenne vele semmi bajom, sztem nem gáz h nem feltétlen összeillõ, mert akivel oda karülsz h látja az már hidd el nem a kontraszton fog aggódni... ha meg nem tetszik neki vmi akkor majd szól:P 18/L
Szia, hát szerintem elég furcsán nézne ki, bár ez megint ízlés kérdése. :) Meg aztán borostásan elég kellemetlen lehet behatoláskor...
én azt szeretem ha alul szörös felül pedig nem de inkább ha már elkezd nõniakkor ne szurjon hál istenek az én pasimpont olyna mint amit valaki irt elöttem h kevés a szöre sztem az pont jó de , hogy mennyire összeillõ hátén szeretem h ottvan az a csik ott egybe felfelé de probáld ki ugyis visszanõ max egy hónap :D
15:48 vagyok - Én azért maradnék a saját gyakorlatomnál.
nekem is szõrös a hasam-mellkasom. Kicsit nagy munka, de borotvával szedem lent is, a hasam is és a mellkasom is + hónalj. Az arcom gyakrabban. Szerintem nem gáz, ha leszeded mindenhol, akkor biztos nem lesz gondod az összeillõséggel. Én pl így érzem jól magam, és barátnõmet sem zavarja.
Irigyellek, mert nekem éppen az a problémám, hogy nem vagyok eléggé szõrös. Köldökig elmegy, de a mellkasi szõrzetem már éppen, hogy csak, és rendes szakállat sem tudok növeszteni, mert olyan csenevész, és mivel már régen elmúltam 18, annak dúsulására semmi esély. Visszatérve a kérdésre: Csenevész hasi szõrzetem ellenére, nagyon furcsán néztem ki majdnem csupaszon. Kis idõráfordítással, ollóval olyan rövídre vágtam, hogy passzoljon a hasi szõrzetemhez. Egy idõ elteltével olyan érzésed lesz, mintha sosem lett volna ott az a pici erdõ. Fogalmam sincs, hogy egyébként ez mennyire általános, de nekem így megfelel. Ugyanez a dolog a zacskókkal is. Fésû és olló segítségével rövidre lehet vágni.
szerintem elég hülyén nézne ki, bocs ha durva lennék
A kérdező hozzászólása: Igy van de nekem se szõrös nagyon mert rövidre van vágva, csak gondoltam megpróbálnám milyen lenne leborotválni, csak hát így hogy a hasam is szõrös nem tudom hogy nézne ki.
Méghogy 1 hónap, nekem több mint fél évig nõtt vissza, de már nem lett az igazi. - A borosta egy idõ után finomodik, és már nem szúr!
Addig örülj. Nem kell szõrteleníteni a hónaljadat.
Mert még fiatal vagy :) 12 évesen még nekem sem volt semmi komolyabb változás, a csípõm sem volt széles, és a mellem sem nõtt (bár azóta se nõtt nagyon x)) Na a lényeg, hogy nem kell aggódnod, hamarosan beindulnak a hormonjaid és fogsz menstruálni :) Semmi baj nincs ezzel, nekem pl. 15 évesen jött meg.
örülj neki, majd szõrös lesz az is. ne akarj minél elõbb felnõni. a tiniség pedig nincs kapcsolatban a szõrösödéssel és a menzesszel.
Nem mindenki egyforma ütemben fejlõdik. Még bõven ráérsz. Majd akkor aggódj, ha 16 évesen se menstruálsz. Addig teljesen felesleges idegesítened magad rajta.
Menstruálni sem jó dolog hidd el... 10 évesen jött meg nekem. Most nyáron 8 éve... És még hány é vissza van. A családomban minden nõ legalább (!) 50 éves korukig megvolt/megvan nekik... Szóval nem túl jók a kilátásaim... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) )))
Ne aggódj, ez nem baj!
Én majdnem 12 voltam, amikor elõször megjött, már akkor szõrösödtem, és melltartót kellett hordanom, mert akkora melleim voltak. Hidd el, az sem jó, ha ennyire koránérõ típus a lány, mint én voltam, mert annyira kilógtam az osztálytársnõim közül. A legalacsonyabb lány voltam, mégis a legfejlettebb. Nekem kifejezetten ciki volt az, amikor apukám megjegyezte otthon, hogy hordhatnék már melltartót, mert a fiúk meg fognak szólni az utcában..
A barátnõmnek már megjött és neki nem is annyira szõrös a hónalja.Pár szõrszál van rajta.

13 éves vagyok, még nem jött meg pedig már évek óta szőrös vagyok és nőnek a melleim. Bajom van?

segítsetek!

Legjobb válasz: szerintem ez nem atól függ, hogy szõrös vagy-e, és hogy nõnek-e a melleid. ne aggódj, ha 16-18 éves korodra nem jönne meg, na akkor kéne aggódnod, és nõgyógyászhoz menned. addig pedig csak örülj neki, hogy még nem jött meg :) 15/l

szerintem ez nem atól függ, hogy szõrös vagy-e, és hogy nõnek-e a melleid. ne aggódj, ha 16-18 éves korodra nem jönne meg, na akkor kéne aggódnod, és nõgyógyászhoz menned. addig pedig csak örülj neki, hogy még nem jött meg :) 15/l
Semmi bajod nincs, ne aggódj! Sõt, én inkább azt mondom, hogy örülj neki, mert nem egy kellemes dolog, fõleg ha görcsöl is a hasad. És ha egyszer megjön, akkor utána minden hónapban meg fog nagyon hosszú évtizedekig. Bár így visszagondolva a te korodban én is nagyon vártam, hogy végre megjöjjön. :-)
én is nagyon vártam, márt teljesen kétségbe voltam esve hogy mért nem jön meg és meg is jött augusztus 3-án. és lehet hogy hülyenség de én azzal nyugtattam magam hogy mindig az mondtam, "nem baj egyel kevesebb nap van hátra az elsõ menzesemig" XD úgyhogy tudom hogy most milyen mit érzel hogy neked még nincs meg, de hidd el megfog jönni. amikor majd nem számítasz rá...
semmi bajod nincs, 13 évesen már énis szõrösödtem, de csak 16 évesen jött meg
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: :)

Miért kezdettel jobban szőrösödni a fülem alatt/nyakam felett az arcom? Meg jobban pattanásos és a mellem közt is szőrös.

nem olyan mint a szakáll de ott eddig nem volt most meg kicsit barnás fehér szőr nőtt meg a mellem közt is szőrősödni kezdtt nem olyan erős mint a férfiaknak de sötét barna és ott látszik is... Az arcomon eddig csak kisebb pattanások voltak de most meg nagyok és ilyen lilás kicsi dudorok is vannak amik nem olyanok mint a tobbi pattanás ez mitől lehet? 15/L

Legjobb válasz: és a mellem is 2-3nap alatt láthatóan nõtt..

A kérdező hozzászólása: és a mellem is 2-3nap alatt láthatóan nõtt..
kezdesz nõvé válni :)
Ha a bimbóudvarnál van akkor szedegesd ki csipesszel.
nekemis. 15/F
nekem is van néhány szõrszál a bimbóudvaromnál. nem foglalkozom vele különösebben mert nem látszik. nyugodtan legyantázhatod, de ha tudsz venni keskeny görgõfejût, akkor azzal csináld.
A kérdező hozzászólása: nem csak a bimbóudvarnál van, de nem árthat akkor neki?
nem árt, csak vigyázz, hogy ne tépd le a bõrödet.
A kérdező hozzászólása: az csak nem jön le :)
A mellen nagyon érzékeny a bõr és vékony is. Én nem csipeszelgetném meg gyantázgatnám, nem tesz jót.
Menj endokrinológushoz, mert az is lehet, hogy hormonprobléma okozza a szõrösödést.

Tévhit vagy igaz? A mell nagysága és a termékenység szorosan összefügg egymással? Ezek szerint én terméketlen vagyok? Nem lehet gyerekem?

22 éves vagyok és 70B-s a "mellem", ami már mellnek sem nevezhet?:(((

Legjobb válasz: Ez egy nagy hülyeség:D Nekem sincs nagyobb mellem, mégis van egy 13 hós fiam:D A Blikkben olvastad, igaz? Azt írták, h elméletben termékenyebbek a nõk, ha dús a keblük, vagy a férfiak legalábbis azt gondolják:D Ettõl nem kell aggódnod:)

Ez egy nagy hülyeség:D Nekem sincs nagyobb mellem, mégis van egy 13 hós fiam:D A Blikkben olvastad, igaz? Azt írták, h elméletben termékenyebbek a nõk, ha dús a keblük, vagy a férfiak legalábbis azt gondolják:D Ettõl nem kell aggódnod:)
hülyeségeket beszélsz :-) nekem 75ös, nagyon jó indulattal vehettem föl 80ast(azt is a hátszélességem miatt)és láss csodát, van egy 10, 5hónapos fim, akit nem mellesleg 9hónapig szoptattam :-)
ez baromság szerintem is.
El ne hidd! Ezek a tévhitek szerintem még a barokk korszakból maradtak fenn (akkor voltak menõk a ma teltnek és kövérnek nevezett nõk). Csak hogy tudd, anyámnak szinte nincs is cicije, még is velem együtt 3 gyereket szült, és mindhárom esetben annyi teje volt, hogy jöttek érte az "anyatej-gyûjtõbõl".
Ekkora hülyeséget... urban legend szerintem. Én kimondottam kis mellû vagyok, aztán elsõ szóból terhes lettem :)
Hülyeség! Akkor hogy lehetek már a harmadik gyermekemmel terhes? :DDDDD
Ez egy nagy hülyeség.... nekem is 70B/75A volt a mellem mérete és most 26hetes terhes vagyok. A baba a 2. hónapban megfogant. MOst már 80as melltartóra van szükségem :-) Ne higyj el minden hülyeséget amit az újságokban olvasol!!!
Nem igaz, semmi koze hozzá.Nekem 75B-s, de úgy teherbe estem, hogy nem is számítottunk rá, pont akkor kellett volna a menzeszemnek megjonnie, amikor megfogant a baba. Sot, már 1 éve szoptatok a kis mellemmel és a 46 kg-mal.

Az csúnya ha egy lánynak nagy a mellbimbóudvara és egy picit/de tényleg csak picit és gyenge/ szörös a melle?

Légyszi válaszoljatok, egyébként ha leborotválnám akkor megerösödne a ször ott?

Legjobb válasz: Hát a nagy mellbimbóudvar nem gáz. Mármint kinek hogy. Valakinek az tetszik van akinek nem. Viszont ha van szõr körülötte,hát az eléggé elveheti a kedvét a fiúknak. Én fiú vagyok,és én is borotválom a mellem,és abszolutte nem erõsödik. 20/F

Hát a nagy mellbimbóudvar nem gáz. Mármint kinek hogy. Valakinek az tetszik van akinek nem. Viszont ha van szõr körülötte, hát az eléggé elveheti a kedvét a fiúknak. Én fiú vagyok, és én is borotválom a mellem, és abszolutte nem erõsödik. 20/F
Ha csak egy kicsit szõrös, az nem baj. Kicsi szõr majdnem mindenhol van az ember testén. Ha erõs, az már gáz, az lehet valami hormonzavar is.
A nagy mellbimbóudvar nem gáz, de a szõr igen. Sose felejtem el :D Buli után hazavittem egy csajt, levetkõzünk, be az ágyba elkezdtem puszilgatni és amikor a melléhez értem látom hogy szõrös :D Volt ott egy pár nagy szõrszál. Nem is kell mondanom, hogy egybõl lekonyultam és hagytuk az egészet, mondtam neki hogy ma ez nem fog menni :D De nem vágta le, hogy miért... 21/F
Az emberek testén mindenhol van szõr kivéve a tenyeret és a talpat... Normális ha a melleden is van, bár általában nem látszik... Ha van pár erõsebb szál, ami zavar, akkor szemöldökcsipesszel húzogasd ki, a borotvát pedig felejtsd el!
Ne borotváld, tényleg megerõsödik! Szemöldökcsipesz a megoldás! :)
Én lány vagyok... de nem tudom elképzelni, hogy borotváljam.... Milyen rossz lehet a srácnak, ha szopogatni akarná a mellem és szúrná a száját... :S áhh... kiábrándító...
Hát a nagy mellbimbóudvar nekem nemteccik :S és a szõr se.. de ha kevés akkor nemgáz 18/F
Borotva, epillátor.
nekem teszik a nagy mellbimbóudvar, de a szõr :S, azzal csinálj vmi

Nagyon szőrös vagyok. Mindenhol, de tényleg a hasam, a hátam, a mellem, a melleim között, a fenekem, az arcom is. Egyedül vagyok ezzel? Megoldás? :O

14 éves vagyok. barna hajú. ezek a sz?rök pihések, de hosszúak és sötétek, attól félek, hogy mégjobban meger?södik... és a késöbbiekben akár szakállam is lesz:\\\\

Legjobb válasz: Nem vagy vele egyedül, vannak nõk, akikben több a tesztoszteron az átlagosnál, és ezért erõsebb a szõrzetük, vagy olyan helyen is nõ, ahol egy férfinak. Megoldás lehet ellene, ha elmész egy nõgyógyászhoz, elmondod neki ezen problémáidat, és õ felír egy fogamzásgátlót. A másik megoldás az lehet, ha nagyon zavar, hogy legyantázod ezeket a részeket, vagy szemöldökcsipesszel kiszedegeted.

Nem vagy vele egyedül, vannak nõk, akikben több a tesztoszteron az átlagosnál, és ezért erõsebb a szõrzetük, vagy olyan helyen is nõ, ahol egy férfinak. Megoldás lehet ellene, ha elmész egy nõgyógyászhoz, elmondod neki ezen problémáidat, és õ felír egy fogamzásgátlót. A másik megoldás az lehet, ha nagyon zavar, hogy legyantázod ezeket a részeket, vagy szemöldökcsipesszel kiszedegeted.
fiú vagy vagy lány?neeee:D...nézz körül hogy hol vagy...NÕK egészsége... visszatérve a kérdésre...ha nem akarsz gyantáztatni emg szörteleniteni mert gondolom 14évesen nem.Ki lehet szökitenia szörszálakat...igy nem látszódnak annyira, neked is ezt javaslom!
Szia!Én nem itéllek el, ettõl szenvedek én is, csak hát én kicsit elõnyösebb helyzetben vagyok, mivel kozmetikus vagyok, tudok segíteni a problémámon.De sok gondot okozott, mind a fiúknál, mind csak úgy hiúságból. Édesanyám azt mondta azért, vagyok ilyen mert túlhordott terhesség alatt:-(, hát ez van el kell fogadni! Elõbb tanácsolnám a szõkítést, -ha nem válik be-utána a gyantát, de semmiképp, ne borotváld!!!Sok sikert, és ne keseredj el, sok hasonló vendégem van.
fiu vagy lány vagy? mert fiuként teljesen normális és igen szakálad is lesz majd. lánynáol ha tényleg sötétek és ennyire gáz akkor hormon probléma, el kellene menni nögyógyászhoz és megmutatni. vagy a házi orvosnak is de szerintem lehet a nödokihoz küld el.
Ne haragudj de elkezdtem nevetni, mert gondolom tulzasba estel azzal, hogy szoros a melled, es a melled kozott, es szakallas leszel! Olyant mar lattam, hogy valakinek az alkarja erosebb szorzetu, es a comja is, ezeket gyantazni szoktak. De a tobbi reszen? Hormonproblemad van esetleg, menjel el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Hát, sajnos ez nem túlzás... olyan ez nekem mint valami fedõszõr...:( éslányvagyok...
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Sajnos én is ugyanígy vagyok ezzel:((Én is szinte mindenhol szõrös vagyok, és szerintem nekem is a tesztoszteron szint magasabb az átlagnál:(Régebben kb.9 éves voltam, és akkor anyukám elvitt nõgyógyászhoz, de azóta is rettegek, ha még a szót is meghallom:(Nekem borzalmas élmény volt:(Szóval én inkább maradok az epilátornál és a gyantánál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!