Találatok a következő kifejezésre: A melleim sokat (361 db)

Ha magasabb hormontartalmú gyógyszert szedek megnő a mellem? Sokat is hízok tőle? Tudnátok ajánlani olyat amitől nőnek a melleim, de viszont nem hízok el? ! :/

Legjobb válasz: A legvalószínûbb az, hogy se meghízni nem fogsz, se a melled nem fog megnõni. Persze mindenki máshogy reagál minden szerre, de ne akarj ilyen hülyeségek miatt nagyobb hormonndózisú készítményt szedni.

A legvalószínûbb az, hogy se meghízni nem fogsz, se a melled nem fog megnõni. Persze mindenki máshogy reagál minden szerre, de ne akarj ilyen hülyeségek miatt nagyobb hormonndózisú készítményt szedni.

12 éves vagyok és már most nagyok a melleim sokan csúfolnak miatta ti mit csinálnátok a helyembe?

Legjobb válasz: Ne törõdj velük,mond meg nekik,hogy ez van, nekem van mellem nektek meg nincs,deszkák!;)

Ne törõdj velük, mond meg nekik, hogy ez van, nekem van mellem nektek meg nincs, deszkák!;)
Nekem sem voltak kicsi melleim 12 evesen!!Engem mondjuk nem cikiztek ugyhogy nem tudom milyen erzes!!Csufold oket , es igazuk van a tobbieknek a fiuk az ilyen csajokke fordulnak meg!!Es tanuld meg , mindenkinek van egy velemenye vagy pozitiv vagy negativ es fogadd el azokat , viszont akkor szerintem ok se varjanak valami jo velemenyre!!
jóisaz....:P
A kérdező hozzászólása: nem vagyok dagadt de vékony se olyan normális
Örülj neki, mond a többi csajnak, hogy "elõl deszka, hátul léc". HA fiuk mondják, akkor szerintem az azt jelenti, hogy sunáznának XD Azért nyugtass meg, hogy nem vagy dagadt (mer akkó lehet h azé cikiznek)
de azért jogos volt a feltételezés xD
A kérdező hozzászólása: köszi a megértõ válaszokat és lány vagyokXD
Hatlábú lány :D
lehet hogy a kérdezõ nem is lány..
Én örülnék neki. Lassan 18 éves leszek, és nincs túl nagy mellem. Ne törõdj azokkal, akik csúfolnak, majd kinövik, te legyél értelmesebb náluk és ne foglalkozz a beszólogatással :)
Jaja, várd ki a végét :)
Ez egyáltalán nem baj, néhány év, és nem gyõzöd majd szelektálni a fiúkat. A deszkák meg senkinek nem fognak kelleni, hacsak az építõiparban nem lesz kisebb-nagyobb hasznuk.
én is így voltam :S de ne törõdj velük én általában beszólogattam xD de téll rosz volt még a csajok is cseszegettek :( a lányok csesztettek ak 1;vagy pofin vertem õket 2;vagy azt mondtam nekik h nem lehetmindenki elõl deszka hátúl léc :)
Pedofil az elõttem író, ne foglaalkozz vele.
Örülj neki, én imádom az ilyen lányokat, szívesen megismerkednék veled. :)
Légy büszke rájuk! A fiúk szeretik a nagy mellû lányokat! Pár év és örülni fogsz neki h nagyok. Akkor már Te csúfolhatod a deszkákat.
Szia! Ne gorcsolj ra, ezt az 1-2 evet ki kell valahogy birni, utana minden rendben lesz.!;) Kepzeld nekem 10 evesen kezdett noni a mellem es engem a fiuk es a lanyok egyarant csufoltak! Utana 14 eves koromban kezdtek rajonni, hogy milyen jol nez ki, es nem gyoztem visszautasitani a fiukat! Most 15 eves vagyok es szerintem elertem a vegleges meretet Szoval tenyleg NE AGGODJ NEM VAGY EGYEDUL. Ki kell birni, ne vedd magadra minden rendben lesz!:)

Mennyire igaz ha kemeny a mell sok tej van benne?

Legjobb válasz: csak be ne csomosodjon mert ha vágni kell az nagyon fáj és rossz:(ha sok a tej és a baboca nem gyozi fogyaztani akkor fejni.

csak be ne csomosodjon mert ha vágni kell az nagyon fáj és rossz:(ha sok a tej és a baboca nem gyozi fogyaztani akkor fejni.
A kérdező hozzászólása: eppen ellenkezoleg olyan puha lagy a mellem hogy csodalkozok mit sziv belole a gyerekem:(
Amikor elõször belövell a tej, akkor a legkeményebb a mell, aztán egyre inkább nem lesz kemény akkor sem, ha egyébként sok a tejed. Ez megtévesztõ lehet és azt hiszed, hogy fogy a tej, pedig csak a mell alkalmazkodik a megnövekedett "teherhez" és már nem feszül annyira. Lehet, hogy nem valami szakszerûen fogalmaztam meg, de én valahogy így hallottam. Nekem egyébként 3 hónappal a szülés után már nem nagyon volt kemény soha, pedig két babát is szoptattam, sõt egyikük még most is szopik pedig már 14 hónaposak.
úgy van ahogy a 3.ik írja
Nálam ez volt, kemény volt, de sajnos nem is tudott/akart szopiznia fiam, így 2 hetes volt mikor begyulladtak, fejnem kellett, és próbáltam szoptatni, be is lázasodtam, nem kaphattam antibiotikumot, mert arra vagyok allergiás amit szoptatás alatt kaphattam volna, 3 nap alatt lement a gyulladás, de szörnyû volt, és kemény is, mikor vizsgáztam nap végére is iszonyatosan kemények voltak, viszont mire 3 hónapos lett elapadt, és egyre puhább lett a mellem, mikor nagyon puha volt már sajnos semmi sem volt benne :(
Nekem kb a negyedik hónapban szülés után nem keményedett többet a mellem, és vissza is tért az eredeti méretére, ennek ellenére még mindig szoptatok, és lányom már egyéves múlt. Csak akkor lesz egy kicsit kemény, mikor éppen szopizik, és elindul a tej, de ennyi. Nem hiszem, hogy a késõbbiekben is igaz, bár az elején tény, hogy kemény lesz, mikor 'tele van'.
Valószínûleg az, megér egy nõgyógyászati vizsgálatot.
Lehet rák, vagy vmi daganat , azonnal dokihoz kell menni!!!!
Nekem is olyan, azt jelenti, hogy nagyon tömött a kötõszövet, vagy cisztás képletek vannak benne. Ez általában nem okoz problémát, de rendszeres orvosi ellenõrzést igényel, kizárandó a rosszindulatú elváltozásokat. Fiatal korban ultrahang, késõbb mammográfia. Elõször nõgyógyászhoz kell menni, õ megvizsgálja, és ha szükségesnek tartja, továbbküld a fenti vizsgálatokra.

A mellnek sokkal szebb lesz a formája? És mivel formálódik, nagyobbnak is tűnhet?

Melltorna használatával.Súlyzós gyakorlatok.

Legjobb válasz: Igen nagyobbnak tûnhet mert kissé megemelkedik és kikerekedik.

Igen nagyobbnak tûnhet mert kissé megemelkedik és kikerekedik.
ha nõ vagy akkor plasztikai sebész xd ha fiu akkor eddz

Lehet terhes ettől? Bnőm azt mondja h érzékeny a melle, sokat változik a hangulata ami mondjuk megmagyarázható gyakran és hogy volt neki 1 olyan hét mikor mindennap volt hüvelyi folyása kb 3hét telt el azóta hogy esetleg az lehessen

n?m azt mondja h érzékeny a melle, sokat változik a hangulata ami mondjuk megmagyarázható gyakran és hogy volt neki 1 olyan hét mikor mindennap volt hüvelyi folyása kb 3hét telt el azóta hogy esetleg az lehessen, és 6nap múlva kéne megjönni neki

Legjobb válasz: Most akkor mi a kérdés? Mitõl lehet terhes?

Most akkor mi a kérdés? Mitõl lehet terhes?
szóval már volt akkor egy menzesze... Ha az rendbe megjött s nem volt vele semmi (kevés mint szokott, más állagú, színû) akkor nem valószínû. Tesztet pedig végezhet. 600-900 Ft egy. (patika, drogéria, áruház)
Ettõl még lehet PMS is, de akár terhesség is. Majd ráértek akkor idegeskedni, ha nem jön meg, és már 6 napja késik.
A kérdező hozzászólása: a kérdés az, hogy ettõl mennyire valószinû hogy terhes egyébként azt a hüvelyi folyást azt mondta h 2hete volt és 5napig és azóta nem volt neki.
vedekeztetek??? meg nem jott meg mert meg hamar van, majd gondokozzatok akkor ha kesni fog...ha mar elotte nem gondolkodtal..
már nem azért de a hüvelyi folyás szerintem nem egyenértékû a menstruációs vérzéssel. Hüvelyi folyása -áliász fehér folyás- minden lánynak van.... bár változó hogy kinek hogy és milyen mennyiségben van jelen. Nekem pl 2 menstruáció között állandóan van egy kevés

Meddig fáj a mell? Sokan irjátok hogy elmúlik pár hét utána fájás, nekem ugyanúgy fáj az elejétől fogva, főleg pihenés alvás után, vagy ha a melltartót leveszem. Ez végigkiséri a terhességet? 13+2hetes km.

Legjobb válasz: hát nem tudom h meddig fog még fájni.én is úgy hallottam h el fog múlni,de h mikor...?nekem is még mindíg fáj. 12+4 hetes km

hát nem tudom h meddig fog még fájni.én is úgy hallottam h el fog múlni, de h mikor...?nekem is még mindíg fáj. 12+4 hetes km
Nekem a 14.hétig fájt. Aztán a 32.héttõl megint feszült, amikor megindult az elõtejem. 5hetes kisfiú anyucija
Nekem az elejétõl kezdve izomláz szerû fájdalom van benne, de csak akkor ha megnyomom. Ez volt az elsõ tünet, a mai napig megvan. 12+5 hetes
Szerintem addig fáj, amíg a méhlepény teljesen át nem veszi a szerepét. Így hallottam. Még nekem is fáj ugyanúgy ahogy Te írtad. 12+3hetes vagyok.
Nekem az elsõ 16 hétben fájt nagyon. Utána elmúlt, bár továbbra is érzékeny maradt. most meg megint a 32. héttõl fáj. 37km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, végül is nem olyan vészes csak reggelente:-))))Meg ugye jó is hogy vannak jelek a babára vonatkozóan:-)
Nekem a második trimeszterben kezdõdött, most 27 hetesek vagyunk.

Hogy változik a mellünk? Sok mindent olvastam már a terhességgel kapcsolatban, de erről nem nagyon írnak.

Kinek hogy változott a mellbimbója, ill. az udvara a terhesség legelején? Érzékenység, nagyság, színváltozás?

Legjobb válasz: A szine sötetbarna,jóval érzékenyebb és nagyobb.

A szine sötetbarna, jóval érzékenyebb és nagyobb.
Sokkal sötétebb lett, nekem 1-1 barna folt is megjelent rajta, lényegesen nagyobb a bimbó is, és a mell is. (Remélem, ez így is marad. :D) 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltok. Én még 2-3 nappal a nemvárt elõtt vagyok, de bizonyos jeleket már érzek, amiket eddig nem. Így ez a melles dolog is. Úgy látom-láttuk a férjemmel, hogy az udvara nagyobb lett, a bimbóm is érzékeny, feszülni feszült, de most nem. Inkább olyan puha, finom a bõre-mondja a párom. Picit teltebb is.
Nekem még nem sötétedik, de a mellbimbóm pl. meleg hatására úgy megduzzad, hogy megijedek tõle :) , valamint a bimbó körül fehér kis dudoraim vannak.

Baj vagy jelent valamit ha a mellen sok mitesszer vagy pattanás van?

-valami baj esetleg

Legjobb válasz: Nem betegség jele ne ijedj meg. Csak zsíros a bõröd. Ezek a vackok mindenhol megjelennek nekem is volt a dekoltázs részen pattanás, mitesszer. Arclemosóval lemostam és kentem rá agyagos arcradírt. Úgy kezeld, mint az arcbõrödet.

Nem betegség jele ne ijedj meg. Csak zsíros a bõröd. Ezek a vackok mindenhol megjelennek nekem is volt a dekoltázs részen pattanás, mitesszer. Arclemosóval lemostam és kentem rá agyagos arcradírt. Úgy kezeld, mint az arcbõrödet.
Persze hogy erdemes.drukk
De érdekes! nekem is 3 napot késett a clostys hónapban, és nekem is bõ folyásom volt! Sajna nekem megjött! De drukkolok hogy neked ne jöjjön meg a mensid! Szerintem tesztezz, biztosan mutat már valami jó! Én a helyedben már holnap reggel tuti megcsinálnám a tesztet! Megírod majd mi lett? Reményt ad nekünk clostys próbálkozóknak! Még egyszer dukkolok és izgulok érted!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!