Találatok a következő kifejezésre: A melleim és a (4145 db)

Lehet belõle gond ha a mell és a bicepsz nap egy napon van?

Pl nem fogom bírni rendesen csinálni a gyakorlatokat

Legjobb válasz: Nem baj. De mell mellé általában tricepszet szokás rakni, mert mellgyakorlatok nagyrészénél tricepsz is használatba van. De ettõl függetlenül mehet a mell + bicepsz is ha neked az jobb.

Nem baj. De mell mellé általában tricepszet szokás rakni, mert mellgyakorlatok nagyrészénél tricepsz is használatba van. De ettõl függetlenül mehet a mell + bicepsz is ha neked az jobb.
Kinek mi jön be. Van, aki jobban szereti, ha elõmelegedik a másodjára edzett izom, mások inkább pihenten bombázzák le azt.

Most választottam el a macskámtól a kölykeit (2) és megvan keményedve a melle és a melle mellet van egy hosszú csúnya kitüremkedés. Mi okozhatja? Mit tudnék vele csinálni?

Legjobb válasz: Minek valasztottad el? Majd abbahagyjak a szopast, amig van teje, szoptasson csak. A kituremkedes miatt vidd el allatorvoshoz.

Minek valasztottad el? Majd abbahagyjak a szopast, amig van teje, szoptasson csak. A kituremkedes miatt vidd el allatorvoshoz.
Amíg van teje a macskádnak addig had szopjanak. A kicsiknek te ne adj tehén tejet. Mert nem tudják megemészteni és baj lehet. 4-5 hetesen már adhatsz nekik szilárd táplálékot. A mamacicát pedig vidd el dokihoz mert lehet daganat is ami fájhat neki. 1000 ftnál többet nem fog kérni az orvos. Megéri elvinni. Ne szenvedjen szegény.

Hogy tudom a mellemet és a hajamat házilag növeszteni? Fontos. Vagy milyen szert lehetne venni boltba? Olcsóót.

Legjobb válasz: Egyszer olvastam a nyuszis magazinban (egy orvos írta) hogy ha rendszeresen beléd élveznek análisan akkor attól nõ a melled. A magyarázat olyasmi volt hogy a nõi testbõl valamilyen tejtermelõ hormonok szabadulnak fel ilyenkor vagy mi, és attól megnõ a mell mint terhesség alatt. Van egy hölgy ismerõsöm aki már 2 éve alkalmazza szerinte hatásos!

Egyszer olvastam a nyuszis magazinban (egy orvos írta) hogy ha rendszeresen beléd élveznek análisan akkor attól nõ a melled. A magyarázat olyasmi volt hogy a nõi testbõl valamilyen tejtermelõ hormonok szabadulnak fel ilyenkor vagy mi, és attól megnõ a mell mint terhesség alatt. Van egy hölgy ismerõsöm aki már 2 éve alkalmazza szerinte hatásos!
a mellhez plasztika a hajhoz hajnövesztõ

Milyen színű illetve fazonú ruhától lesz optikailag nagyobb a mellem és a popsim?

Szinte teljesen deszka vagyok,alig van mellem,mert vékony vagyok,és ez öröklött.viszont hiába ilyen az alkatom,én hízni szeretnék,lécci ajánljatok egy tuti hízókúrát!És a popsimra is szeretnék hízni,arra is kellenének tippek:)

Legjobb válasz: Hát én meg a popsimról szeretnék fogyni :-) Ha sokat eszel nehéz kajákat, meg zabálod az édességet, megindul a hízás szerintem, hát én körülbelül ennyit csináltam, azon kívül h utáltam mozogni, addig ameddig be nem fejeztem ezt a rossz életmódot. Bár az is benne van a pakliban hogy te ilyen alkat vagy és az istenért sem tudsz hízni. A melleket push up-os, szivacsos vastag melltartókkal lehet nagyobbítani, csak amellé meg ne vegyél fel kivágott felsõt mert meglátszik h "nem a te melled", a világos ruhákban pedig tényleg nagyobbnak látszunk :-)

Hát én meg a popsimról szeretnék fogyni :-) Ha sokat eszel nehéz kajákat, meg zabálod az édességet, megindul a hízás szerintem, hát én körülbelül ennyit csináltam, azon kívül h utáltam mozogni, addig ameddig be nem fejeztem ezt a rossz életmódot. Bár az is benne van a pakliban hogy te ilyen alkat vagy és az istenért sem tudsz hízni. A melleket push up-os, szivacsos vastag melltartókkal lehet nagyobbítani, csak amellé meg ne vegyél fel kivágott felsõt mert meglátszik h "nem a te melled", a világos ruhákban pedig tényleg nagyobbnak látszunk :-)
velem ugyanez a helyzet, vékony vagyok és még magas is. sajnos télleg igaz, hogy ha ilyen az alkatod akkor hiába eszel nem fogsz hizni.szerintem az egyetlen dolog ami segit az az edzés. nekem legjobban a kondi jött be személyi edzövel, de az elég drága... szerintem ha van elég kitartásod akkor keress rá neten erõsitö gyakorlatokra és kezdd el hetente 2x csinálni, nekem ez bejött, bocsi, hogy nem irtam hosszu ékezeteket:) a v kivágású fölsö meg télleg jó egy melltartóval párositva ami összenyoma a melleidet:) (women'secret:D)
Akkor hordj világos ruhákat. A vízszintes csíkozás is optikailag szélesít. És valahol olvastam, hogy a V kivágású fölsõkben a mellek is nagyobbnak tûnnek. Hordj nagyon színes ruhákat, de azért ízlésesen! És hanyagold a feketét.
ha tényleg nem vagy hízós tipus, akkor a sok csoki, és nehéz kaja sem segít:S sajnos, én is inkább hízni akarok, de nem görcsösen, egész nap csak csokit eszek, meg fehér kenyeret(kicsi túlzásokkal) és mégis eléggé sokan azt mondják hogy anorexiásnak tûnök:S és én azt mondom örülj neki, hogy vékony vagy, és legalább a melled sem fog lógni:)
:D:D
Fúj undoritó.hát ez biztos hogy nem normális szerinted ez normális, , úristen
Abszolult! :) "van neki csöcse" :) :) :)
"van neki csöcse"..kiégtem.

Fogamzásgátlótól (Belara) fájhat a mellem és a petefészkem/alhasam?

Kb. 3 hete szedem újra és fáj a mellem,ill jobb oldalon az alhasam,ami gondolom a petefészkem:/ Lehetséges h a gyógyszertől? Dokim szabadságon van,nem tudom még megkérdezni,de amint hazaér elmegyek hozzá. Előre is köszi a válaszokat! 20L

Legjobb válasz: Nekem is fájt a fogamzásgátlótól a ahasam is és a mellem is ( meg is volt keményedve) az normális dolog.

Nekem is fájt a fogamzásgátlótól a ahasam is és a mellem is ( meg is volt keményedve) az normális dolog.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

3 napos osztott edzéstervem van. Úgy gondolom hogy teljesen megmozgatom az adott izmokat, de csak a mell és a tricepsz edzések után érzek másnap izomlázat. Ez normális?

Pl tegnap váll/hát napom volt, nagyon kemény, izzadtam rendesen, de ma nem érzek semmit, ez normális? A hétfői mell edzést pedig még ma is érzem....

Legjobb válasz: az izomláz idõvel elmúlik... a melled gyengébb, ennyi.

az izomláz idõvel elmúlik... a melled gyengébb, ennyi.
Nem minden izomcsoport hajlamos izomlázra, nálam pl vállban és bicepszben sosincs. Ez egyéni alkat kérdése is.
Ja, és az izomláz nem feltétele a növekedésnek.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, köszönöm a valaszokat!

Barátnőmnél terhességre utaló jelek mutatkoztak, mint: Kiütések a mellén és a hasán, Reggeli rosszullét + hányinger, fejfájás, szédülés+ ritkán rövid ideig tartó ájulás, a menstruációja is hamarabb elmúlt. Valóban terhes?

Néhány ételt nagyon kíván amit eddig annyira nem kívánt...

Legjobb válasz: Csináljon egy tesztet, és kiderül. Kiütések a mellen az nem terhességre utaló jel.

Csináljon egy tesztet, és kiderül. Kiütések a mellen az nem terhességre utaló jel.
nem hinném hogy terhes. szerintem lappang nála valami betegség.. de az lenne a legjobb ha csinálnátok egy tesztet, vagy menjen orvoshoz.
Ezek nem igazán terhességre utaló jelek, inkább háziorvoshoz menjen!

Közép és általános iskolában mennyire gyakori a mell és a punci vizsgálat? Mióta csinálják? (Tapasztalatok, ki érzi hogy igen kellemetlen és megalázó, kor, nem és ahol volt ott mindenki részt vett? )

Legjobb válasz: Te jó ég, ez valami új szokás,nem hiszem hogy ez az iskolaorvos feladat lenne. (A mellben lévõ csomó kitapintásáról pedig annyit,hogy nekem a nõdoki sem tudta kitapintani, véletlenül látták meg uh-n, és azóta sem tudom kitapintani, pedig tudom hol van,így marad félévente a vizsgálat.)

Te jó ég, ez valami új szokás, nem hiszem hogy ez az iskolaorvos feladat lenne. (A mellben lévõ csomó kitapintásáról pedig annyit, hogy nekem a nõdoki sem tudta kitapintani, véletlenül látták meg uh-n, és azóta sem tudom kitapintani, pedig tudom hol van, így marad félévente a vizsgálat.)
Azt tudom tanácsolni, hogy vetkõzz le deréig, nézze meg a hátad, a gerinced, hallgassa meg tüdõd, és ha azt mondja hogy vedd le a nadrágod, mondd meg, hogy te ezt saját orvossal intézed, még véletlen sem szeretnéd még csak megmutatni sem. Teljesen felháborít, mi az hogy egyeseknek ott matatnak? Hát, ha egyszer lesz lányom, és ilyen számára megalázó helyzetben akarják kényszeríteni, hogy egy iskolaorvos (!) akar punci csekkot tartani, az biztos, hogy kézzel-lábbal tiltakoznék ellene. Már csak a lányka miatt is...
Én még nem hallottam ilyenrõl, hogy tedd szét a lábad, és hasonlók. Szerintem valamit félreértettél, nem hiszem el, hogy ilyen van. Nálunk általánosban, 7.-ben volt egyszer olyan, úgy év vége felé, hogy az iskolaorvos asszisztense lemérte és felírta mindenkinek a magasságát, súlyát, mellbõségét, ill. az elsõ menstruáció idõpontját is rögzítették. Talán 1 lány volt, akinek akkor még nem jött meg. A doki meg megvizsgált mindenkit a sztetoszkóppal, csak a bugyi volt rajtunk, belekukkantott gyorsan a bugyinkba, fél másodperc sem volt kb., gondolom csak arra volt kíváncsi, szõrösek vagyunk-e, nincs-e ezen a téren rendellenesség, és le kellett hajolni, hogy megnézze, egyenes-e a gerincünk.
Nekem soha nem nézték meg a puncimat a suliban. Nem is engedtem volna, neki ahhoz semmi köze! Viszont a mellvizsgálatnál megmutatták, hogy hogyan tudjuk rendszeresen leellenõrizni, hogy nincs-e csomó a mellünkben. Az hasznos, de mégis a puncival mit csinál??? Ránézésre úgysem tudna mondani semmit, akkor meg minek nézi meg? És hogy hozzáérjen, az ki van zárva.
Ez orvos függõ, viszont a punci vizsgálatnál csak ránézhet az orvos, de a hüvelyedbe nem nyúlhat!
A kérdező hozzászólása: Mindenki más, nekem életre szóló lenne ha így vizsgálnának meg.Nem is szabadna ilyet csinálniuk, minket is figylembe kellen venniük.Azért akármit ne akarjon velem csinálni, mert orvos, én is ember vagyok.Azért mert téged nem zavar, tudod hányan vannak akiket igen és akikben igen sok a félelem.Tudod hány lány van, aki még melltartó, bugyiba se szeretne más elõtt lenni és még lehetne sorolni.
Hát pedig mesztelenül fogsz szülni:, csak szólok:)
A kérdező hozzászólása: jó mer te nem vagy szégyenlõs, én meg az vagyok, ha elmész nõgyógyászhoz ott sem meztelenül vizsgálnak.Én senki elõtt hiába orvos nem szeretnék meztelenül lenni, szülni sem úgy szülsz.Meg igazából nem is kell, nem szükséges hogy megvizsgáljon meztelenek lenni, csak itt látszik nem törödik semmivel sem, mert akkor erre figyelne.Nem vagyok nudista hogy meztelenkedjek.Meg pont azért járnak magánorvoshoz a nõk, mert ott mindig elhúzzák a függönyt az orovsok, hogy még az asszisztens se lásson be, már ha van asszisztens, anyámnál nincs.Aki szégyenlõs és nem szeretné a vizsgálatot és mégis megcsinálják és nem közlik nem is kell ha nem akarod résztvenni, annak igen megalázó, még ha egyedül is vizsgálják és még felnõtt korában is emlékezni fog , hogy megalázták, mert az megszégyenítil.Én akármelyik orvosnak nem is mutatnám meg a pucnim se, ne legyen ellenszenves az orvos.Teljesen mások vagyunk, a mi osztályunkba szinte mindenki szégyenlõs, tudod milyen érzés lenne, ha erre kényszerítenének rá.
Nálunk soha nem volt ilyen, hogy egymás elõtt kellett volna meztelenül állnunk. Max. melltartóba, de aki szégyenlõs volt, az mehetett egyedül. Az orvos a bugyit soha nem vetette le, nem nézett be, a mellemet megnézte, de nem nyúlt hozzá. Egyébként meg én sem értem, hogy mit kell ezen kiakadni. A többiek elõtt nem engedném, hogy meztelenül nézegessen meg nyúlkáljon, de ha csak én vagyok ott és az orvos+az asszisztens, felõlem azt néz meg csinál, amit akar. Elvégre orvos.
A kérdező hozzászólása: Meztlenre én se szeretné senki elõtt levtkõzni, meg hogy a lában között nézelõdjön.Attól hogy látja fejlett vagyok, ferõzéshez minta véltel kell, ami meg nõgyógyász feladata.Nem tartom perverznek õket, de ha nem mondják hogy nem kell hogy megtegyem, résztvegyek rajta, akkor meg visszaél a tanultakkal.A segítséghez az õszinteség is kell, hogy mindent elmondjon és úgy vizsgáljon hogy ne legyen ciki.Az én dokim sose vizsgálna meztelenül, mert tudja szégyenlõs vagyok, ahogy a többi fiatal többsége is, meg más elõtt sem, mert tudja ezeket, de egy iskolaorvos tesz erre, sietni akar, hogy gyorsan meglegyen..
A kérdező hozzászólása: Szerintem általánosban sem oké, mert én meg az osztálytársaim is korán kezdtünk már fejlõdni és én már nagycsoportos koromban sem vetkõztem le bárki elõtt, már a nemiség nálam kialakult és meg szégyenlõs voltam akkor is, egy 11-12 éves meg már fejlõdik, akkor már elég kellemetlen, egy idõsebb meg még fejlettebb, meg 9évesen már volt mellem, meg topot hordtam.Azért 5.-ben nálunk mindenki cicis volt már és többünknek mensije is volt.
Sajnos sokan az iskolaorvosokat, de még a nõgyógyászokat is perverz állatoknak gondolják, akik élvezetbõl nézik fiatal lányok punciját. Pedig õk csak segíteni akarnak, és egy akár iskolaorvosi vizsgálattal korán fény derülhet egy esetleges betegségre! Csak sajnos sokan ezt nem értik meg!
A kérdező hozzászólása: Nem ez úgy van hogy bugyiba kell bemenni, még melltartó sem maradhat, meg csinálja a vizsgálatokat, aztán megnézi a mellet és utána bugyit le kell venni, meztelenül felfekdüni az ágyra és felhúzni a lábakat kicsit szét tenni és kézzel, kesztyûvel szétnyitja az ajakakat, meg csiklót néz, nekem ezt mondták.Persze hogy nem erõszakol meg, meg nem perverz, de ehhez nincs joga, iskolába megyek, nem valami földön túli helyre.Ez megalázás, ez az.Meg fiúknál is mondom van ez a mogyorozás, húzogatás.Felnõtt sem akárkivel csináltatja ezt.
ma 17:33: általánosba oké(na jó szerintem nem.szerencse, hogy nálunk ez kimaradt)de középiskolába akkor sem hiszem, hogy csinálnak ilyet. :/
Honnan veszed, hogy nem vagyok szégyenlõs? Még a legjobb barátnõm sem látott meztelenül, sõt, melltartó nélkül sem. De az orvos az más, az millió egy nõt és férfit látott már meztelenül, õ azt nézi, hogy minden rendben van-e. Egyébként már többször mûtöttek, aztán amikor tettek át a mûtõasztalról a hordágyra, kivolt az egész fenekem meg puncim, de nem éreztem megalázónak. Meg mûtét elõtt amikor rád teszik az EKG-t, akkor a melled van kint, de szerintem ez sem megalázó. Naponta 60x látnak ilyet, nem azzal foglalkoznak, hogy hogy néz ki a melled és mekkora. Szóval igenis szégyenlõs vagyok, de orvosok elõtt teljesen más a szituáció.
De amúgy meg ne pörögj ezen, leírták már sokan, hogy jogod van megtagadni a vizsgálatot. ;)
"ahhoz hogy szõrõs a nemiszerv, ahhoz nem kell eleve a puncit megnézni, elég ha csak kicsit lehúzza a bugyit..." Még kicsit sem húzta le a bugyinkat, elõtte álltunk, õ ült, és a bugyi tetejét elemelte csak el a testünktõl kb. 5 centire, majd odapillantott, ez kb. 4 tizedmásodperc volt, vagy 40 századmásodperc, ahogy jobban tetszik, majd visszaengedte a bugyinkat. Remélem, most már érted! :D Nem tudom, miért nem a hónaljunkat nézte, nem vagyok orvos, de biztos megvan az oka.
A kérdező hozzászólása: Én már tudom, de innen, meg a nagyobb unokatesómtól, de a többség meg nem tudja ezért bármit megtehetnek velük és meg is teszik, hidd el.És ez idegesítõ, mert ha egy középiskolás nem tudja akkor honnan tudná egy kisiskolás, és ezt kihasználják.Ha meg valakit kihasználnak, akár tudtalanságot egy témában és vissza is élnek ezzel, azt nem szeretem.
Nem értem, hogy ki vitatkozik...szerintem senki. Harmadjára írom, hogy nem kötelezhetnek rá, ha azt mondod, hogy nem, akkor nem nézi meg az orvos és ennyi. De te valamiért csak hajtod a magadét és nem akarod megérteni, hogy senki nem kényszerít senkit semmire. :)
A kérdező hozzászólása: buta vita a kettõnké, mert mindenkinek magának kellene hogy határozhasson meddig szeretne levetkõzni, aki nem szégyenlõs az vetkõzzön le nyugodtan, és kéri a vizsgálatot , de aki meg az és szeretné megválogatni a vizsgálatokat annak meg kell ezt teremteni.De attól hogy egyiket nem zavarja nem szabad a másikra ráerõltetni, meg kell adni a választás lehetõségét neki.
Nem vagy rákényszerítve, megtagadhatod.
A kérdező hozzászólása: Én orvos elõtt sem vetkõzõk el meztelenre, mért tenném, vegyen engem is figylembe és ne csak az legyen erõtérben neki mi a jó, hanem én.Az más ha mûtetni vinnének és az orvos ott lenne, hogy öltözzek át, bár probálnám úgy csinálni , hogy ne lásson annyira.Iskola orvos elõtt meg biztos nem, bugyira igen, de tovább nem.A puncimnál stop van, oda csak bizonyos emberek nézhetnek be és bizonyos vizsgálatokkor csak.Szerintem errõl mindenkinek magának kell döntenie, nem természetesnek venni, hogy rákényszeríthetõ ez bárkire.
Orvos elõtt levetkezõk, de mások elõtt még melltartóra sem szívesen.
A kérdező hozzászólása: azért gondoltam nem vagy szégenlõs, mert azt írtad orvos, tõlem azt néz amit akar, meg azt is vizsgál.Egy sima orvosnál biztos nem vetkõznék meztelenre, ha csak nincs más megoldás a vizsgálatra, ahogy akármelyik orvosnak nem hagynám hogy nõgyógyászati vizsgálatot végezzen.Mert amit írtál úgy jött le simán levetkõzõl bármelyik orvos elõtt és csináljon amit akar.Azért ez nem jön be, még a dokim se nézeget meztelenül, nem is tartja ezt helyesnek.
A kérdező hozzászólása: Ha elemeli a bugyit akkor meg belát, ha viszont a hashoz szorítva húzza lejebb akkor csak a szõr látszik ki.Nekem ha maga felé emelné az alsóm akkor azért látná egy kicsit, mert csiklóm olyan.De hónaj szõr az késõbb nõ mint a nemiszerv szõr, de eleve soknak nincs is még fiúknál még inkább 13 évesen szõr.De a mûtõs orvos az teljesen más mint a sima orvos azért.Sima orvosnál nem szoktak meztlenre vetkõzni az emberek, hisz ha elmész az orvosodhoz nem vetkõztet le meztelenre, nem is kér erre, sem felnõtt, sem gyerek orvos, csak babakorban nézik az ember így, de sokszor a pelenka ott is ott marad.De a barátnõmet amikor mûtõtték elõtte elküldték tusolni és mûtõs ruhát kellett felvennie, és ott bennt vették le annyira amennyire kellet épp, neki felhúzták amennyire emlékszik.De sima orvos és mûtõs azért más, egyik kívül-belül ismeri a tested, látja nap, mint nap, míg a másik nem csinál naponta meztelen vizsgálatokat, nem napi rutin.Azér más a kettõ.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom a mi családunkba mindenki hálóingbe szült a kórházba, csak az ágyra fektették fel és felhúzták az ingüket, volt olyan akinél még gátmetszésre sem volt idõ, mert szinte mindenki 1-2 héttel korábban jött a kiírtnál és igen gyorsan fél és 2-3 óra között, azért a gyors szülés nem is lenne rossz.Meg azért az más, mert te babát szeretnél és azért mindent válalsz, a fájdalmat, a kellemetlenségeket, mert azt te akarod és tudod mire vállalkozol, mivel jár.Az más, mint hogy közölnék vegyél le mindent egy iskolába, szerintem a felnõttek sem tennének ennek eleget munkahelyen orovosnál
A kérdező hozzászólása: ahhoz hogy szõrõs a nemiszerv, ahhoz nem kell eleve a puncit megnézni, elég ha csak kicsit lehúzza a bugyit, szerintem se kóros ha még nem szõrõs 13 évesen, mensim 11 évesen már volt de a barátnõmnek meg csak 15 évesen, ebben is vannak eltérések, valaki még 8.-ban is lapos.De megkérdeztem és van olyan hogy teljes fizikális vizsgálat és ezen a címen meztelenül megvizsgálhatnak, benézhetnek oda, ha te nem tudod nem kell résztvenned ha nem akarod, de ezt úgy se mondják.
Hülyeségeket beszéltek! Nem nyúl fel, maximum megnézi a szeméremtestet, aztán csá. Széttenni nem kell a lábad, azt elég a nõdokinál. A mellvizsgálatnál is megtekinti, de ha megtapintja a melled, akkor sincs semmi, kizárja a daganat lehetõségét. Nem tudom, mi ez a hiszti ekörül, valaki elkezdte terjeszteni, aztán jönnek az újabb okosok, akik mindent bevesznek. Ja, anno nálunk is volt, volt, h megnyomkodta a szeméremtestünket, de csak a csontnál, aztán mi történt? Semmi, nem dugott meg, se élvezett el ott elõttünk. Az emberi ostobaság határtalan.
Én most megyek 10.be ... Az elõzõ középiskolámba, ahova fél évig jártam, ott csak súly, magasság és gerincvizsgálat volt, egyesével. Semmi meztelenkedés. A másikba, ahova jelenleg járok itt sincs semmi hasonló amit leírtál. De ha még is bevezetnék...akkor sem engedném. Megmondanám neki, hogy hozzám ne merjen érni...és ha nem fogná fel, akkor feljelenteném. De tényleg képes lennék rá...ilyenre nem kényszeríthetnek. Max anyámmal elmennék a saját háziorvosomhoz, ha ezt feltétlenül muszáj.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos hogy lesz, de egyik ismerõsõmnél volt, sima középsuliba járt, de nem ismerem annyira õt.
A kérdező hozzászólása: De a fiúkat is vizsgálják meztelenül sokszor egymás elõtt és soknak ott is igen égõ?De hallottam ilyenrõl pedig lányoknál is.
Nálunk középsuliba nem volt semmiféle vizsgálat sem, kivéve 12. évvégén egy. Amúgy egészségügyi középsuliba jártam. Csak annyi volt nálunk, hogy évente 1X vagy 2X elmentünk fogorvoshoz, mármint megvolt, h hány órakkor és mindenki úgy ment, ahogy akart, aztán meg vissza is a suliba (persze azért 2 buszt mindg lekéstunk véletlen:P). Ami 12.-ben volt, ott meg megmérték a magasságot, testsúlyt, vérnyomást meg ilyenek
A kérdező hozzászólása: mármint felkészülni, ezért kíváncsi voltam mennyire gyakori ez az egész.Meg középsuliba hogyan vizsgálnak?Meg egyáltalán ezt megtehetik, mi van ha én nem akarom, akkor mi lesz?Jó lehet semmi ilyen nem lesz, de ha mégis akkor ha nem akarom mi a teendõ?Ezért érdekel.Meg akinek volt egyedül vizsgálata az orvos, vagy libasorban a többiek elõtt, milyen érzés volt, mennyire megalázó?
Nekem két lányom van 19 és 16 évesek.A nagyobbik most érettségizett a kisebbik 10-es!Az õ iskolájukban ilyen vizsgálat nincs és nem is értem hogyan képzelik az ilyet!Az ember elviszi a gyerekét a nõgyógyászatra vagy a háziorvoshoz ha meg akarja vizsgáltatni!Szerintem megalázó ha ilyet gyerekre kényszerítenek!Én szólnék a szüleimnek, h.védjenek meg ettõl!Szülõi bele egyezés nélkül nem is csinálhatnának ilyet szerintem!
A kérdező hozzászólása: Nem, de a mi sulinkba általánosban a fiúkat sem mogyorozták meg, csak mielõtt iskolába mentek, akkor volt a szülõ jelenlétében nekik ellenõrzõ vizsgálat és majd középsuliba megyek és ott hallottam hogy a fiúkat is meztelenül vizsgálják egymát elõtt, libasorba ez az egyre elterjedtebb, meg lányoknál lesz mell vizsgálat, meg lehet oda is be akarnak nézni, mert hallani ilyenrõl.Ezek után fiú se lennék az már biztos.Jobb ezért felészülni.Azért mi közük hozzá, meg mi az hogy egymás elõtt.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, de én mellet is csak a dokinõmmel tudnám elképzelni, idegen férfi ne tapogasson már.Oda lennt meg én se engedném, még oda nézni se, de van aki kézzel valamit matat ott, hallottam róla.
De miért, ezt elõre bejelentették nektek, hogy lesz puncivizsgálat is?
Nálunk ilyen sosem volt, nem is engedtem volna... nem az õ dolguk.
Ja, meg a lúdtalpat is nézte, a bokánkat, hogy hogy áll, talán vérnyomásmérés is volt, de ebben már nem vagyok biztos. Nem volt ciki egyáltalán. A fiúkat meg korábban mogyorózták, óvodában meg alsóban, ha jól emlékszem.
Felnõtt fejjel felháborítónak találom, hogy egymás elõtt állunk dideregve libasorba, takargatva amit csak tudsz, és vársz, hogy sorra kerülj. Ez olyan mintha a nõdokinál is bent lennének az utánad jövõk... Még ha fiúk, akkor is. Én az õ helyükben is tiltakoznék.
A kérdező hozzászólása: Az meg nem betegés ha valakinek 13 évesen nem szõrõs, mert nem csak fiúknál, hanem lányoknál is van késõn érõ, és arról én is hallottam 16 év az mindkét nemnél amikorra mensinek, spermának, szõrnek kell már lenni, különben orvosi vizsgálatra, hormon vizsgálatra küldik, meg van olyan lány akinek csak 17 évesen nõ a melle, addig olyan mint a babszem.
A válasz megírásának idõpontja: ma 17:23 De miért kell ahhoz bugyiba nézni??? Ha szõrös, akkor már a hónalja is az, ez nem elég bizonyosság? És különben sem tartom kórosnak, ha valaki 12-13 évesen még nem szõrös. Puncit akkor sem nézünk.
ma 17:23: Hát a bugyiba benézni..nálunk ilyen akkor sem volt! De igen elképzelhetõ, hogy általánosba volt valakinek... Viszont Középiskolába biztos, hogy nem csinálnak/csinálhatnak ilyet...Persze éves vizsgálatok vannak, ahol súlyokat mérnek stb, de más nem.
A kérdező hozzászólása: Nem hallottam fére, meg értettem fére, sok középiskolába is bevezették fiúknál a pénisz vizsgálatot , hogy nemileg fejlett vagy ilyen néven megy az egész, írták hogy ott fimtyát húzzák hátra, meg mogyorot fogdossák és én már ezen is elképedtem, és eddig mell vizsgálat sem volt lányoknál és hallottam most ezek nálunk is tejednek el, meg a punci külsõ vizsgálata is, meg unokatesóméknál is volt azt hogy részt vett azt nem tudom, de õt ismerve, már amennyit látok belõle, biztos kisétált és ott hagyott mindent.Szerintem sincs még ahhoz sem köze, hogy szõrõs, mert volt 6.-ba is lány aki már borotválta, középiskolás meg már 90%-ban hogy borotválja.De akkor ha ilyenre kerülne sor, megmondom kedves hangon hogy a doktornõmmel csináltatom meg, akkor nem hagyom majd magam.
Nem értem, mi ez a felháborodás! Ez csak egy orvosi vizsgálat. Bizonyára minden iskolában volt ilyen, nemcsak a miénkben. Bizonyára kötelezõ is ez az orvos számára, csak a munkáját végzi, többek között ezért is iskolaorvos. Miért ne lenne köze hozzá, hogy szõrös-e már vagy nem??? Az egészség érdekli az orvost, azért van ott, hogy segítsen, hogy kiderüljön, ha van bármilyen gond a gyerek fejlõdésével, nem pedig azért, mert ez a perverziója, hogy gyerekek nemi szervét lesegeti. Nem biztos, hogy egy 13 éves gyerek bevallja, ha esetleg még nem szõrös neki. Ha pedig így van, az rendellenességre utal. Ezért nézi meg az orvos. És nem kellett sorbanállni félmeztelenül, volt erre egy helyiség a suliban, egyszerre kb. 2 gyerek volt bent, amíg az egyik vetkõzött, a másikat mérték, vizsgálták. Nem dideregtünk, normál szobahõmérséklet volt bent. És amíg egyikünk vetkõzött, vagy öltözött, nem azt leste, hogy néz ki az osztálytársa félmeztelenül. Amúgy is láttuk egymást néha véletlenül a tesióra elõtt az öltözõben.
Kérdezõ! A barátod, aki ezt mondta, valószínûleg hazudott, vagy eltúlozta!Ilyet NEM tehetnek meg!:) Nyugodj meg. :) Max évente lesz, súly/magasság mérés. Esetleg még gerincvizsgálat, de ahhoz csak a pólódat veszed le és a melltartó is maradhat.:) És nem egymás elõtt vagy ilyesmi! Szóval aggodalomra semmi ok. :D De ha még is lesz(kétlem) akkor se kényszeríthetnek rá.
Egyet értek, szerintem is pervez. Semmi köze nincs, hogy szõrös-e vagy sem. Vagy nézze meg a hónalját szegénynek, de mi az, hogy benéz a bugyiba???
"meztelenül vizsgálják egymát elõtt, libasorba " szerintem ezt nem nagyon tehetik meg...de kényszeríteni meg pláne. Nálunk is csak annyi volt, hogy a pólót le kellet venni(melltartó maradhatott) és megvizsgálták a gerincünket súlyt mértek és magasságot. És azt se egymás elõtt. És egyessével.:) Szóval ha te azt mondod, hogy nem, és még anyukád is ír egy levelet, akkor nem tudnak mit tenni. Én most megyek 10.be, de ilyenrõl nem halottam...Szerintem valamit félre hallottál. :) Nyugi. Milyen iskolába fogsz járni?
17:07-nek. Mi az, h.kíváncsi volt szõrösek vagyunk-e? Mi a fene köze van az iskolaorvosnak ahhoz, h.szõrõsek vagytok-e?Miért nem kérdezi meg?De egyáltalán nem értem ezt!Szerintem ez perverz!Én biztos olyat vágtam volna a kezére, h.két hétig a kilincs mellé nyúlkál!!!!!!
A kérdező hozzászólása: tudom nem nyúlhat be, de azért igen megalázó már az egész.Mindenki hadd döntse el mikor meg el orvoshoz ilyen téren, meg kihez.Ott állj meztelenül, majd tedd szét a lábad, nem tudom mi ez.

Mitől fájhat a mellem és a fejem?

a menstruációm január 22 én mult el!!és majd csak hónap végén kellene megjönie!!ha nem ez miatt akkor miért?

Legjobb válasz: Melegfront van, az én fejem is fáj... :( Hogy a melled miért, azt nem tudom :(

Melegfront van, az én fejem is fáj... :( Hogy a melled miért, azt nem tudom :(
Nem babától, ha erre gondolsz.
Lehet pé-d lesz.Akkor is szokott fájni.
lehet hogy magas a prolaktin szinted

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!