Találatok a következő kifejezésre: A mellbimbón apró (21 db)

A mellbimbómon apró piros gombostűfejnyi "szemölcs" van. Ez normális?

Már kb. egy hete észrevettem hogy érzékeny a mellbimbóm ha hozzáér valami (sokszor ahogy a ruha/melltartó hozzáért attól is). Ma este fürdés közben láttam hogy a mellbimbómon ahol a kismamáknak a tej jön ki akörül van egy t?zvörös szemölcs?. Másnak is van ilyen? Mivel lehetne eltávolítani? Ilyen helyeken is lehet használni szemölcsírtót?

Legjobb válasz: Le kell vágni a bimbit, nincs mese!

Le kell vágni a bimbit, nincs mese!
Szia. Hát kérdésedre válaszolva ha ez szemölcs az semmi képen nem normális, talán bõrgyógyász tud segíteni.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a normális választ! Bekentem szemölcsírtóval és másnapra fekete lett, ma meg már úgy látom el is tûnt, lehet hogy leszáradt.
Milyen szemölcsírtót használtál? Nekem a mellkasomon több vörös színû apró szemölcsszerû valami nõtt. Már nem most, de most már van vagy 10 összesen és kezd zavarni. Nem fáj, csak nem tetszik, hogy ott van. Orvoshoz elvbõl nem megyek.

Ha a mellbimbómon apró piros pettyek jelentek meg, az azt jelenti, hogy a barátom kiszívta? Ebből lehet valami komolyabb bajom?

Legjobb válasz: Igen, többé kevésbé azt jelenti... Annyira nem baj, hiszen majd ha babád lesz és szoptatsz, õ is kiszivja majd... De azért óvatósan, mert a mellbimbónál a legérzékenyebb a bör ...

Igen, többé kevésbé azt jelenti... Annyira nem baj, hiszen majd ha babád lesz és szoptatsz, õ is kiszivja majd... De azért óvatósan, mert a mellbimbónál a legérzékenyebb a bör ...
A kérdező hozzászólása: Hogy érted azt, hogy többé kevésbé? Amúgy köszi a választ!
Hát azért többé kevésbé, mert nem csak a szivástól lehet, hanem a nyelvvel való cirógatás miatt is, mivel a nyelv nagyon érdes az izlelõbimbók miatt, a mellbimbó meg nagyon érzékeny...

A mellbimbomon apro dudorok jelentek meg. Nem korai ez még a 7-ik hétben?

Legjobb válasz: Nem,nekem a 11.hétre már egy fél kosárat nõttek.Mostmár nem olyan veszettül,de azért növekednek szépen.(Mondjk a családban senki sem panaszkodhatott arra,h nincs elég teje:))

Nem, nekem a 11.hétre már egy fél kosárat nõttek.Mostmár nem olyan veszettül, de azért növekednek szépen.(Mondjk a családban senki sem panaszkodhatott arra, h nincs elég teje:) )
Nem korai, fõleg ha elsõ baba. A második válaszolónak:a tej mennyisége független a mellmérettõl!
A tejmirigyeid már elkezdtek dolgozni. Valószínû hogy elõtejed is lesz nemsokára, de ne ijedj meg, ez teljesen normális, nem befolyásolja a késõbbi tejtermelést. A dudorok pedig a szoptatás után visszahúzódnak.


Normális, hogy 5 hetesen a mellbimbomon apro fehér pöttyök lettek? Nem korai? Meg enyhén barnás folyásom is van. Mitöl lehet? Lehet attol, hogy állandoan fájdogal a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.

Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.
Szia Az orvosodat minden kép keresd meg.Ha folyamatosan fáj a hasad az se jó ha csak ritkán fáj feszülget és olyan érzésed van mintha mindjárt megjönne az nem baj hisz a méhed nõl. De állandó hasfájás és barnás folyás rossz elõjel lehet fõleg ha húzod az idõt és nem keres fel egy orvost

Apró miteszer szerû kis feketés "pöttyök" jelentek meg a mellbimbómon. Mitõl lehet? Vagy mi lehet ez?

Az elején azt hittem koszos maradt a fekete melltartó után, alaposabban megmostam de nem jöttek le. 21 hetes kismama vagyok, ahogy erõsebben megdörzsöltem észrevettem, hogy ezek kijönnek. Hát elkezdtem ki/le-szedegetni magamról, de utána nem sokkal meg olyan kis gyöngyözött kis áttetszõ váladék jelent meg. Alig észrevehetõ, ha nem figyelném észre se vettem volna. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Kérdés: Terhességem 22. hetében járok, elsõ babámat várom. Kérdésem a mellbimbó változására vonatkozik: a terhesség kezdete óta a "felszíne" megváltozott, "pikkelyes" lett, és fekete pontok találhatók rajta. Különösebb viszketést nem érzek, és az érzékenysége sem túl erõs. Normálisnak tekinthetõ ez a változás, vagy igényel valamilyen kezelést? Válasz: A mell készül a szoptatásra, a tejelválasztásra. Az egyéni tünetek eltérõek lehetnek, de a leírtak nem mutatnak kóros elváltozásra. Gondozza, ne tegye ki napsugárzásnak, ha kell, krémmel puhítsa. Semmi kóros. Dr. Nagy László

Kérdés: Terhességem 22. hetében járok, elsõ babámat várom. Kérdésem a mellbimbó változására vonatkozik: a terhesség kezdete óta a "felszíne" megváltozott, "pikkelyes" lett, és fekete pontok találhatók rajta. Különösebb viszketést nem érzek, és az érzékenysége sem túl erõs. Normálisnak tekinthetõ ez a változás, vagy igényel valamilyen kezelést? Válasz: A mell készül a szoptatásra, a tejelválasztásra. Az egyéni tünetek eltérõek lehetnek, de a leírtak nem mutatnak kóros elváltozásra. Gondozza, ne tegye ki napsugárzásnak, ha kell, krémmel puhítsa. Semmi kóros. Dr. Nagy László
Menj el orvoshoz. Majd õ megmondja ;]
A kérdező hozzászólása: Köszi, holnap tervezem. :) De f*sok tõle hogy mellrák vagy valami hasonló.
Épp azért menj orvoshoz, mert tartasz a mellráktól. Nálam, bár én nõ vagyok, hamar észrevették, élek és virulok. Legalább megnyugtat az orvos, ha nincs baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ma délután megyek dokihoz.
A kérdező hozzászólása: 22:09 És neked mik voltak a tüneteid, panaszaid?
Feltétlen fordulj orvoshoz és ne itt várd rá a választ! Egy idõben diagnosztizált rosszindulatú daganatot nagy eséllyel lehet gyógyítani.
A kérdező hozzászólása: Akit esetleg még érdekel, egy ún. gynaecomastia-t állapítottak meg nálam (voltam mammográfián, emlõ-UH-n, és megnézett egy emlõsebész is). Szerencsére nem problémás, egy hónapig jegelem reggel-este és el kellene múlnia. Június másodikán megyek vissza újra UH-ra és mammográfiára, remélem elmúlik (majd arról is beszámolok). Köszönöm mindenkinek, aki írt!
A kérdező hozzászólása: Mivel nem múlt a duzzanat, szövetet vettek. Sajnos csak vér volt a vételben, de legalább megállapították hogy abban nincsenek tumoros sejtek. 2011. június 16-án megyek belgyógyászati kivizsgálásra. Remélem nem valamelyik szervem hibás mûködése miatt kerül több nõi nemi hormon a szervezetembe és alakul ki miatta a bal oldali emlõ-nagyobbodás. Szerencsére nem látható, de tapintással lehet érezni ezt.

Apro feher pottyok a mellbimbo korul. Mit jelentenek?

ciklusom 19.napjan vagyok , es ma lettem ilyen apro kis feher pottyok a mellbimbom korul , parommal jokor ( pont ) tuszorepedeskor voltunk egyutt ...remenykedhetek ??

Legjobb válasz: Ha 2 napja,akkor tünetnek semmiképp ne tulajdonítsd,hisz 7-10 nap kell még minimum,hogy tüneted lehetne.Amúgy hallottam olyat,akinek ez baba jel volt,csak nem ilyen korán.Azért drukkolok!

Ha 2 napja, akkor tünetnek semmiképp ne tulajdonítsd, hisz 7-10 nap kell még minimum, hogy tüneted lehetne.Amúgy hallottam olyat, akinek ez baba jel volt, csak nem ilyen korán.Azért drukkolok!
Szia nekem a mellbimbóm körül jöttek ki kis dudorok de nem fehérek és csak az udvaron de csak a plusz tesztek utánn.Megkérdeztem minden állapotos nõnek van ilyen. 7 hetes pocis,
Mikor volt a tüszõrepedésed?
A kérdező hozzászólása: 2 napja a 17.napomon
szia sajna kétesélyes mert nekem mensi elött is kijönnek ezek a pöttyök!!:((
A kérdező hozzászólása: hat igen nekem is szoktak olyankor is
Szia nekem tinédzser korom óta vannak ilyen dudorok a mellbimbóm körül.

34 hetes kismama vagyok. A mellbimbó udvaron apró pici szemölcs szerű dolog jelent meg. Ezzel mit lehet kezdeni?

Ez a pár kis szemölcs minda két mellemen van és olyan gombost? hegynyi,és 1-2 mm-es lehet. A terhesség alatt jött ki.

Legjobb válasz: Szia. Nekem is van ilyen, több is. Azt nem tudom, hogy mitõl van, de nekem leszáradt, és leesett. Most is van 2-3 db. Üdv 27 hetes kismama

Szia. Nekem is van ilyen, több is. Azt nem tudom, hogy mitõl van, de nekem leszáradt, és leesett. Most is van 2-3 db. Üdv 27 hetes kismama
Szia! Nekem is voltak és vannak, de ez állítólag ez a terhességgel összefügg. Idõvel leszárad és lepotyog. Ne aggódj. Jó babavárást. Adri

Mitől lehetnek apró kis fehér pöttyök a mellbimbóm körül?

most vettem észre fürdésnél.3hónapja fog.gátlót szedek de most nem érzem,h.megfog jönni pedig pár nap van csak vissza

Legjobb válasz: Lehet attól is. Majd a legközelebbi mesi elõtt is figyeld meg. Azt, hogy még mitõl lehet sajnos nem tudom.

Lehet attól is. Majd a legközelebbi mesi elõtt is figyeld meg. Azt, hogy még mitõl lehet sajnos nem tudom.
Ha viszket is, akkor gombásodás.
Hogy lehetne már valakinek gombás a melle??:D Az azért durva lenne:D
A kérdező hozzászólása: nem viszket, hanem néha zsibbad és ég.És most egyáltalán nem kivánok édeset.Mensi elött mindig habzsoltam.Most almát ettem.
Annak aki azt kérdi hogy lehet gombás a melle: ugyan úgy mint a lába, keze , bármilyen bõrrel fedett testrésze. De a gombák sokszor a belekre és egyéb helyekre is rátelepedhetnek. Arról, ha valamirõl még nem hallottál, nem jelenti azt, hogy nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!