Találatok a következő kifejezésre: A mellbimbómon mintha picike (2 db)

Miért fáj a mellbimbóm ollyan mintha be lenne gyulladva kb két hete! El fog múlni mire jön a pici? Mit tehetek hogy elmúljon? 31. hetes vagyok

Félek hogyha akkor is fájni fog mire a baba megszületik nem fogom tudni szoptatni! Segítsetek hogy elmúljon! Köszi elöre is!

Legjobb válasz: Szerintem mutasd meg orvosnak,akár a háziorvosnak is,mert biztosan ad rá valami jó krémet!

Szerintem mutasd meg orvosnak, akár a háziorvosnak is, mert biztosan ad rá valami jó krémet!

A mellbimbómon olyan mintha picike apró pattanások lennének és ha megnyomom fehér vmi jön ki belőle és érzékeny is. Ez miért van?

Mikor elmult a menszim utánna 3 nappal voltunk együt a párommal ez babával lenne összefüggésben vagy vmi más lehet azoka?

Legjobb válasz: Más az oka. Az emlõbõl nyerhetõ savót sajnos a magas prolaktin szint termelõdése okozza, ilyenkor akadályozttatva van a peteérés is.. A másik dolog ami enyhébb a zsírfelhalmozodás,ez teljesen olyanmint egy pattanás, ami nem a bimbón van csak,hanem körülötte a bimbóudvarban is. Ha az elsõt figyeled meg az kicsit hígabb,nem hófehér folyadék, azzalorvoshoz kell menni, kezelni a prolaktinszintet,a másodikkal nem kell semmit tenni, csak a napi rendes mosdás, az van és kész,de nem baj, hanem természetes.

Más az oka. Az emlõbõl nyerhetõ savót sajnos a magas prolaktin szint termelõdése okozza, ilyenkor akadályozttatva van a peteérés is.. A másik dolog ami enyhébb a zsírfelhalmozodás, ez teljesen olyanmint egy pattanás, ami nem a bimbón van csak, hanem körülötte a bimbóudvarban is. Ha az elsõt figyeled meg az kicsit hígabb, nem hófehér folyadék, azzalorvoshoz kell menni, kezelni a prolaktinszintet, a másodikkal nem kell semmit tenni, csak a napi rendes mosdás, az van és kész, de nem baj, hanem természetes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!