Találatok a következő kifejezésre: A mellbimbóm viszket, ég (2 db)

Mi lehet ez? Két napja viszket, fáj és ég a mellbimbóm környéke.

A menzesz el?tt vagyok 5 nappal, de még ilyet soha nem éreztem. A mellem duzzadt, kemény.

Legjobb válasz: A menzesz elõtt(PMS) meg alatt lehetséges. Sok nõ PMS szindrómás, köztük én. A PMS-nek meg 150 féle tünete van.

A menzesz elõtt(PMS) meg alatt lehetséges. Sok nõ PMS szindrómás, köztük én. A PMS-nek meg 150 féle tünete van.
Lehet, hogy most így jelzi a mensidet.Nekm is fáj néha de általában nem. Ha száraz kend be testápolóval.Ha megjön a mensid és még utána is fennáll ez a probléma én megmutatnám orvosnak.

A mellbimbóm nagyon viszket, ég és tiszta piros de nem a hegye hanem körbe az udvaráig. Mi lehet, mert így egyre nehezebb szoptatnom?

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy mennyi idõs a babád. Nekem a legelején volt ez, amíg megszokta a mell a gyakori igénybevételt. Nagyon jók a bimbóvédõ kenõcsök. Van amelyiket le sem kell törölni szoptatás elõtt, mert természetesek, s nem ártanak a babának. Tapasztalatom szerint néhány nap, s rendbejön a mell a krémmel.

Nem írtad, hogy mennyi idõs a babád. Nekem a legelején volt ez, amíg megszokta a mell a gyakori igénybevételt. Nagyon jók a bimbóvédõ kenõcsök. Van amelyiket le sem kell törölni szoptatás elõtt, mert természetesek, s nem ártanak a babának. Tapasztalatom szerint néhány nap, s rendbejön a mell a krémmel.
Nincsen szájpenésze a babádnak?? Nálam is ez volt, e´s a doki adott a babának gélt, nekem a melemre kre´met.2-3 nap alatt elmúlt.A doki, meg a védönö is mondta, hogy gomba.
ki van száradva. kend patikás nem illatos krémmel mikor nem szoptatsz.
én vagyok az elsö. ha ég is, mint írod, bizti, hogy kell rá krém, mert rosszabb lesz.Nekem már fa´jt a szoptatás nagyon, ezért hívtam a ve´dönöt, aki küldött a gyerekorvoshoz. Neked is ajánlom. Ez nem kiszárada´stól van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!